Aşk İlişkileri Seviyorum ama denk değiliz diye sevginizden vazgeçer misiniz? Sabishh Takip Et Xper 6 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Denk değilsiniz maddi yönden de ailen yönünden de ama seviyorsunuz. Sırf iki tarafta üzülmesin diye vazgeçer misiniz? Mutlu olsun diye. ya da vazgeçmez ben sevgimi bırakmam mı dersiniz? Seviyorum ama denk değiliz diye sevginizden vazgeçer misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (30-35) +1 yıl sanırım bende vazgecmem gerekecek.okadar zıttızki birbirimizi üzüyoruz ve ben onun üzülmesine dayanamıyorum. benden sonra belki mutlu olacak.. 0 2 Yorumla Sabishh +1 yıl Olmuyor bence Yorumla Cevap sahibi +1 yıl benimlede mutlu olmuyor ama napım.. Yorumla
Dertli69 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 30% +1 yıl Bırakırım benim mutsuzluğum olsuna o mutsuz olmasın 0 0 Yorumla
gokhanchef Takip Et Xper 2 Yaş: 38 +1 yıl ailen onceligin olsun 0 10 Yorumla Sabishh +1 yıl Olmasa böyle mi olurdu Yorumla gokhanchef +1 yıl ne yasadin veya yasiyorsun bilmiyorun ama basina yastiga koy 2 dk dusun hayat kisa ve mutlu olmak herkesin hakki mi? Yorumla Sabishh +1 yıl Hakkı Yorumla gokhanchef +1 yıl o zaman yasadiklarin snde kalsin yeni hayatina hos geldin😉 Yorumla Sabishh +1 yıl Bişey anlamadım Yorumla gokhanchef +1 yıl mutlu ol o zaman diyorum mutsuzlugunu bir taraf et Yorumla Sabishh +1 yıl Acının yaşanması lazım Yorumla gokhanchef +1 yıl acı cekmeyi tercih etmen senin tercihin Yorumla Sabishh +1 yıl Evet bir daha yaşamamak için.. Yorumla gokhanchef +1 yıl umarim Yorumla
jessy Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 11,5b cevap paylaştı. gerekirse evet vazgecerim 0 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı. Vazgeçerim. 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar