Eşinizide olmasını istediğiniz özellikler neler?
1 ay
Eşinizde olmasını istediğiniz özellikler neler?

Uzun bir soru. Önce ruhundan başliim çünkü içine daha çok önem veriyorum. Kalbinde yalnızca Allah olmalı. Güzel ahlaklı, güzel kalpli ve dürüst biri olmalı. Çocuklarla iyi anlaşabilmeli, merhametli ve vicdanlı olmalı. Adaletli, anlayışlı, empatik ve vefalı, zeki ve eğlenceli olmalı. Öğrenmeye aşık, eleştiriye açık olmalı. Sevmeyi bilmeli, hayal kurabilmeli. Kalp kırmaktan korkmalı ve hayatının merkezine islamı koymalı.
Fiziksel olarak şöyle böyle gibi kesin çizgilerim yok. Hayalimdeki ideal insanın bir ruhu var, bedeni henüz siluetten ibaret. Sadece kızıl olursa güzel olurdu. Olmazsa da sorun değil. Fiziken de düzgün, sağlıklı bir bedene ve alışkanlıklara sahip olmasını isterim.
İlmi ve bilimi bilmeli. Kendini geliştirmiş, güzel yerlere gelmiş biri olmalı. Çünkü bende bunun için hayli çabalıyorum. En az üç yabancı dil bilmeli, insanlarla güzel ilişkiler kurabilse de daha önce kimsenin eline dokunmamış, yüreğine fısıldamamış olmalı. Çünkü geçmişi olan birinin geleceği olmak istemem. Yaşlıları, çocukları, bitkileri ve hayvanları sevmeli.
Allah kalbine göre versin kardeşim ne diyim Sultan Abdülhamit hanın halka fermanı daha kısa senin listenin yanında hayırlısı olsun
amin
Eyw
Görüş
4Görüş
Arkadaşlarına çok düşkün olmayan, inişli çıkışla hallerime katlanabilecek ve monoton bir hayat yasamaya karşı mümkünse cocuk düşünmeyen eşine ilgili , düşünceli , sadık arada romantik arada delinin teki olabilecek mümkünsede 180 üzeri biri
E bu ben
hhangoverr nick nameli olmayan , turuncu şortuyla cıbıl cıbıl profil fotoları paylaşmayıp aynı zamanda çapkın olmayan demeyi unutmusum bak Allahin işi😂
Her erkeği diz çöktüren bir kadın vardır
her erkeğin iflah olmayacagıni bilen kadınlar vardır benim gibi
Sırf turuncu şortlu fotoya bakıp uzanıyorum diye hangover ismimden dolayı yargı yiyorum infaz ulan bu infazzzz
Sadece o da degil çapkın bakışlarıda es geçmeyelim lütfen
Bakışlarımı kaç kere gördün de sallıyorsun be pembeli
Kalp gözüyle bakiyorum be belkide mavili
Senin kalbim yokk
Kalbin*
Ahhh gittigim doktorda steteskopla dinlerken birseyler eksik sanki diyodu görüyo musun sen işi meğer kalbim yokmuş 😂 bilir kisi olmak bi başka tabi
Yok tabiki yokkkk turuncu şort giyiyorum diye mutlu sanıyorlar
Ne mutlusu aşk olsun çapkın sanıyolar yazıcaksın... kırıldım şimdi bak okumuyomusun yazdıklarımı boşunamı dil döküyorum ben
Çokta şeyimdeydi kimin ne sandığı ya uğraşamam milletle herkes kendi yargısında boğulsun
Ben burdan devam 🫶🏻
Sen anca🖐 burdan devam edersin😂😝
Tamam beni gömdün çok pis laf soktun hadi seni tebrik ediyoruz bu vizyonla aynen devam hadi koçum hadddi
Yaş 11 amw
E aglicaksan oynamayalım koçum böylede olmazki sürekli cebinde mendil burnunda sümükle bebemi sallicaz
Ee anlat başka nelerin var bu gün benim için eğlendir beni çok hüzünlüyüm
Bak aklima sen böyle diyince ne geldi terzi kendi söküğünü dikemez diye boşuna dememiş kurban olduğumun ataları tabi milleti güldür güldür içinde hep bi hüzün demi ahhh ahhh yarali ceylan seni... hadi yine iyisin benim gibisine çattın koskoca KS de ayna olurum güldürürüm seni yavrusu
Messi, ronaldo, lewandowski, Modriç ve neymarın son dünya kupası o yüzden çok hüzünlüyüm ☹️
Olsun be bak unutma ne demiş büyüklerimiz" her fani birgün en sevdiği oyuncuların son dünya kupasi maçının acılarını tadacaktır."
İnstagramda izledim spiker söylüyor arkayada another love şarkısını koymuşlar 😓😢
olur mu o şarkı hiç ona deseydin ya açsaydı bi ahmet kayadan dışarda kar yağıyor benim içime yagmuru. Hiç anlamiyolar bu işten hiç spiker olucaklar birde
Sen niye böylesin
Ahh övülme saatim geldi dimi hadi durma sende etkilendin öv beni merak etme aramızda kalıcak 🤫🤭😂
Yatıyorum ben yazarsın istersen hadi iyi geceler
Kendi söküğünü dikemezsen sen yazarsın ayna görevide göremiceksen bi garibin yüzünü güldürmek için yaziklar olsun bize... iyi geceler turuncu sortliii rüyanda danalar girsin bostana🤣
Eşte sevgili de istemiyorum. O defterleri * yüzünden kapattım…
Tamam kral
Ailesine düşkün oturaklı ve sadık biri olsun isterim.
Güzel evet
Benden küçük olmaması, doğulu kürt olmaması, ahlaklı, kişilikli olması, ekonomik açıdan rahat olması, tipi de düzgün olsun tabi.
Abla bekar mısın?
Bi tek beni görmesi bi tek bana yükselmesi bi tek beni sevmesi benden başka kimseyi gözü görmemesi😂
Bunu bende istiyorum evet güzel
Sevgi dolu, merhametli, vicdanlı dürüst, sadık iyi niyetli empati yapabilen...
Bal gibi özellikler ✅
Çok kıskansın çok takıntılı olsun çok sıksın istiyorum
Sen manyaksın
Hiçte 😒
Tamam by
Müslüman olsun , nefes alsın
Sencede fazla seçici değil misin?
anlayışlı düşünceli komik ve sadık
Düşünceli olması> çoğu şeyden
Zeka ve eğlence
Temiz
Çok önemli