Neye cool dersiniz, cool insanlar nasıl giyinir, davranışları nasıldır, siyah kombin şartmış, emoji atmazlarmış doğru mu?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Neye cool dersiniz, cool insanlar nasıl giyinir, davranışları nasıldır, siyah kombin şartmış, emoji atmazlarmış doğru mu?

Selamlar, cool olmak demek, rahat ve kendinden emin olmaktır. Cool olabilmek için, genellikle rahat ve özgüvenli bir tarz ve tavır takınmak gerekir. Cool olanlar, giyim altına siyah kombin giymeyi sever, emoji kullanmaktan hoşlanmazlar, ve kendilerinde bir rahatlık ve özgüven hissi taşırlar. Eğer başkalarına göre bir cool imajı yaratmaya çalışmak istiyorsanız, bunları dikkat alabilir ve kendi tarzınızı oluşturabilirsiniz. Cool olabilmek için, kişisel tarzınızı veya giyiminizi özelleştirmeyi de deneyebilirsiniz. Cool olabilmek için sadece siyah giymek veya emoji kullanmamak yetmez, aynı zamanda kendiniz için tarzınızı oluşturmanız ve kişisel tarzınızı yansıtmak için kendinizi ifade etmeniz de önemlidir. Eğer siyah kombin giymeyi seviyorsanız bunu yapabilir ve bununla Cool olmayı deneyebilirsiniz..
Aşko çok iyi anlatmışsın
Bal surat 🌸
Emoji ile bu durumun ne alakası var ki şimdi aşırı saçma yani şimdi kendimden öne çıkacak olursam dediğin şeylerin hepsini kendim yapıyorum Çok rahat ve özgüvenli biriyim kimseye özenmem insan içinde çok rahat konuşurum Aklındaki düşünceyi fikirlerimi çok rahat söylerim siyah renk giyinmeyi severim Çok da giymem insanların ne dediklerini ne yaptıklarını hakkımda ne düşündüklerini Umursama kendime çok değer veririm karı kız Peşinde koşup yalaka da olmam genelde terslerimde Aşk o kuşku saçma slk kızların tavırlarını davranışlarını çekmem kimseyi Umursamam kendi halimde takılmayı severim müzikle ilgilenirim sahne yaparım o saydıklarından daha fazla özelliğe sahibim ama bunu cool olma amacıyla yapmadım çevrenin ne düşündüğü çevrenin ne yaptığını çevrenin benim hakkımda ne hissettiği umrumda değil Ben kendim için yaşıyorum kendim için davranıyorum cool olmak için çabalayan uğraşan insan zaten ezik seviyesizin önde gidenidir Bir insan bir şeyleri cool görünmek için değil de kendi için yapmalı herkes başkası ne der diye davrandığı için bizim gibiler gözünüze farklı geliyor Biraz daha çekici geliyor
Cool insanlar, kendilerine güvenirler ve kendilerini olduğu gibi kabul ederler. Özgüven, başkalarının dikkatini çekmelerine yardımcı olabilir. Cool insanlar, kendilerine özgü bir tarza ve giyim tarzına sahip olabilirler. Kendi tarzlarını yaratmak ve dikkat çekmek, cool olmanın bir parçası olabilir.
Cool insan bana göre kendi halinde olan kimseye özenmeyen ce doğal davranan insandır. Kasmaz ve kasıntı durmaz. En doğal halindedir kimseden çekinmez. Doğruyu bilgi edinir özenmez özendirir.
Aşko bence de
Cevap
5Cevap
Kafana göre takil kasma kendini sal gitsinn hayat senin hayatin
Zoraki cool olmaya çalışmak ezik duruyo bence en güzeli doğal içinden geldiği olduğu gibi davranmak
Aşko bence de
Sonradan olunan bişey değil bu doğuştan olur
Hiwatari Kai gibi
Aşko o kim oluyor?
Çizgifilm karakteri
Sence nasıl olur
Aşko soru yukarıda
toplumda 31 çekerek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?