Ayni durum bendede var. Erkek arkadasim sinavlara girecek diye onu haftalardir gormuyorum. Kafa dagitmak icin haftada bir arkadaslariyla disariya cikiyor. Onu ondan bile kiskaniyorum. Hatta gorusmedik diye durup ona tavir yapiyorum. Ona moral vermek, destek olmak yerine. Cocugu okadar bir etkilemisim uzerine gitmisim ki, dun benimle sinavlari bitene kadar ara vermek istedigi soyledi. Ve benim halim cok kotu bugun okula gitmedim. Ne kadar pisman oldugumu tahmin bile edemezsin. Bende gorusmedigimiz icin banada sogukluk geldigini dusunuyordum. Fakat oyle degilmis ara verince gorduk anyayi konyayi. Bizde birlikte olmustuk. Bana dun mesaj atti eger biriyle konustugumu ve ciktigimi duyarsa beni gebertirmis. Mesajini yeni atmisti. Atar atmaz hemen aradi mesajina neden cevap vermedim diye. Daha yeni attigini soyledim. Soylediklerinde ciddi oldugunu soyledi. Kisacasi canimmm benden sana tavsiye bak ben seninle şu an ayni durumdayim ama sonucunuda yeni kesfettim sen sogumadin sadece gorusunce herseyn duzelecegini dusunuyorsn. Uzerine gitme
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
bu sözün doğruluğu çok yüksek senin bence kafan karışık
516 Yorumla- +1 yıl
evet bazı sorunlar oldu çok yıprandım zaten bide üstüne böyle uzaklık girince çok kötü geldi..
- +1 yıl
gerçekten öyle sanki herkes gitti yanımdan o gidince tek tesellim onun yakınlığıymış uzaklaşınca sanki koca dünyada bir ben kaldım
- +1 yıl
evet ve ne yapıcam bilmiyorum. bazı şeyler yaşadık onları düşünmekten de böyle oluyorum ama aklımdan çıkmıyo hiçbişey
- +1 yıl
umarım öyle olur..
- +1 yıl
onu da üzüyorum bu şekilde ve bunu yapmak istemiyorum ama engelleyemiyorum kendimi bir yerden sonra onu da bıktırcam diye de korkuyorum
- +1 yıl
umarım öyle olur da bir sene çabucak geçer bu sorun da biter
- +1 yıl
:))
- +1 yıl
Et ete değecek... saygılar..
- +1 yıl
Bu konuda kendini üzmene gerek yok... Herşey istediğiniz gibi gitmez ama ben şuna eminimki o çocuğunda elinde olan hiç bisey yok çünkü orası anne ocağı değil asker ocağı çok değişik kişilikler var orda emin ol buna... Bu durumda en çok morale ihtiyacı olan odur... Tamam bir yandan sende haklsn ama onun orda neler yaşadğnı bilemiyosun... Senin tekk yapıcağn şey yanında olmasnda yanndaymş gibi hissettir... İnsan herşeyin değerini orda anlıyor... Sen uzak durursan eminimki buna ordayken senden vazgeçmesi kolay olur... Benimde başmdan geçti insanın piskolojisi darmadağn oluyo...
- +1 yıl
dikkat edicem teşekkürler
mesafeler herşeye engeldir çoğu zaman. bu zaman zarfında ömürünün geri kalanı için düşünme vaktın olacaktır olmuşta. askerde olması onun içinde emin ol çok zor herşeyi bırakıp askere gitmek ve tüm hürriyetini askeriyenin kapısının önünde bırakmak hiç birşeyi kafasına göre yapamaması emirle hareket etmeye zorlanması alışması zaman alacaktır tuvalate gitmesi su içmesi sigara içmesi hepsinin bir emirle olması hür insanları biraz bozar. sözlüne bence eğer seviyorsan telefonda konuşurken kısa cümlelerle onu rahatlatacak sözler söyle aranızın düzelmesini bence normal şartlar altında oluşmasını bekle askeriyede aranız bozulduysa bu normaldir gece yatarken benim canım szlümü aramak istedi anamı babamı arkadaşımı aramak istedi deyip çıkıp arayamazsın :) aradınmıda arkadan onlarca yüzlerce asker olur onlarda bekler sıranın gelmesini sıra geldimi kendini anlşatana kadar zaten süresi dolar bağzen arayamaz bile o yüzden ayrılaacksan bile askerden gelmesini bekle
12 Yorumla- +1 yıl
çok teşekkürler çok güzel yazmışsınız..
Bak arkadaşım aynisi başıma geldi seni cok iyi anliyorum 2 yil onceydi askerdim hatayda kiz arkadasmla hic bir sorun yok tezkereden sonra evlenmek istiyordm. Ona cok iyi davranyodm cok seviodm ona mesaj atmak icn aramak icin ne cezalari goze aldm bir gun mesaji kesti cevap vermyo aramyo mesgule atiyo ve hoscakal dedi bir gece öncesi seni seviyorum derken bu oldu kisaca bitti bana o 15 ay nasl geçti bir bilsen sana tavsiyem bitirceksen bile terhisni bekle yikarsin onu orda günleri gecmez psikolojisi bozulur sana en cok ihtiyaci oldugu zaman cunku smdi bitirsin askerligini ondan sonra yap yapacagini ama bu aciyi ona cektirme sende vicdan azabı duyarsın
23 Yorumla- +1 yıl
hayır öyle bir düşüncem yok zaten sevmiyor da değilim. şu an anlıyorum ki özlem ve yaşanan bazı şeylerden sonra bu mecburi uzaklık olunca böyle zannettim. bu dediğin şeyi ona yapamam ben
- +1 yıl
haklısın şimdilik tek çözüm beklemek
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
123Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynı hislere geçen ay kapıldım. Hatta burada soracaktım ama vazgeçtim zamanla geçer diye düşündüm ve düşündüğüm gibi oldu. Yaz tatili boyunca görüşmedik. O yüzden her zaman derim bence mesafeler aşka engeldir. Daha sonra kavuştuk tabi ama ben yine de eskisi gibi hissedemedim. Sanki eskisi gibi yakın değil iki yabancıydık. Bunu onunla paylaştım o da şu sıralar böyle şeyleri çok dile getirdiğimi söyledi. Ama sonra toparladık biz şu an tıpkı eskisi gibi hissediyorum. Bana bunu tekrar hissettirmeyi başardı. Soruyu sorunca sanki kendim sormuş gibi hissettim. Kafamda aynı soru işareti vardı çünkü acaba ben sevdiğimi mi sandım diye. Durumun şu an çok karışık ve mesafeler aşkı yıpratıyor. Onu göreceğin zamanı düşün. Senin için artılarını ve eksilerini, tüm boyutlarıyla düşün bunları. Beklemeye değer mi, onunla bir gelecek düşünebiliyor musun tüm bunları ölçüp tarttıktan sonra kararını ver. Belki ayrılmak istersen belki beklemeye değer görürsün ve sonucunda iyi ki ayrılmamışım dersin. Zor bir süreç ama tüm bunları mesafelerden dolayı düşünüyorsun bence. Yanında olmasını istiyorsun yanında olamadığı için böyle hissediyorsun
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynı olay benim basımada geldi.. 7 sene suren bir iliskim vardi. Ama baya bir sorunluydu doğru düzgün disari cikamiyordum izin vermiyordu. Aileme, akrabalarıma laf edip asagiliyordu. Hepsine sustum hep sabrettim. Beni yönetmesine bile izin verdim. Sonra gecen sene kasimda askere gitti. İlk 3 ay gayet iyiydik ama o yine 7/24 onu ariyim disari cikmiyim hep onunla konusayim istiyordu bende çok bunalmistim bir yandan ozluyordum falan derken sogudum sıkmalarindan dolayi uzaklastim. Hep uyardim bak çok bunaltiyorsun bu is boyle gitmez diye hatta hasta bile oldum. Panik atak baslangici basladi.. En sonunda dayanamadim. En son ki davranisi bitirmeme sebep oldu. Ona askerdeyken yapmayi istemedim ama kendime zarar vercek duruma gelmiştim.. Yani sana diyecegim da bre de biliyorsan sabret ama sabredemiyorsan darbeyi kendine vurma çünkü zaten sogumussun anlattiklarina bakilirsa. Ben güçlü değildim sabredemedim. Ama gucluysen sabret gelince bitirmek istiyorsan bitir. Ben beddua aldim sende alirsin. Benim tek vatan ordayken ayrilmam onun dişinda hicbirseyden pişman değilim. Ama o yaptigimin cezasinida Allah katinda çekmeye hazirim zaten. O yüzden iyi dusun. Ne kadar hakli olursan ol kimse seni dusunmucek burdakiler gibi herkes seni suclucak bütün kizlarin yaptigini yapıyorsun diye. Kimse kimsenin ne çektiğini bilemez...
10 Yorumla
+1 yılCanım biz sevgili bile değildim askere gittiğinde seviyoduk birbirimizi bagzı sebeplerden ötürü sevgili olamıyoduk çok zor o kadar zor ki ona ayrı zor sana ayrı zor acemibirliginin iznine geldi bir kere görüştük ve bana olmucak biz diye bisey bekleme dedi geri gitti 13 gün sonra onun doğum günüydü her yerden mesaj attım sosyal medya vs vs. Dönmedi ertesi gün beni aradı sessiz bir telfondu dinledi dinledi kapadı o olduğunu biliyordum internet hesabından mesaj attım tekrar çünkü asla başkasına o cesareti cüreti vermedim ben ondan başkası olamaz dı yanı ve askerden geldi 1 sene bile dolmadı şu an evliyim. oda beni deniyormuş aslında. yani diycegim su ki eğer gerçekten seviyor olsaydın onu yokluğunda bile severdin canını yakma askerlik çok zor eğer sevmiyorsan oyalama derim ölç biç tart aşk bu kadar basit olmamalı tatlım.
20 Yorumlaher insanın hayatında gelgitler olur muhakkak. hemen öyle negatif düşünme tatlım, zamana bırak kendine fazla yüklenip sorular sorma. oluruna bırak. zaten sizin ayrı kalışınızın verdiği ağır bir özlem var askerlik olunca haliyle işin içine az da korku giriyor ister istemez. içini ferah tut allah kerim
11 Yorumla- +1 yıl
sağolun
+1 yılbence bu söz doğru değil. ne olursa olsun onu sevdiğini ve her zaman yanında olduğunu hissettirmelisin bence. çünkü şu an onun bulunduğu durum, psikolojisi çok farklı. ona zaman ver. askerden döndüğünde her şey çok güzel olacaktır. eğer olmazsa o zaman sorgulayabilirsin sevgisini. ama şimdi çok yanlış bir zaman olur bence. allah sabır versin ikinize de. hayırlısı olur inşallah :)
11 Yorumla- +1 yıl
amin sağolun :)
+1 yılBence o uzaktayken dahada bağlanmak gerekir yani asker beklemedim nasıl bir pskoloji bilemiyorum tabi sadece fikrimi sunmak istedim. Sevdiğimden uzak kaldım ama ona olan sevgim her geçen gün dahada arttı arada özlem olunca daha tatlı oluyo. Eğer seviyorsanız tabi :) Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah...
11 Yorumla- +1 yıl
seviyorum ama uzaklaştık diye oda soğur diye de korkuyorum ya
Şu anki halinizden daha genç oldugunuz dönemlerde birlikte olmaya başladıgınız ve şu an o zamana göre daha olgunlaştıgınız için muhtemelen hayata bakışınız da değişti. Buna bağlı olarak beklentileriniz ve beğenileriniz de değişti. aranızda askerlikten kaynaklanan bir uzaklık olmasa yani o sizin yanınızda olsa bunu bu kadar çabuk farketmeyecektiniz kesinlikle. Çünkü bunu anlayabilmek için gerekli olan yalnız kalıp düşünme süresini bulamayacaktınız. ama bunu farkettiğinize göre bence artık nişanlınız ya da erkek arkadaşınız sizin ilgi alanınızın dışına çıkmış durumda. Siz onu eskiden gerçekten sevmiş olabilirsiniz ama o sevgi artık bitmek üzere ve siz de bunu farketmeye başladınız. Olay bu kadar basit.
10 Yorumla
+1 yılİçinde çokça cümle barındıran paragraflara gerek yok prenses_1903, işin özetini söyleyim;
Eğer yanındayken konuşuyorsan sonra Askere gittiğinde uzklaşıyorsan o çocuğu "SATTIN" demektir.
O çocuğun günahı ne burada? Sonuçta o istemedi oralara gitmeyi.
Kısa ve öz : Askere gitti diye ayrılmak istiyorsan sen onu "SATTIN" demektir.50 Yorumla
+1 yılBöyle düşünmen normal, erkek arkadaşım üniversitede. Başta bende aynı düşünceye kapıldım ama sonra geçiyor, alışıyorsun, hatta sevgin katlanıyor diyebilirim. Ayrılık bir ilişkide kolay verilecek bir karar olmamalı biraz zaman tanı. Buna kesin karar versen de yüzyüze anlatman en doğrusu olur asker ocağında birini terk etmek çok buyuk ceza olur onun için
10 Yorumlabu söz doğru mesela bir arkadaşınla 5-6 ay konuşmasan bile sonra görüştüğünüzde aranızda bir soğukluk olur dersin acaba bu kız çok mu değişti? soğumuş olabilirsin, bazı şeylerini fark etmiş olabilirsin ve sonuçta askerde yani bambaşka bir ortamda ve zor şeyler geçiriyor. kafan karışmış senin:) ama bence biraz daha şans tanı
10 Yorumla
+1 yılMaalesef hepiniz aynısınız be kızlar... Hep yanınızda olalım hep konuşalım arayalım soralımm.. Araya mesafe girincede hemen tribal enfeksiyona bağlayın yok sevdimmi sevmedimmi... Sevdin ulen sevdin sevmesen ne işin vardı o adamla senin yazık etme çocuğa gözünün önüne bak...
10 Yorumla
+1 yılBence sevginden şüphen varsa yeterince sevmiyorsun onu belkide sadece değer veriyorsun. Biraz zamana bırak ve ayrıca askerlik ç. ok farklı bir ortam ona orada yalnız olmadıgını hissettirmelisin onun canını sıkıp onu kendisi ile yalnız bırakmak yerine. Burada sana biraz fazla görev düşüyor..
10 Yorumlaİlgisiz kaldığın için yalnızlık vesvesesi başladı. Şeytana uyma, elemanı bekle. Askerdeyken sevgilinin ayrılması çok koyar psikolojik bunalıma sokar. Onun da seni sevdiğini biliyorsan akıllı ol, kır dizini bekle adamı !
13 Yorumla- +1 yıl
ayrılcam demedim ayrılmam da zaten şu an
- +1 yıl
sanırım özlediğimden saçmalıyorum :S
+1 yılNe olursa olsun sana askerde kotu davranmiyosa imkani olmadigi icin arayamiyosa onu birakma. Bugunler gecicek. Bak ben gonlumu bir kiza kaptirdim kizda benden hoslaniyomus bunu ogrendim ama kizin askerde sevgilisi vardi ve oda ona karsi icimde sogukluk var demisti ben daha mantikli bir karar vermesi icin ona ayrilma ondan dedim. Askerden geldiginde hala sevmiyosa ayrilsin kendi bilir.
20 YorumlaEğer gerçekten seviyorsan uzaklık boy yaş kilo sadece aptal bir sayıdan ibarettir onu görünce herseyi unutursun 4 yıldır sevgiliyiz ve uzaklardayiz bazen 6 ay gormuyorum onla ne kadar aramiz bozulursa bozulsun onu görünce kelebekler ucusur içimde sende Eğer Gerçek seviyorsan onu görünce aşkın depresif aklını böyle şeylerle karistirma
20 Yorumla
+1 yılsenin 1 gün önce sorduğun soru günün sorusu yapılıyor ama günlerdir belilyorum -_- öhöm neyse yokmuş gibi olduğuna, eksikliğini hissetmediğine göre, o kadar çok sevmiyorsun demektir. önemli değildir. ayrılsan üzülmezsin demek ki. hiçbir şey kaybetmezsin demektir. yokluğunun bir etkisi olmuyosa varlığı fazlalıktır.
10 YorumlaBir laf vardır öküzü uyandırma suları bulandırma diye :)
Askerde olan birinin psikolojisine bakarsak ona ayrılıktan soğumaktan söz edersen hakkına geçersin çünkü orda yalnız esasında.
Biraz zaman derim, tabı onun da sana tutumuna bakarsın...
Ama sevıyorsan bıraz da fedakarlık etmelısın.13 Yorumla- +1 yıl
ben çok fedakarlık ettim gerçekten biraz da o yüzden böyle oldu..
- +1 yıl
ona da söyledim yaptığı bazı şeyler oldu seni sevdiğimden yaptım dedi ama bende düşündükçe sevgisini sorgulamaya başladım. aslında işin doğrusu ben onu seviyorum ama onun beni sevdiğinden emin değilim :( o seviyorum diyor ama
Sana tavsiyem:
https://i.hizliresim.com/AY3mN0.jpg70 Yorumla
+1 yılayrılıkların %90ı askerdeyken oluyor zaten yaşadığın şey çok normal. olayı akışına bırak eğer iyice soğursan ayrıl gitsin yeterince güçlü değilmiş bağlarınız demek ki. ama diyorsan ki çok emek harcadık bu ilişkiye o zaman askere onu ziyarete git ve sonra bir daha düşün yokluğuna bu kadar kolay alıştığın adamla ömrünü geçirmek istiyor musun? verdiğin söz senin mutluluğundan önemli mi
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 459 cevap paylaştı. Sen emin olamıyorsun o askerde onu üzme o daha kötü durumda. Biz kavga ederdik hergün telefonda ayrılmak istedi tabi adamın psikolojisini bozdum severek ayrıldık o acıyı düşün bide 😄 kendini topla düşünme boşluktasın şu an. Ondan böyle oluyor birbirinize destek olmaya çalışın ama en çok sen ol canım düzelir zaten düzelmesse bir şekilde ayrılırsınız ama sen bu girişimi yapma
10 Yorumla
+1 yılHer ikiside olabilir. Sogumak ta olabilir. Benimde askerdeyken sevgilim vardi. Tabi sık sık konusamayinca sıkıldığını hissettim. Tabi bende soğumaya başladım bana yalan soylemisti. Bende ayrildim. Bunu gercekten sevenler , gurbete inanan , uzakta olsa dahil kalplerinin birbiri icin atanlar basarabilir. Gunumuzde bu az malesef.
10 Yorumlaarkadaşlar şuraya bir baksak
www.kizlarsoruyor.com/.../q1844389-eymen-bebek-icin-yardim-kampanyasi-hakkinda-bilginiz-var-mi20 Yorumlaaskerdeki adama karışmayın bir eleştirmeyin bir yanda vatan bir yanda can derdi var. asker için mantığın bittiği yer denir neden? orada ciddi bir disiplin var ayrı bir psikoloji var ortada zamana bırakın. zaten uzaktasınız zamanla aşacağınız sınavı 1 soruyla yıkmayın hemen
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevdini sandin :) bende sevdim uaklasik 5 sene bu 5 sene icinde 2 sene konusmadik gorusmedik ama sevgim hep vardi bazen kendimden hala supheleniuorum acaba seviyor muyum diye, ama aklina karistirmiyim :)! Iyi dusun sonucda oda askerde desteke ve morala ihtiyaci var
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben inanmıyorum yani şöyle soğumak mı yoksa sevdiğimimi sanmak gibi bir düşünce olmamalı kafanda böyle düşünüyorsun ki sevmiyorsun. şöyle diyim sevgilimle 1-2 senedir uzağız 4-5 aydır görüşmediğimiz zamanlar oldu tepki vermedim mi çoğu kez şimdi askere gidicek ve yanındayım. gözden ırak olan gönülden de ırak olurmuş bunu bnde çok düşündüm ama dedim ki seviyorsak hiç bieşy engel değil
10 Yorumla
+1 yılBenimki askerde bir hafta once ayrıldı benden. Bende aynı durumdaydim senin gibi. Ama o ayrıldı. Demek ki benim gibi hissediyormus..
17 Yorumla- +1 yıl
uzaklaşınca insan bazı şeyleri anlıyor gerçekten. üzüldüm senin adına ama ben onu bırakmam o ayrı
- +1 yıl
Bende bırakmadım. Hatta bana yalan söyledi yine de anladığımı belli etmedim. Sırf onun icin. Askerden gelince alır karşıma konusurum belki askerlik psikolojisidir dedim. Ama o ayrıldı benden. Askerdeyken bile ayrilabilen bir erkekten ne hayır gelir ki.. yazık iki yılıma yazık.
- +1 yıl
Allah şimdiden sonra mutlu etsin seni üzülme..
- +1 yıl
Amin arkadaşım sagol. Siz de cozersiniz asarsiniz inşallah sorunlarınızı.
- +1 yıl
inşallah..
- +1 yıl
@Ddennis haklısın ama insan oralarda sevdigini istemez mi? Ayrilmak da neymis.
bence alakasi yok bende 3 yıldır bırıyle görüşüorum ayrı sehirlerdeyiz arada bu psikilojıye bnende dusuyorum ama sonra duzelıo her sene benım yanıma gelıo gözden ırak olan gönüldende ırak olur sozunu söyleyen atalarımız uzaklık la ılgılı bir sürü olumlu cümlede soylemişlerdir
20 Yorumla
+1 yılgörmediğin sevgiline veya sözlüne karşı bir özlem duygusu yoksa varlıgı ve yoklugu birse ya tam olarak birbirinizi tanımadınız ve ilişkiye düz baktınız ya da sadece ilişki olsunda sevgilim olsun boşluk dolsun durumu olmuştur. çünkü sevgi özlem gerektirir özlemedigin birinin sevgisinede ihtiyaç yoktur.
10 Yorumla
+1 yıleğer gerçekten sevdiğine ama göremediğin için böyle olduğunu düşünüyorsan gelince sımsıkı sarıl yakın olmaya bak sende benim gibisin daha önce bir sanal ilişkim oldu ve ayrılmıştık birleştiğimizde onu artık istemiyorum gibime geliyordu halbuki birleşmek için yırtınmıştım her neyse sıcak davran yakın ol işe yarıyor :)
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılUlan ask sevda oyuncak olmus dilde. Gercek olan iki bacak arasina iki dudagin temasina oraya burayi ellemeye inmis sevgiler asklar. bir de sandim diyor ya senin gibi ve senin zihniyetindekilere aciyorum. Yazik be yazik ulan bende sevdim unutmam etmem diye on gun susup siktirolup gitti. Yazik bu karaktersiz alcak sahte insanlardan.
20 Yorumla
+1 yılgerçekten bu doğru ben bizzat yaşadım mesela beni bir şehirde tanıdı ben memlekete gittiğim zaman bana tirip falan atıoyordu ve en sonunda soğuduk ikimizde birbirimizden bence sebebi göz görmüyor telefonla falan yetinmeye çalışıosun ama olmuo ve devamlı birlikte vakit geçirmeler falan bitio
10 Yorumlasen bence gerçekten aşık olmamışsın. kafan karışmış. gerçek aşk olsada olmasa da sürer. gerçek aşk bitmez. sen sadece o yokken onu özlersin. ama sen bence ayrıl. çünkü mutlu beraberliğinizin olacağını sanmam
10 YorumlaSorunlardan dolayı ve uzak kaldığınz için böyle düşünüyosndr bence
13 Yorumla- +1 yıl
sorunlar olduktan hemen sonra böyle uzak kalmamız çok kötü geldi bana sanırım
- +1 yıl
inşallah :)
çocuğu askerdeyken terketme ya sıkıntı olur onun açısından asker sonuçta bence ilgiye ihtiyacı var sende yapma bunu
15 Yorumla- +1 yıl
yok terk etmem benim öyle bir niyetimde yok zaten. sadece araya uzaklık girince sanki kafa yapısı değişiyo. yani aklına gelmeyen şeyler geliyo insanın..
- +1 yıl
perşembe akşamı gelicek inşallah :)
- +1 yıl
amin cümlemiz mutlu olalım :)
+1 yılBenimde sevgilim subatta askere gidiyo ve nisanli falanda değiliz magdem boyle bir duruma dusup o askerdeyken cocugun hakkında böyle diyicektin basta bu yola adim atmicaktin. git biran oncr kafani topla ayriliyosanda bitir bununo cocuga yapmaya hakkın yok
20 Yorumla
+1 yılGenellemek anlamsız tabi ama birçoğunuz bunu hergün yapıyorsunuz. Son yıllarda "ben" merkezli empati yoksunu bir kadın topluluğu oluştu. Tabiki bunda biz erkeklerde oldukça kabahatliyiz.
Çocuğu bari askerdeyken idare et kafasına falan sıkmasın değmez yazık.20 Yorumla
+1 yılSevdiğini sandın büyük ihtimalle. Seven insan beklerdi. Sana da yazık ona da. O eğer seviyorsa o daha kötü duruma girecek hatta. Döndüğü zaman konuşursunuz tekrar bunları, biraz sabret bunu anlamak için
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. yokluguna alismissin ne hissetigini bilmiyosundur canim. goz gorunce hisslerin belki degisiir...
11 Yorumla- +1 yıl
geldiği zaman belli olcak sanırım
+1 yılEğer gitmeden sorun yasadiysan onunla bu gayet normal. ama önemli olan su : arandığında sesini duyduğunda mutlu oluyor musun oluyorsan geçici bir kafa karışıklığı. eğer olmuyorsan gerçekten soğumuşsun
13 Yorumla- +1 yıl
tabi ki oluyorum ayrıca onun için endişeleniyorum. sorun uzaklaşınca bazı şeyleri yeni yeni düşünmek
- +1 yıl
Sevmiyorsun hala ama uzak olması seni tedirgin ediyor. bu sorun bende de var kasım da askere gidecek bir nce ayni şeyler düşünüyorum
- +1 yıl
bilmiyorum ya
+1 yılNe yazikki boyle oluyor oysa seven kisi sevdiginin yoklugunda bile o varmis gibi hissedebilir.. eger yoklugunu seni mutsuz ediyorsa sevmissindir ama yoklugu seni uzmuyorsa bitmistir sevgin
10 Yorumla
+1 yılBu sozun dogruluguna inan bir insan afedersiniz ama gotu yoktur Sevgi yukunu tasimaya ha yanindayken iyi uzaklasinca kotu sevgi eksik gercekten sevsen bu duygulari hic yasamaz hicde buraya yazmamis olurdun!!! kizdirmayin beni :)
10 Yorumlaevet bir aşk sınavında sınıfta kaldın geçemedin aşkın sınavını. sabretip kavuşmayı beklemekden ziyade dediğin lafa bak. yazık değilmi ordaki insana kim bilir öğrenince ne düşünücek. zaten günleri geçmiyodur.
20 Yorumla
+1 yılEmin ol oda aynı seyleri hissediyodur araya mesafe girmesi çok birşey degiştirmez asıl aşk sevgi mesafelere karsı çıkabılmek bence biraz kafanı sakince dinle
10 Yorumla
+1 yılİnsan alişkanliklarindan çabuk vazgeçe biliyor. bence sen sevmemişsin alişmişsin ona. şimdi gözünden uzakta olunca o alişkanlikta zamanla geçiyor.. eger bu bir araysa problem degil yok gerçekten artik onu istemiyorsan iş işden gecmeden onada söyle. her ikiniz için hayirli olur..
10 YorumlaYa hiç duşundun mu o bir asker müsait zamanı var mı diye ne durumda diye sevmek illa her zaman yanında olmak mı böyle vefasız ca bırakmak olurmu bir askeri ölmekten. Beter edersin ama şunu söyleyin sen böyle düşünerek onu hakketmiyorsun çok yazık yazık
10 YorumlaCocugu ordayken birakma yazik yari yolda brakma asker adami
21 Yorumla- +1 yıl
bırakmam zaten yok öyle bişey yapmam ona bunu
hmn vzamı geçeceksin sende adam bir askere gitti diye aaa çok yanlış çok vefasızca olur ama
111 Yorumla- +1 yıl
hayır konu askere gitmiş olması değil ve tabi ki vazgeçmem. sadece uzaklaştığını düşünüyorum. geçmişi düşündükçe acaba beni sevmiyor mu diye düşünmeye başladım. belki alakasız sebebini bilmiyorum tam olarak açıklayamıyorum da çok karmaşık bir durum..
- +1 yıl
biliyorum mantıksızlık bende var ama açıklayamadığım şeyler var içimde anlatamıyorum derdimi ya :(
- +1 yıl
öyle yapcaz bakalım..
- +1 yıl
çarşamba ya da perşembe gelicek :)
- +1 yıl
evet ama sorun o değil ki belki de sorun yok ben kendi kendime yapıyorum bilmiyorum :)
- +1 yıl
buda olası bir durum sanırım kızıyorum bazı şeylere ama çok özledim gerçekten :(
Gizli Üye(30-35)+1 yılNiye mesafeyi dert eder insan? Sevdiğimle uzağız hem de aramızda deniz var ama hiç böyle problem yaşanmıyor
11 Yorumla- +1 yıl
konu sırf uzaklık değil. sanki uzak olunca sorunlar daha fazla dışa vurur oldu.
Dediler ki: Gozden Irak olan gönülden de irak olur.
Dedim ki:gönüle giren gönülden irak olsa ne olur. .. Mevlana30 YorumlaBütün sorun mesafe o sözde dogru falan degil sürekli iyi olcak degilsiniz ya bnde farklı sehirse okuyorum hörünce hepsi bitiyor nir görüsseniz bisey kalmaz
10 Yorumlacidden seviyor olsadın ona kalbini vermiş olurdun sevdiğini sanmışsın hepsi bu
bu şüpheye bile düşmezdin20 Yorumlaonunda elinde olan bişi değil ki onun da böyle düşün. sana böyle hissettirende ondan ayrı olman özlemiş olman. çünkü insan birini özlediğinde bir süre sonra psikopata bağlıyo resmen.
10 Yorumla
+1 yılSebebi sevgi 2 kişiliktir. Siz onu sevdiniz ama o size karşılık vermeyince kendinizi istemesenizde geri çekmek zorunda kaldınız. Haliyle sevgi yürekten gelir. Ya o yüreksiz ya da siz...
20 Yorumla
+1 yılsen bence sevmemıssın sevseydın boyle bı soru aklına gelmezdı erkek ıcınse askerde genelde ılıskıler hep husranla son buluyor bak bu bı kez daha ıspatı oldu.
10 Yorumla
+1 yılTamamen sacmalik bir insanin karakteri saglam olmazssa boyle oluyor
Asker beklemek zaten hrr kizin harci degil se in harcinda degilmis bence sen en kotulerine laiksin kusura bakma.21 Yorumla- +1 yıl
sonuna kadar katılıyorum dediklerine.
Kafan karışık değil , Annen bile vefat ettiğinde bir müddet sonra alışırsın senin ki alışkanlık bende yaşadım alışınca sevmiyormuş gibi oluyor soğumuş gibi oluyor ama onu görünce bütün hislerin depreşecek
10 Yorumla
+1 yılAynısını bana sevmiyorum diyerek sevgilim yaptım, ne gözlerimin yaşı durdu ne başka bir şey. hal buki yan yana iyidik sadece 2 aylığına köyüne gitti
10 Yorumla
+1 yılHayatımda öğrendiğim en doğru sözlerden biri bu söz. Yokluğuna alıştığında olmasa da olurmuş gibi düşünüyor insan...
10 Yorumla
+1 yıluzaklık sağlam sevgilerde özleme sebep olur normal ilişkilerde ise uzaklaşmaya.. bunu sen bilmiyorsan biz nasıl bilebiliriz arkadaşım?
10 Yorumla
+1 yılseven insan yoklugundan sogumaz. daha cok baglanir ve özler, hatirlara kitlenir kimi zaman... sen hoslanmisin vede ilgi görmüsün sevgilinden birbirini karisdirma
10 Yorumla- Devamını Gör (151)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat