Arkadaslarim adamlara sülük gibi yapısiyor engellese kapısinsa yatiyor
Ben gururluyumm dik durusumu koruyorum onlar kazanıyor ben kaybediyorum
Hani erkekler avcıydı kapisinda yatan kizla evleniyor bide hepsinden güzelim nerde hatam
Benim yalnisim nerde :(
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Sen durusundan kişiliğinden vazgeçme onlar evlenip mutlu görünüyor ama değiller evlilikleri de öyle kandırmaca ve mutsuz geçiyor
Ya cok uzuluyorm en tipsiz adam kiymetimi bilmiyor
Yanlış çevren var ozaman çevrende yeterince kaliteli insan yok onlar yüzünden kendini üzme
Sen kendini korumaya bak kardeşim eğer gerçekten sevmek istiyorsan karşındakinin iç güzelliğine bak
Oyle dedim kendimden tipsiz adamalrla oldum hepsi canimi yakti
Kardeşim önemli olan tek bir kriter var. O da "zihni"
Nasil yani 😃
Bak kadınlar maalesef bir erkekte dış görünüş, para, mal varlığı ve mesleğine bakıyorlar. Ek olarak da içgüdüsel olarak sabıkalı , p. ç , serseri ve it köpeğe aşık oluyorlar. Sonra biz böyle çok çektik oluyor. Kafanızı çalıştırın. Bunlar mutluluk getirmez. Belki zengindir belki fakirdir. Ama önemli olan zihni yani düşünceleri ve davranışları. Olgunluğu, kendini ne kadar geliştirmiş.
Ben efendi adam seviorm romantik duygusal sukir kazancimda var paraya bakmiorm
Emin misin bakmadığına? Bak bu büyük bir yanılgıdır. Kadınların çoğu böyle zan eder ama böyle değil. Ben çok gördüm. Adam olsun yeter diyip de sabıkalı ile evlenene sonra rahmetli oldular. Madem efendi seviyorsun gel tanışalım ben efendiyim mesela?
Ben sizden buyugum
Isim olmaz ole sapiklarla
Büyük olabilirsiniz. Yaşlarımız tam tersi olsa ama bunu kabul ederdiniz? Yaş gerçekten engel mi yoksa bahane mi?
Bilmiorm sorun olur ileride bence sizcs
Kişisine göre değişir. Önemli olan zihni dedim ya. Diğer tüm kriterleri kafanızdan çıkardığınızda rahatlıyorsunuz. Tabi elbet biraz bakımlı olmalı da erkek de kadın da. Bu ayrı bir şey kendisine bakmayan insandan olmaz. Ben yaşım küçük olabilir ama emin olun yaşantın çok. 24 ile 40 arasında hiç fark yok. Benim 49 yaşında amirim var ben ondan daha olgunum. Yaş bir yanılgıdır. Veya diğer para , kas, yakışıklılık bilmem ne. Sorun olacağını düşünüyorsunuz çünkü siz giderek yaşlanacaksınız o da genç kalacak benden başkasına bakabilir. Evet olabilir ancak siz onu kelimeler, sevgi ve illaki kendinize bakın ile kendinize tutabilirsiniz. Tabi en önemlisi ZİHİN. Gidip bir ge. r. zekalı için çabalamayın.
Kc yasiniz
26 yaş
Kapımda yatan kıza asla ısınamam şahsen en doğrusunu yapıyorsun.
Ya kisiligimden odun vermem bogmam para harcatmam ben nie kaynedyorum ciktigim adamlarda tipsiz benden ne yapim ben
arama, bekle. bulunursun.
Kac sene olsu su gibisin diyorlar neden kimse yok diyip sinirmi bozuolar kusur sende diyorlar adama yapiscan diyorlar
Eğer söylediğin kadar güzelsen zaten insanlardaki algı bu kız bana bakmaz, bu çocuk bana bakmaz kafası olduğundan sana gelen olmuyor. Mizacını biraz daha yumuşatmalısın.
Yumusatiyorum inanki hic kavgada etmem aileminde maddi durumu yuksek anlamiyorm kimse inannamiyor
sakin ol şampiyon, bu konu isyan edilecek bir konu değil gerçekten değil kıyamam ashasdhah
Ama yalnizimm bende yuva kurmak istiyorum ☹
acele giden atın boku seyrek düşermiş çiçeğim, tam olsun senin olsun.
Tesekkur ederim yorumunuza
rica ederim çiçeğim, pozitif yaşa
Helal sana bence normal olan sensin ama çağ bozuldu ki
hafif kendın gıbı soguk olan bı erkek bul onun dısında kuzum herzaman kazanır yeyy
Sogukta degilim sıcagim ama adam aramazsa bogmam nerdesn demem sicakkanliyim ama engellese kapisinda yatmam manasinda anlamiorm cidden ☹
kardeşim karılar cok turedı ya son zamanlarda soguk olunca egoıst sanıyolar
Onlardan ders al bence,📌🌀🌀📌
Burcun nedir🌀
2 3 bulusmada birliktemi olayim ben boyle biri degilimki ☹
Biz neden kaybediyoruz. Bunu bulmamız gerek
İlişkiye giriyor musun peki
Yok girmiyom onalr giriyor ben bakireyimde onlar 50 kisiyle olmus gene kapiyor adami
Ee o gelip onların kapısında yatanlar onların şeyi için beraberler
Evleniyorlar ama
Yani bilemicem.. yaşın kaç senin
32
Sn nasıl kendini frenledin yuzysel hiç yapmadın mi
Bazen nasibinde yoksa yoktur