Arkadaşımla oyunda tanıştık ramazan bayramından birkaç gün önce. Bana çok yardımı dokundu, yukarda allah var şimdi. Çok kez çaresizken, korktuğumda bazı meselelerde bana yardımcı oldu kendisi. Bende onu teselli ettim bazı konularda. Ikimizinde canı sıkkın bazi konular yüzünden yani anlayacağınız. Çoğu zaman nerdeyse hergün konuşuyoruz azda olsa. Ama son 2 gündür konuşamıyoruz. Dün pek fazla aktid olamadı galiba işi vardı. Bugünde az önce bana kankam internet sıkıntısı var sana iyi geceler diyip hemen çevrimdışı oldu. Arkadaşının internetine bağlandı heralde haber verip hemen çıkmak için, normalde böyle haber vermezdi giremeyeceği zaman. Sizce beni umursadigi içinmi haber vermiştir bana?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Belkide sadece bir bahanedir ya da umursadıgı icin haber vermistir
Bende ya konuşmak istemediği için bir bahaneyse ve bana söylememek için öyle dediyse diye arada bunu düşünüp duruyorum. Onu kendimden bıktırıyor muyum acaba diye düşünüyorum arada hep
Cok sık mesaj atma
Ben zaten çekindiğim için mesaj atmıyorum çoğu zaman o beni aktif görünce yazıyor kankam napıyorsun diye bende cevap veriyorum. Ben genelde canı sıkkınken veya hastalandığı zamanlar yazıyorum nasl oldun diye falan.
İyi yapiyorsun dusuncelisin 🤗
Elbette evet
Bazen acaba onu hiç bıktırıyor muyum ki diye düşünmüyor değilim. Belkide internet sıkıntısı yoktur ama benimle konuşmak istemediği için öyle yazmıştır dedim az önce kendi kendime. Hergün konuşuruz çünkü nerdeyse... bu düşünce çoğu zaman aklımdan çıkmıyor
İnan öyle bir durum olunca erkekler hiç takmıyor konuşmuyor bile ama çocuk haber vermiş be
Bilmiyorum, bazen ona yük olup da zamanını benim yüzümden boşa harcadığını düşünüyorum nedense.
Ne güzel saf temiz bir yüreğin var senin böyle ya. İnan ki olumsuz düşünme emin ol değer vermemiş olsaydı hiç haber vermezdi
Bilmiyorum, belkide konuşmak istemediği için bir bahaneydi ama bana öyle dedi belkide. Cidden bazen arkama dönüp bakıyorum da;ona o kadsr derdimi anlatıp canını sıktım ki belkide bazen benimle istemeden konuşuyordur diyorum.
Sen belliki bu gece çok dolusun ondan öyle düşünüyorsun
Ne zaman o arkadaşımla dertleşip gizlese sohbet edemesem veya dertlerim aklıma gelse hep böyle doluyorum. Yani evet, haklısınız...
Merak etme gelecektir inan bana bende erkeğim bir erkek değer vermiyorsa haber vermez
Ona daha fazla alışmadan silsem canım çok yanar mı sizce? Elbet birgün o da gidecek, o gitmeden ona daha fazla bağlanirsam canım daha fazla acıyacak o gün geldiğinde. Benden bıkacak birgün elbet kendisi. Haber vermeden irtibatı kessem fazla birşey değişmez değilmi?
Peki silsen hiç mi üzülmeyecen unutabilecek misin
Üzülücem, hemde çok. Unutamicam hatta bana iyi gelmiş birini sildiğim için kahrolucam bile. Ama o gittiğinde ben ona bağlanmış olucam ve o gittiğinde daha kötü olucam. Her türlü üzülücem yani
Yarını düşünüp bugünden vaz geçmeye çalışıyorsun farkında mısın
Farkındayım. Ama o yarın belkide istediğim gibi olmayacak, belki o yarın canımı çok yakacak.
Belkide çok mutlu olacaksın ama %50 ihtimal var
Napmaliyim peki, nasıl. bir yol çizmeliyim kendime... bilmiyorum. Ne yapmalıyım bilmiyorum
Ben olsam yaşayıp görmeyi denerim sonuçta dediğin gibi bir ihtimal varsa her türlü kaybedecen zaten o zaman neden yaşamayı denemiyorsun
Yani beklemeli miyim
Ben olsam vazgeçmem o geçiyorsada kaderimdi deyip geçerim yani
Doğru tahmin.