#Arens
#iyigeceler

Bir insana zorla sevdiremezsin kendini, bana güven diyemezsin. O bunu hissetmiyorsa, tek bir söz söyleyebilirsin:
Sen bilirsin...
Can Yücel
Sevmekten vazgecilmez. Sevgi her zaman karsilik beklemez. * ona pervane olmaktan vazgecerim.
Teşekkür ederim kardeşim. :))
Saniyesinde soğurum bile.
Evet vazgeçerim.
Cevap
29Cevap
Sevmek için iki kişi olmak gerekmiyor ben tek başımada sevdamı yaşarım..
Ama tek taraflı da işkence olur
Eger bu cumleyi sarf ettiyse ya yaptigin bir hareketten sogumustur ya da baska biri vardir. Umutsuz, kendine guvenmeyen ve baskasina ihtiyaci olan biri olmadigimdan kendime olan saygimdan dolayi yoluma devam ederim. Dogru kisi seni bir gun bulur, durum ve sartlar ne olursa olsun yaninda kalir. Dunya uzerinde bircok ask ve sevgi var. O acidan iliski duzgunse zaten boyle dusunceleri olmamasi gerektiginden boyle dusunceleri varsa, kendimle ve hayatimla daima gurur duydugumdan dogru kisiyi beklerim ve onume bakarim.
Klişe bir söz olacak belki de ama vazgeçmek için sevmez ki insan...
Sadece biraz soğukluk girer araya ama tamamen silip atamam o insanı kalbimden de, benliğimden de.
Öyle ha deyince vazgeçilmez aslında ama bem üzüntüm kosa sürüyo böyle konualrda. Can dostum dediğim kişiden saat 2 buçuk suları kazık yedim gece. saat beşe kadar salya sümük ondan sonra soğudum üzüntü müzüntü kalmadı skdjdkx
Bana öyle bişey dese de muhtemelen kısa süre yoğun üzüntü yaşar sonra unuturum
Sevmeye devam ederim ve zamanla sevgim kendiliğinden biter diye düşünüyorum, çünkü anlamış olacağım sevilmeyeceğimi.
Ben bu cevabı aldım ama yine de vazgeçmedim. Sonra ne mi oldu? Üzülen sadece ben oldum. Yedekte, arka planda kaldım ve öğrendim ki.
"En çok kendini seveceksin, seni istemeyeni sen de istemeyeceksin"
Sevmekten vazgeçemez bir insan. Gönlümüzü kontrol edemiyoruz ama hareketlerimizi kontrol edebiliriz. Böyle bir sözün karşısında bişey yapamam. Sevdiğim bu şekilde mutlu olacaksa onun istediği olsun.
Zorla kendimi sevdirecek değilim. İçimde yaşamaya devam ederim ama arkamı da dönerim.
insan bozulur ses cikartmaz belki ama sevmekten vazgecmez ki kendi halinde takilir 😊
Duruma göre yani içimde umut varya evet ama artık umudumda kalmadıysa zorda olsa vazgeçmeye çalışırım
arkadaşım, zorla olmaz bu işler..
kımsede vazgeçılmez değıl, hayırlısı isterım hep, olmuyorsa demekki hayırlı değıldır
yolumuza bakarız..
Kesinlikle biter.
Beni sevmeyip , istemeyenle ben anca kendimi üzerim o yüzden gerek yok sevmeyeni beklemeye ardından yakınıp üzülmeye.
Şu andan itibaren, benimde sana karşı olan duygularım hislerim bitti derim.
Sevmekten vazgeçmek bu mudur bilmiyorum ama evet uzaklaşırım
Tabi ki vazgeçerim. Zorla güzellik olmaz. Ben bir aşk dilencisi değilim, kendimi sevdirmeğe çalışmam
Sevmekten vazgeçemem. Sadece uğraşmaktan vazgeçerim
Hisleri yoksa çok zor, olmaz o iş yani ama ben kendi kendime sevmeye devam ederim orası ayrı..
BAna karşı hisleri olmayan. Biri için vakit kaybına gerek Yok.. vaktim değerlidir benim☺️
Vazgeçmesem bile uğraşmam çaba harcamam gurur bu bir kere kırılınca geri eski haline gelmez.
Sevmekten vazgeçmekle olmuyor o sevgiyi ne yaparsan yap bitiremiyorsun gerçekten sevince ama o istemiyorsa ondan umudu kesiyorsun içinde yaşıyorsun sevgiyi
Savaşır yorulur kendimi bir boslukta bulurum artk çık çıkabilirsen
Sevmekten vaz geçmem
Ama bir daha da onun yüzüne bakmam
vazgecmem. yuzsuzlukse yuzsuzluk. seviyorum ulen!😂
Umutsuz bir panda gibi yuvarlanırdım ve severdim.
Bana dediler lan. Soyle bir baktim da tum dramlari yasamisim
Ben vazgeçerim ya olmayacak belli işte unutmak zaman alır ama gene de istemem artık
Geçmem ya benim olur ya topraamm
Kendimi sevdirmeye çalışırım olmuyorsa da zorlamam yani
Ben tamamlardım. Benim sevgim yeter ikimize buna inandırırdım.
Vazgeçerim kimse icin kendimi yipratamam, beni sevmek zorunda degil😊
Karşı taraf bitirmişse bende bitiririm zorla güzellik olmaz
Sevmek için mi vazgeçtim ki ben. Salam salak severdim ölürdüm onun için
Dün saat 12 de bunu dedi ve ben sabaha kadar uyuyamadim şu an saat 5:20
uzatmanın hiç bir anlamaı yok bir mucuzie olmasını bekleyemem
Şimdi ne desem yalan olur o yüzden ruh halime bağlı :)
Vaz geçmek denmez ona. Mecburiyet denir bence.
Sevilmeye değer olmadığı için sevmem.
Vazgeçerim.. zorla sevdirecek değilim ya kendimi..
Rahatsizlik vermemeli karsıya.
Kesinlikle evet 😶
Umutlarım ve sevgim yavaş yavaş biter
Anında son bulur
Lan on numara karıymış derim ama gayrı uzak durrum
Beni sevmeyeni zorla sevdirtmem.. Çünkü empati..
Olmuyorsa olmuyordur zorlamanin lüzumu yok🙂
Biraz zor olurdu ama yine de vazgeçerdim 😏
eh yani üsteleyecek değilim
Vazgeçerim benden değerlimi :D
Vazgeçmek mantıklı olur.
Vazgeçerim neden bekleyeyim öyle birini
Vazgecirim kendimi uzmeye degmez👌
çeker giderim vazgeçerim
Vazgeçerim tabi. Oyun mu oynuyoruz?
Düşündüm de; kezzap dökerim.
Sevilmek için sevmem.
Kendimi ona ispatlardım. Vazgeçmezdim