Arkadaşımın bana değer vermediğini düşünüyorum, haklı mıyım?

3 4 hafta kadardır tanışıyoruz aslında aynı mahalledeyiz ama bu haftalarda arkadaş olduk. Arada Babamın yanına marangozluğa çalışmaya giderim onların evine gittik kapı takmaya orada tanıştık. Neyse.. Ben çocukla herzaman birşeyler alıyorum marketten daha doğrusu ben alıyorum. Hep ben ısmarlıyorum ilk hafta az görüşürdük bana değer verirdi ama şu an hergün aynı kuran kursuna gittiğimiz için benle nerdeyse hiç vakit geçirmiyor akşama kadar arklarıyla top oynadı camiye gelecem dedi 3 vakitte gelmedi beni görünce bişey demiyo arklari yanındaysa.2 3 gün önceye kadar kaçırmazdı.. Bu arada hergün kuran kursunda görüşüyoruz ordada pek benle konuşmuyor. Arklari gidince tek kalınca 2 3 şey diyo samimi samimi yüzsüz gibi "o elindeki ne" gibi ( bide gülümseyerek soruyor) .. Birde görünce bi selam gönderiyo bu kadar Sadece para harcayacağım diye yanımda belki hayatında hiçbir arkadaşının vermeyeceği kadar para harcadım ona ama bi türlü benle takılmıyor bu şahıs.. Sürekli diğer arkadaşlarıyla beraber. Tek Arkadaşım zaten.. Ne yapmalıyım uzun yazdım KB

Arkadaşımın bana değer vermediğini düşünüyorum, haklı mıyım?