AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
102Cevap
Boşuna kırize giriyorsun eşin seni seviyorsa ve aldatmıyorsa adamı kasma soğutma kendinden ;)
Sevdiğini düşünüyorum onda şüphem yok ama bukadar samimiyet aklını karıştırma sından korkuyorum
Sen ipleri elinde tuttuğun sürece sorun olmaz. Erkekler sabun gibidir çok sıkarsan elinden kaçıp gider, gevşek bırakırsan düşer gider. ;) kadınsın bilirsin onun ayarını
Acaba kocanin bu kisiyle onceden bir kahve içmişliği olabilir mi o yuzden sana kahve yap demistir belki
Hiç sevmem böyle muhabbetleri belki bende çok kıskanç olduğum içindir ama bir mesafesi olması lazım ya
Bence hicte normal degil hele ki senin erkek arkadaslarina karisiyorsa bence önlemini simdiden al sonradan pisman olma
Olaylara bakış açını değiştir biraz belki faydası olur
Nasıl bakmalıyım bu olaya
Kocanın yapısını öyle demekkı samimi bir insan. Şunu düşün kocan o kahve ikram ettiği bayana farklı baksaydı yani senin aklından geçen o şeyler gibi.. Kalkıp onu eve senin yanına getırırmıydı.
Belkı getirnezdi belkıde dikkat çekmemek için getirirdi
Aklımda deli sorular :) ben o cesarette bir erkek görmedim
Yani boşuna mı tartıştım eşimle
Bence öyle. Özür dile sana kus değilim de. Oda aptal değil anlar yaptığı hatayı
Özür dilemem tartışırken çok kırdı üste çıkmaya çalışarak ama belkı konusursa cevap veririm. Teşekkürler
samimiyetin dozu normal olmalı yani sınırı aşmamalı insan arkadaş kız ya da erkek olabilir eşin eğer sınırını biliyorsa sorun yok
Aramızda bir muhabbet ne ya gebertirim ben o anda bana öyle bişi dese😡İyi sabretmişsin.
Eşimin kız arkadaşı olucak evime yemeğe gelecek. Bizde asıl kriz bundan çıkar.
oha bu ne kizim tabikode sen haklisinn akli baska kadinlarda ikinizin burcu ne
cokk gevsekkk bir kocan var
Sizin evinizde böyleyseler vah vah evlilikten soğudum
Biraz abartmışsın sende ya yani tamam yakın olmasını istemiyor olabilirsin ama ne bileyim
Normal muhabbetlerine zaten birsey demiyorum ki ileri gitmemiş miki yani eşim
Bir erlek hayatında bir kadın varken diğerlerine kör olamıyosa sen gayet haklısın
Normal şey ben olsam aşırı bozulurum ve açıkçası böyle biriyle evlenmek istemem
Sen normalsin eşin çok rahat ve hala evli olduğunun farkında değil.
selam
Ben asla hoşlanmam. Bunu ona söyle güzel bir dille. Ben güzel dille de diyemem orası ayrı. Sen de
Sinir bozucu bir durum ayni sekil sen isteki erkek arkadasi yapsan nasil hissederdi
Seviyeli konuşmalı işse iş illa cok samimi yakın olmak zorunda değil herkes yerini bilmeli ona gore davranmalı
Haklısın ama gene de önyargılı olmamak lazım
Eşine güveniyorsan sorun yok güvenmiyorsan haklısın derim
Bende olsam aynı sinir krizine girerim sen haklısın
Bence sen abartıyorsun ama ben olsam sadece kadın için yapmazdım yani diğerlerine de yapardım
Yerden göğe kadar haklısın.
Sana bu siteden birinden mesaj gelse kıyamet kopartır. Ama kendi yaptıklarına bak..
Boşuna evham ediyorsun
Diğer arkadaşları kahve içti mi peki
Hayır
Misafirin hepsine kahve ikram edilir aynı and geldilerse eğer
Aranızda ki probleme kıvılcım olmak istemem ama sen kontrolü ele al bence
Bende bu konuda çok kıskancim evli olan birisi bayanlarla samimi olmamalıdır mesafesini korumalidie
Eşimin iş dolayısıyla bile eve kadın getirmesine müsade etmem.
Eşin karakter olarak yılışık bir tip belliki. Evlenmeden önce bilmiyor muydun huyunu.
Bacım kocan sana grup bile teklif edebilir dikkat et yani
Yok artık okadarda değil ya
Ne var yani biriyle çok yakınlaşınca kadınların biri grup teklif etse veya evine davet etse
Vardır belkı öyleleri ama sayıca fazla olduklarını sanmıyorum.
Bacım nerden bilcen büssürü hadi işine var piyasada illaki kocanı biri evine davet eder ona kız kadınlarla içli dışlı olmasın sne yetmiyon mu
Yetip yetmemekle ilgili olduğunu sanmıyorum bizim durumun ama adam sadece çok herkezle samimi oluyor
Ablacigim arkadaş doğru diyor
Bacım bu kadar saf olma konuşmasın kızlarla iç içe olmasın ben söylim de boynuz üstüne boynuz yeme
Ben rahatsız olduğumu defalarca söylüyorum iş için diyor kardeşim gibi diyor geçiştiriyor
Kardeş kanka sonra iş yatakta bitmesin her şey bu kardeş ayağıyla başlıyo bacım tetikte ol.
Kendi haline bırakamam onu zatende yaparsada kendisi kaybeder ögrenirsem çocuklarını göremez bidaha
bence haklısın kadınlarla niye samimi olan eş sıkıntı çıkarır seni de hizmetçi gibi kullanmış çok ayıp
sadece bayan için kahve yaptıysan sıkıntı var. ama herkeze kahve yaptın sonradan ilave olarak yaptıysan sıkıntı yok
O nedir ya ben olsam taktı patlatirdim eşime oldu elinide tutsun çok rahat Korkut eşini biraz küs kal aklı başına gelsin
Suç sizde o adamı eş seçen sizsiniz.
Seninde erkeklerle samimi olsan ne dusundugunu hissettirmen gerekiyor ki seni daha net anlasin
bir yek ben dıhılım şulur tabıı o yuzden cıddı onsanla evlenemedım şırketde çalısıyodu kadınları yemege cıkarıyodu
Hiç sevmiyom şöyle adamları harbi o kadının özelliği neymiş qxjjxjwş
sen abartmışsın yani evine gelecek kadar muhabbeti var zaten kahve mi zoruna gitti
Bende böyleyim ya bende cok kiskancim kimseyle samimi olmasin
Normal değil söyle ona dişilerle fazla samimi olmasın 😠
Boynuzların yakişmiş 😂
Bu kadar geniş misin sen ya evli bir adamın bayan arkadaşı olmaz bacimmmm aç gözlerini
Rahatsız olduğunu söyle
Takip et yakalarsan sepetle gitsin bişe yoksada boşa kafana takıp stres yapma kendine zarar verirsin
Geç kalmışsın sen şimdiye kadar ben olsan fıttırırdm
Çok samimi olması çok iyi diil cıvıma olmadan samimi olmak gerekir
Sen eşinin kız arkadaşını evine almışsın eşine trip atıyorsun.. Adamın ne suçu var.
Ciddi biri degil sanirim hafif kardeşim karakteri var
normal değil. böyle bir adam kesin seni aldatır. eli işte gözü oynaşta. erkek adamın karısından başka yakın dostu arkadaşı olmaz.
İtici bir durum esinizin yaptığı siz haklısınız
Evli bir adamın samımı bir kız arkadaşı olacağını düşünmüyorum açıkçası evlenmeden önce olabilir
Trip at ne demek samimi oluyor ya olamaz öyle evli bir adamsa olamaz.
Ben olsam ben de kıskanırdım 😒
Anormal bir durum kocanizin yaptığı
kadın fingirdek bişi mi nasıl
Aslında öyle biri gibi degil ama çokta mesafeli degil konuşmaları
sen kıskanmışsın bence eşini :D
Öyle mi ki acaba neyse zaman gösterir☺
haha çok tatlısın ya senin gibi eşi olmalı her insanın :D
İnşallah eşimde öyle düşünüyordur☺
sen onu mutlu etmek için uğraşıyor musun :)
Tabiki uğraşıyorum☺
ya nasıl bir şeysin sen :D hamaratsın da :D
gizli olman üzücü ama :)
kadın hisseder, bişey var ki rahatsız oluyosun
Özele gel konuşalım derinlemesine
Burada olmuyor mu
Eşin malmış
Neden
Hem seni bir slk yüzünden kirmaktan cekinmiyor hem de başka kızlarla samimi.. sevmem bu tipleri
Tek derdin bu olsun ablam
Yani , çok bir anlam veremedim bu muhabbete.
Eşinin rahatlığı bence.
Bende olsam dayanamam.
#melankolikduygular
seninle dalga geçiyor ayrıl o adamdan