Aşk İlişkileri Sevgiliniz ya da eşinizde olmasını istediğiniz özellikler nedir 🤔? Serdarium Takip Et Guru Yaş: 41 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kimisi uzun boylu kimisi sarışın Kimisi yeşil gözlü kimisi bakımlı Kimisi duygusal vs vs 🤔Karşısındaki insanı bir şekilde hayal eder ya da ister 👆Siz nasıl düşünürsünüz 🤔😃 Sevgiliniz ya da eşinizde olmasını istediğiniz özellikler nedir 🤔? Cevapla Nedir Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
miyavdiyeceksiniz Takip Et Master Yaş: 27 , eic 58% +1 yıl Hayvan sevgisi ve Allah korkusu. 😌 1 1 Yorumla Serdarium +1 yıl Şimdi kucağımda uyuyan kediyle aynen öyle 😃 Yorumla
McYaralıBela Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 56% +1 yıl Kendisi olsun da bir önce 1 4 Yorumla Serdarium +1 yıl Kesinlikle öyle Doğal olmalı 😃 Yorumla McYaralıBela +1 yıl Aynen ya. Gıcık oluyorum hiç olmadığı biri gibi davrananlara 😂 Yorumla Serdarium +1 yıl İlk başlarda belki karşısındaki kişiye iyi görünme çabası ama ileriki zamanlarda hala devam etmesi hoş olmaz 😏😃 Yorumla McYaralıBela +1 yıl Bana hiç yapmadığı etmediği söylemediği şeyleri yaptım ettim demesin de sonrası gelir zaten diye düşünüyorum Yorumla
Peutz_jeghers Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Orta boyKumralLacivert gözlüKomik 1 1 Yorumla Serdarium +1 yıl Liste uzun sanırım 🤔🙈 Yorumla
EczacmM Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl Sarısın uzun boy 60 70 kilolu 1 1 Yorumla Serdarium +1 yıl İnşallah 😃 Yorumla
Ceyhunkale Takip Et Xper 6 Yaş: 35 +1 yıl Saclarini duzlestirmesini isterdim 1 1 Yorumla Serdarium +1 yıl Doğum gününde saç düzleştirici almak gerek o zaman 😃 Yorumla
mutarlos Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Guzellik gecici huy kalicidir 1 1 Yorumla Serdarium +1 yıl Amenna 👆 Yorumla
TheQueenOfWhoKnows Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 40% +1 yıl Kendisi olsun yeter 1 1 Yorumla Serdarium +1 yıl Muhakkak öyle olmalı zaten 😃 Yorumla
En İyi Cevaplar