Aşk ilişkilerinde kime yürüdüysem sen çok iyisin senden olmaz seni üzmek istemiyorum diyorlar ama neden niye nerde hatam var yardım edin canım sıkılıyor
Bir değil iki değil neden sürekli kaybediyorum neden?
Bu sana dedikleri şey bahane. Bunu genelde tipini beğenmediklerine söylerler. Beğenmemişler kardeşim boşver seni de seven çıkar elbet. Bakımlı ol şık giyin kendini ağırdan sat az ve öz konuş kendine öz güvenin olsun. Kendine güveni olmayan erkekler ezik olarak görülür benden naçizane tavsiyeler
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kendime zerre güvenim yok galiba o yüzden herşey oluyor
Olabilir nice erkekler görüyoruz tipi yok ama özgüveni tavan. Seviyorlar kendilerini çünkü bu özgüven karizma katıyor onlara. Kendine güvenen biri ol sevdiğin özelliklerin olsun
Öyle olursan kaybedersin. Iyiler hic bir zaman kaybetmez bunu unutma 😊 şu an 4 yillik bir ilişkim var ve sevgilim de aynı senin gibiymis. Sonunda birbirimizi bulduk. Cok arbedeler atlattim. O beklemis. Ben önceki sevgilimi motor kazasinda kaybettim. O beklemis. Anlayacagin senin icin en hayirlisini rabbim karsina cikariyor. Sen yeterki iyi ol öz ol. ( öğüt gibi algilama sakin) 🤗😊
Aklıma İşler Güçler'den bir sahne geldi;Adi olalım, şerefsiz olalım, zındık olalım, biz de yanar döner olalım, adi olalım. Ahmet Kural;Orrro**pu cocuuuu olalım 😂😂😂😂😂😂😂😂
En İyi Cevaplar