Bugün eşimin arkadaşları geldi yemeğe. Masada bir kahve muhabbeti döndü anlayamadım sonra eşim yanıma gelip bitane kahve yaparmısın dedi kime dedim kız olan arkadaşınaymış özelliği ne onun dedim aramızda bir muhabbet dedi yapmam falan diye ufak bir tartıştık sonra yaptım neyse eşimlede gönderdim kahveyi. Herkez gitti esime küstügümü söyledim çünkü herkesle cok cabuk samimi oluyor kadın erkek fark yok ben rahatsız oluyorum bu ilk değil adamın iş yaptığı her yerde bir yakın arkadası olan kadın oluyor bu normal mi sizce ben mi boşuna krize giriyorum
Cevabın nedir?
Aşk İlişkileri konusunda 360 cevap paylaştı. Kimse kimseye aptal yerine koymasın,
Bir kere senin adın: *EŞ* yani o adam olacak adamın, her konuda eşisin,
Sen olduktan sonra, yok bu kankamdır, yok şu iş arkadaşımdır, yok bu dert ortağımdır…, Diye bir şey yok.
Bence kanka ve yakın arkadaş arayan kişi (Kadın veya Erkek) hiç evlenmesin,
ve kankalar ve arkadaşlarıyla kahve keyfi yapsın.
Ben senin yerinde olsaydım eğer şöyle derdim:
istersen kızın donunu da ver yıkayım, kahveye da ikiniz yatakta birlikte içersiniz artık.
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılGereksiz yere tartışma çıkarmış ve misafirden kıskançlık yaratmışsın.
Bir problem varsa misafir varken değil misafir gittikten sonra enine boyuna konuşulur.
Haklıyken belki haksız konuma düşüyorsun.22 Yorumla- +1 yıl
Sen soruyu birdaha oku
Soran+1 yılMisafir önünde tartışmadım ki kendi aramızda ufak bir tartıştıl ama devam ettim normal şekılde
Arkadaslarin arasinda bir tek ona kahve yaptiriyor sana da ozel aramizda diyor oyle mi? Ben mi yanlis algiladim. Bunu? Evet karsi cinsle iletisim. Illa ki olur da bu asiri olmus esine bir kadini gosterip onla aramizda ozel demek nedir yahu ben oyle adami elime bir alirim agzi ile totosu yer degistirir boyle is mi olur yahu kiskancliktan degil de saygisizlik bu ona da asla tahammulum. Yok
25 Yorumla
Soran+1 yılÖzel demedi aramızda bir muhabbet dedi gece konuşurken söyledi konuyu ama genede sadece ona yaptırmayı gerektirecek bir durum degıl
Soran+1 yılYoksa hicbir kadınla konuşma diyemem ki desem eşimde kabul etse bile ne kadar inandırıcı olur
- +1 yıl
Hic bir kadinla konusma demek sacma olur ozguven sorunu derler ona ben sadece aramizda muhabbet kismina takildim ha aramizda ha ozel fark yok benim icin.. Ama guzel degil yani tamam insanin arkadasi olur eyvallah ama kimi nereye koyduguna dikkat etmeli tabii ki belli mesafeyi korumak zorunda evli olan o nihayetinde
Soran+1 yılBenim takıldıgım yerde gelip sadece ona uap demesi onunla beraber zaten 5 kişi var evde onlara da yap deseydi eşim zaten hiç bir sorun çıkmazdı
Çüşş oldu olacak " Allah'ın emri peygamberin kavliyle seni eşime seni istiyorum" da dedirtseymiş 😾😒👺😡😡çok aptalca ben olsam kafasından aşağı dökerdim 😎
112 Yorumla
Soran+1 yılÇok şey geçti aklımdan kahveyle ilgili ama hiç birini yapmadım😁
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
93
Cevap
100Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılEşin sıvı gibi her bulduğu kabın şeklini alıyor fakat yanlış kabın şeklini alıyor kaşılıklı konuşun çocuk vs yoksa bu evliliğin ayrılağa yürüdüğünü söylryin çünkü bir insan ne olursa olsun değişmez yılan givi deri değişir bir insanın huyu asla değişmrz sadece içinde saklar.
İyi günler...20 Yorumla
+1 yılbence daha profesyönel yaklaşmalısın rest çekmek küsmek kazandırmaz.
eşin de değişmiyorsa
o kahveyi yaptın madem götürüver eşini mahcup etmemiş olursun sonra da canına oku12 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yaptım zaten ama kimsenin ayagına da götüremezdim cok istiyordu aldı kendisi götürdü
- +1 yıl
bu erkekler ne kadar hakeret etmicem... sende bir erkeğe hizmet etmesini istesene
+1 yılEşin o kıza kahve yapsaydı esas endişelenmen gerekirdi. Senden rica etmiş ki bir yanlış anlama olmasın diye. Bence eşin bu kahve konusunda suçsuz.
Eşinin herkesle çok samimi olma konusuna gelecek olursak sen bu kişiyi önceden tanımadın mı? Bu adam seninle evlendikten sonra böyle değildi sonuçta öncesinde de herkesle samimidir bu bir karakter yapısı. O halde şunu sormak lazım böyle birisiyle neden evlendin?11 Yorumla
Soran+1 yılEşimi tabiki tanıyordum hep böyleydi ama ben konuşma diyice yapmazdı şimdi inatla devam ediyor
+1 yılSenin herifte şeytan tüyü var. Aman dikkat et. Öreki hanım çok fingirdek değilmiş ve ona rağmen seninki almış sohbeti gidiyor maşallah. Dediğim gibi sen herife sahip çık. O hanımın eşi yok muydu yanında? Varsa eğer o hanım gayet fingirdek yani. Kaldı ki eşinin bir hanımla "aramızda bişey" diye ne olabilirki?
12 Yorumla
Soran+1 yılEvli degil kız sevgiliside yok
- +1 yıl
Aman çok çok çok dikkatli ol. Başka da bişey demiyorum. O kıza bir koca bulun.
+1 yılHahırdır yani? Neyin samimiyeti bu? Hadi aralarında diyelim hiç ve hiç birşey yok arkadaslıktan başka e sen rahatsızsın? Karısı rahatsızzz? Araya bir mesafe koyması gerekmez mi yahu benim karım bu arkadaşlarımdan rahatsız oldu... bence sen haklısın. Yinede yargısız infaz yapmak istemem ama...
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSenin herif parcalanmaya hazır kurban gibi şekerim? herifini iyi kolla? kaparlar öyle baka kalırsın, ve kıskanman gayet hoş ve gerekli, madem öyle sende erkek arkadaşlarını eve getir bide kahwe yaptır kocana we serviside ona yaptır bakim neler oluyo? bu devirde orası burası oynamayan adam ya da kadın bulmak cok zor? sahip cık gözünü üstündende ayırma tm
22 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler. Kıyamet kopar heralde öyle birşey yapsam eşim ben labalı olmadıgım halde kimseyle biraz fazla muhabbet etsem hemen uyarır
Cevap sahibi+1 yılAma tam teşekküllü misillemeyi hakediyo ama fıtrat meselesi sen istesende yapamazsın sütün saglam
Bence evine misafir gelen birine kahve yapmak normal birsey. Ama sadece ona yapmazdim herkese yapardim beraber icerdiniz. Esinin kiu arkadaslari olmasin istiyorsan bunu bastan söylemeliydin. yani sonradan niye bozuluyorsun anlamadim. Bence insanin karsi cins arkadaslari olabilir ama cok samimi olmamalari gerek. Mesela aralarinda sir olmamali...
00 Yorumla
+1 yılHiç hoş bir davranış degil, evli bir erkek kız arkadaşlarına karşı mesafeli olmalı sonra o samimiyet başka bir seye dönüşebilir. Beni anlıyor, çok iyi vakit geçiriyoruz, eğleniyoruz derken bir bakmışsın olay farklı boyutlara gitmiş. Bence eşinle konus ve mesafeli olmasını soyle. Sadece kadına kahve yaptırması beni aşırı şüphelendirdi 🤔
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılNe iş yaptığını bilmiyorum eşinin ama kadınlar da erkekler de her yerde. Eşini çevreden soyutlamaya çalışacağına, eve, sana döneceğinden emin olmanın yollarını aramalısın. Bu kadar her şeyi dert etmen kendinden, eşinin sana olan sevgisinden şüphen olduğunu gösterir.
00 Yorumla
+1 yılKahvenin içine tuz da attirsaymış oldu olacak. Tamam bir derece samimi olunur da evli adamın böyle yapması garip
40 Yorumlaiş hayatı bu normal karşılayacaksın ve küsmek yerine biraz daha sırnaşık ve meraklı şekilde ve üslupla daha sonra sohbetle öğreneceksin aralarındaki kahve muhabbetini. eğer zaten yanlış birşey olsa eşin kalkıp sana kahve yaptırırmıydı hiç. işin esprili bir yanı vardır muhtemelen ve öğrendiğinde önyargılarını bir kenara bırakınca sende eğleneceksindir hikayeyi duyunca..
02 Yorumla
Soran+1 yılBen niye kimseyle o derece samimi olmuyorum iş hayatı diyip kestıremem
Gizli Üye(36-45)+1 yıleşin relax rahat adam sende ortama uyup kocanın yanında ona değer verdiğini sevdiğini göstersen daha hoş olurdu evde misafir varken aklının dibini gösteren kadınlara da sinir oluyor millet gider derdin sorunun varsa beklersin sonra ne yapacaksan o zaman yaparsın
11 Yorumla
Soran+1 yılEvde ki hiç kimseye birsey hissettirmedim ki yüzüm modum düşmedi onlar gidene kadar benim sorunun evdeki diğer insanları ilgilendirmez bunun farkındayım
Bence normal değil...
Bende yasak karşı cins arkadaş olmam ve eşim olacak kişi de olamaz...
Herşey olabilir sen eşini resmen milletin yatağına atıyorsun senin suçun ihanet ederse...
Çünkü sen fırsat veriyorsun...
Önce tedbir sonra tevekkül..12 Yorumla
Soran+1 yılNe yaparak onu milletin yatağına atıyorum acaba
- Aşk İlişkileri konusunda 326 cevap paylaştı.
+1 yılBir bayanın evine gelmesi ve eşinin getirmesi eşinin karektersizligi sen hic is arkadaşın diye evine erkek misafir getirirmisin burdan yola çık mesela
34 Yorumla- +1 yıl
Bence de 👍
- +1 yıl
@Gurursuzask eşine senin yaptığını ben yapsam memnun olur musunuz de eğer ewet derse sevgisi yoktur yok derse sende yapmayacak dersin sen yaparsan bende yaparım de
- +1 yıl
Soruyu soran ben degilim sadece fikrinize katıldım
- +1 yıl
@Gurursuzask Özür dilerim yanlış görmüşüm
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşinde sıkıntı 😊her gittiği yerde arkadaşı olur ama işin işine kız girerse birde eve davet etmesi yok artık 😊bunların hiç birisi normal şeyler değil arkadaş falan kimse kusura bakmasın normal değil bu
Eşin arayış içinde yani kızlarla konuşması falan her ortamda bir kız arkadaşı olması demek yeniliklere acık bir tip kendini beğendirme çabaları acaba bununla da iletişim kurarmıyım çabası cok kötü şeyler geliyor aklıma00 Yorumla
+1 yılBence simdilik normal medenice bisey bu esin geri kafali degilse ama samimi arkadasliklarim alyondan baska seyler cikabilir dikkatli ol
20 Yorumla
+1 yılBoşuna krize giriyorsun, çünkü iş hayatı ile aile hayatını bir tutma.
eşine de şunu söyle iş hayatını aile hayatımıza sokma.
dışarıda çağır konuş ama evde bana onlara hizmetcilik yaptırma diye söyle30 Yorumla
+1 yılArtik seninle evli ve hareketlerine dikkat etmeli tabiki. Yoksa baska zaman gayet normal olurdu. Empati yapinca cok kotu oldum ben.
10 Yorumla
+1 yılbir durum olsa kadın evinize gelmezdi ama belli olmaz da bu işler adamın huyu bu belki bazıları kadınlarla daha çok anlaşır
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Sende bu rahatsızlığının nasıl birşeye benzediğini eşine öğret.
Bazen insanlar empati kuramıyorlar. Sende erkek arkadaşların varsa onlarla samimi şekilde sohbet et. Arkadaşın yoksa da, eşinin arkadaşlarıyla öyle konuş.
Aklı başına gelecektir.10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. bazı insanlar böyle herkese cok samimi olabiliyor benimde var öyle bir arkadasım daha yeni tanıstıgı birine bile oooo kardesi agam pasam yani biraz kisilik meselesi
10 YorumlaAbartıyorsun sanki gibi, ama oda evli olduğunun farkında olsun artık, yakıştıramıyorum erkeklere sululuğu.
10 YorumlaDikkat etmesi gerekiyor ama ne yazıkki bu düşünce çoğu ewli çiftte yok. Üzüp kırdıklarının da farkında değiller çok yazık.
10 YorumlaDedem de öyleydi sonra anneannemi aldattı sonra öğrendik ki ilk aldatması da değilmiş kusura bakma eşin bilmiyorum nasıl biri ama çok samimi insanları sevmem
13 Yorumla
Soran+1 yılBende hoşlanmam söylüyorım çok açıksın diye yok iş gereği diyor ama öyle degil her yerde hemen muhabbet kurup ilerletiyor
Soran+1 yılUmarım
+1 yılAdamın çevresi geniştir içten ama mesafeli olması gerekir çünkü evli ve aramızda nedir ya senden ne saklıyo bu adam kusura bakma ama uyarılarına rağmen böyleyse kusura bakma ama g. vşeklik vardır
129 Yorumla
Soran+1 yılOnlardan sonra anlattı aralarında olan muhabbeti ama desin ki bana çaydan sonra bide kahve yapsak dese herkeze yapardım onun özelliği neydi
- +1 yıl
Belki sadece o istemiştir
Soran+1 yılSormadı ki diğerlerine
- +1 yıl
Sen nersen biliyosun dışardasın ki yanına gelip söylüyo
Soran+1 yılYanyana odalar söylese duyamıycagım bir yer degil hemde ben niye bitek o diyince aramızda dedi tek ona yapmam diyince ozaön 2 3 tane yap dedi eğer sorsa böyle dermıydı
- +1 yıl
Orası da doğru kocanı gözüm tutmadı yavru benim hüptirik gibi geliyo kusura bakmada
Soran+1 yılHüptirik? Böyle değildi sanki ya eskiden bu adam
- +1 yıl
Ben oraya başka bişey demiştim y.. geliyo
- +1 yıl
Eskiden öyle değilse senden sıkışmış bile olabilir
Soran+1 yılUzun zamandır birlikteyiz eşimle ama her uzun ilişkide böyle durumlar olmalı mı
- +1 yıl
Bence olmamalı böyle durumlar
Soran+1 yılBencede böyle bir durumla ikinci karsılasmam ilkinde cok inceledım birşey çıkmadı bunu bilmiyorum
- +1 yıl
Peki nereye kadar böyle devam edicek? Rahatsız oluyosun çünkü
Soran+1 yılKendisini düzeltene kadar
- +1 yıl
Ne zaman düzeltecek
Soran+1 yılOnuda görücex birisiyle samimi konuşuyor diyede ayrılamam ki
- +1 yıl
Ama buna artık dur diyebilirsin
Soran+1 yılGece zaten konuştuk küstüm diyip bırakmadkm konuyu anlattım rahatsız oldugumuvs
- +1 yıl
O ne dedi
Soran+1 yılAbartıyorsun ortada birsey yok o benim kardesjm dedı
- +1 yıl
Tohumu aynı yerden mi gelmiş
Soran+1 yılDemekkı öyleymiş kardeşim ablam dediğine göre tüm kadınlara☺
- +1 yıl
Hımm şimdi bişey dicem de ayıp olur demeyim senin ağzın biraz laf yapsın güzelim yoksa bu gidişle ensest ilişki olacak gibi
Soran+1 yılHerkeze yetişiyorum laf vermede eşim benden fena haksızda olsa çıkıyor üstr anlamıyorum
- +1 yıl
Bu bana biraz şeyi hatırlattı haksız olanların çeneleriyle haklı çıkmasını
Soran+1 yılAynen öyle yapıyor suçunu bastırmaya çalışıyor
- +1 yıl
Sana bişey diyim mi senin yerinde ben olmuş olsaydım o kavga sırasında basar giderdim neden mi? Bak tamam ilişkilerde kavga kıskanç lık olabilir o mu kızdı o mu kıskandı bunu alttan alıcak uslüplu bir dille olayı anlatırsın sen yapıyosan da onun alttan alması anlayışlı davranmanız gerek. Yani bunlar olmadığı için ben o ortamda barınmam kafa toplamaya giderim o bu durumu anlayıp gelmediği sürece biter
Soran+1 yılBende de bırakıp gidiyim o gelsin barışalım olayı yok bir sefer çıkarsam o kapıdan dönmem oda çıkarsa geri almam
- +1 yıl
İşte güzelim burda da senin hatan olur tamam bozulmuş olabilirsin ama o hatasını kabul etmeye başladığında sen kapıyı kapatıyosun her insanın hataları olur
Sen sonuna kadar haklısın. Eşin olacak o adam rahatlığı da aşmış... Kötü konuşmak istemiyorum neyse
20 Yorumla
+1 yılBence sen krize falan girmiyorsun başkası için sana kahve yaptırıyor ve sebebini söylemiyor üstüne bir de tartışıyor seninle
20 Yorumla
+1 yılÖlsem o kahveyi yapmazdım. ... içsinler hele benim evimde. Düşünsene Allah bilir ne konuştular sen evime gel sana karımın ellerinden kahve içiricem bile demiş olabilir senin denyo.
20 YorumlaSeni gaza getirmek istemem ama çok haklısın. Erkekler ve kadınlar arasında bir mesafe olmalı. Eşin art niyetli olmasa bile belki senin hemcinsin art niyetlidir
12 Yorumla
Soran+1 yılBende ondan korkuyorum zaten eşim herkesle samimidir şimdiye kadar belkı onu etkıliycek biri olmadı ama ya etkilemek istiyen biriyle karşılasırsa
+1 yılBence sen abartmışsın evine misafir gelmiş ve o kahve istemişse yap yani eline mi yapılır
11 Yorumla
Soran+1 yılYaptım zaten sorun kahve istemesi degil zaten eşimle aralarındaki muhabbrt yoksa bid dünya şey yapmışım bı kahve elime yapışmadı
Abartıyorsunuz. Sizi seven birisi sizi aldatmaz. Sizi sevdiği için birlikte. Başka birisi ile diyalog kurması, size olan sevgisini azaltıyor ise bu sizin ilgisizliğinizden veya anlattığınız bu tür tavırlarınızdandır.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 15,2b cevap paylaştı. Eşini tanıyorsan kendin bu konu ile ilgili strateji yürütebilirsin. Eşin çapkın ise güven sorunu olur normal ; ama işi gereği hepimiz karşı cinsle iş kapsamında maalesef görüşüyoruz. Onun ötesi olmaz, olamaz da.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılEğer kocanız cinsiyete bakılmaksızın her yerde arkadaş edinirse, bu sadece sosyal / ilgi çekici bir kişi olduğu anlamına gelir, başka bir şey olduğu anlamına gelmez.
06 Yorumla
Soran+1 yılSırf kadınlara degil arkadaş çevresi çok geniştir ve samimidir ama kadınlarla böyle olması rahatsız ediyor benı
- +1 yıl
yazdigimi okuyun iyice; kadin erkek farketmiyor onun icin; arkadas canlisi. Siz kuruntu yapiyorsunuz. Evlenmeden de boyleydi herhalde, bunu bile bile neden evlendiniz o zaman?
Soran+1 yılHer zaman dışa dönüktü kadınlarla bukadar samimi değildi ozamanlae
- +1 yıl
Iste sosyal bir insan bu onun karekteri siz rahatsiz oluyorsunuz diye adam karekterini degistiremez ki. Bu konuyu olgun insan gibi konusun onunla belki biraz dikkat etmeye calisir.
Soran+1 yılGece konuştuk ama abartıyosundan başka birsey demedı
- +1 yıl
eh, o zaman siz kendinizi firenlemeyi ogrenin madem. Bence zaten yok yere kuruntu yapiyorsunuz.
+1 yılNormal tabi senin yok mu iş yapdıgın erkrk arkadsların
14 Yorumla
Soran+1 yılVar ama ben mesafelıyım
- +1 yıl
Kocan mesafesizmi
Soran+1 yılbirazcık
- +1 yıl
Cimcik att
Ne sacma yaa kocamın kız arkadasına kahve yapacakmısım. Bende erkek arkadasımı getırırım o benım arkadasa yapsın once. O kız dogru dusunceli bır kız olsa evli adamın evıne zaten gelmez kahveyı kafasına dokseydın
10 YorumlaFazla şakacı bir tip olmalı. Aldatması da böyle şeyler hoş değil
10 Yorumla
+1 yılSıkıntı olsa eve çağırmaz senle görüştürmez diyeceğim de artık adamlar baldızını alıp kaçıyor dikkat
10 Yorumla
+1 yılEşin fazla sosyal ilgi çekici biri demek ki kendisi art niyetli değildir belki ama bir gün karşısına niyeti farklı bir kadın çıkabilir bundan rahatsız olduğunu söyle eşine
10 Yorumla
+1 yılAbartmıyorsunuz... Seven kıskanır ki bu da doğal...
30 YorumlaKardeşim geçmiş olsun bir güzel cilalat boynuzlarini adam resmen seni ahmak yerine koyup metres demiyim ayip olurda flörtüne karısının elinden kahve yaptırmış ne biliyim Allah kolaylık versin
00 Yorumla
+1 yılNormalde kısasa kısas diyen biri değilimdir ama bu durumdan rahatsız oluyorsan ve dile getirdiğin halde hala yapıyorsa sen birkaç erkekle yakın arkadaş ol ya da olmasan bilr birkaç defa ortamda yanındayken muhabbetini yap o zaman seni anlayacağına ve sana senin verdiğin tepkiden çok daha fazlasını vereceğine eminim
00 YorumlaEvli bir adamın samimi bayan arkadaşı olur mu? bence küsmek değilde insan gibi oturup konuşun içinden geleni ona söyle. Anlarsa mütüş anlamazsa güzel kardeşim
00 YorumlaNormal kıskanman çok rahatmış ama aynı şekilde sende ona ben bu şekilde yapsam ne düşünürsün diye sormalısın
10 Yorumla
+1 yılFazla abartmissin. Evine misafir gelmis yani yapican kahve tabiiki. Arkadaş olabilir insanlar o kadar guvenmiyosan evlenmeseydin yani
10 YorumlaEve arkadaş getirmek nedir ya Benim Eşimde onlara hizmet edecek Yok ya saçmalık
12 Yorumla
Soran+1 yılKız arkadaş bu 3. Gelen kişi ama erkek arkadaşları eksik olmaxlat evden
Arada bir muhabbet ne demek ya, anlatsa dili mi aşınır? Madem seni konunun dışında tutacak hiç açmasınlar. Eşin öküzmüş biraz haklısın
10 YorumlaNormal değil tabi ki. arkadaşı olabilir iş dolayısıyla. ancak yakın deyince iş değişir. adı üzerinde yakın.
10 YorumlaBu ne ya sen o evin hizmetcisi misin bu ne üslup ya bu ne genişlik adamdaki, tanımadan yorum yapmakta yanlış ama normal değil canım tavrını sürdür sen, böyle bir şeyi haketmiyorsun
20 Yorumla
+1 yılAbartmıyosun gayet normal. Sen aynını yapsan yeri yerinden oynatırlar kendileri yapınca sorun olmaz. Abartmıyosun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 559 cevap paylaştı. işi (business) bağlamak içinse normaldir de diğeri değil tabi.
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
küsmek nedir ya, herneyse kıskanıyor olman gayet doğal sadece bunun boyutunu ona belli etme ufaktan mesaj ver yeter. gerginlik çıkmasın.
00 YorumlaCok haklisin... Empati yapıyorumda ben yanmıştım hatta o kadına Allah'ın emriyle seni kocama istiyorum fikrin ney diyede sorardı eyvah eyvah
00 Yorumlayani o kadın orda tekse belki nezaketen yap da siz sohbet edin diye demiştir.. ama aramızda bir muhabbet demesi saçma. ne muhabbeti olabilir ki?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılBence abartıyorsun gibi misafir gelmiş yapılması lazım ama zoruma gitti diyorsan da o zaman kahveyi kocana yaptırtacaktın ;)))
00 Yorumla
+1 yıleşin bir kadına kahve yap dedi ve yapıp gönderdin bence sende de hafif bir rahatlık var çok istiyosa size buyursun gelsin içsin hanfendicik
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. eşının kadınlarla arasının ıyı olmasını yenı mı öğrendın yoksa hep mı böyleydı
02 Yorumla
Soran+1 yılHep iyidi ama hiç içime böyle kuşku olmamıstı
+1 yılAşırı derecede samimiyet kurulmasına karşıyım. İnsanoğlu sonuçta kadın erkek fark etmez bir hataya düşmeden önlemi almak daha mantıklı.
00 Yorumla
+1 yılOnlar muhabbet ederken sizi yanlarına almadılar mı olay nedir anlamadım. Başbaşa kalmaları mı problem size kahve yaptırmaları mı
00 Yorumla
+1 yılKocan abaza olabilir bekarlık döneminde sosyal birimiydi. İçinde yapmadığı çok şey var mı veya yaşanmamışliklari?
00 Yorumla
+1 yılEşim bana gelip başka kız arkadaşına kahve yaptıracak ve bu muhabbet benim bilmediğim bir muhabbet olucak, daha fazla eşim olamaz
00 Yorumla- Devamını Gör (133)
Devamını Gör(178)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem