Ablama gösterdim, abartıyorsun diyor. Ama birkaç aydır böyle abuk subuk şeyler demeye başladı bu.
Başta konduramıyordum çünkü aramızı yapmak için çok uğraştı, hala da küsersek barıştırmaya çalışır falan. Yine de ne düşüneceğimi şaşırdım valla. Ne öneriyorsunuz? 😶
Not: Serkan benim sevgilimin adı.
Sizce en yakın arkadaşımın sevgilimde gözü mü var (resimli)?
Bir taşla iki kuş, belki Serkan nın farkında değildir ama bu Hatun araya girmek istiyor, grupp falan hepsi uyar , bu hatun birlikte yapmak istiyor, uzaklaş ondan
İğrenç. Senin de ikincisi olurum dedikten sonra konuşmayı devam ettirmenden ilginç. Olmaz olsun böyle arkadaş!
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
O ikincisi en son olandı, daha da konuşmuyorum. Sorun şu ki çevremde kime göstersem bunları "onu tanımıyor musun, sen abartıyorsun." diyor. Zamanında aramızı yapmak için o kadar uğraştı ki, ben de ne yapacağımı şaşırdım şu an.
"Onu tanimiyormusun?"diye bahsedilen insandan korkacaksın esas.. Çünkü onlar karda yürür iz bırakmazlar ve o yüzden gerçekte onları tanıyamazsın ama tanıdığını zannedersin..
Ahh canım ayakta uyutuyorlar seni tıpki eski sevgilimin beni en yakın arkadaşımla aldatması gibi enişte baldız ayağına yatıp muhabbeti evlilikle bitirdiler düşün
Valla sevgilinin şu an ki durumu mesai saatinde kalabalık bir otobüste durağı geldiği için inecek olan kişinin boşalttığı koltuk gibi. O kız oturur o koltuğa :)
En İyi Cevaplar