- Gözden uzak olan, zamanla gönülden de uzak olur mu?
#Arens

Kişiye bağlı olarak değişir bu durum.
Bazı insanlar görmedikleri, arasında mesafe olan insanları hemen unutabilir veya yokluğuna kolayca alışabilir. Bazılarının ise arasındaki bağı daha da fazla kuvvetlendirebilir. Ama kim ne derse desin uzak mesafe ilişkisi gerçekten çok zor, kimseye tavsiye etmem..
Eğer gözden uzak olanlar gönülden de uzak olsaydı vefat edenlerimizi çabuk unuturduk, ama yıllar, hatta bir ömür geçse bile unutulmuyor
Mesafeler aşka engel değil, olamaz, ama mesela benim için böyle bir şey var, uzakta yaşayan birisini önceden sevmem ve hayatıma almam
Mesafeler aşka engeldir. Kim ne derse desin.
Haklısın.
@Bir_Demet_Lavanta Engeli kaldırma gereği mi duydun?
Sen engelli olduğunun ne ara farkına vardın ya
Yasiyor muydun sen cevap gelmeyince öldün sandim
@Bir_Demet_Lavanta Uzun süre yoktum mecburen.
Varlığın da bir faydan olmadığı için yokluğunda da bana çok farketmedi yani
@Bir_Demet_Lavanta Bir sıkıntı yok o zaman.
Bencede😏
Ne ırakı Avustralya bile olur :)
Cevap
33Cevap
Çok ta güzel olur. Mesafe aşka engeldir. İlk başta herşey güzel , mutlusunuz günün 24 saati konuşup mesajlaşıyorsunuz ya sonra? Küçük küçük atışmalar başlıyor araları soğuyor. Haftada 3 4 kere konuşmaya başlıyorlar Ve vakit geliyor kız bitti diyor erkek te hiçbirşey yaşanmamış gibi tamam deyip hayatında ona başarılar diliyor. Aslında ne kadar tartışırsalar tartışsınlar insan sevdiğine sarılınca derdi kederi unutur ama aradaki mesafe buna Engel olur. Sonuç çok açık bence o sularda yüzme çünkü gecelerce bir hiç için ağlayıp üzüleceksin. deymez
İzmir'deki sevgilimden ayrılma nedenim 😊
Bir tek aşk için değil akraba eş dost arkadaş için de geçerli. Paylaşım azaldıkça sevgi de azalır
1 yıldan uzun süredir deniyorum ama sağ olsun gitmiyor. Bu söze inanmıyorum.
Hayır.
Mesafeler aşka engel değil, gözden ırak olan gönülden ırak olmaz.
Mesafeleri bahane edip ayrılan insan lütfen sevip sevilmesin, bunu hak etmiyor.
Gözü yemeyen sevmesin arkadaşım.
Dediler ki: Gözden ırak olan gönülden de ırak olur. Dedim ki: Gönüle giren gözden ırak olsa ne olur. [Hz. Mevlana]
İlişkinin boyutuna bağlı değişebilir bu durum. Şimdiki çoğu aşkların heves olduğunu düşünürsek gittikleri yerde birilerini bulmaları çok zor olmaz. Aşk emek ister gerçek seven herşeye katlanabilir.
Hayir sevgi aşk varsa segik aşk ne dokunmak dmek nede gormek dmek gormedende sevebilmen gerek , zaten bu yoksa biter o mesafe degil isterse hergun gor yine biter
Küçük aşklar için evet. Büyük aşklar da böyle değil çok seversen gönlünden düşmez.
İki tarafında hayatta yaşadığı sorunları düşünürsek, iki tarafında ilgiye ve şevkata ihtiyacı var. Misal ben bir zor durum yaşadım ve yanımda olmasını istediğim sevdiğim uzakta, yoksa birbirlerini seven insanlar için mesafe önemli değil gibi duruyor ama işin aslı öyle değil.
Gerçek aşk için olmaz ama hoşlanma boyutundaki için evet olur
Mesafe aşka engel. Elbet bitecek o aşk, kimse aşkımdan ölüyorum edebiyatları yapmasın. Mesafe her zaman ilişkileri bitirir.
Bilmiyorum, gönüle giren gözden uzak olsa ne olur diyorlar. Bu onların arasındaki sevgiye de bağlı bence birbirlerine olan bağlılıklarına.
Akildan uzak olan gonulden de uzak olur.
Her sey insanin kendi elinde. Mantigini eline almayi basarirsan gonulden de uzak tutarsin gozden de.
Eğer iki taraf da seviyor devam ettirmek için çabalıyorsa mesefaler sorun olmaz. Ama zaten birinin gözü dışardaysa mesafeler sadece bahane olur :)
Olmaz..
Dibinde olup gonülden uzak olmasin yeterki, gerisi gerçekten Sevene engel değil sadece bahane..
Karakterle falan ilgisi yok, gözden uzak olan gönülden de zamanla ırak olur. Bu kadar basit. Anlaşılmayacak bir şey yok.
Yaa bu zmanda mesafemi kalmiş en uzak yere gitsen ucakla 2 saat gerisi yalandir
Ve teknoloji her daim yaninda olmasini zaten sagliyor
Bence öyle ama ‘gönle giren gözden ırak olsa ne olur’ da diyorlar. Bilemyecem. Kişiden kişiye değişir.
Mesafeler benim aşkıma engel olamaz 😏
4 yıl değilm 5 yıl bile olsa yine de beklerim. 😊😊
Gözden uzak olan daha çok işler gönüle. Özlemek, sevmenin en güçlü yarenidir.
O kişinin sevmesine bağlı.. Olmuyorsa gerçek aşkı yaşıyordur. Aşk dediğin öyle olmalı...
İnsanla alakalı kanka benim ark liseden manitası vardı adam Çin'de ünivi bitrdi evlendiler
E yani bir yere kadar dayanılır sonra küt kopar birden.
Tamamen olmaz diyemeyiz. Yanında olması daha iyi tabi ki
Kesinlikle öyle aksi söylenemez bence, eğer bir insan senden uzaksa görüşme ve konuşma da nadirse gönülden düşmesi an meselesi ama bedenler uzak iletişim sürekli devam halinde ise o zaman değil tabi
hyr alakasi yok. Sanal ilişkiler nasıl yürüyor sanıyorsunuz...
Aramizda otobüsle 20 saatlik yol var ve sene de 3 defa görüşe biliyoruz 3. senemizdeyiz ilk senemiz hep beraberdi 2 sene hep az buluşma ile geçti
O kişinin gönüldeki yerine göre değişir, nasıl bakarsan öyle görürsün.
Zamanla olacağını düşünüyorum
Kalpten ırak olursan istediğin kadar yakın ol bir şey ifade etmez,
Oluyo be hacı sonuda cok kotu olan bile oluyo is isten gectimi bidee cok koyuyo bee
sevginiz gerçekse o kilometreleri farketmezsiniz bile
Olur tabi askere giden sevgilimi bundan dolayı aldattım 😃😃😃
Askere giden sevgilimi bir yıl bekledim uzman çavuş oldu şimdi Suriye'de sabırla hala bekliyorum 😀😀😀
tamam da cok guzel bir seymis gibi neden anlatiyorsun bu senin karektersizligindir haberin varmi?
Karakteri olumsuz yönde degismiyorsa, gönlüne hep yakın olur
Olmuyor alakası yok. Yaşadım ve biliyorum
Senin gibi birine herkez uzak olur
Huzursuzluk çok olur. Soğukluk çok olur.
Oluyormuş, aldattı ve gitti
Valla o ikisi arasndaki iletime bagli
işine gelene gore. herkes için gecerli degıl
Oluyor. Kendini unutturmaması lazım ☆
Aynen öyle olur zamanla küçülür gider yok olur.
Mesafeler aşka ve kardeşliğe engel değildir
Olmaz. Ben aksine daha kötü oluyorum
Gözden uzak olan her daim gönüldende ırak olur
Engel varsa zamanla gönüldende uzak olur evet
gozden ırak ama gonulde mekan sahibi
mesafe aşka engel değil olmaz
Gonule bir kere giren gozden uzak olsa ne yazar
bu konuda kendimle çelişiyorum sürekli
Kalpte yürek de yoksa geçeceksin o işleri.
Guven olduktan snra prblem degil
Galiba doğruymuş
Evet.
Olur
Evet maalesef olur.
Olur
Olur
Bilmiyorum
Evet olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar