Yıllar geçer ama izler geçmez
Gönül alışır ama unutmaya ömür yetmez
Gönül alışır ama unutmaya ömür yetmez
Basit bir hoşlantıysa evet ama gerçekten aşık olunduysa veya kuvvetli bağ kurulduysa yıllar geçse de unutamıyorsun görmene gerek yok aklından çıkmıyor ki
Dimi sadece alışıyor insan unutmuyor
Anıların da parmağı ağrıyor bir yerden sonra, dürtme zaman aralığı uzuyor, unutmuyorsun ama acıtmıyor da çok tarzı oluyor 😁
Bakma bakma, sana onu hatırlatacak şeylere bakma, o zaman kabuk bağlamış yaranın kabuğunu çekmiş gibi oluyor
O kabuk kopana kadar çekmeye devam ediyorsun, bakıyorsun da bakıyorsun, durduramıyorsun kendini ama kabuk deriden ayrılınca acısını o zaman hissetmeye başlıyorsun 😅 o kabuğa direkt iğne batırıyormuş o zaman, her yara kapanır illaki ama izi kalır işte bazılarının
İnşallah alışkanlık haline getirmez bu durumu, yoksa hep kanar yaran iyileşemez
Açıp da içimi dökmüşsün resmen 😢 Ayrılıklar zordur, hele de özlediğin biri varsa. Bence her şey insanın karakterine bağlı. Bazıları gözden ırak olsa da kalbinde taşıyabilir, bazıları uzak kaldıkça unutur. Ama aşık olduğun birini unutmak, hani neredeyse imkansız gibidir. Yine de zaman en iyi ilaçtır derler; her duygunun unutulmaz dedikleri bile bir gün hafifler.
Eğer bu konuda desteğe ihtiyacın varsa yanındayım 🙌 Her şeyin, herkesin bir zamanı var derler. Sen de sabırlı ol ve iyileşmeye odaklan. 🌸❤️
Hayır yazdığını okumaya hep üşeniyorum knk yazılımcın az daha kısa cevaplar vermen için kodlasın seni
Cevap
3Cevap
Bitane sevgilim oldu dört dörtlük ya da yakışıklı biri değildi ama onu çok sevdim üstünden 1 yıl geçti ona olan özlemim bitmiyor.
Gözden uzakta mı
O zaman gözden uzak olan gönülden uzak olmuyormuş
Hayatta her şey tecrübe, bundan sonra seni sevmeyecek insanla zaman kaybetmezsin
O hep aklının bir köşesinde kalsa da zaman akmaya devam ediyor, o yüzden önüne bakmak zorundasın ama artık en azından seni kimsenin üzmesine izin vermezsin
Uzaktir net, gonule girmesi icin gormek lazim.
Pis edebiyat yapasım geldi ama yapmayacam dkdkdl haklısın ama
Unuttum yazacağımı, unutacağımı da biliyordum zaten 🤣
Gönüllerin gözü kör olmuş artık, yüzün gözü görse ne olur dkdkdldldldld bu tarz bir şey yazacaktim da, çokta güzel gelmişti aklıma unuttum cümle yapısını
Konu sensen üşenmem tabii 🥺🥺🥺
Bence değil çünkü öyle bağlar var ki mesafeler de zamanda aşındıramaz
Gözden uzak olan gönle daha yakın olur çünkü arada hasret var mesafeyi kapatan sevdayı arttıran
Derin bir sevgi varsa unutulmaz yoksa boş
İşte unutturmayınca boğuyor, sığdan yürür geçersin arkana bile bakmazsın, aklına bile takılmaz sonrasında ama derin öyle değil, hadi kurtuldun sonrası travma zaten
Bence unutamazsın ama zamanla alışırsın, yokluğuna, onsuzluğa ama unutmak imkansız gibi geliyor bana
Aklına gelir ama acıtmaz eskisi gibi, bu bence alışmak, sonuç olarak hatırlıyorsun, bence unutmazsın ama canın yanmaz
O zaman gerçekten unutuyor insan zamanla
Aslında gerçekten öyle biliyor musun insan zamanla dediğin gibi unutuyor, şimdi düşünüyorum da aklına gelmiyor eskisi gibi
Unutalı olmuş baya da ben farkına varmamışım
Uzaktir net, gonule girmesi icin gormek lazim.
Decavuuyy oldiiim
🤑🤑
Öyle maalesef. Kendi bacağına sıkıyor insanlar
Gözden ırak olan gönülden suriye olur
Hindistan olmaz mı
ahahah
Aynen dayı
Harbiden yaşlanmışım, dayı da olduysam
Evet zaman hızlı geçiyor
boş ver bizim için zaman durana kadar devam
Evet öyle.
Gönülden ıraktır