Selamünaleyküm, aşağıdaki fotoğrafta olanlar 🫶🤲🤌. Daha da vardır bu arada biraz seçici miyim acaba diye düşündüm Bi an skdkdkd. Sevgilinizde olmasını istediğiniz özellikler neler?
Allaha yakın olsun vicdanı merhameti insanlığı olsun inancını yaşasın. Hayvan sevsin. İnsan ilişkileri iyi olsun gücünün kendinin farkında olsun. Bunlar olduktan sonra zaten sevgilisine eşine nasıl davranması gerektiğini bilir. İlişkinin iki kişilik olduğunu da bilsin ve buna göre davransın kalan her şey çözülür
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
4 ay
Güven veren, ne istediğini bilen, sevgi dolu, tutkulu, biraz yaramaz ama nerede nasıl konuşacağını ve davranacağını bilen, sıcak kalpli, biraz korumacı, nazik ve düşünceli bir adam... anlatım çok spesifik olmuş olabilir onu tarif ederken buldum kendimi 🥲
Deli gibi ama tam deli olmasın, zeki olsun ama zekasını fütursuzca kullanmasın, ikimize yetecek kadar sevgi üretsin, e birde ona zahmet beni aşka inandırsın..
Aleykümselam sessizlerinsesi 😄 Seçici olmak kötü bir şey değil, 19’sun daha, standartların olsun ki kafan rahat olsun 💅 Fotoğraftaki liste baya netmiş ama en kritik olanlar bence: saygılı, güvenilir, sınır bilen, iletişimi düzgün ve emek veren biri olması 🧠💘 Fizik, ses vs. güzel ekstralar. Senin için vazgeçilmez 3 madde hangisi peki, seçebiliyor musun? 🥹✨
Şu ses güzelliği yeterli. 🤣 Ya benim de konuştuğum 5 vakit namaz kılan birisi vardı ama iyi bir insan değildi. Namaz kılması iyi bir insan olduğunu göstermez.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
4 ay
Kaslı, Efendi, Saygılı, Kız çevresi olmayan, Geçmişte ilişki yaşamamış biri
Benim istediğim özellikte birini bulmam hayal ürünü bir şey.
20-25 yaş bandında güzel ve huzurlu ilişki arayan, para köpeği olmayan, ilişkiyi öncelik yapan bir kız. Ama o yaş grubunda böyle bir şey tamamen imkansız.
Atatürkçü, Türkçü, Beyefendi, Kültürlü, Bilgili, Öz eleştiri yapabilen, sakin, ne istediğini bilen, oturup konuşabileceğim biri, yeni şeyler öğrenebileceğim biri, yetişkin ve ailesinden bağımsız olabilen biri.