Eski sevgilim neden facebook hesabıma giriyor olabilir?

Yaklaşık 2 yıl önce kız arkadaşımdan ayrıldım. yani kendisi ayrılmak istedi benim bikaç hatam yüzünden. ve ayrıldıktan sonra başka birisiyle beraber oldu, neyse o kişiyle beraber olduktan beri 1,5 yıldır düzenli olarak facebook hesabıma giriş yapıp mesajlarımı karıştırıyor. en son dün gece yine girmiş mesela. onunla konuşmamızda sözkonusu değil. beni facesindende engelledi. kendiside yurtdışında. kendisi istemiyorum b... sevemiyorum olmuyo diyordu. ama benimle olursa dünyanın en mutlu insanı olacağınında farkında. neyse. bende şifremi hiç değiştirmedim. arkadaşlarımla onun hakkında konuşmalarımı görsün istiyorum. yani açıkcasıda ben durumdan ümitliyim belki bir şansım daha olabılir belki beni merak ettiği için giriyodur, çünki onu gerçekten halen ölesiye seviyorum. ve söylediğim gibide bunun farkında o. özellikle kız arkadaşlarım , ve tecrübeli dostlarım düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim

meraktan diyceksiniz biliyorum ama merakta gizli bir hayranlık değilmidir? ben sevgilimden ayrılsam, üzerinede başka biriyle mutluysam neden eski sevgilimin ne konuştuğu facesi vs beni ilgilendirsinki?
Güncellemeler
+1 yıl
anlıyorum kızlar. bu arada halen takibe devam ediyo o. nedensede o kadar çok takip edip daha bir cümle gelmedi bir şekilde bana. çok seviyorum halen onu. kıyamıyorum hiçbi şekilde. riske bile girmeye korkuyorum. baksın öğrensin her halimi istiyorum.. resimlerimi görür mesajlarımı duygularımı. tekrar bişey olmasını bekliyorum işte. aşk..

teşekkürler. umarım Allah hepinize benim gibi seven bir kalp nasip eder. ama siz siz olun vefasız olmayın sizi 'yürekten' sevene. hepiniz cansınız. hoşçakalın
Eski sevgilim neden facebook hesabıma giriyor olabilir?