Neden hep flört ettiğim kişi her şey çok iyimiş gibi giderken birden kaçıyorlar?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bence kötüleri sevme
Nerden bilecektim böyle olduğunu kendileri melek maskesiyle dolaşırken
ama bu tek taraflı bir yorum belki sadece senin için böyle ya da en çok olan sebep cinsellik mevzusu
Yok değil eminim ondan sence neden olabilir
işte sen öyle düşünüyor olabilirsin kimsenin aklındakini içindekini bilemezsin belki flortun konuyu cinselliğe getiririm mantığıyla hareket ediyodu getiremeyincede kaybolmaya karar verdi en sık yaşanan durum olduğu için bundan bahsediyorum
Olmaz çünkü bir benden onu alamayacağını bilir ailem o konuda çok sıkı ve bir tek bile olsun öyle birseyden bahsetmedi imada bulunmadı ne bileyim of
tamam işte sen farkında değilsin ama her şey buna işaret ediyor ben mesela duygusal olarak birşeyler hissetiğimden birinden isterim evlenmedende teması ya da sevdiğim kişiyle yakınlaşmayı seviyorum
Çünkü bir anlık hevesi olan kişiler onlar uzun vadeye gelince dayanamıyorlar sabredemiyor sıkılıp kaçıyorlar
Çok haklısın
Bir anlık hevesle öyle davranıyorlar ki zannedersin aşık ama sonra da bende duygularımı belli edince kaçıyorlar
Kızlar da öylelerine tutuluyor onları gerçekten sevenleri de sevemiyor ilgisiz kalıyor
Ya yok bak ben nasılım hayatımda kimseye sırf gördüğüm beğendiğim bazı özelliklerini diye sevgili olmak istemedim hep kişiliğini fiziksel özelliklerini az çok beğendiğim ama bana çok ilgi gösteren kişiyi seçtim ama onlarda sonra kaçtılar çok tuhaf ya başta benim bir duygum olmuyor gösterdikleri ilgi güzel sözler alaka bakışlar falan filan derken bende diyorum aslında bu iyi biri belki aramızda birşeyler olur olunca da gidiyorlar
Ya bilmiyorum ben de sevince ve gerçekten çok çok değer verince bak 3 yıl boyunca arkadaşken 1 kere bile kavga etmeyip kırmamış tartışmamışken karakterimi severken bile duygularımı öğrendiğinde görmesden gelip tamamen bakmıyor bile hiç arkadaşıyla beraber yürürken arkadaşı yanımda duruyor konuşmak için bakmıyor bile gidiyor direk tamamen görmezden geliyor
Onun İsteyip de veremeyeceğim ne var bilmiyorum kendine de sorduğumda sevmediği hiçbir şeyin olmadığını sadece hiç öyle bakmadığını söylüyor yani
Garip belki de şey diyor yüz verirsem kötü olur falan diye ama zaten 3 yıllık arkadaşlığınız varmış böyle birsey yapmamalı
Yani direk beni yok sayması üzüyor sevmemesi değil umursamaması
Haklısın kötü olmuş bende öyle insanları hiç sevmiyorum doğru düzgün duygularını söyle git neden konuşmuyorsun yani
Öyle insanlar çok en çok üzenler de onlar
Aynen öyle son bir kez konuşmak için yalvardım resmen istemedi en fazla 5 dk telefondan konuştuk bişeyler sormak istedim bi mesaj attığımda 4 saat sonra atıyordu en son dedim konuşalım dedi tamam konuşalım kapansın mesajla yani sonra işim var yarın dedi yarın da konuşmadık hiç yazmadı bir mesaj yazar die saatlerce WhatsApp da onu beklemiştim öncesinde de aktif olup olup çıkıyordu yani başka mesajıma görüldü attı gitti 2 gün sonra dedim görüldü atmayaydın Bare işi olduğunu söyledi yani öyleleride var
Onu boş ver de bir daha mesaj atma ona.
Şimdi mesele şu o kız da benim o çocuğa verdiğim ilgi alakayı verseydi sende hemen soğur kaçardın... Siz erkekler neden böylesiniz ya
Emin ol ki soğumaz da kaçmazdım da bunun erkekle kızla alakadı yok hepsinden önce karakterle alakalı vefa ile alakalı
O bu şekilde iken bile her gün yazmak istiyorum ama yazamıyorum işte onu rahatsız etmemek için yoksa grur murur umrumds değil de
Niye hiç vefalı olan bana denk gelmiyor ki
İşte o da buna geliyor biraz böylelerini benim gibilerimi de siz çok basit olarak mı artık çekiciliği gizemi yok sıkıcı gibi mi görüyorsunuz bilmiyorum istemiyorsunuz yani diğerleri daha gizemli geliyor size
Keşke benimki de böyle olsa peh nerde boş ver sana da iyi şanslar diliyorum seni üzmelerine izin verme
Üzülmek umrumda değil ki o umrumda
İşte böyle yapma mahvolursun
Amaan biraz da üzülmek gerek bu hayatta önemli olan kimin uğruna üzüldüğün
Ne güzel keşke senin gibi biri benim karşıma çıksa böyle düşünen erkek hiç görmedim ben...
İyi şanslar kardeşim umarım her şey gönlünce olur
Teşekkür ederim umarım her şey seninde gönlünce olur bi de düşün belki çıkmıştır ama görmemişimdir
Bence ona sorsak o da çıkmadı der çünkü görmüyor bakmıyor bilemem
Hmmm bak oda doğru belki haklısın bundan sonra daha dikkatli olacağım...
Evet daha dikkatli ol ve yine de bak tamamen tüm kendini açma her zaman biraz gizem iyidir biraz kendini çek yani daha heyecanlı güzel olur sen de biraz haklısın gizemli şeyler daha merak uyandırır ve ulaşılamayan şeyler için daha çok çaba vardır
Ama şöyle ki ben böyle şeylerle karşıdaki kişiyi sevmiyorum oyunları sevmiyorum karşımda ki kişide öyle olsun istiyorum ama öyle biri çıkmıyor karşıma tüm erkekler mi bu oyunlardan hoşlanıyor bence sevgi böyle birsey değil
Ya oyun değil benim demek istediğim evet ben de hiç sevmiyorum taktik oyun vs gibi şeyleri yani biraz gizemli ol demek kendini sakla değil heyecan kat ve erkeğe bırak bazı şeyleri o desin gibi vb. Şeyler yani
Hmmm tamam ok öyle yapmaya çalışacağım bundan sonra
Teşekkür ederim
Ben de teşekkür ederim
Kaçmak mı :) flört ederken erkeklerin çoğu kaçmaz başka bisi var bence
Peki ne olabilir sence
Şimdi kimle konuştuğun nasıl başladığı nerde aniden soğuma olduğu bunları detaylı bilmek lazım o zaman bir sonuç üretilir
Yorulurum yazamam boş ver 😅 çok uzun olur
İstediğini öğrenmek emek ister 😊 çabalamadan mutluluğu da yakalayamaz insan
Çoğu verir umuduyla flört edip senin vermeyeceğini anladığında gidiyordur
Yok oralı olmadığını biliyorum ama başka sebep ne olabilir
Güzel olmayabilirsin ya da flört aşamasında söylediğin şeyler uzaklaştırıyor olabilir.
Ne gibi şeyler mesela senin için ne soğutur seni
Evlilik ile ilgili bir konuşma ya da ima. Geçmiş sevgililerden bahsetmek,
Hepsi öyle muhtemelen farklı alternatiflere yöneliyorlar
Sımartıyosun aynı benim gibi
Olabilir
Egolu soğuk duygusuz değer vermezsen gider
Yok valla hiç öyle değilim
O zaman bekliyorum seni. Hak ettiğin şeyi vereceğim
😅
Hadi hadi şikayet ediyon madem 😂
Ne şikayeti yav
Kaçıyorlarmış? Şikayet bu değil mi balık hafızalı hanfendi?
Hafızam biraz kötü evet neyse
😂😂😂 çok tatlısın lütfen benimle irtibata geç hatta geçmelisin
İyi şanslar ben şimdilik kapalıyım hele netten birine tamamen kapalıyım kusura bakma
Korona bitti artık kapanmaya gerek yok
😂😂😂...
Üff amma nazlandın yemiycez, laflıycaz sadece. Kafana yatmazsa engellersin olur biter. Denemesi bedava
Zamanını boşa harcamak istemiyorum teşekkürler
Eyvallah ciğerim tosunum
Fazla bağlanıyor olabilirsin~☆
Bağlanmıyorum ama şımarıyorum sonradan sanırım ya da yelkenleri hızlı indiriyorum
Büyük ihtimalle tatlım
Şımartıyorum* 😅
Kimseyi fazla şımartmamak gerek ☺️
Aynen :(((
Herkes öyle yapıyorsa sorun sizdedir belki.
E de sence ben ne yapıyor olabilirim sen olsan hangi durumda öyle davranırsın
Emin değilim.
-_-
(⓿_⓿)
Bu iyidi *-*
o (〃^▽^〃) o
0_0
✍(◔◡◔)
Sen kazandın 😅
Kaybetmekten nefret ederim.
Yaş kaç
21
Yaşta sıkıntı yok güzel değilsin desem öyle olsa idi hiç konuşmazlardı
Sence neden peki
Acaba ilişkimi istiyolar genelde
Hayır yok benden onu alamayacaklarindan eminler onu boş ver sence başka neden olabilir
Bilemedim özür
Önemli değil