Şöyle ki güzel kardeşim, sen de biliyorsun kendimden bahsetmeyi pek sevmiyorum. Fakat soruyu madem sordun ben de şu şekilde cevap vereyim;
Manevi yönden uyuşmak ve denk olmak isterim. Onun dışında insanî özellik olarak da anlayışlı ve beni (insanları) yargılamayan birisi ile evlilik düşünürüm. Bu iki özellik ben de var mı? Olması için gayret ediyorum. Aynı gayreti karşımdaki kişiden de görmek isterim bu yüzden 🌿
-Samimiyet -Dürüstlük (tamamen dürüst olmayabilirim ama bazeen) -Hayalperestlik -Gönül zenginliği -Umutluluk -Mutluluk -Enerjik olma -Bilgi açlığı -Merak -Gizem (bende gizem yok ama olsundu) -İleri derecede empati yeteneği -Sanatsallık -Sayısal beceri -Entellektüellik (bu da bende olmayabilir 🤭) -Çocukluk -Eğlenebilme/direbilme -Olgunluk -Anlayış -Sorumluluk -Sabır (bende var mı yok mu bilemedim) -Yeniliklere açık olma -Sırdaş olabilme -Alçakgönüllülük -Hayvan/doğa/bitki/insanseverlik
~en önemlisi de kalbindeki ve aklındaki iman gücü 🧩
Anlayış, beklentisizlik, geniş ve detay düşünme, ön yargıyı kenara fırlatıp atabilme, sevdiğine bağlılık, kimsenin hakkında konuşmama/düşünmeme, rahatlık