Evli erkekler yasak ilişki yaşayacağı kadını nasıl seçer? 2. Kadın nasıl kadındır? Erkek onun için neden evliliğini riske eder?

Evli erkekler yasak ilişki yaşayacağı kadını nasıl seçer? 2. Kadın nasıl kadındır? Erkek onun için neden evliliğini riske eder?

Evli erkek neden aldatır, diye birçok soru sorulmuş.. Benim merak ettiğim 2. Kadın. İşte o kadının ne gibi özelliği bu adamı aldatmaya iter?
Ya da erkekler aldatmayı kafasına koyar, bir ihtimalde üstüne mi atlar? Yoksa bu aldatma olayı bir kadını görme, etkilenme ve aldatma ile mi son bulur?
Erkek yasak ilişki yaşayacağı kadını nasıl seçer? Sonuçta alnında yazmaz kimsenin “Bununla karını aldatabilirsin.” ya da “ 2. Kadın olmaya çok müsait.” diye. Nasıl kadınlara koşar erkekler...
Ve kadın neden evli biriyle beraber olur? Aşk mı? Yoksa sorumluluk olmayacağı için mi?
Tek amaç yasak elmayı yemek midir?
Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.

Not: Aldatmak şöyle karakterliktir, böyle şerefsizliktir diye yazacaksanız yazmayın lütfen.. Ben sebebi merak ediyorum..