Meraba. Ben 19 yaşındayım ve 2 buçuk yıllık evliyim. Çok küçük yaşta evlendim. Eşim 23 yaşında. Ben 15 yaşımdayken tanıdım onu. Ailem beni vermeyecekti ama ben kendim istedim. Gerçi arkamda ki aile ne kadar aile sayılır bilmiyorum ama. Neyse işte. Severek evlendim ama çok pişmanım. Her gün kavga her gün kavga bıktım artık. Şiddet yok sözel şiddet var. Sorunlar benden de çıkabiliyor ondan da. Bir türlü gecinemiyoruz. Boşanmak istiyorum ama yapamıyorum. Ya daha da kötü bir hayatım olursa diye korkuyorum. Herşeyden bıkmış yorulmuş durumdayım. Boşanırsam ne yapacağımı bilmiyorum. Ama bu böyle nereye kadar gider onu da bilmiyorum açıkçası. Lütfen yardım edin. Yorumlarınızı bekliyorum
Cevabın nedir?
+1 yılkendi hayatını eline almaya bak. ayrılırsan bir işe girip kendine bakman gerekir. aranızı düzeltmeye çalış. olmazsa boşan. hemen bu fikre nasıl kapıldın bilmiyorum. kavgalı olabilrisniz ama onu severek evlendiğin zamanları düşün. farklılık yapın. beraber gidip hiç gezmediğniz yerleri görün. kendini değiştir. saçını boya yeni kıyafetler al. hayatınızı ve yatağınız renklendirin. mutlaka faydası olur. ve ne olursa olsun bir süreliğine konuşma. sesini hiç çıkarma. hiç konuşma. konuşmamak bazen iyi gelir. uzaklaş demiyorum. konuşma sadece. beden dilinizle duygusal bir şekilde konuşun. birbirnizi yeniden tanıyın. ve zaman verin kendinize. yani ilişkiyi baştan kurmak gibi birşey demek istiyorum. onu yeniden tanışmak ama sanki başka biriymiş gibi ve onunla yeniden sevdiğin günleri yaşamak gibi. farklılık için birde çocuk düşünebilrisiniz ama hemen değil. gerçekten aranız düzelmye başlarsa yapın.
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- +1 yıl
ne demek, yardımcı olabildiysem...
En İyi Cevaplar
+1 yılTartıştığınız konular kesinlikle ufak şeyleri büyüttüğünüz den kaynaklı iki tarafta birbirini dinlemiyor küsünce hinlenip ayrı yatıyorsunuzdur. biraz anlatırsanız yardımcı olurum
08 Yorumla
Soran+1 yılEn ufacık şeyden kocaman bir kavga çıkabiliyor. Ve bu evlendigimiz ilk aydan beri var. Herşeyi denedik. O da mutsuz bende ama bosanamiyoruz. Artık sevgide değil bu ya. Alışmışlık
- +1 yıl
Bu aşırı sevgi ve kıskançlıkla alakalı bir durum biraz hoş görü o bağırınca sen sus sen bağırınca o yeni evleneceğin daha iyi mi olacak sanki bence konuşun eğer ciddi bu evliliği yüretimiyor iseniz çocuk var mı bilmiyorum çocuğun ve sizin psikolojiniz bozuluyor ise biraz ayrı kalın o zaman kıymetiniz anlaşılır
Soran+1 yılÇocuk yok. Ayrı kalmak nasıl olur ki
- +1 yıl
olur benim bir arkadaşım ayrı yaşadılar 6 ay 1 yıl bir birlerinin kıymetini anladılar böyle psikolojiniz bozulacağına hem ayrılmadan denemiş olursunuz boşanmadan ama bu süreç içerisinde herhangi bir beraberlikte bulunmamanız gerekiyor.
Soran+1 yılYa bide şöyle bisey. Ailesi bize çok gelip gidiyo. O kadar süre ayrı kalmayı denesek. Bide onlar köylü. Valla ne çıkaracakları belli olmaz. Bu fikiri düşündüm ama sıkıntılı ya
Soran+1 yılBiz ilişkiyi kurtaralım diye yaparız onlar faklı anlar demek istedigim bu
- +1 yıl
milletin ne dediği çok önemli değil bu şekilde boşanmadan deneyelim eğer kafada bitirdiysek ayrılık en güzeli olur diye konuşabilirsiniz. Bu gayet doğal ve medeni bir durum
Soran+1 yılBunu denemeye çalışcm
Benden bir yaş büyüksünüz. Bekara koca boşamak kolaymış ama.. Boşanmanızı sizin için çok isterim. O kadar genç bir hanımsıniz ki.. hazır çocuğunuzda yokken boşanın. Değişeceğim derse de aldırmayın. Kimse değişmiyor. Kimse de kimseyi değiştiremiyor. Hikaye onlar. Lise diplomanız var mı? Varsa şahane. Yoksa liseyi tamamlayın açıktan. Bir süre evli kalabilir ve o süre içinde kendinize bir iş bulabilirsiniz. Boşandığinizda çalışmak için. Genceciksin daha çok aşık olursun, çok gülersin.. söndürme hayatını. Boşan gitsin. Üç beş yılda evlenme bir daha. Sonra aklıselim bir insan olunca evlenirsin. Daha çok gençsin, ikinci bir hata yapayım deme.
22 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim yorumun için çok saol
+1 yılHm boşanmak istersen boşanırsın demi ailenin bir şey demez? Yani direk boşanmada çözüm arama. Şimdi saçma gelebilir belki ama burçlarınız neler belki bu şekilde siizn davranışlarınızı daha iyi çözebilir birbirinize nasıl davransanız her şey daha çok düzene binebilir onu söyleyebilirim. Ne kadar yardımı olur bilmem tabii 🙏
010 Yorumla
Soran+1 yılAilem karşı cikabilirde cikamayabilirde. Onda da kararsızım. Tek bildiğim arkamda durmayacaklari. Burcum yengeç. Onun burcu oğlak
- +1 yıl
Uyumlusunuz aslında. Kavga sebepleri genel olarak neden kaynaklı? Fikir farklılığı mı anlayışsızlık falan mı?
Soran+1 yılEvt bunlarda var
- +1 yıl
İşte yani sorun çıkardığı şeyleri düzeltmeye çalışsan ya da senin sorunlarını ona kavga gürültü ile değil de nazikçe iletsen belki düzelir.
Soran+1 yıl2 yıldır bu böyle. Zaten bizim kavgalarımız bize yetiyorken bide aya 3 cü şahıslar giriyo. Ailesi yani. Artık sabrimin son noktasında olduğum için fikir almak istedim. Ve ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Gitsem bir türlü kalsam bir türlü
- +1 yıl
Ooo ailenin girmesi çok kötü olmuş. Kendi içinizde Ailevi şeyleri onun ya da senin ailene taşıyan kim peki sen mi o mu?
Soran+1 yılDemek istediğim o değil ki. Onun babası bizimle yasamadiklari halde arayıp bizi yönetmeye calsiyor. Ve babası da bir tek kendini düşünen biri. Oğlunu kullanıyo bide. Biktm
- +1 yıl
O çok kötü olmuş ya. Sen bu konuyu eşinle konıştun mu diycem de eşini yönetiyorda kayınbaban yine onu tutar. Valla bilemedim kusura bakma yardımvı olamadım tecrübem olmadığı için empati buraya kadar yapabildim. W
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim. Genede anlattiklarinizi göz önünde bulundurucm saolun
- +1 yıl
Rica ederim ne demek inşAllah hakkınızda hayırlısı olur.💜
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
42
Cevap
82Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 43b cevap paylaştı.
+1 yılGir bir ise çalış gadasi
00 Yorumla @Qgwhia yazdıklarınızı tek tek okudum sanırım söylediklerinizde sonuna kadar haklısınız.
Soruyu soran arkadaşa bir çift söz söylemek lazım batağa saplanırsam diye korkuyorum demiş whatsapdan konuşmaya başladıysan ayağına çamur bulaşmaya başlamış demektir. yaşım genç 2,5 yıllık evliliğim var diyorsun kendini kolay avmış gibi göstermeyi bırak bence herkes psikolog olmuş özelden yardımcı olurum diyor ne istedikleri büyük resme bakınca belli oluyor aman dikkat et kardeşim. dimyada pirince giderken evdeki bulgurdan olma26 Yorumla- +1 yıl
@Qgwhia umarım dikkate alır ama çabuk kandırılacak gibi bir his var bende. çünkü psikolojisi bozulmuş durumda sanırım ve bu durum onu mantıklı düşünmekten uzaklaştırıyor. Kolay kandırılacak duruma getiriyor herşeye ve herkese inanıyor doğal olarak. Ama hayat bu herkes göründüğü ya da söylediği sözler gibi olmuyor maalesef. İnsanoğlu kavun değilki koklayıp alasın. Kendimde erkek olarak söylüyorum ve bütün erkekleri kasdetmiyorum bu söyleyeceğimde ama şu var yaşı genç evlenmiş boşanmış bir kız varsa potansiyel kandırılması kolay çünkü ilgiye muhtaç halde diye düşünülüp cinsel obje olarak görülüyor. Bunun sonucunda haberlerde izliyoruz olanları
- +1 yıl
@Qgwhia özelden konuşmanın belki sakıncalı bir durumu olmayabilir, o konuda tamamen katı düşünemem ama düşünsene telefon numaranı veriyorsun whatsap dan görüşüyorsun zaten kocanla aran limoni yakalasa konuşmanı ne olacak direk cinayet sebebi beni aldatıyor diye. boşanıp kurtulacakken ölüp kurtulacak ondan sonra kendini açıklamaya bile fırsatın olmaz bu durumda ondan sonra allah rahmet eylesin
Her ikinizde oldukca gencsiniz tamam evlenmissiniz ama tahammülünüz de olmalı yoksa bu is yürümez. daha duygulariniz yerine tam oturmamıstır oyle sevgililige benzemez ki bu is. bir kez evleniyosun ve bu da normal bisey illaki kavgalariniz olucak yeri gelince ayrilma esigine geleceksiniz ama kontrol sende olursa birbirinizi suclamak yerine deger bermeyi bilirsiniz saygı duymayi öğrenirsiniz. Zaman ver ikinize de sana kızdığı konular olursa diklenmek yerine uzlaşmaya çalış hala kendisi de alisamamistir bu duruma sakin kalmayi dene bir müddet sonra kendisi de düzelir ve ayak uydurmaya başlar.
00 Yorumla
+1 yılYasin genc bir meslegin yok ettigin yok ne diye erken evlendi aklin nerede diyecem aklin yok zaten ki evlenmissin ailende engel olmamis
Yasin genc bir meslek sahibi olmana engel yok ancak okuyabilecek. durumdamisi yoksa bosanirsan sonra baskasi ile evleneceksin sonra baskasi gibi00 YorumlaÇok gençsin daha. severek evlenmiş olabilirsin ya da öyle sanıyorsun. daha bu yaşta başladıysa sorunlar daha arkasını kesemezsin. geçen 2,5 senen zaten daha çocuk olduğun İÇİN hep boş geçmiş, evlilikten bile bir şey anlamamışsındır. asıl bu yaştan sonra kendini evli gibi hissedecek yaşa gelmişken, kendini bu sorunların içinde bulmuşsun. boşanmaktan korkmana gerek Yok. hayatın daha kötü olur diye de takıntı yapma. ya da sorunların kaynağına gidip birşeyleri halledebilirsin aslında. herşey burda konuşulamaz. o yüzden burdan ancak o kadar yardımcı olabilirim. anlatmak ve çözmek istersen yazabilirsin.
00 Yorumla
+1 yılMadem öyle suyuna git. Nelerden hoşlanıyorsa onları yapmaya çalış bir insana sürekli kötü kötü kötü gidersen o da aynı olur alttan al anlayışlı ol başka bir çaresi yok bunun ıyi davran tatlı dilli davran zaten zamanla yola gelir iyiye kötülükle cevap vermez bir insan bakar ki hep iyisin o da yumuşamaya baslar
10 YorumlaAcele etme boşanmayı düşünme hemen, elinden geldiğince onunla konuş sorunlarınızı aşmaya bak. En önemlisi kendi ayakların üzerinde durmaya bak her zaman için. Baktın ki hiç mi hiç çıkar yolu yok, o zaman düşünürsün. Çocuk yapmaya kalkışma ama düzelir diye, sakın. Daha zor durumda kalırsın
00 YorumlaBir süre kendini dinle psikologdan yardım alın. Dertleşecek sohbet edecek sırlarını tutabilecek birini bul bence. Yaşın çok genç hiç bir şey için geç değil. Eğer üniversiteye gidebilirsen ya da temiz düzenli bir iş bulabilirsen geleceğine daha güzel bir yön verebilorsin
00 Yorumla
+1 yılçocuğunuz var mı bilmiyorum eğer çocuk yoksa; kendin bir işte çalışabilecek ve çevrendeki erkeklerin sana olan sarkıntılıklarına karşı ayakta durabilieceksen boşan derim.
çocuk varsa; çocuk için evliliğine katlanmalısın, eğer bu evlilik çocuğun geleceğini etkileyeceğini düşünüyorsan çocuk için yine boşanmalısın, tabiki bu durumda da hem iş hem çocuk biraz fazla zor olacaktır.
daha detaylı konuşmak isterim, yardımcı olmak, hatta arkadaş bile olmak isterim.00 Yorumla
+1 yılEğer boşanmak istemiyosan bir gün akşam masayı güzelce hazırla güzelce giyin ve kocanın karşısına çıkıp, biz severek evlendik ve böyle olmak ikimizi de çok yıprattı. İlişkimize çeki düzen verip yeni bir sayfa açalım diye ılımlı yaklaş. Eminim ki faydasını göreceksin
00 Yorumlaİşın gücün var mı. Sorunların kaynağını oturup konuştunuz mu ya da denedınız2mı konusmayı. Soru çok ama cevap kazım. Hemen ayrılın dıyenkere bakma. Cozulur mutlaka sorunlar. Sıddet falanda yoksa düzelebilir. Anlat sen bıraz. ya da ozelden yaz farketmez. Nasıl bu hale geldiniz
00 Yorumlasevgili kardeşim. Çok genç yaşta maalesef yıllar sonra alman gereken kararları alarak evliliğe adım atmışsın ve şimdide yine orta yaşlarda yaşaman gereken şeyi (gerçi kimse yaşamasın) boşanmayı düşünüyosun. Bunun sonrası gerçekten çok ağır bir buhran. Ne bilim evlilik terapistine vs gidip ilişkini kurtarmayı dene.
00 YorumlaBu konuyu cidden kafaya taktıysan biran önce boşan ki yaşın daha gençken yeni bir evliliğe adım atabilesin yoksa yaş ilerledikçe zorlanıyor ve sen kendini ona adamışken onun seni böyle üzmesi ve boşanma sürecine sokacak kadar sıkıntı vermesi gerçekten çok üzücü :(
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞimdi ağzımı açtırcan bana. Daha 15 yaşında okuyup adam olmaya çalışacağına kendine er buluosun. Üstelik arkanda ailen yok seni babaannen büyütmüş diosun. İnsan önce okur para kazanmaya çalışır ayaklarının üstünde durur. Sen daha gözün açılmadan koca bulmuşsun kendine. E normal bunları yaşaman.
06 Yorumla
Soran+1 yılO kadar haklısınız ki
Cevap sahibi+1 yılLiseyi falan bitirmeye çalış açıktan. Üni sınavınada gir. Sonradan okuyan çok kişi var böyle hatta bir tanıdık öğretmen oldu bu şekilde. Pes etme geç değil.
Soran+1 yılEşim bu konuda benle aynı görüşte değil ki. Hayatta izin vermez. Tek çarem boşanmak ama olmuyo
Cevap sahibi+1 yılNeden olmuyor tehdit mi ediyor seni
Soran+1 yılKiskanc
Cevap sahibi+1 yılAile büyüğüne söyle o konuşsun o zaman. Bu başına bela olabilir
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok genç olduğunuz için böyle sorunlar yasiyorsunuzdur. Hemen boşanmayı düşünme aşmaya çalış. Esinle de konuş birbirinize daha toleransla yaklasin. Gerekirse çift terapisine gidin ama hemen boşanma. Bak severek evlenmissin sevdiginle kal. En azından elinden geleni yap olmazsa ben denedim herseyi olmadi diyebilirsin pismanligin olmaz keskelerin olmaz
00 YorumlaKendine iş bul önce hayatını kendi ayakların üstünde durmayı başar ve bu hayat senin sevmediğin bitirmeyi göze aldığın biriyle dahada uzatma bence ayrıl ne ailene gerek var nede başkasına kimseye eywallahın olmasın cesaretini topla hayata karşı diren
15 Yorumla
Soran+1 yılBunları bende yapmak istiyorum ama yaşımdan dolayı mı bilmiyorum korkuyorum
Soran+1 yılSeviyorum aslında ama böylede gitmiyo. Hayatın acimasizligindan da korkuyorum.
herkes hayır kurumu mübarekler valla. biride kalkıp iş adamı danışmanıyım diyor maalesef türkçe katili cafe yerine kafe sahip yerine sayip yazıyor ama maalesef bizim kızı kandırmayı başarmış kıt aklıyla. sen kimseye inanma kardeşim. illaki iyiler vardır umarım karşına da çıkarlar ama genel anlamda tırnağın varsa başını kaşı derim kimse ne çektiğini ne hissettiğini bilemez
06 Yorumla
Soran+1 yılBen kendimden başka kimseye güvenmiyorum. Özelden yazdılar. Hatta birisine numaramı verdim. Hayatımı özet geçmek için o da. İnandım ama sonradan paylaşımlarına falan baktm takip ettiklerine falan baktm. O kadar belli ki. bir daha hiç birine güvenmeye niyetim yok. Böyle diyenlerin çoğuna cvp bile vermedim. Yardım edeceğim diyenlerden iş bekledim ben sadece. Para falan değil. Eğer ayrilirsam bu şehirden uzakta alın terimle çalışıp kazanabilecegim iş beklentim oldu sadece. Ama güvenmiyorum kimseye buralardan. Ama gene de yorumunuz için çok teşekkür ederim
Soran+1 yılEvet o da var tabi
Soran+1 yılSiz nerelisiniz
Soran+1 yılYani söylediğiniz mekan nerede
Evde kimse yokken Bakara süresini aç ve dinle eğer kuran okumayı biliyorsan oku ve içinden dileğini geçir kimseyede birsey söyleme böyle yapıp eşiyle arası düzelen cok kişi duydum
06 Yorumla- +1 yıl
Ben sorgulayan bir müslümanım. Bunu enaniyetle söylemiyorum Kur an okumaya sonsuz saygım var. Hem orijinal dili olan Arapçadan hem de Türkçeye çevirilerinden mutlaka Kur an okunmalı. Fakat.. gel görelim işi 'şunu şu kadar okursan şu şu şu.. dileklerin gerçekleşiyormuş' gibi algılıyorsanız.. yazıklar olsun bu müslümanlığa. Kur an da en sık tekrarlanan ifade 'aklını kullan, düşun ve oku'dur... bunlara rağmen dinini televizyondaki sözde hocalardan öğrenenleri görunce acımıyorum bile. Sizler aklınızı kullanmadığınız, dininize gereken önemi vermediğiniz, duayı pazarlık olarak algıladığınız, kendi çıkarlarınızı Allah rızasından yüksekte tuttuğunuz için yargılanacaksınız. Rab sizi doğru yola iletsin. Tek duam bu olabilir.
Soran+1 yılYorumunuz için çok Teşekkür ederim
+1 yılOkumayi birakmasaydin ya da daha gencsin aciktan okul bitir biraktiysan sonra sekreterlik tir bilmemnedir gir belli bir paran elinde olsun sonra karşına al annenei bize anlattigin gibi anlat ve boşan
00 Yorumlakonuşalım uzun uzun ikinizle de konuşurum evlilik toplansın diye. Erken evlenmenin sıkıntısı bunlar. Ama aşmanız için her şeyi konuşuruz. İkiniz de daha çocuksunuz. kardeşimsiniz. Boşanma da bir yol ama o son çare
00 Yorumla
+1 yılHenüz gençsin ve erken yaşta daha çocukken yaptığın hatalar yüzünden acı çekiyorsun su an. Konuşup halletmeye çalışın bir süre daha olmuyorsa da hayatlarinizi boşuna beraber karartmayın. Çocuğunuz var mı? Varsa onun için biraz daha çabalayınn
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 310 cevap paylaştı. Kanqa bence oturun iki yetişkin insan olarak konuşun sen böyle yapınca ben rahatsız oluyorum senin rahatsız olduğun konularada ben dikkat edeyim gibi manidar bir konuşmayla iiş çözülür boşanmak son çare konuşmadan yeltenme kanqa
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılZor bir durum, Allah yardımcın olsun... Yardımcı olmamız için daha çok şey bilmek gerekiyor sanırım. Bu tür durumda olanlara gerçekten çok üzülüyorum. Çok zor bir durum. Bir anlık heves için tüm ömürler heba ediliyor. İyice düşünmeden kararlar veriliyor. Burdan sadece sohbet ederek yükünü hafifletebiliriz. Başka türlüsü de elimizden gelmez. Zor gerçekten. Konuşmak istersen yazabilirsin. Allah kolaylık versin, umarım herşey düzelir.
00 Yorumla Aynı durumdayım bende 24 yaşındayım ve yeni evlendim aileme boşanmak istedifimi söyledim ama beni tehdit ettiler bir sürü şey oldu ben doğru zamanı bekliyorum biz kadınlar çok güçlüyüz çalışırız ben bunlarıda düşünmüyorum sadece boşanmak istiyorum ama nasıl 🤦🏻♀️
00 Yorumla
+1 yılAz gecımlı ol erkekler düzdür onu avucuna alan yine kadındır sen gecımlı cekıcı olsan mutluda edersin mutluda olursun aldatması dövmesıde yokmus kocana kur yap kendıne bak tatlı dilli ol cılvelı ol pür pak bakımlı ol
00 Yorumla
+1 yılAilenin desteği yoksa neye güvenerek boşanmayı düşünüyorsun? Hem eşinden hem ailenden olursun. Sorunu çözmeye ne dersin?
03 Yorumla
Soran+1 yılOlmuyo ki bir yerde kopukluk veriyo. Ne yapacağımı şaşırdım artik
- +1 yıl
Profesyonel destek alabilirsiniz. Aile terapistleri var bu konuda
Soran+1 yılHiç biseyden umudum kalmadi
+1 yılBence çocuk yoksa SGK olan bir iş bulup kısa sürede kendi hayatını yeniden kurabilirsin. Boşan eğer dediğin gibiyse kimse kimseyi çekmek zorunda değil.
00 YorumlaDaha cok gencsiniz. Oturup saglikli sekilde konuşun ortak kararla ayrilin. Istemezse de duzeltmeye çalışın. Yine olmuyorsa zaten inceldigi yerden kopar. Guzel bir is bulup gecinirsin insallah
00 Yorumla
+1 yılŞimdi öncelikle kendi özgürlüğünü eline almadan buna kalkışma bu bir
İkincisi senin yaşaman gereken hayatı yaşayamadığın için şu an üzerindeki sorumluluk baskı oluşturuyor olabilir. buda hiç hoş değil08 Yorumla
Soran+1 yılEvt
- +1 yıl
Kendi özgürlüğünü eline alabilmek için uğraşıyor musun peki
Soran+1 yılEvt ama o bundan rahatsız. Hatta büyük bir sorun
- +1 yıl
Neden ne yapmak istedin ki izin vermiyor buna,
- +1 yıl
🙄🙄?
Soran+1 yılHerseyime karışıyo. Kısıtlamaya calisiyo beni
Soran+1 yılGezmeme. Aldığım kıyafetime. Girdiğim işime. Ama çalışmadığım zamanda kiziyor
- +1 yıl
Kısacası sana engel oluyor sürekli. Ona göre bence seninle olmak ta zor olmamakta senin ona sürekli muhtaç olmanı istiyor. bak böyle kişilerde ekstra takıntılık olur.
+1 yılsen daha ergenlik çağında bir çocuksun. kavgalar olması normal. olgunlaşcaksın ve bazı şeylere daha farklı bakmayı öğreneceksin. kavganı et ama saygısız konusma kocana. sabret bir de. zamanla herşey yoluna girecektir.
00 Yorumla
+1 yılKuzum sana bir önerim var yaparsan mutlu olursun 😊
01 Yorumla
Soran+1 yılNe🙄🤔☺️
- Aşk İlişkileri konusunda 382 cevap paylaştı.
+1 yılBosancaksin koca kiz olmussun yeni bir hayat kurulabilir
070 Yorumla
Soran+1 yılYa batağa saplanirsam. Ailem arkamda değil. Kendi başıma ne yapabilirim diye korkuyorum
- +1 yıl
Hmm
- +1 yıl
Tek basina ayakda kalman cok zor olacak simdi den bile bu soru yu cvpliyan bir ton menfatci vardir
- +1 yıl
Haklilik payyin var simdi bosandin ailen arkanda yok dogru duzgun bir hayata gecis yapana kadar basina gelmeyen kalmaz bataga saplanirsin ama ( birisi elinden tutarsa ) sana adam akilli bir is imkani saglanir sa pisman etmezsin demi?
Soran+1 yılNeden pişman edeyim ki. Ben sürekli çalışıyorum zaten. Ara da bıraktığım oldu evt. Ama çalıyorum yani. Lisedeyken gıda okuyodum. Aşçı yardımcılığı yaptım garsonluk yaptm bu küçük yaşımda
- +1 yıl
Sen ciddimisin hizmet sektorunde bulundun yani bak ben is adami danismaniyim. kardesimde is adami insallah simdi ileriye donuk kafe planlamalarimiz var bize bizim gibi isine sayip cikcak birisi lazim geri kalan avkat masraflarindi evdi kolay hanim hanim cik calisip hayatini duzene sokacaksan basin diklik yapmicaksan babanin yapmadigi imkanlari saglarim kafe acilana kadsr da bizim ofislerden birinde yardimcilik yaparsin teksorun ne biliyomusun hangi ildesin
Soran+1 yılDenizlideydim ben
- +1 yıl
Hmm ozele gelbi orda konusalim bes dk zaten bir saat falan ara boslugum var.
Soran+1 yılDenizli ora restaurant. Köfteci Yusuf gibi yerlerde sürekli çalıştım. Beta nükteler tıp merkezinde sekterlik falan yaptım
- +1 yıl
tamam kendini burda ifsa edip durma ozele gel istersen
Soran+1 yılYazabilirsiniz oradan mesaj atamıyorum
- +1 yıl
Sen takip at ben yazmani saglarim
- +1 yıl
Cok. ulu ortakonusuyoruz
Soran+1 yılTakip ediyorum
- +1 yıl
Yazdim ordan yazabilirsin
- +1 yıl
Yok bisey yaptigimiz yok onun benden benim ondan para istedigimiz de yok ya ni ole bir sacma. salak yazmissin ki tebrikler senin ki yarim akillilar olmasaydi iyi iyetimin canimi bir
Bos boş kim sikardi bilemedim laf konustun soz de 20 yasindaki bir kizdan hayat tucrubeleri yasnmislik dersi veriyo millette sen baya olmussun - +1 yıl
Cahilsin istemilletin icinde kiz kendini ifsa edip. duruyodu ozelden konustun simdide whtsopdan yaziyo ne oldu ne zorunami gitti algisi zayif yardim ihtiyaci ilan birisine yar etmeye kalkismam mi agira gittii
- +1 yıl
20 tasinda cocuksun hata bende. ki seni ciddi ye aliyorum bos insan benim senin gibi kisiler benim. isletlerimde blas yikiyo uni okuyomis ailesi bakiyomus caresizsin kizim sen
- +1 yıl
Is te cahilsin cahil nekonusabilirim. soyle bir
- +1 yıl
Agir kasarsin iste altindan kalkamiyinca hakeret binbin turlu laf yok su yok pislikmi seni değil sen o laflari bir kendine al bilip bilmedigin tanimadigin insalar hakkinda ileri geri konus ma sen bugunun en agir kasarinsin bide en cahili
- +1 yıl
Bibsiktirip gidermisin sabahsbah
- +1 yıl
Yardim sever olmadigimi gercekden birseyler yapmadigimi nerden biliyosun? cahil cahill cahill boyleee bastira bastira atgozluguyle okuyan cahil
- +1 yıl
Hata bense seni ciddiye aliyorumm yazsen gun boyu😂😂😂😂
- +1 yıl
Iyide ben seni numarabi istemedim. ki sen gelio soruya salca oldun
- +1 yıl
Ben o kiza iyice bir dusun bosanma kararini diyen bir insanim gelio de burda sana neler yapacagimida anlatqcak deilim iyilik allah icin yapilir vede unutulur. Senin gibi kendini bilmezler hayatin yer yerinde olacak dir sen simdi bana super kahraman mi oldun
- +1 yıl
Ya sen benim tipim deilsinn vede hic cekici deilsin cirkefsin yolda gorsem bir ikinci defa kafami kaldirio bakmam bile sana kendi kendine tribe girmisisn
- +1 yıl
Sabahdan buyana saldiyosun kusura bakma sana mi iyi davrancam melekmiyim ben bende insanim bir insanin sinirlarini zormicaksin evet senin gibi ler cidden blasik yikiyoo kendini öne surdun ya ben ondan dedim tipim deilsin diye neoldu soyledigin lafa cvp verince o bile agira gidiyoo iste bir laf soylemeden cvbini dusun once sen tipik bir sosyopatsin birazda anti sosyal kisilik bozuklugun var ama napalim. allahda seni boyke yaratmis simdi beni birahat birakirmisin hadi hadi
- +1 yıl
Gozumi yeni actim yeni uyandim kotuymussum 3 tanede uni ogrencine burs veren bir insanim kotumussum kotu olan biri var sa oda sen sin ne yaptigini bile bilmiyosun
- +1 yıl
Allah bilir ya sen daha ergenlik bku cagindan bile cikamamissindir daha
- +1 yıl
Baban insaatmi belli belii
- +1 yıl
Ne saptiracam ne cikarciyimisim neyimi gordun taniyomusun beni
- +1 yıl
Ya git allah aski yetersix
- +1 yıl
HADI BAK bir TON ISIM VAR SENI CEKEMEM
- +1 yıl
Babam senden fazla öğrenciye burs bağlıyor bunu niye büyük bir şey yapmış gibi söylüyorsun komedi ya 😂 Ha bu arada asqgiladigin bulasik yikarsin anca yanımda dediğin kişi de karatede maçlarında yer almış ve cok iyi ozel bir ünide mühendislik okuyan bir insanim. sana anca tuvaleti temizletitim bulasik bile yikatmam.
- +1 yıl
Bu kadarmısın ciddi ciddi bu kadarmisin gdhdhshshshshsss
- +1 yıl
Muhendislik okuyan bir kardesmiz en son bir magza acip giyimcilik yapiyofu karetrciymis kendini bir bitiremedin ancada ozelde okursun sen bana bilasik bile evet evet yikatamassin
- +1 yıl
Sonra kawga edelimmi takip attim gsgshshs simdi wallha isim varr gshshshshss evlat olsan sevilmen ama guzel kawga. edion helal. sana da bosuna ediyon seninle bir YILANI AYNI KAZANA KOYMUSLAR YILAN BENI KURTARIN DIYE DILE GELIP FERYAT ETMIS HDHDHSNSN
- +1 yıl
Gshshshshs 😂😂😂isim var isim birak yakamii
- +1 yıl
Ozelden yazz kawga edeceksendee burayi katlettikk ama teskur ederim tum negatif enerjimi sana attimm gun boyu gule oynaya gecirim artikk hshshshsjsjsjs
- +1 yıl
Walllha bugun bela okumicaktim ama hepinizin allah belasini versin hshshshsjsj
- +1 yıl
Ya hee zihinselmozurrdluuu bir defol. gittt hdhshshs ya allah riazasii icin bir defol. git hadi gshshshsj
- +1 yıl
Gshshhs en azindan hastaliginin tanimini biliyosunn bak bu sevindirici
- +1 yıl
Gorusurz sonrami kawga ederiz desek bilemedimm hadi sen git makkaj yao biraz BABA PARASI EZ FALAN GSHSHA
- +1 yıl
Yok değil var evet seni dengim değil kucuk goruyorum bir cidiyete alincak bir yanin yok gshshsns
- +1 yıl
Uff hadii haddii daha kendini ispatlama cabasi ergen eregen
- +1 yıl
Yaa bir benim le MUHATTAP OLMAZMISIN LUTFEN
- +1 yıl
Bu arada tum sinirimi aldigin icinde tsekur ederimm bitanesinn wallha sabah lari ates toou gibiyim. dir sayende asiri rahatladim her sabah yaz olurmu hshsjsjsjsjs ucretin neyse veririm gdhdhsjjs
- +1 yıl
Gshshsh
yaşım 33 bankada yöneticiyim
hayat tecrübem baya olmuştur
dertleşelim biraz yardımım umarım olacaktır
takipedersen01 Yorumla
Soran+1 yılPeki olur. İsmim nazlı olarak geçiyo. Atıyorum istek
Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Böyle evli kalmaktansa yoluna bakarsın.. daha gençsin ilerde yeniden seversen evlenirsin ama şu an kafanı dinle bence zaten böyle mutsuzsun..
00 YorumlaOturup konuşun aranızda halletmeye çalışın baktın olmuyor boşan
04 Yorumla
Soran+1 yılÇok konuştuk. En fazla 2-3 gün iyi güzel gidiyo konuştuktan sonra ama sonra gene aynı
Soran+1 yılYok evt
+1 yılİyi düşün tek başına karar verme. Benim bir arkadaş vae buradan tanıştığım o da aynı senin gibi. Birkaç ay konuşa konuşa hallettik cesaret geldi şimdi çok mutlu
02 Yorumla
Soran+1 yılBoşandımı
- +1 yıl
Daha resmi boşanmadı
- Aşk İlişkileri konusunda 604 cevap paylaştı.
+1 yılhemen boşanmayı düşünme. oturup konuşun. denediğini biliyorum ama tekrar tekrar dene. sorunlarını paylaş. güzel hayaller kur onun yanında. Nasıl bir evlilik istediğini anlat vs. Gerçekten olmuyorsa zorlama ama sakın aldatma.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılflort evlılıklerınde bosanma oranı cok fazladır al karsına konus olmassa aıle terapıstıne gıdın
00 Yorumla Yine de bosanmaya calıs 1 kere geliyorsun dünyaya mutsuz olma
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbiraz ara verseniz yani azcık evden ayrılsan ailenle kalsan eve dönünce özlemiş olursunuz birbirinizi
06 Yorumla
Soran+1 yıl3 gün dayandım bu şekilde. Sonra ne yaptı etti geri döndürdü eve
Cevap sahibi+1 yılişte demekki seviyorsunuz aynı tom ve jerry gibi hep kavga ediyorlar ama asla ayrılamıyorlar bence anlaşma yapın artık kavga kalp kırmak yok gibisinden
Soran+1 yılBilemiyorum artık. Anlayamıyorum bende
Cevap sahibi+1 yılmalesef acale etmişsiniz baktınız cidden ilerlemiyor bebek olmadan güzel karar vermelisiniz ama bence seviyorsunuz birbirinizi anlaşmayla haledin
Soran+1 yılİnşallah ya. Teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılinşallah bakalım :)
+1 yılYaşınız daha çok genç. zamanla aşılır sorunlar diye düşünüyorum. Yuva yıkmaya karşıyım.
00 YorumlaÇocuk yokken boşan anlaşamıyorsan zorlamanın manası yok
00 YorumlaKendin kaşınmışsın o yaşta evlenmek nedir... Eşin de pedofiliymiş.
10 Yorumlaİşte biraz akıl olmalı ne kadar zorluk olsa bile beklemeliydin adam gibi adam illaki çıkacaktı karşına ama sabır etmeyi bilemedim ki
#Hükümdar00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBoşanmanı öneririm. Erken evlilik isteyenlere bu soru gelsin o zaman 😞
00 Yorumla Bence acele etme sorunu araştır bak Belki eşin çabuk gaza gelen birdir
00 Yorumlagenç yaşta ewlilik iyi bir şey olmadıgı kanıtıdır işte
00 Yorumla
+1 yılEvlenirken olddugu gibi fevri karar verme 😊msj atabilirsin bana
00 Yorumla
+1 yılBu yaşta evlenirsen ne olacaktı başka? Evliliği ne sanıyorsun ki sen
00 Yorumla
+1 yılBence boşanmak 2. planda dursun
Birlikte psikolaga gidin
Sende boş durma üniversite sınavına git , oku , mesleğin olsun00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. boşanmaktan korkmana gerek yok. mesleğin varsa 5 dk. sabretme
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılUmarım es kaza cocuk yapmazsiniz ya. Yoksa hayatin dahada zorlasir
00 Yorumla sevgin bitmiş
Sevgi de aşk gibi bir anda olur bakmışsın bitmiş.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılsabır et şükür et zamana bırak herseyı hayat sartları zor bosanınca kafana ucusan cok olur babanın evınde babanın elıne bakmak zor gelir saan
00 Yorumla
+1 yılEvlenmeyi marifet sanıp yapmışsın yani ne yardımı bekliyor Sun onu anlamadım
Bol dua et Allah yardım edecektir00 YorumlaNe demek bosanamiyorsun cesaretini topla ve yapman gerekeni yap seni korumak icin bir cok kurum var kendine bu kotulugu yapma daha fazla mutlu olmadığın bir evlilige nasil katlanilirki..
00 Yorumlabir süre birbirinizden uzak kalın bence veya sen biraz alttan almayı dene belki düzelir onun sevdiği hoşlanacağı şeyler yap bence evliliğini kurtarmaya bak
00 Yorumla
+1 yılErken yaşta yapılan evliliğin sonucu cocuk bari yapmada çocuk maf olmasın arada
00 Yorumla
+1 yılkaşınmışsın. hiç debelenme
imzayı atarken aklın nerdeydi00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 399 cevap paylaştı.
+1 yılBoşanırsan ya çalışırsın ya da ailenin yanına gidersin. Karşına al konuş. Bu şartlar uyarsa bunları yapman lazım...
00 Yorumla - Devamını Gör (64)
Devamını Gör(109)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 19 yaşındayım evliyim mutsuzum ama boşanamıyorum. Ne önerirsiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler