Çok sevdim ama olmadı

selam arkadşlar ben iki buçuk sene birisiyle çıktım evlenecektik babasıyla tanıştım kabıl etti istemeye gittik verdi bana kızını tam nişan alışverişine çıkacktık ben gitmedim çok rahatsızdım babası işi bitirdi istemedi benim ailemdende kimse istemedi aileme yalvara yakara arattırdım babası istemedi sonra kızı ikna ettim istedi tam ablam la gidecektik bu kezde kız caydı teyzemi aldım gittim kız istedi tekrar babası na bir konudan dolayı sesimi yükseltim diye kız ilişkiyi bitirdi baya görüşmedik pırlanta alıp gittim kabul etmedi iş yerine sinirden telefonumu kırdım yanında sonra babam olumlu bakarsa isterim dedi ertesi gün caydı ben unutamadım çok düşündüm ailesini aradım istemediler telefonları kapattılar bir akşam vakti evlerine gittim şaşırdı beni görünce içeri buyur ettiler yemek yedik oturduk çok pişmanım dedim ben seni çok seviyorum dedim kabul etmedi babası kızına bıraktı hüngür hüngür ağladım adam şaşırdı ağlaya ağlaya çıktım evden 1 sokak gittim geri döndüm dayanamadım bidaha girdim evlerine oturdum tekrara ağladım çok pişmanım dedim istemedi babası senin iççin kızımla konuşuyum dedi biş şans belki ama benim hiç umudum yok çünki bitirdi ablamın telini istedi ablanı arayacam dedi tamam dedim ayrıldım evden başımdan geçen bunlar arkadaşlar sizlerin düşüncelerininzi öğrenmek istedim siz olsanız ne yapardınız
Çok sevdim ama olmadı