Çok sevdim, ama olmadı?

cok sevdim korkutuk asik oldum. ben ona aşığım o hala ilk aşık olduğu kıza aşık. onu unutamıyor. beni ona benzeterek benimle görüştü flört etti. beni sevmiş hoşlanmış iyi bir kızmışım ama âşık değilmiş bana. unutamıyormuş eski aşkını. ben onun gözünün icine bakıyorum ben ölüyorum o başkasını bana anlatıyor. beni sevdigini söyledi ama olamazmısiz onunla. ailelerimiz problemleymis mezhep kültür farkliliklari varmış. o kıskançmıs. neden benimle aylardir konusuyorsun o zaman? dedigimde anca tanıdım olmayacağını anladım dedi. arkadas olarak kalmamız daha doğruymuş. gelecek göremiyormus benimle. ben ona o başkasına aşık.. nefes alamıyorum. gucum kalmadı artik dayanamiyorum. Cok ağlıyorum. ben onum icin herseyi goze almistim. hersey bahane isteseydi biz olurduk. istemedi. emek vermedi. cabalamadı. ben cok cabaladim. ama o Şu an mısıl mısıl uyurken ben nefes alamıyorum. ben herseyi göze almıştım. o hala eski aşkını anlatiyor. 1 kez ask olurmus bana asik olmamis beni sadece sevmiş. o kadarmış.. unutamıyorum. psikologada gittim olmuyor. üzüntüden kahroluyorum. Ölü gibiyim hissizlestim nefes alamıyorum.. ne yapacagim hic bilmiyorum. benim kadar cesur olsaydi herseyin ustesinden gelirdik. istemedi. o kıza bir kez asik olmus daha da olamazmıs. benimle gelecegi yokmus.. farklıymışız. giynisim bile problemmis. ben dedim ben senin icin dikkat. ederim yeterki sen mutlu ol dedim. fedakarliklar yapardım. ama olmadı... gogsum cok ağrıyor.
Çok sevdim, ama olmadı?