1. iyice havalanır (afedersiniz ama g.tü kalkar)
2.birbirimize bir daha o yalnışları yapmadan yep yeni arkadaşlığımız başlar
eğer verirsem hangisi olur 1 mi 2 mi?
bence hiç üstüne düşme. sürekli fındık kabuğunu doldurmayan sebeplerden ötürü küsüyorsanız arkadaşlığınızı bir sorgula. sen üstüne düşeni yapmışsan sıkıntı yok. kağıdı verme derim, şayet o sana ve arkadaşlığınıza değer veriyorsa çabalar. yoksa da kendini heba etme.
ya kağıtta o kadar şey yazdımki yani ok aşırı değer veriyormusum yazdıktan sonra gödüm şimdi veririm kagıdı oda çok değer verdiğimi görür daha da çok kırmaya başlar tripler artar vs diye korkuyorum
o zaman prangalardan kurtulma vahti geldi deesene :D
benim de aynısı başıma geldi nazını çok çekip bıkmışsın sal gitsin nasıl rahtlıycan gör bu sefer de seni kaybettiği için peşinde dolanır önemsemeyi gerçekten kestiğinde aslında önceden nasıl önemsediğini anlar kendini hiç yorma artık bence
haklısın çoğu insa yol ver gitsin deyip druyor prangalarımdan kurtulmuş gibi hissediyorum bir yandanda arkadaşımı kaybetmek üzdü sanırım
Arkadaşlar arasında en çok oluşan sorunu mu bulduk ne :D
neymiş ki o sorun
trip atma,ota boka can sıkma yetenekleri :)
ya okey kızlar trip atarda neden ben rahatım bu konuda hayır ciddi bir kez bile trip atmadım hep dalga hep şakasına atmışımdır tripleri oda bilir ama o manyak :d
Kafasına terlikle vur :D
ağzına kürek? :D:D
yok o fazla olur :D
eee o zaman terlikle idare edice zdesene .s:D:D
ahaha aynen :)
uzak dur o kızdan.eşcinsel olabilir bu kız..
sevgilisi var diye rahattım aslında :D
Cevap
1Cevap
kim o anasını satayım sokayım öyle arkadaşın ızdırabına.arkadaş dediğin yanında olur ota boka trip atmaz.
oha haklısın ya cidden bıktım artık kendimi ilşkilerdeki erkek gibi hissetmeye başladım ya her dakıka trip bu ne yok beni sat zaten sen aliyle takıl zaten ben desem yapmazsın zaten bana hiç değer vermiyorsun neden seni çağırdıgında gittin beni niye yalnız bırakıyorsun vsvs erkekleri anlamaya başladım resmen
boşver arkadaş değil o düzgün arkadaş bulabilirsen bul bulamazsan umursama hiç o gelir yine götünün dibine senin gibi böyle yazı yazan hediye veren arkadaşı nereden bulacak
teşekkürler iyi geldi bu :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar