Kasiyer evli kadına kötü gözle bakınca neden öyle dedi?

selam arada alışveriş yaptığım market var dikkatimi ceken çok cekici bir kadın var sanırım evli pek emin değilim ilk başlarda kötü gözle bakmaya başladım bel altı yani birazda hoşuma gidiyor ama bu bakışlarıma rağmen hiç bozulmadı hiç surat asmadı Birgün ürün dizerken reyona süzdüm onu beni gördü yürürken elimi sepete vurdum bak gördünmü felan ima yaptı neden! ama çok rahattı kızgın soğuk hiç bir ifadesi yoktu neyse git gel derken bu bana hoş geldin demeye başladı yani o bakıştan sonra pc oldugumu biliyor ama hiç bozulmuyor hep gülec tepki duruşu verse dikkatli olacam ama rahat şimdi toparlıyorum ben oraya ugradıkca bunu cözdüm ama hiç konuşmadım onunla uzun uzun sadece kasada hoş geldin felan Birgün oraya gittim hoş geldin dedi dedim bu hiç rahatsız olmamış benim pc bakışlarımdan biraz daha guvenim arttı gecen kasaya geldim bütün paraları alıyorum milletten dedi sohpet mi acıyor sizce ben ona baya önce gülmek sana yakışıyor dedim sanırım neyse bu son zamanda boya sürmeye başladı beni görünce yüzü kızarıyor birde hafif sinirleniyor kasada paraları cıkarırken bu beni benim onu sevdiğim gibi seviyorum market cıkışı camdan baktım gözlerine oda bana doğru baktı yorumlarınız için tesekkürler hikaye değil harfi harfine gercektir düşünceniz nedir?

Güncellemeler
1 yıl
Tam emin değilim ama insan oğlu ciğ süt içmiştir bu kadında hafif oynaklık var mı bir arayış var mı Sinsi ve kurnaz olduğu için cözmemi zorlaştırıyor Son calışmalsrdan sonra cözeceğim eminim
Güncellemeler
1 yıl
Evli kasiyerden hoşlanıyorum 😂
Kasiyer evli kadına kötü gözle bakınca neden öyle dedi?