+1 yılBence senin gibisini zor bulur dönsün sana geri 😂😂 şaka bir yana namuslu ve temiz, ve edepli birisin.. her insanin yanlislari olur elinden tutmak yerine terk etmesi onun ayibi mukemmel insanda bulamaz kusura bakmasin ilerde psiman olur senin gibi sade bininsan bulamadigi icin ama is isten gecer.
36 Yorumla- +1 yıl
eeeh be. adamım sen iş siz kalmazsın.
Soran+1 yıl@DearPresident Sen de oturdun bu soruyu mu takip ediyorsun sorunlu
- +1 yıl
abi ye hayran kaldım.
sana ayıp olmayacağını bilsem. isticem numarasını adresini.
takdir mesajıyla takdir hediyesi göndericem. varsa bir ihtiyacın buyur dicem. - +1 yıl
200 yorum yapılmış herkes kızı yerin dibine sokmuş insan olun azıcık bende onca olumsuz yoruma karşı motive amaçli ve doğru olan bir yorum yapmak istedim heosi bu.
- +1 yıl
BOSS, kralsın. Ayrıntıcılığınla cidden ekmeksiz kalmazsın.
kızı boşver. o karakter ve yetiştirilme meselesi. sonradan ister yine öğrenir yine öğrenir.
en başından beri şu gri konuşmaları yazan adam kimse, ona takıldım ben. bir insanın bu kadar analist olması kadar senin bu inceliği yakalaman başka bir ayrıcalık. - +1 yıl
Bir insan bişeyi iyi açıklama yapmış diye o açıklama onun haklı olduğu anlamına gelmez takma fazla kafana.
En İyi Cevaplar
Valla kardeşim sen yat kalk kurtulacağına dua et.
13 Yorumla- +1 yıl
Bu velede hak verenler, olayın iç yüzünden bir haber.
Kimse demiyor ki, bunları diyenin aile sözü dinlediği bariz belli. Bir insan gülmüyor diye çalışmıyor diye nişan mı atılır lan. Derdin varsa otur adam gibi derdini anlat, orta yol bulunmazsa ortak kararla ayrılırsınız.
Ama bu velet belli ki evdekilerden gazı almış, sebebsiz yere yüzük atıyor. Adım gibi eminim, bu velede bu seferde çok gülen sürekli iş tutan birisi denk gelse, bu seferde çok konuşuyor çok gülüyorsu fasa fiso diye yüzük atar. Çünki her daim evde onu şifşikleyen birileri olacak.
O yüzden sen ana bacı kardeş sözünü fazla dinleyen birinden kurtulduğun için sevin yav sevin.
Soran+1 yıl👏👏👏👏👏 çok haklısın
Başta kurgu sandım ama okudukça komik wp kurgularinin böyle uzun olmadığı aklıma geldi. Seni bu kadar aşağılayan biriyle nasıl evlenebilirsin ki? Ben olsam eleştirileri bu kadar saymasina bile izin vermezdim tamam tamam anladık. Nişanı boz derdim.
32 Yorumla- +1 yıl
Ayrıca dindar bir bayansan dini terk etme sebebindir işte bu tecrübe. Erkekler sırf namus takıntısı yüzünden sevmedikleri bir kadınla mantık evliliği yapacak kadar kafayı sıyırmışlar. Peki o evlilikten sen mutlu olacak mıydın? Mantık evliliği ne demek ya Allaha inanan nasıl evlilik gibi bir kurumu oyuncağa çevirir
Söyleme yeri telefonmu olmalıydı diye düşünmedim değil.
Madem herşeyinden şikayetçiymiş hangi mantıkla mantık evliliği yapacakmış beyefendi?02 Yorumla
Soran+1 yılHayatında daha önce kimse olmamış birini istiyordu o yüzden bana koştu hemen
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
108Cevap
+1 yılHerkes çocuk haklı demiş, inanmıyorum ya. Adam değil bu. Sen iyi biriysen, düşünceli, duyarlı biriysen evlilik için bir engel görmüyorum. Bu sözleri etmek hiç doğru değil. Seni aşağılıyormuş gibi. Tamam bir ilişkiniz olur 6 ay - 1 sene sürdü diyelim. Seni uygun bulmuyorsa bunu yine açıkca söyler ama bu kadar da kırıcı olmamalı bir insan. Sen sakin bir insansındır, ama odun olan bu kişi. Sevgiye önem vermeyen, başka şeyleri ön planda tutan biri ve hiç kendini üzme. Böyle bir kişi sana uygun biri değilmiş, dengesizin teki. Bir ömür dırdırını çekersin. 😂😂😂
30 Yorumla
+1 yılAdam haklı abi sonuna kadar. Dürüst bir şekilde söylemiş; tek hatası varsa keşke yüzüne karşı söyleseymiş bunları
140 Yorumla
+1 yılçocuk çoook çok haklı. evlilik bu. bu şekilde yürümez. kendine çeki düzen ver. hiç bir erkek uyuşuk ve olgunlaşmamış bir kız istemez. yalnış anlama niyetim seni kırmak değil ama adam zaten söylemiş herşeyi. aile bilincin yok diyor. aile olmaya çalışıyorsun ama o tarz biri değilsin. otur ve biraz düşün. hatta biarz değil bir kaç gün boyunca düşün. düşündükelrini yaz günlük tut. iyini kötünü her yönünü yaz. sonra dön bir bak. gerçekten nasıl birisin. eksiklerini nasıl kapatırsın. iyi yönlerin neler. nasıl geliştirirsin.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılKonusunu okuduğum en iyi filmin mutlu sonla bitmeyişi gibi.
Ne yazık ki çocuk haklı. . seni kandırmamış aldatmamiş
Aşık olamamiş belli ama mantik evliliği olur demiş de
Sonucta evlilik denen olay uzun zamana yayılan bir birliktelik..
Çocuğun anlatıklarina bakarsan sadece namuslu oluşun var elde ve bununla yetinemez evlilik.
Sevgi bağlılık canlılık heyecan
Espiri komedi dram ber türlu duyguyu alabilmeli ciftler yoksa ilk tartışmada yenilir
Ilk kavgada gerilir ipler
Bence saygı duy zaten çocuğun attığı filmin senaryosuna fragman izleyen birinin gözüyle bakıp yaklaşmış olman gayet hemfikirde olduğunuzu göstermiş.
Seviyeli ayrılık dedikleri bu olsa gerek. Gerçekler her zaman doğrulardan oluşmaz. Bazen dogrular da acıtır gerçeklerde. yuzles işte kendinle neyim var neyim yok diye..
Hayatta başarılar dilerim. Mümkünse her türlü duygu olsun içinde.10 Yorumla Adamın dediklerini okudukça ben bile seni tanımadığım halde soğudum.
Don pekmezi gibi kızmışsın resmen.
Hayatta en sevmediğim kız türü mıymıy olandır.
Bu demek değil fingirdek ol ama insanda biraz hayat belirtisi olur yahu.
Sen bildiğin yaşayan ölüsün, ölmüşsün haberin yoktur.62 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılRuhum darlandı okurken bune ya😱 Canım herşey namus değilki bide adam aşık değilim demiş aşık olsa zaten sabrederdi bu duruma ama sende kendini değiştir biraz böyle olmaz. Ne bilim bir spora yazıl öğretmenmişsin sanırım bir özel okulda öğretmenlik yap 1000 tl maaşta alsan git çalış bir düzenin çevren olsun. Bak bende çalışmıyorum bölümüm öğretmenlik olsa şu an 5 dk durmazdım. Kendni eve kapatmışsın resmen. Çocuk eğlenecek gülecek insan arıyor haklıda. Ömür çürütmeye gelmedik dünyaya. Bence sen kendinde köklü değişiklikler yapmalısın. Hemde biran önce!!
10 Yorumla
+1 yılHayatında biri olmayan birini sevmek mantık evliliği midir? Ben kızın parası var zannettim ilk defa bir erkek bir kızla parası için evlenecekti çünkü hep tam tersi olur değilmiş Büşra takma çocukta sanki başbakan seni olduğun gibi kabul etmeyen biriyle evlenmene gerek yok şimdi ki kızlar çay demlemeyi bilmiyor ?
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 412 cevap paylaştı.
+1 yılsaydığı bahaneler zamana muhtaç şeyler, kafa yapılarınız ve yetiştirilme tarzınız çok zıt sende de mutlaka eksik vardır. Karşına çıkan kişi yanlış kişiymiş nişanın bozulması hayırlı olmuş her gün bu tarz şeyleri dinlemektense en başta bitmesi en hayırlısı. Kendine eş değil daha çok Cem Yılmaz arıyor gibi geldi ve olgun bir kişilik olduğunu sanmıyorum.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılseni sevse yemek yapmayı bilmemen gülmemen sorun olmazdı ki, bir insan birini sevmiyorsa her şeyi batar, bununki de öyle, bence kurtulmuşsun, buna hak verenler de kadını hizmetçi gibi görenler galiba, yemek yapmayı bilmiyor diye evlilikten vazgeçiyorsa kendisine hizmetçi bulsun ilan verip, boş ver canım
20 YorumlaKusura bakma da çocuk haklı bir yerde. Kimse kimseyle kara kaşı kara gözü için evlenmez der annem. Yani tabiki üstüne düşen şeyleri yapacaksın, o da yapacak. Hizmetçi miyim gözüyle bakarsan o iş yaş. Çocuk da ayıp etmiş ama sen de otur bir düşün hal ve hareketlerini
20 Yorumla
+1 yılO seni küçük düşürmemiş. İnsan ne yaparsa kendine yapar diye boşuna dememişler. Sen bu zaman kadar kendine çeki düzen vermeyerek kendi kendini küçültmüşsün zaten. Bu durumu kulağına küpe yaparak bir daha bu durumlara düşme. Zararın neresinden dönsen kâr. Zoruna gitmesin. Bak buradakilerin çoğu bu düşüncede. Bu kadar insan yanlışta ittifak etmiş olamaz!
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı. Yazacak çok şey var.. bahane bulmak çok kolay eğer bu yazılanlar sende varsa neden nişanlanmış sonradan tanıdım bana biraz bol geldi.. Böyle olmadığını evlendiğin kişi ile mutlu olup ona yedirirsin.
50 YorumlaHaklı bence, haksız diyemem. Keşke Nisan durumu olmadan önce ayrilsaymissiniz belki daha az üzülürdün. Bazı insanlara göre hareketlerin normal olabilir fakat bana göre değil, eger adamın söyledikleri doğru ise ben arkadaşlık bile etmek istemezdim seninle doğruya doğru. Ama tercih meselesi tabi. Belki hoşuna giden de olur
00 Yorumla
+1 yılcanim bence adam hakli bari kendi tabağını topla evde annene yardim et. cocuk sev. siir oku türkü dinle. bizler bir kalp taşıyorsak hakkini vermeliyiz. bunlar yoksa eger taştan farkimiz kalmaz. o yüzden her elestiriden bir ders almaya bak. olumlu gor belki kendi eksikliklerini farkedersin. iyi geceler 💁♀️
00 YorumlaCocuk hakli.. kusura bakma kimse böyle birini istemez.. cocugun söylemek istediklerini ya anlamayacak kadar saf cocuksun ya da dedigi gb gercekten dedigi gb idrak edemiyorsun.. kiz kendine ceki düzen vermeli.. ben erkek olsam bende evlenmem. Ama keske nisanlanmadan önce olsaymis tabi
00 YorumlaÇabalasaydın biraz bunları sana söyleme fırsatını vermemeliydin. Gurur herşeyden önce gelir bence. Ayrıca kadın da içgüdüsel bazı şeyler gerçekleşir ev bakımı kendine bakımı çekip çevirme pratik zeka kadının mayasında vardır bunları gösterme çabasında olsaydın keşke
00 Yorumla
+1 yılSevgilinin anlattığı seyler dogru ise hakli diyorum. Benim eski sevgilimde boyle senin gibiydi birkac huyu hariç. Ben anlayabiliyorum sevgilini erkekler kıpır kıpır sevecen sicak kanli guler yüzlü bir ese sahip olmak isterler ben öyleyim mesela ama karsindaki kisiyle uyusmayinca bir sureden sonra bende saldim kendimi soguk davrandim. Yani tam benim icimdekileri yazmis sevgilin.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılOha oğlan resmen bugünü bekliyormuş o ne biçim bir iç döküş ama kardeşim yani ortada sevgi olmadığı için sen de adım atmaya çaba harcamaya çalışsan da işe yaramaz adam kafasında bitirmiş bile her şeyi
30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılYemek yapmamayı bilmemeni falan pas geçiyorum fakat şu sondaki iftardaki hareketin hiç olmamış yani, ayrıca uyku düzeni kur kendine.
Herkesin aksine bana ayrılmak için dolu göstermek için yazılmış sebepler gibi geldi ve zaten hiç uymamışsınız ayrılmanız iyi olmuş.00 Yorumla
+1 yılŞimdi alınabilirsin. Seni tanımıyorum eğer kalkıp da bir işin ucundan tutmuyorsan bir toplumda sana iyi bakılmaz. Hizmetçiyle ne alakası var. Biz ailecek iftar veriyoruz her zaman yemekleri servis bana kalıyor her şeyi ben yaparım huylarında bu arkadaşın gibi anlattıysa haklı. Kusura bakma.
30 YorumlaBu ney ya okurken uykum geldi gidene yol ver sebep aramış o bahane olmuş bunlar o nun için başka si vardır hayatında senin değerini anca ona da aynısını birisi söyleyince anla bide eğer seni sıkıcı görüyorsa kendinde biraz değişiklik yap
10 Yorumla
+1 yılbu çocuk kimse küçüğümse anlından
büyüğümse elinden öpmek isterim.
yıllardır çözümlediğim konuların hepsini bir kerede dökülmüş.
helâl olsun @__LiveYourLife__63 Yorumla- +1 yıl
ayy tesekkur ederimm efeniiimmm 😎😎
- +1 yıl
bu kız evlenebildi mi acaba
- +1 yıl
bunu nasil buldun acaba hala unutmadin mi 😊😊
+1 yılAslında çocuk net konuşmuş, ne istediğini ne istemediğini biliyor.
50 YorumlaSende ne boş bir kızmışsın ya. Adam iyi dayanmış yeminle. Okurken senin adına utandım. Bide anne olcak bu... Yazık ya. Boş gelmişsin boş gidiyosun.
74 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle 👍
- +1 yıl
Vallaha 18 yaşındayım yemek yapmayı biliyorum her işi görüyorum.
+1 yılAşk yok. Duygusallık yok. Odun gibisin dedi. Cilve yok.. bunlar az çok sebep bence sonuçta hayat paylaşacaksınız. Kii diğer sebepleri de göz ardı edilemez. Ama adam hem komik hemdede delikanliymis. Onun kaybettiğine üzül
30 YorumlaÇocuk seni sevmemiş. Başka hiçbir sebep yok. Sanane Ulan andaval belki bünyenın uyumaya ihtiyacı var. Neymiş yemek yapmayı bilmezsin ütüden anlamazsın Vs Vs bahanelere gel. Buna eli maşalı biri lazım derdi o. Boşver bence üzülme bile.
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAçık sözlü olarak yazdığı için eksiklerini görmüş oldun. Kendini toparlayıp yeni bir hayat kurmaya çalışmalısın. Ayrıca her detayı sorun haline getiren birinden kurtulduğun için şanslısın. Ayrıca ev hanımı olacaksan ev işlerinin sadece senin üzerinde kalması gayet normal. Sonuçta eşin de iş yerinde çalışacak. Eğer ev işleriyle uğraşmak istemiyorsan sen çalış eşin ev işlerini yapsın.
10 Yorumla
+1 yılÇocuk gayet mantıklı hareket etmiş. Alınma ama o mesajları okurken benim bile ruhum daraldı senden. Birde aşılamaz şeyler mi diyorsun sen böyle birisin bence seni böyle kabu ledecek birini bul.
10 Yorumla
+1 yılMillet ciddi ciddi yorum yapmış ya, beynim yandi, troll değil mi bu şimdi? :) İntihar sebebi resmen. Böylelerinin olduğu bir dünyada yaşıyor olamam, değil mi?
Nolur biri şaka olduğunu söylesin :)24 Yorumla
Soran+1 yılYa ne saçma sapan insanlarsınız be delirttiniz ya ne trolü olacak kardeşim trol yapacak olsam böyle mi konu seçerim şurda bir dert anlatmaya gelmiyo ne kadar mal varsa toplanmış fotomontaj mı yapıcam oturup size neyin kafasını yaşıysunuz
- +1 yıl
Böyle konu seçenleri de gördüm :)
Soran+1 yılSüper zeka ben sana ss gösteriyorum bak belki de onlarınki de trol değildir de sen bu zeka fışkıran beyninle öyle yorumlamışsındır zaten canım burnumda dalganı başka yerde geç
- +1 yıl
Nette dolaşan bir sürü troll da var zaten.
Ben ömrü hayatımda senin kadar boş birini görmediğim için gerçek olmasına olanak veremedim.
Gerçekse adam dibine kadar haklı ki. Çok bile dayanmış sana. 1 gün tahammül edemezdim ben. Ucuz yırtmış.
+1 yılÇok sıkıcısın demiş ya ordan itibaren sacmalasti yani sebepten itibaren. Evlenseniz bile olmazmis bunla işte.. Git bırak bunu başkasını bul
10 YorumlaOkurken baya güldüm ya hakikaten böyle insanlar var ama adamda bı yerde haklı bı yerde haksız haklı tarafını yazmış diyecek söz bırakmamış ama sen bu olanlardan sonra ne demeye kıza ümit veriyorsun devam ediyorsun 🙄
10 Yorumla
+1 yılBu soru trollse okuduğum en güzel troll, hımm değilsede tanıdığım en bencil ve evlenilmiyecek kızmışssın😂saçını başını tara, kendine başka koca ara😉
50 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 854 cevap paylaştı. Çocuk bir değil bir sürü sebep saymış ve hepsinde de haklı buldum kendisini. Açıksözlü, makul, bilgili bir arkadaşa benziyor. Kaçırmışsın fırsatı. Bunu değişmek için bir fırsat olarak gör.
20 Yorumla
+1 yılBöyle adamın ** bırak ya kesin birine gönül vermistir, bilirim bu hikayeleri.
20 Yorumla
+1 yılbayagi serefsizmis belkide kurtuldun boyle bir adamdan
20 Yorumla
+1 yılsimdi bunlari soyleme yeri burasi miydi, bunlari daha once de soyleyebilirdi. hos olmamis ama belki hakli da olabilir. tanimadigim biri icin yorum yapamam. ama zamaninda soylenmesi gereken seylerdi, yuz yuze konusulmasi gereken...
00 Yorumladibine kadar haklı kim bu adam ne kadar mantıklı konusuyor maşallah ya
50 Yorumla
+1 yılÜşenmeden cidden okudum çocugun yazdıkları gibiysen haklı cocuk. Kim evlenir yemek bilmeyen, cocuk sevmeyen duygusuz mimik sıfır biriyle erkek olsam ben asla evlenmem. Kusurma bakma hemcinsim🙁
10 Yorumla
+1 yılkizim sen salakmisin bosver yarin it gibi kapina gelir bosverr
17 Yorumla- +1 yıl
boyleleri anca orospuylaa evlenir gununu gorur bosver ya
- +1 yıl
ikinixin burcu ne
- +1 yıl
ben sana diyim bu soylediklerini sen yapmisdindir burda sirf bahane icinnseni. gosteriyo bu comari bosvet simtiret
- +1 yıl
bak canim bir erkek ne olursa kendini asla kucuk dusurmee askindan öl Çok yaşa ama sakin ama sakin kaliteni bozma birak arkandan ne diyosa desinn Allaha sukretmelisin beni boyle bir comardan kurtardin diye
- +1 yıl
sana erkek mii yok kalitelu yalnizlik iyidirr
- +1 yıl
erkeklert orospuuu kadinii severrr
- +1 yıl
bunu hic unutma takinorospu kadindan tekmeyi yiyip boynuzlana kadar😂
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılhakli diyenlere de bir durum tespiti yapsın bu adam gomse onlarida hakli derlermiydi
10 Yorumla Botle olman dunyadaki butun erkekleri uzaklastirman icin yeterli 😀
60 Yorumla
+1 yıltroll gibi geldi ha troll degilsede boyle bir kizla 1 saniye ayni ortamda bulunmak istemem.
40 Yorumla
+1 yılAdam bin sebep saymış ve haksız da sayılmaz diyemeyeceğim adam bariz haklı ya büşra bir git kumda oyna :-)
20 YorumlaBırak bu kızla evlenmeyi ben Yanyana bile gezmem bu ne eksiklik ya hiç mi annenden görmedin birşeyler 😂😂😂
20 Yorumla
+1 yılÜzücü bir durum her iki taraf içinde birbirinizin beklentilerini karsilayamiyorsaniz bitmezi cok normal aldatilmaktansa bitsin umarim bunlarin tam tersini söyleyecek bir insanla evlenirsin o kişide umduğunu bulur insallah.
20 Yorumla
+1 yılTroll olmalı bu soru haykırdım gülmekten burda hahah
21 Yorumla
Soran+1 yılKomik olan ne pardon da insanlarıb üzüntüleri size ne kadar komik gelebiliyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞimdiye kadar biriktireceğine o an söyleseymiş düzeltirdin. Sen içini rahat tut bunlar için nişan atılmaz.
20 Yorumla
+1 yılBunlar benim günlük adam dövme rencide etme köşeye sıkıştırma sebebim. Ne diye nişanlanmışlar. :D Bu insanların davranışlarını incelemekle kendimi yormuyorum sadece evet haklı demeye geldim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılValla hanımlar bile hak vermiş adama ben de hak veriyorum ama rencide edici bir şekilde konuşması yanlış dürüst konuşmuş ama daha nazik durumu anlatabilirdi
00 Yorumla Valla ayrılmak için aşırı geçerli sebep zaten kendileri başlı başına ayrılma sebebi, bu her kimse bu kızda toplanmış bide ama çok kırıcı olmuş çocuk o ayri
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıladamın yazdıklarını okudum beynimden vurulmuşa döndüm ya bu ne... adam içini iyi dökmüş ben mesela bir insan ne kadar kötü ya da vssv olsada böyle dobra dobra konuşamazdım. karşımdaki insanı kırmaktan incitmekten korkardım. büşra bence senin artıların şunlar kapalı namuslu temiz ve güzel kız oluyor olman.. güzelliğini de isminden dolayı verdim büşralar güzel oluyor genelde
00 Yorumla
+1 yılGulcektim troll mu bu bence o seni sevmedigini itiraf etmis ucuz atlatnissin kesin baskasi yedektedir zaten isine o kiz gelmistir biraz tembelsinde galiba
00 Yorumla
+1 yılÇocuk yine iyi aylarca sabır etmiş helal olsun herşeyi geçtim de annene iş yaptırmayadami utanmıyorsun ya
10 YorumlaEger bunlar gerçekse senn hemn degişmen gerekir eger benm erkek arkadaşım böyle olsa bende bırakırdım
10 YorumlaKız sen depresyona mı girdin! Çocuk haklı insan nişanlandigi insanla da mı gülüp eğlenmesz neyse valla sen yanlış yapmışsın neyse hayırlısı olsun
10 Yorumla
+1 yılBu kız neymiş yahuu. :D Ben olsam da hayır derdim sana kusura bakma ama. Çocuk haklı ömür tüketirsin sen
10 Yorumla
+1 yılKarşı tarafın açıklamalarına bayıldım helal olsun eksiklikler (daha doğrusu bir artın bile yokta);bu kadar iyi anlatılabilirdi. iyisimi bence sen yat uyu.
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvet, çocuğun yazdıklarının hepsi sebep, çok iyi analiz etmiş durumu ve mantıklı düşünüp doğru kararı vermiş.
10 Yorumla bir kızda olması gereken hiçbir vasıf yok, er kişi gibi davranan hatundan hayır gelmez!
20 YorumlaKız bu ne çocuğu hayattan soğurmuşsun 😂 az gülseydin bunlar olmayacaktı işte insan sevdiğinin yanında gülmez mi
00 Yorumla- Devamını Gör (164)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat