Eski sevgilim sürekli Aklıma gelip duruyor ne yapmalıyım?

Bi sevgilim vardı ayrıldık ayrılalı 2 ay oluyor. Ondan çok zor vazgeçtim 1 yıllık ilişkimiz vardı artık yürümüyordu en son tamamen bittiğinde 3 kere aralıklara mesaj attım tam 3 kere denedim barışmayı ama onun inadı yüzünden olmadı bende başkasını sevmeye çalıştım ve karşıma biri çıkınca onu sevince vazgeçtim. Artık başka birini seviyorum ama 2 aydır aklıma neredeyse hiç gelmeyen eski sevgilim son bir kaç gündür sürekli aklıma geliyor moralim bozuluyor onunla yaşadıklarım geliyor özellikle dinlediğimiz müzikleri duyunca ağlıyacak gibi oluyorum ve sırf bu yüzden yeni sevgilimden soğumaya bile başladım ne yapmalıyım :(( eski sevgilimle birdaha barışmamız imkansız 2 aydır konuşmuyoruz görmüyorum facesi falanda yok ne yaptığındanda haberim yok ölse haberim olmayacak o derece belki hayatında yeni biri vardır bilmiyorum farklı şehirlerdeyiz ortak arkadaşımız bile yok tek konuşabildiğimiz yer telefondu ama 2 ay sonra mal gibi mesaj atamam asla yani anlayacağınız tamamen bitti . ne yapmalıyım :((
Eski sevgilim sürekli Aklıma gelip duruyor ne yapmalıyım?