Eski sevgilim aklımdan çıkmıyor ne yapmalıyım?

Bir çocuğa aşıktım ve konuşmaya başladık. Aşırı hoşuma giden biriydi ve benimle de ilgileniyordu. Tanıştığımızda çok uzun süreli bir ilişkisi vardı sonra ayrıldılar. Bizim arkadaşlık şeklinde devam eden bir ilişkimiz vardı sonra flörte döndü belki sevgililiğe ama hiç isim koymadık ben istemedim çünkü o dönem aşık olmaktan çok korkuyordum. Duvarlı ve mesafeli davranıyordum. Birkaç ay böyle devam etti ama bulutların üstünde gibiydim gerçekten, o hiç bilmesede. Pandemi araya girdi ve ben ailemin yanına geldim Mersin’e. Bir süre daha devam etti ama en sonunda yakın arkadaşım diye tanıttığı bi arkadaşıyla bi şeyler yaşadığını anladım. İki haftadır konuşmuyorduk zaten. Sonra hiçbir şey konuşmadan bitirdik. Öğrendim ki bu kızla sevgili olmuşlar. 1 seneden fazla zaman geçti hiç yüz yüze gelmedik ama ben baya kötü hissediyordum. O da arada bana mesaj atıyordu zaten arkadaş kalmıştık bi şekilde. Bende hiç bozmadım bu iletişimi sadece arkadaş olarak devam ettirdim onun farklı çabalarına rağmen. Bir sevgilim oldu o arada ama öyle aşık olduğum için değil iyi vakit geçirdiğimiz için. Onunla ayrıldık. Okul için geri döndüğümde başka birinden hoşlanmaya başladım. Bir sene kadar ondan hoşlandım sonra sevgili olduk. 1 seneden fazla zamandır onunla sevgiliyim onu çok seviyorum ama gerçekten eski sevgilim rüyalarıma giriyor ve çok kötü hissediyorum. İstemeden onu düşünüyorum eski zamanları hatırlıyorum sürekli ve eski sevgilimle şu anki sevgilim arkadaşlar 🤡 felaket kötü hissettiriyo. Başta bir sene uzamadının nedeni de onların arkadaş olmaları zaten. O benim ilk aşkımdı ve bir daha asla öyle hissetmedim ne yapmam gerektiğini bilmiyorum gerçekten.

Eski sevgilim aklımdan çıkmıyor ne yapmalıyım?