Cool insanların niye geniş çevresi olur?

cool insanların nasıl çevresi geniş olur ? etrafta çevresi geniş 2 tip insan vardır hani bir deli dolu biraz gevşek olan sürekli konuşan insanlar işte ortam kovalarlar ilk adımı hep onlar atar falan bir ortamda böyle olunca doğal ama birde cool tipte olan insanların çevresi vardır ya ben bunu anlamıyorum durduk yere nasıl bu kadar çevre yaparlarki diğerleri gibi olsa diycem kendi zaten ortam kovalıyo ama bazı insanlar ortamı değil ortam onu kovalıyor mesela bir ortama giriyo başkaları selam veriyo aranılan oluyor hep tanınıyo çoğu kişi tarafından yani kısaca hep millet can atıyor onun peşinde falan ama saçma geliyor bana düşünsenize yeni bir ortama girmişsin okula vs durduk yere sen kimseye ilk adımı atmazsan cool bir duruş sergilersen nasıl popüler olasınki millet durduk yere niye seni kovalasınki ? bu dedidiğim tipte insanlara örnek mesela çoğu lise dizisinde falan vardır okulda popüler başrol tipleri işte ortamda kimseyi takmaz ama millet onu tanır hep asidir değer vermez millete pek şu sıralar kerem sayer var mesela örnek olarak :)
Cool insanların niye geniş çevresi olur?