İki gönül bir olunca samanlık seyran olur mu? Çok seviyorsanız, aşıksanız dile, dine, ırka bakar mısınız?
Olurum, önemli olan sevgi
Olmam
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Rus bir erkek gordumu gotu basi ayri oynayan kucaktan kucaga ziplayip dinle alakasi olmayan ablalarimiz allahi terk eden seni nasil terketmez diye cilve yapiyorlar bir insani insanligi icin sevemiyorsaniz sizde musluman degilsinizdir saygi ve sevgi dini diye aniran tipler o zaman adamin atesirtligine saygi duyup onu sirf iyi bir insan oldugu icin sevebileceksiniz ama yok size atesitligide onemli degil insanliida asil alginiz para zaten su hayir diyenlere milyon dolarlik bir ateist kakalayin bakin agizlarindan dokuln salyaya son bie not birakiyim suraya eger iyiligi ya da kotulugu odullendirilmek veya cezalandirilmak icin yapiyorsaniz acinacak haldesiniz demektir. Iyiligi iyilik oldugu icin yaoin cennete gitmek icin degil Avusturalyada dogsaydiniz musluman olmayacaktiniz o zaman yangin time sacma bildirilerinzii sacma insanlarla yasayin turkleri araplarla karsilastiran talas savasina soxam
( herkesin bir görüşü vardir muhakkak kendi doğrularından oluşan ve benim ki de bencilce gelebilir ama sevdigi insanin caninin yanmasini kim ister ki )
Sırf sevgili olmak için sevgili olmak yetiyorsa sevmeye olurlar.
Ama ben olmam. Saygı duymak demek başka bir mecra sevmek başka.
Sevgi hisler ve düşünce uzerine kurulu bir mecra ve boyleyken dini görüşü inanışı evrensel olan dinden uzaksa sevgi bir tık kontrol edilmeli (kontrol edilen sevgi de pek sonuca gitmz.)
Ben olamazdım
Dil, din, ırk ayrımı yapanlara ayar oluyorum. İnsanları ayrıştıracak şey bunlar değil, karakteri olmalı.
Ateistim. İstemeyen sevgili olmasın, zorlayan yok. Zaten bu sebeple benimle bir ilişkiye başlamayacak bir zihniyeti ben hayatımda istemem. Şahsen inançsız biriyle de, inançlı biriyle de sevgili olurum. Bu bir kriter değil..
Güzel yazmışsın 👍👍
Aklıma şu söz geldi; "O Allah'ı terk etmiş, seni mi terk etmeyecek?" daha fazla söze gerek yok.
Ama bir ateist tanrının olmadığına inanıyo. Yani olmayan bişeyi nasıl terkedecek ki...
İnançlı biri terk etmiyor mu? Ne saçma bir bakış açısı.
Ateist kişi de inançlıdır. Ağacın yerden öylece çıktığına, tanrının olmadığına inanıyor. Sonradan ateist olmuşsa garip veya Düz mantık olarak yorumlayabiliriz. Şöyle ki : tanrı görünmüyor o zaman tanrı yok. Bu düz mantık
Madem bunları yapan bir tanrı var nasıl eminsiniz diye sormak da garip kısmı.
@DragonRider Geniş açıdan bakarsanız Allah'ın sizi terkettiğini anlamanız çok da zor olmayacak :)
@Ourfatherinhell beni ne kadar tanıyosun ki
@DragonRider Sana değildi görüş sahibine yazıyodum.
Yanlış etiket kusura bakma :)
@Ourfatherinhell sorun yok olabilir öyle şeyler
Cevap
55Cevap
Bu onun tercihi kimseyi bağlamaz bence önemli olan ikisinin birbirini sevmesi goruyoruz haberlerde ya da dışarı çıktığımızda güya Allah'a inanıyor ediyor ama gel gör ki faaliyetde oylemi mesela ülkemiz Müslüman ulkesiyiz ama kadına hayvana çocuğa tecavüz şiddet yolsuzluk hırsızlık bizde yani önemli olan insanlık olmasi biraz da merhamet bence..
Tabiki önemli olan saygılı olmak ne biliyorsun belki seni görüp oda inanacak 🤔 ya da sen inanmayı bırakacaksın
Tabi ilk ihtimal daha güzel önemli olan saygıyı koruyabilmek ateist adamın 5 vakit namazı bir eşi var ve hiç kavga etmemişler saygı her sorunu çözer
Olurum ama karşılıklı saygı olmalı. O benim inancıma karışırsa sıkıntı çıkar.
Anlayış şart.
Olurum.
Biz insanların, Müslüman olup olmamalarına değil, insan olup olmamalarına bakıyoruz.
Ayrıca "Allah'ı terk etmiş, seni mi terk etmeyecek?" diyor.
İnanç değiştirmenin sorumluluğu büyüktür.
Terk ediyor ise de sebebi büyüktür.
Saçma kılıflar bulmayalım lütfen.
Olmam diyenlerin kafası iyi mi ya? Zaten sevgililik kurumu Müslümanlıkta olmayan bir şey zaten? Yaptığın b*ku hem müslümanla yapmışsın hem ateistle ne farkeder? 😄😄
Nerede ateist görsem diger dinlere karşı saygısız ve Türk düşmanı oluyor. O yüzden büyük ihtimalle hayır.
Sanki Türkiye de herkes dinini tam anlamıyla yaşıyon desen anlayacamda.
Ülkenin %3lük kısmı sadece tam anlamıyla yaşıyor istatiklere göre. Yoksa geri kalan kısım için aynı şeyi söylenemez. Sadece inanmakla olmuyor bazı işler üzerine düşün sorumlukları getirmekte lazım sözde herkes müslüman
Kesinlikle ırkçı bir insan değilimdir fakat dinen müslüman biriyle evlenmek daha uygun. Ateist biriyle evlenmem.
Olurum neden görüşlerine göre karşımdakini yargılıyım ki her insanın görüşleri düşünceleri davranışları farklıdır benim ona onun bana olan sevgisi varsa olurum
Şahsen herkesin inancına saygı duyarım.
bir insann inancına karışmak da değiştirmek de bana kalmaz.
Satanistim ama inançlı bir insanla da sevgili olabilirim.
Tabi benim onun gösterdiğim saygısı o da benim inancıma gösterirse :)
Ateistle olmaz diyenler merak ediyorum da ellerine bir kez olsun kuranı kerim almışlar mı anlayarak okumuşlar mı? Henüz bilmediğin dinini ne kadar gerektiği gibi yaşıyorsun da ateiste laf ediyorsun?
Açıkçası dine inanıp her türlü şeref yoksulluğunu yapan insan dolu. Ağzı Allah der her türlü pisliklik onda o yüzden. Dinsiz insanlar daha güvenilir gelmeye başladı çünkü.
Dini, dili, ırkı benim sorun edeceğim bir konu değil. Olurum, lakin birbirimize müdahale etmeye başlarsak sorunlar başlar. O yüzden anlayış varsa sorun yok demektir..
Namümkün. Din ve kültür uyuşmazlığı varsa kısa ömürlüdür ilişkiler.
yani insan olmak daha önemli çünkü karşındaki saygı ve düşünceli birisiyse zaten o dine bakmaz yani illa ateistle alakası yok bende ateistim ama bir sürü sevgilim müslüman olduğu halde bana hiçbirşey demediler
Hayır olmam illa ki reddetecek hayatımda ki herşeyi yorar insanı ters düşmek hele ki inanç ta...
Ya normalde önemsediğim bir konu değil arkadaşlık sohbet vs için ama dinim gereği ve aile yapım gereği böyle bir şeyin oluru yok. Ama insan ayırmam
Olurum neden olmasın, hayat benim hayatım kim ne diyebilir ki.🙂
Sevgili bulmuşum da inancını mı sorgulayacağım bulduğuma şükrederim rabbime
Dindarım çünkü ben diyen çok tatlı ya ahahahhahahah
Dünya görüşü, ahlâki görüş ve tabiki dini görüş paralel olmalı ilişkide diye düşünüyorum
Olurum. Ama benimle sevgili olursa imana gelir şimdiden söyliyim 😂😂
Farketmez isterse her gün farklı bişeye inansın. O kendi sorunu. Sevgiye bakarım sevgiyle sevgiliye bakarım.
Kişilğim ve inacımla zıt kutuplar elbette dini inancı kendine ama fikir çatışması içerinde olmak istemiyorum hep o yüzden olmam...
Olmam. Allahı bilmeyen Allahı sevmeyen bir insan beni nasil sevsin
Ateistle sevgili olurum çünkü bende ateistim başka açıklaması yok😂😂
Ateistlerin ati var mi?
Ne ati ya
At eist diyince aklıma hep at geliyor da atlara karşı sevgisi beslediklerini düşüyordum. At geçiyor ya oradan geldi aklıma
Yok ya bir ilgisi😂😂
Ama mantıklı
Peki at sever misin ben at severim de ondan yani 😁😁
Atı bende severm sadık hayvan oluyolar
Aynen ateist hanım bence at konusunu ateistlik ile bir ilgisi olmalı 😂😂
Ateist hanım ne ya 😂😂
Ne diyelim At sever hanım mi 😂😂
Adım yağmur
At sever nedir ya😂😂
Peki yağmur arkadaşım seni at seven ateist diye hatirlacam 😂😂
Hahaha sen bilirsin 😂😂
Ahahaja sağol bu arada görüş yorumunu bir güzel katlettim. Özür dilerim kusura bakma😂😂
Sorun yok😂😂😘
Pardon
😂😂😂
Bu konu su kaldırmaz üzüm üzüme bakarak kararır
Takıldık yedik içtik çokta mutlu oldu ama sevgili olmadık
ateistler müslümanlardan daha zararsız olduğu için olurdum
Herkesin bir görüşü inanışı vardır. Buna saygı duyarım. Ama ben kendi dinimden olmayanla yapamam.
İnsanları inancına göre değerlendirmem.. Birliktelik kuracak isem inancı bir kıstas değildir, kaldı ki bende ateistim..
Hayir olmam Allahtan çok hiç bir varlığı sevmem Allahin sevgisiylen dolu bir kalbe öyle birisi girmez
Allah korkusu olmayan birinden uzak dururum ne sevgilisi be.
ateistle sevgili olurum ama ben le aşırı ilgilenirse onunla hayat arkadaşı olurum
Olurum. Görüşüne saygı duyarım.. Bana karşı sevgisi ve saygısı varsa neden bunu sorgulayayım ki? 🤔🤗
Olamam çünkü sevgili demek evlenme yolunda demek
Onu yaratana inanmıyor yeri geldiğinde bana mi inanacak olmam
Dinden daha onemli kriterlerm var onlar uyarsa olurdum
Olurum, insan olması önemli inancı veya ırkı değil.
Hidayete kavuşur benimle sevgili olan o yuzden olurum yani sevap isleyelim azcik 😂😂
Olamam olmam neden olayim olsam ne degisir olmasam ne degisir ateist savarim
Allah korusunnnn istemem
Keşke öyle biri olsa da olsam
büyük konuşmayım ama asla
Arkadaş olurum ama sevgili olamam ☆
Muslumanla sevgili olmam
Müslümanlardan daha iyiler bence
Ben de ateistim mis gibi geçiniriz
Herkes olmam demiş lan! Yuh! Vallahi PES!
Olabilirim.
Sevgili olurum ama evlenmem.
Onu yatakta imana getiririm.
Müslüman olacaksa olur...
Asıl dindar biriyle olmam
Sevgili olurum ama evlenmem. s
Umut varsa olurum en azından kazanabilirim
Arkadaş bile olmam
Olurum ama ailemim haberi olmaz 😂
Olurum dinsizim ben.
ah sonunda dinsiz biri.. soruyu gördüğümde nasıl hissettiğimi anlamışsındır
hayir dusunceme aykiri