+1 yılYani ne desem bilmiyorum da hani o evlendik evlenmez değil yani ama eski tadı tuzu kalır mı bilmem Hani istersin sevişemezsin ya boğazında kalır bazı şeyler ya ben de öyle bir şey var şimdi duygu var. Bazen öyle istiyorum ki sarılmayı öpmeyiz sahip olmayız yani başıma vuruyor bir kadını anlatamıyorsun anlamıyor ki kimsenin yok yani Ya bilmiyorum kadınsın hani beni öpmeyi çok isterdim mesela öpüşmeyi o kadar çok isterdim ki dudakları öpmeyi o kadar isterdim ki hiçbir şeyim yok seni özlüyor musun bilmiyorum hiç ani hani o filmleri İzlediğim bir kadına sahip olup da o inleme sesleri Ben isterdim bir kadını olmasın erkektim Sonuçta kadınlığını alıp da ben de vücuduna sahip olmak isterdim neden olmazsın ki bir kere de benim gözlerin içine bakarak aşka gelmesini isterdim gelmesini isterdim yani doyumasını isterdim bazen de dikkatine bakıyorum ah diyorum benim olsa benim olsa benim olsa bir öpsem Ah diyorum Ah bir kadını olsa bir bazen Bazen diyorum geçti benim her şeyi artık bitti. Bazen intihar öyle düşünüyorum o kadar başarılı oluyordu ki eski den ve bir gün kadına tek şey diyorum özlettiğin kadar senin de erkek oğlunu özlesin ani o duyguyu İnşallah Bazı kadınlar Yaşar Bazen ne diyorum biliyor musun Hani deprem oluyor değil çocukları öldü ya acaba o kadınlar ne yaşattı ki o o hale geldi
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba,
hayır tabi ki kaç yaşında olursanız olun burada önemli olan doğru kişiyi bulabilmek. yani doğru kişiyi bulamadığınız zaman zaten evlenmeniz doğru olmaz çünkü o kişi sizi mutsuz edebilir belki de ayrıca 35 yaşında olduğunuz için bence yaşınız geç değil. bu yüzden de bence sakin olun ve hayatınızda devam edin eminim zaman içinde doğru kişi sizi bulacaktır. zaten erken evlilik yapanlar genelde mutsuz oluyorlar. bu yüzden de önemli olan umutlu olabilmek yani çok daha büyük olup evlenemeyen ama birden evlenen bir çok insan var tabi ki. yani aşkın ne zaman nerede sizi bulacağını bilemeyiz bu yüzden de ne olursa olsun devam edin ve evlenebilmek için birini bulmayı deneyin.
10 Yorumla
+1 yılMerhabalar,
Evliliğin yaşı olmaz diye düşünürüm hayat arkadaşını bulmak demek geri kalan hayatında mutlu veya mutsuz olacağını gösterecek bir dönüm noktasıdır o yüzden siz de kendinize göre birisini bulamadıysanız evlenmenizin de çok bir anlamı yok hayat bu ne olacağı belli olmaz siz kendinize göre birisini bulmalısınız ki ancak o şekilde huzurlu bir evlilik yaşayın şimdi ki dönemde üniversite de başlıyor herkes evlilik hayallerine oysa ki evlilik üniversite de düşünülecek bir şey değil evlilik dünyası çok başka bir dünyadır o yüzden olumlu ve pozitif düşünün hayat bu gibi şeylere üzülmek için çok kısa00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, insanın kaç yaşında hayatının eşini bulacağı belli olmuyor yani evlilik saçma bir olay değildir ama laf olsun diye erken yaşta biriyle evlenmek saçmadır bence. Eğitimli, iyi niyetli bir insan olmak çok güzel özellikler ama işte maalesef bu işler de kader kısmet işi bence. İstediğiniz kadar iyi olun, ince düşünceli olun, olmayınca olmayabiliyor ama er ya da geç olacağına inanıyorum ben halen şahsen kendimce. O yüzden siz de size gerçekten uygun olan insanla evlenin. Bu çok anlamlı olur. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
153Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılAsıl bu yaştan sonra gerekecek.. Hastalık var, musibet var.. Şu an yanında olan ailen, arkadaşların yarın yanında olmayacak..
Ailen gidecek belki ahirete, sen tek başına kalacaksın, bir çorba yapanın olmayacak..
Annem geçen buzda ayağını çatlattı.. Ayağı alçıda.. Babam ya da bizler olmasak kimsesi olmayacaktı annemin.. Ananemi geçen ay defnettik.. Dedem de zaten yarı felçli bakım evinde kalıyor.. Gardaşları desen başka şehirlerde..
Yani annemin bizi geç, babamdan başka kimsesi yoktu.. Yemeği bulaşığı vs biz yapıyoruz.. Kadın alçılı ayakla ne yapabilir?
Bunları düşünün ona göre karar verin..
Bazı ileri zekalı arkadaşlar, gençliğin sağlıklı halinin devamlı kalacağını düşünerek evlilik düşünmüyor..
Ama yarın hepsi o kadar pişman olacak ki çocukları, eşi olmadığına.. Hepsi bakım evlerine düşecek.. Muhtaç olacak..
10 Yorumla
+1 yılEvliliğin adı zaten komple saçmalık bunun Bence yaşla alakası yok şu anda evlilik yapmak artık büyük bir sorumluluk altına girmek demek bir de tabi insanların tutumu Ben şu an hiç kimse kusura bakmasın evlenecek kadın veya erkek etrafta göremiyorum bu da işin ayrı boyutu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 892 cevap paylaştı.
+1 yılHayır tabiki tanıdığım çok güzel bir kadın var mesela 34 yaşında yazın evlenecek ve 30 dan önce evlenmeyin diyor bize. Bence evlenmek için çok uygun bir zamandasin sadece çocuk doğurmak falan istiyorsan bı iki yıla olsa iyi olur onun dışında yasa takilmiyor evlilik
20 Yorumla Elbette geç kalmadın. Aşk seni her yaşta bulabilir. Fakat bu devirde her yaş grubu için evliliği pek mantıklı bulmuyorum. Çünkü kimsenin güven verdiği yok. Düzgün bir yuva vadi de yok. Herkes eğlenmenin peşinde, evlenmenin değil. Geçim sıkıntısından bahsetmiyorum bile.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,8b cevap paylaştı. Yaşlar biraz ilerledikçe sonra erkekte kadında her şeyi çok inceliyor. Buda insanları evlenmekten alıkoyuyor. Benim bircwrkadasim var bayan mühendis o emekli olana kadar evlenmedi bir nasip çıkmayınca ne yapsın emeklilikte bir yıl sonra evlendi. Gayette mutlular sizde ona göre yaş çok genç evlenirseniz el ele mutlu günler yaşarsınız birbirinize destek olursunuz asıl insanlar yaşlanınca bir birine ihtiyaç duyar mutlaka iyi birini bul evle derim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı.
+1 yıl37 yaşındayım bende hiç evlenmedim ama gerçek anlamda istiyorum.
Tabi biraz zor olabilir eğer ki tahammül sınırınız yoksa.
Güzel bir birliktelik empati ve vicdan sahibisiniz güzel bir hayat sizi bekliyor.
En önemlisi ise ne istediğiniz konusunda oturmuş bir düşünceniz varsa.
Bunların hepsi sizde varsa korkmaniz ve denesem ne olur diye dusunceniz olmayacaktır.00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 316 cevap paylaştı. bence bayanlar 30 dan önce erkekler 35 den önce evlenmesin , hayatın tadını cıkaramadan baş göz oluyor sonra yok gezemedim yok tozamadım , gezeydinnnn 18 yaşında pok mu vardı da evlendin , sonra coluk cocuk arap karılar gibi gö t arkada göbek önde yaşıyor😉
00 Yorumla
+1 yılSenden daha büyük olup evlenen çok insan gördüm.
İnsanları kusurlarıyla sevmeye çalış, ince eleyip sık dokumak içinde bulunduğun durumun daha da uzamasına sebep olur. Seni yanlışa düşürecek ne büyük etken geç kalmışlık hissidir.
Hiç bir şey için geç kalmış değilsin.
00 YorumlaHayır kesinlikle değil gecikiyorsa güzelleşiyor dur. Ve en büyük saçmalık bence sen 35 yaşında yolun sonuna gelmiş gibi davranman. Evlenirsin ailen olur çocuğun olur mutlu günlerin olur. Ya hayal etsene güzel olmaz mı. Tamam kariyer iş hepsi var ama evladının olması seni düşünen bir kocan olması aidiyet duygusu hissetmen. Çok çok güzel ve farklı duygular
00 Yorumlasaçmalık degil gunumuzde evlenme yası ilerledide ama genelde tanıdıgım bayan arkadaslarım en gec 30 31 gibi evlendi daha gec evlenenlerde duyuyorum ama nadir
kafa yaına uygun birisi denk gelirse evlenirsin
11 Yorumla
+1 yılEvlenince hayatının 4 4lük olacağını düşünmeyin. Belki daha çok zorluk yaşayıp, eski hayatınızı arayacaksınız. Beklediğiniz insan karşınıza çıkmadan evlenmeyin lütfen. Her şeyde vardır bir hayır diyelim
10 Yorumla
+1 yılneden saçmalık olsun ki...
yani ne arıyorsunuz bilemiyorum ancak kafanıza kalbinize yatan birisi bulursanız evlenin hayat yalnız yaşanmaz00 YorumlaHayır saçma olmaz. 27 yaşındayım hiç evlenmeyi düşünmüyordum ama artık evliliğe sıcak bakıyorum
38 Yorumla- +1 yıl
30a yaklaşınca öyle olur,30dan sonra da evlenememiş olursan depresyon başlar.
- +1 yıl
Hahaha 30dan sonra yine yaz buraya."Hic evlilik hayalim yoktu ama simdi cok yalnız hissediyorum yasıtlarımın cocukları okula gidiyor, beni kimse istemiyor" sorusunu sorarsın burada.
- +1 yıl
bende 25 yasindayim hic evlenemdim bende evlenmek istiyorum evlenmedim icin kaldin diyorlar sana derlese nasprsin
- +1 yıl
Sorun yok, annelik güdüsünü kedilerle veya kòpeklerle tatmin edersin.
- Aşk İlişkileri konusunda 398 cevap paylaştı.
+1 yılNeden saçma olsun gayet gençsin öyle düşünme. Kendine uygun gördüğün istediğin biri olursa çekinme söyle. sevgili ol tanı evlen 💕
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı. Herkes evlenecek diye bir kaide yok evlenenlerin de hali ortada ne yazık ki boş ver nasıl mutluysan öyle devam et hayatına
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılSaçma diye birsey yok, senin içinden gelmeli ve dogru kişi olmalı
20 Yorumla
+1 yılvalla bende evlenemedim gec kalmıslıkla ilgisi yok bunun bi yasta fazla secici oluyosun fiziki acıdan dogurganlık felan sorunsalı hastalıklar felan basgösteriyo ama gec degil tabiki gecikmissin evet ama bu senin evlenmemen gerektigi anlamına gelmez
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hiç belli olmaz yarın bir beyaz at üstünde bir prensle çıkagelir. İçinden gelmeyen bir evlilik yaparsan saçmalık olur. Fakat ayaklarını yerden kesecek bir sevgi denk gelirse o zaman evlenmez sen sacmalik olur.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. nası içinizden geliyorsa öyle yaşayın size şunu söyleyebilirim sırf maksat spor olsun diye sakın ha evlenmeyin duygu sevgi olsun Bi çekim olsun , o kadar evlenipte ayrılan varki? onlardan biri olmanızı istemem
02 Yorumla- +1 yıl
şaka Bi yana hayatını yaşa
illada evlenmek istiyosanda evlenicen insanın fedakar çalışkan dürüst sadık merhametli vicdanlı olmasına Cook dikkat et , ötekiler gibi yok sesini beğenmedimbyok tipini falan diye eleme karşındaki insanın içine bak karakterine bak sana sahip çıkmasına bak tipe bakıp soğan doğranmiyor , zaten bu dediğim özellikler olunca zamanla seviyosun onu ve şöyle diyorsun iyi ki seni aldım herif 🙃
+1 yılAblacığım ablacığım diyorum bak sen benden daha uzun neden saçmalık olsun ki bu yaştan sonra evlilik gönlüne göre birini bulduysan yani böyle düşünmemelisin bence
10 Yorumla
+1 yılBu yaştan sonra evlenmek saçmalık değil ama evlenmek için de evlenmeyin gerçekten evlenmeye değer birisini bulursnız evlenin sevdiğiniz değer gördüğünüz birisiyle
10 Yorumla
+1 yılAbla ne alakası var ya. Bırak el alemi sen. Ne zaman istersen o zaman evlenirsin kime ne
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 322 cevap paylaştı. Evlenenlere bir bak ne hale gelmisler? Mutsuzluk akiyor yuzlerinden mis gibi hayatin var tadini cikar cocuk istiyosan evlen istemiyosan asiri gereksiz. Sevgilinle birlikte yasayabilirsin
1156 Yorumla- +1 yıl
@ahqqowp20 su site ergenler olmadan once daha guzeldi. Muslumanim dini nikah kiyarlar dinen usulune uygun olur ve ahlaksizlik olmaz senin mantiga gore 😂 ve evet mutlu evlilik gormedim. İsteyen istedigini yapar sana niye dokundu? 10. sinif felsefe dersi diyo 😂 felsefe ogretmeniyim ben ahahahhaha
- +1 yıl
@ahqqowp20 gercekten felsefe ogretmeniyim bu arada 😂 ve sen de gercekten ergensin maalesef. Ayrica dinen de iftiracisin ki buyuk gunah, genel kultur ve ahlak konusuna degin biraz. Cok ciddi soyluyorum, bu hakaretler asagilamalarla iletisim kurmaya calisirsan is dunyasinda cok dislanirsin. Ergen siniri anliyorum da 😂😂 komik aw
- +1 yıl
@SoliFaaaa çayımı tostumu aldım geldim ufaktan yerimizi alalım
- +1 yıl
@ahqqowp20 bomba dedikte clarkie daha mantıklı konusuyor, sapkın hayatı onlar degil senin konyalı hacılar yapıo, müge anlı bak eniştem atladı komşum zıpladı damadım mıhladı lennn bi durun, clarkie yine acık acık sevgilimle yaşarım diyor ya siz napıyonuz, komsu abi yenge uşak aşcı bahçıvan tren olmuş
- +1 yıl
@ahqqowp20 son durumda charkie baya koydu da arada atlas s*kildi onu anlamadım ne ara araya aldınız 😄😄
- +1 yıl
Bir gün sende s1kişeceksin ahqqo senin gibiler genelde evlenince kocasini aldatıyor evlenmeden once sevgilisiyle ten uyumunu bilmediği için sonra tvlerde izliyoruz hocamız zeki c1nselliğin tabu olmadigini bilen biri tebrik ettim ama önune gelenlede olmayacaginıbiliyor sen evlenene kadar yapma
- +1 yıl
@ahqqowp20 varoşluğun çok ortalık malı oldu sus artık bacım kaybettin düelloyu
- +1 yıl
@ahqqowp20 tamam balım izlediğin p*rno turunu de ogrendigimize göre bildirim kutumuzu mesgul etme 😄 byess
- +1 yıl
@ahqqowp20 https://youtu.be/K7MCqxnBTiY
- +1 yıl
@ahqqowp20 atlası küstürdün bak zalimın kızı ozelden gönlünu al
- +1 yıl
@ahqqowp20 senin ifşa çıkmış kızım ne bu youtube.com/shorts/ZCOXhZeCqiM?feature=share
- +1 yıl
Sorunun sahibi gelince pişman olacak 😂
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Dert etme aynı konudan muzdarip bir insan olarak yazıyorum
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKısmet karşına cikmamis olabilir ama illaki vardır bir kismetin
14 Yorumla
Soran+1 yılKısmet
Cevap sahibi+1 yılBende arkandan geliyorum bakalım bize ne zaman kısmet olacak
Soran+1 yılHayırlısı olsun
Cevap sahibi+1 yılAynen hayırlısı
Aşk İlişkileri konusunda 360 cevap paylaştı. Bende evlenmedim senle yaşıt olmama rağmen ben boğa burcumun ama burçlara göre evlilik gibi önemli bir müeseyi burçlarla kıyaslamamalısın anlıyorsun umarım
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. yoo olmaz... neresinden yakalarsanız kaçırmayın derim... bir arkadaşımız evlendiğinde 46 yaşındaydı şimdi çok mutlu 10 sene oldu...35 yaş çok değil... daha bebeğin bileolur senin...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Senle ayni yastayiz
Neden sacmalik olsun ki
Sirf sacma olur mu diye vazgecmen sacmalik olur yani
Bence aklinda baska nedenler var gibi geldi
Istersen konusabiliriz00 YorumlaO yaşa kadar sevgilin olmadıysa ve seks yapmadıysan çok şey kaybetmişsin bence. 35 yaş az değil çokta değil evlenirsin çocuğunda olabilir ama 35 yıl geri asla gelmez.
00 Yorumla
+1 yılNice mutlu kişiler tanırım, emekli olduktan sonra evlenmiş. Neden saçmalık olsun. 35 yaş çok mu geçmiş. Umarım evlenir, mutlu bir yuva kurarsınız, çocuğunuz da olur...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılevlenmek zorunda değilsin önce bunu anla, sonrasında herkes gönlüne göre birini bulup bir ömür mutlu yaşayamaz bunu da anla, şu anki boşanma oranı %47 bunu da anla, sonrası sana kalmış.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 610 cevap paylaştı.
+1 yılHiç bir şey için geç olduğunu düşünmüyorum ya. Geçtiğimiz yıllarda 40 yaşında bir tanıdığım evlendi. Çok da mutlu hayat neredem ne çıkaracak belli olmuyor
01 Yorumla- +1 yıl
Merhaba ben boğa burcu
Evlenme diyenlere bakma. Doğru insanı bulduğunda bence güzel bir şeydir. Şimdi yalnızlık canını sıkmaz ama ileride bunun eksisini görursub
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Allah gönlüne göre versin inşallah.
Sen gönlünü temiz tut ki gelende huzur olur inşallah
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılHayir , neden olsun istersen 80 yasindam sonra evlen , herseyin en guxelini hak ediyorsun ve yasin buna engel olmamali
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl34 yaşındayım ben de, takılmalık ilişki yapıyorum.. evlenmek çok zor geliyor artık. Yani öyle olacak ki, yormayan, uyumlu, cinselliğe düşkün biri, ancak o zaman evliliğe gider o ilişki ama öyle biri de yok.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. Yani evlensen de çocuk felan sıkıntı olur senin icin ama hiç mi denk gelmez ya iyi biri nerde yaşıyorsun dağ basinda mi
00 YorumlaYoo neden saçmalık olsun.
Gerçekten çok güzel ve çekici misin?
Görmek istiyorum gerçekten
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılNeden geç olsun ki. Önemli olan anlaşabileceğin biri olsun sadece, sırf evlenmiş olmak için evlenilmez ki..
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılBu saate kadar aradıgını bulamamışsan bu saatten sonra 50lik amcalarla evlenirsin ancak. Hiç bulamazsın istediğini.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 623 cevap paylaştı.
+1 yılNeden böyle oldu ki şimdi? Belki 38 de hayallerinin ötesinde biri hayatına girecek? Yaşı kafaya takmayınız, devam..
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Tabiki geç degil. Hayati belli yaşlara entegre edip kısıtlamamak lazım yaşamı toplum baskısına kulak asma
00 YorumlaEğitimliyim diyen kadınları görüyorum, çoğu açık öğretim veya örgünde 4 yıllık diye çalışma ekonomisi okuyor.
Komedi dükkanı.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılKeyfin bilir Ama bunu kendin sorgulaman lazım büyük ihtimal sen istemedin diye olmadı yaş kemale erdi ve içini bir endişe aldı
00 Yorumla
+1 yılBende aynı durumdayım ama Evlilik başarı degildir, günü gelince evlenirsin saçmalık degil hayat devam ediyor.. tadını çıkar
00 Yorumla
+1 yılNiye saçmalık olsun ki, evlenmek hiçbir zaman geç değil. Ayrıca evlenmenin de yaşı yoktur
10 YorumlaÇokta geç kalmış sayılmazsın hala şansın var.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılBulunduğum mevkide 41 yaşında bı abla evlenei. Kendi gibi biriyle
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Saçmalığı kenara at istiyorsan evlen istemiyorsan yaşa hayaıtı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvliligin yasi olmazki nasip kısmet bu isler bende 35 oldum bekarim
00 Yorumla boş ver bu saatten sonra bence, yerinde olsam evlenmem
00 Yorumla
+1 yılSaçmalık olmaz anlaşabileceğin biri karşına çıkarsa neden olmasın
02 Yorumla- +1 yıl
Sen evlenme boş ver o zaman
- +1 yıl
Burca göre yuva kurmak kadar saçma bir düşünce yok
Sacmalık olmaz tam aksine tam zamanı ama evlilik sartmı diye sor kendine
00 Yorumla
+1 yılEvlen gitsin ne olacak 45 50 yaşına gelmiş evlenmemiş insanlar var.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılHayat hiçbir şey için geç kalınmış değildir. Bu kişisel bir karar.
00 Yorumla
+1 yılEvlenmek istiyorsanız evlenin, neden saçmalık olsun
00 Yorumla
+1 yılBenim Ablam 37 bekar abim 35 bekar ikiside normal hayatlarına devam ediyor takma kafana bu kadar ya
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılHiçte değil bende evlenmedim ama hayattan umutluyum
00 Yorumla Demekki kriterlerin yüksek. Düşür kriterlerini
01 YorumlaYo geç kalmadın tam yaşındasın, olgun taş gibisindir
00 Yorumla- Devamını Gör (136)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım