Arkadaşlar eski sevgilim benimle uğraşmak için adıma facebook hesabı açmış. Bu durumda ne yapılır ne yapmalıyım?
Bi yere şikayet etsem bişey değişir mi? Akıl verin lütfen.
Bi yere şikayet etsem bişey değişir mi? Akıl verin lütfen.
benmde eski seviglim açmıştı önce tepki v ermedim sonra saçma sapan yazılar yamzıltı babama söyledim babasını aradı oğlunuz bizim namusumuzlamı oynamak istiyor filan dedi çok özür dilediler ama o kaldırmadı önce sonra abisi filan kızmış sanırım kaldırdılar. ama aradan 1, 2 ay geçtikten sonra tekrar açtı ama ben numarmaı dğeiştim adını bile anmadm artık bende onun kız kardeşinin adına face açıp onu ekledim işe yaradı hemen kapattı:) valla derler ya dinsizin hakkından imansız gelir aynen öyle yapmak lazm bazen:) şimdi ise çok pişman ailesi istemeye geldi yol verdik :)
istmeye mi geldi :D haha
Tam hatırlamıyorum ama 15-20 kişi arası şikayet ettir kapanır.Yada Mark reyize mesaj at ingilizcen iyi ise :D
Karşındaki insansa -ki seni rahatsız ettiğine göre pek değil- sakince senle uğraşmamasını , ileriye giderse gerekli mercilere şikayet edeceğini söyle.
Baktın uğraşmaya devam mı ediyo ver dilekçeni savcıya , yap şikayetini polise , uğraşsın dursun...
olmaz mı? savcılığa gidip dilekçe ver atsınlar hapise aklı başına gelsin( tabi hayatıyla oynamak istiyorsan)
O benim hayatımla oynama derdindeyken onun hayatını düşünemem canı cehenneme!
o zaman bunu kimseye söylemeden gizlice yap
Haklısın.
Cevap
9Cevap
Bilişim suçları kanununa göre o angut arkadaşının yaptığı durum suç , ona bunu belirtirsen aklı başına gelir .
O angut bunu bilmeyecek kadar aptal değildir eminim. Sustuğumu bildiği için bana karşı cesur sadece.
bu ne ya harbiden ne şerefsizlik...
ya şikayet et ya da ona da aynısını yap.
Aynısını yaparım hatta onu rezil bile ederim resimlerle ama o da daha kötü şeyler yapar sonunda yine mahkemelik oluruz. Bende suçlu duruma düşerim.
Benimde aklımdan geçiyo offf
en yakın adliyeye git,orda dilekçe yazdırıp savcılığa suç duyurusunda bulun.
Hemen hazırlanıp gideyim yoksa bu işten çok canım yanacak.
bence o profil sayfasında ismail yk dan facebook şarkısını paylaşmalısın.o zaman utanır kapatır;)
profili şikayet et.bi 10 kişi etseniz kapatıyorlar zaten
Onu kapat başkasını açsın. O zaman ne olcak peki?
çek o zaman profilin resmini şikayet et.başka çaren yok
Bir çok ünlünün fake hesapları mevcut bazıları p*rnografi,bazıları çıkar amaçlı kullanılıyor bunun önüne geçilemiyor.Yinede savcılığa suç duyurusunda bulunmanı öneririm
Bende bu yüzden gitmemin işe yaramamasından korkuyorum.
akraban gibi birini göster tehdit etsin onu. sen kimsin bizim namusumuzu kirletiyorsun filan desin o korku yeter ona :)
sıkayet et savcılıga suc duyurusunda bulun yada dınsızın hakkından ımansız gelır de sende aynısını yap..
şikayet edin...
zaten o şekilde şikayet seçeneğide mevcut bildiğim kadarıyla...
ne bunun amacı delirmişmi..ne anlama geliyor..tamam senin adına açdı diyelim..eline ne geçecekki..
o da bir deli çık karşısına sor
Ne aşağılık erkekler var ya. Hiç utanmakta yok !
neden senle uğraşıyor yahu...
sıkayet edersen hapse bıle attırabılırsın
şikayet et.
sıkayet et tabıı
xffdfdfdgdg
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar