Boşanma abey boşanma basit mi hayat. Kadınsız yaşamak. Asla yalnız kalma. Aldatsın affet. Allah var mı? Boş ver sessiz sedasız ağla gün ola harman döne. Sen evin için çalış yapan yapsın. Kadın et işte sabret. İnan onsuz yaşanmıyor inan yaşanmıyor ve sana söylemek istediğim çok şey var tek kelime yatakta onun insan gibi haşadını çıkar. Doyur fazlasını ver. Ama hepsini bir bir gören varsa alacaktır Allah bedelini. İnan akşam sarılıp yatınca her şey onda oluyor inan. O işe yaramaz dedikleri kadında her şey. Geniş de olsan dar da olsan kime ne? İnan en son evlenmek isteyen kadın vardı. Kadına baki. Re misin dedim? Evet dedi. Sonra derhal terket dedim. Kadın neden dedi? İşte kocama sakladım felan dedi. Kadına dediğim tek kelime : bu saate kadar seni kaç kişi deli gibi istedi birine vermedin. O erkek kişi ya ben olsaydım. O zaman gerek yok. bakire kızım dediğinde çek git diyorum abaz. An kız geliyor. Ne olur ki bir erkekle yattıtiysa nefes işte? Ne olur? Cezasını bırak o bulur sen evim yuvam de gerisi gelir. Geceleri yatmadan protein tozu kullan sabaha haşadını çıkar her gece yanıyorum de be dokunmadan yatma.
128 Yorumla- +1 yıl
@2Ruhsuz1 evet olabilir. Kimsem de yok ve inancım da yok yeni para kazanmaya başladım.. Çok yalnızlık çektim genel eve gitti ya kadının ayaklarına kapandım.. Sonra bir şey fart ettim kadın işte onunda yaşama farlı tercih etme hakkı var. Sonraki dönemde evlenmeyi asla ve asla düşünmüyorum. Evlilik bir nevi kölelik.
- +1 yıl
Bakın siz de insansınız değerlisijiz iyi insan olduğunuz sürece dünyadaki diğer insanlardan farkiniz yok kadınların sizi neden tercih etmediği şeyleri bulup onları duzelttin yürüyüşünuzse yürüyüşünuzu giyiminizse giyiminizi ve devir artık cahil devri değil okuma kültürübuz yoksa okumaya alıştırin kendinizi gittiğiniz yerler güzel yerler olsun istenmeyen değil istenilen olun
- +1 yıl
Ben doydum bundan sonra asla içimde bir ateş var o ateş anlamanız da ben ce mümkün değil değer benim kazandığım parada o zaman boş dünya yaşadığın ve kazandığın kadar adamsınız benim için bu saatten sonra da boş seyler değerim olsaydı kadına yalvarmazdım genele de hala da içimde oturu bu şeyler
- +1 yıl
@2Ruhsuz1 Allah şahidim olsun ki o kadınlara yönelik merhamet etmeyene imkanım olsa hepsini çeker alırım o hayattan. Evlenmeyi ben düşünmüyorum dediğim gibi evlenmek aptallık ban göre belki de ben aptalım ama şu gerçek senin canın yanarsa ağlarsın geçer ama senin kalbin ve canın yanarsa o zaman affetmesin. işte o yüzden beni siz yanlış anlıyor sunuz genelevde ki kadın bence üstün kadın her erkeğin altına yatıyor kahrını çekiyor ve ekmek kazanıyor bir kız ise onunla evlenecek eş olacak erkeği beğenmiyor ve Red ediyor. Genel evde kadını tanıdım ve sizin gibi kadınlar sen değil sizin gibi kadınlar sadece yatağıda istediğim için aba. Zan damgası yedim. Tek suçum teninize dokunmak yazık ki kadınlığınızdan utanıyorum nefret ediyorum
- +1 yıl
Bu istek normal bir istek. Cinsellik isteği. her kadının sanA vermesini bekleme ayrıca hic bir kadın vermiyorsa burda senin hatan vardır.. Toplumda herkes genel evdeki kadınlar gibi mi olsun istiyorsun ayrıca ben genel evdeki kadınları kucumsemiyom düşmüş kadın onlar ama bence toplumda genel ev diye bir şey olmamalı.
- +1 yıl
@2Ruhsuz1 olmalı ablacığım olmalı ben istiyorum kadın olarak sana başlık parası istiyorlar diyelim tamam mı? Özür dilerim diyelim ki? 30.000tl sen ne hissedersin bana göre o kız alan kişi de hayvandır neden mal alır gibi alıyor. Satılan kız mal oluyor. Genel evler bNa göre olması gereken yerlerdir bu sayede taciz azalır ve tecavüz azalır bu sayede. İnan kadında üç tane çıkış olduğunu bilmiyordum niye? BNa göre kadın özgürdür bunu istediği gibi yaşamalıdır. En önemlisi Kadın hala mal gibi siz bakıyorsunuz ki? Aldattı boşa hayat bu kadar basit mi ya? Bana göre bir kadın için bakireyim demek en aşağı seviyedir. Düşünsene eşin bakir yatakta merhaba mal mal bakıyor. Bana göre sevilmek sevilmek lazımsa her şeyi bitirmeli insan istediğini almalı. Genel ev gibi paralı olmasın ama isteyen istediğini özgürce yaşasın. Bn göre fuhuş ve ahlak polisine gerek bile yok sadece hastalıklı kadın erkek koruma yapılmalı ve hepatit gibiler
- +1 yıl
Genel evdeki insanlar insan değil mi? Onlar da aile kurmaya hakkı yok mu ,? Bu dediğinn şekilde piskolojsi bozukk insanlar türer. Evlenmiş adam arkdss ortamından dolayı öyle bir yere gidebilir. Bekar insanlar evlenmek istemez. Seks parayla elde edilen bir şey değildir. Seks sevgi için yapılır. Yoksa hayvandan farkımix kalır mı?
- +1 yıl
Boş sey abla İslam felan ya boş ya? Ne islamdan bahsediyorsun ki? Hadi bahset. İslama göre erkek karısına baktığı sürece ve çalıştırmak istemezse erkek kadın çalışamaz doğru mu? Bunu ben söylemiyorum. Aynı şekilde erkek de o kadını çalıştırmaz ve kadın erkekten ona bakmasını ister, erkek para vermiyorum bakamıyorum diyemez İslama göre gerekirse taş taşıyacak bakacak erkekse İslam emreder bunu. Hani nerede o erkek o kadın? Boş İslama sadwce dilde gerisi yalan b merhaba Bir gerçek
- +1 yıl
Evet kadın çalışmayabilir , ama neden diye sor. Cunku ikisininde görev ve sorumluluklari farklı erkek evin geçimini saglar kadın da o evi yuva yapar. Ev diyip geçme bu evin içinde çocuk var diğer şeyler var. basit değil ev hanımligi. Erkrk kadına göre daha güçlü mesala kadın öyle değil çabuk yorulur ayrıca kadınlar duygusaldır çabuk etkilenirler. Ve eşiyle çocuğuyla ilgilenemeyebilir. Saglikli sevgili bir aile olsun diye kadınların çalışması istenilmiyor ama geçim derdi varsa çalışabilir.
- +1 yıl
Mutluluk dilerim Ama senden tek isteğim var ablam veremiyorum deme erkek isterse hayır deme. Ciddi ilişkiler den pek anlamam. Ama teni de olmak erkeğe verdiği huzur başka. İnan ki herkes bir gü nü hesap verecek Si z değil herkes. Sizin o bacak aranızda her sey var tapıyorum Kadına sanki kadın bence gül ve cixek ben evliliğe karşıyım yine
En İyi Cevaplar
Neden aldatmıştı? Gerekçesi neydi?
Geniş falan değilsin, aldatılmanda seninde payın varsa (ilgisizliğin onu itmiş olabilir vs vs ) affetmeyi doğru bulmuş olabilirsin ya da çok sevdiğin için vazgeçememiş olabilirsin. İlişkinin ikinci bir şansı hakettiğini düşünmüş olabilirsin. Eminim kendince mantıklı bir gerekçen vardır yani.39 Yorumla
Soran+1 yılBen ilgisizmişim
Soran+1 yılYeterli olmadım belki de ilişkide bilmiyorum
Soran+1 yılEvet oluyor bazen o yüzden kötü davranmıyorum her zaman yanındayım diyorum
Soran+1 yılYani bazen aldatmasına izin vereyimmi
- +1 yıl
Çok güzel yazmissin bacım ama bu andaval trol ne anlar enayi gerçek hayatta sevgilisi bile yoktur maksat çekirdek çitlemek işte
Dogru karar bunu sorman sacma:)
03 Yorumla
+1 yılAffettim ama hata etmişim
25 Yorumla
Soran+1 yılSizidemi aldattı eşiniz
- +1 yıl
Evet 😔
Soran+1 yılBence sizde onu aldatın
- +1 yıl
Yapamam
Soran+1 yılSevdiğin biri yok mu peki
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
111Cevap
Bu işin sonu başka yerlere gidecek gibi geliyor bana.. Affettiğine göre sende eksiklik var demek ki ve bunu gidermek eşinide sevip vazgeçemediğin için paylaşma yoluna gideceksin belki..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılBir kere aldatan yine aldatır.
11 Yorumla
Soran+1 yılAldatsın
Kardesim affettiysen ozelinde kalsaysi sanirim bu affetmeyi kaldiramiyorsun hala ve ortak gorusler bulup kendine destek olacak fikirler arayisindasin. Affetmek erdemliktir ama bu affettigin durumlara gore degisir mesela vatana ihaneti affermek vatana ihanet etmekle esdeger oldugu gibi. Hayatta buyuk konusmamak asla yapmam dememek gerek. Bundan yola cikarak affetmene lafim yok sartlarin pskolojine gore degisir ben asla affetmezdim demek gun olur bu duruma duser ve affetmek zorunda olmayi getirir. Velhasil boylesi ince ozel durumlarin gercektede ozel kalmasinin gerektigini fikirlere ya da goruslere acik olmamasinin taraftariyim. Sonuc olarak yuvan cocuklarin var ve bu aldatma bir tesebbus ve fiilen olmadiysa yuvani cocuklarini dusunerek affetmis olman ve bunu basarabilmen sende vicdan yaratmasin ozel hayat kisiyi ilgilendirir iyi yapmissin
05 Yorumla
Soran+1 yılŞimdi vatana ihanetim ettim anlamadım
Soran+1 yılNeyse adsız ataya selam olsun
Soran+1 yılTakip ettim kabul edip mesaj atarmısın
Doğru veya yankış yaptın diye yorum verilmesi yanlış olur. İyi tartman gerekir.
Pişman mı? Nasil bir aldatma? Neden aldatmış? Ne kadar süre aldatmış?
Eğer affedebiliyosan affet. Hazmedemiyosan affetme.
Sonrasına bak bir tavirları hareketleri nasil. Ona göre ne yapacağini tekrar düşünürsün.
“Bekara karı boşamak kolay” derler. Burdaki yorumlara cok takılma. Senin evliliğin sonucta. Eşini de evliliğini de en iyi sen bilirsin.
Aldatma konusu olup barışan cok cift taniyorum. Simdi cok iyiler... dediğim gibi en iyi sen tanirsin en iyisini sen bilirsin.
Affettiysende bu senin kararın. Arkasında dur bence..10 Yorumla
+1 yılYapılan yorumlara bakıyorum da ne kadar cahil insanlar var. Eşi aldattıysa ve onu seviyorsa affetmesi lazım. Seven insana affetmek yakışır. Ayrıca o kadının da ihtiyaçları var biraz anlayış gösterin. Ne olmuş başka erkekle birlikte olduysa hangi devirde yaşıyoruz sene 2018 olmuş hala geniş diye hakaret edenler var. Bunun adı genişlik falan değil. Buna anlayış göstermek denir genişlik değil. En iyisini yapmışsın affetmekle. Ayrıca eşini böyle şeylerde serbest bırakmalısın. Bırak kadın hayatını yaşasın. İnsanlar evli diye böyle şeyler yapamaz diye bir kaide yok. Ben ileride evlendiğimde eşimi bu konuda serbest bırakcam zaten. İstediği kişilerle istediği şeyi yaşasın. Onun isteklerini bastırarak ben yanlış yapmış olurum.
09 Yorumla- +1 yıl
cusss ulann karinin baska erkekleri mi siktircennn
- +1 yıl
Bu seni ilgilendirmez
- +1 yıl
iyy pislik genis insan
- +1 yıl
Buna sevgi, tevazu, anlayış, saygı duymak denir. Senin anlayamayacağın birşey. Affetmek de güzel bir erdemdir. İnsanları kısıtlarsan bunu şunu yapma dersen daha fazla yapmaya başlar. Neden rahat bırakmayayı ki. Evli olsa da flört etsede nişanlısı olsa da dilediğini yapabilmeli kadınlar. Hayata bir kere gelcez çünkü.
- +1 yıl
bir kere geliyoruzda senden baskasinin olmasina izin vermemelisinn kadin yoksa seni hice sayar bu kisi bana deger gostermiyo sevseydi baska erkeklerle findirdesmeyi izin vermezdi kizlar boyle dusunur fikirlerini bence icinde tut bunlari soylersen sana karsi saygisi azalirrr seni sevmez hic bir kiz
- +1 yıl
ben seni yargilamiyorum sadece bir kiz tarafindan nasil algilaniyor onu soyluyorum
- +1 yıl
Yoo o eğleniyorsa neden hiçe saysın beni. Tam tersine birbirimize karşı anlayışlı olduğumuz sürece bana daha çok bağlanır. Neyse uzatmaya gerek yok. Ben kendi görüşümün arkasındayım. İster geniş de ister başka şey
- +1 yıl
boyle olmamalisinn o zaman kendin gibi birini bul ama igrenc bu tutumun
- +1 yıl
hic bir kiz boyle es hakketmez
+1 yılSiz buradaki insanlara lütfen bakmayınız. Çünkü buradaki ahmakların çoğu ergen, hiçbirşeyden haberleri olmayan , genelde saçmalayan ve duyarsız cevaplar veren insanlar hepsi böyle değil ama çoğu böyle. Bence sorunun kaynağı önemli. Neden böyle bişey yaptı? Bunun üzerine gitmelisiniz. Affetmeniz güzel bişey bu ona değer verdiğinizi gösterir. Ama affettim bitti ye getirmeyin onunla daha fazla ilgilenmelisiniz bence.
63 Yorumla- +1 yıl
Kaşarlasmis ruhlar kendini bilincli sanıyor aldatmak evliyken? Bosansin aldatmak ne? Kasar mi bacım musunuz hic mionurunuz gururunuz karakteriniz yok
- +1 yıl
Tövbe Estağfurullah. Kaşarlaşmış mı? Siz beni ne kadar tanıyorsunuz ki benim hakkımda yorum yapıyorsunuz. İşte bende bundan bahsediyorum güzel kardeşim siz insanların tek yaptığı şey bu aynısını bir koca karısına neden yapsın? Dövsün mü , boşansın mı? Evden mi atsın. Ne güzel adamlık yapıp affetmiş eşini sahip çıkmış. Adı üstünde Karı Kocalar evliler bu okadar basit birşey değil. Ve ayrıca bizi ilgilendirmez ben sadece bir görüşümü dile getirdim.
Şöyle bir yorumları okuyunca aldatıldığını bildiğini aynı olay tekrar etse yine affedeceğini çünkü sevdiğini yazmışsın.
İlk öncelikle sevginin mahiyetini kavradığını pek zannetmiyorum.
Ayrıca tekrar olursa affederim ne demek?
Evlilik yaz boz tahtası mı?
O zaman karşılıklı aldatma seremonisi mi olacak?
Ayrıca iki senedir evliymişsiniz?
Önceden eğer birlikte yaşamıssanız zaten evliliğe doğmuşsunuz.
Yaşamadıysanız ne zaman evliliği yaşadınız, birbirinizden bıktınız da aldatıyorsunuz?
Herşeyi sevgiye bağlamayın. Sevgi, aşk gibi hafife alınmamalı.
Ayrıca zaten affetmişsiniz. Neden buraya yazıyorsunuz?
Buradan onay çıkınca yaptığınızdan emin mi olacaksınız?
Ya da onay çıkmayınca eşinizi mi boşayacaksınız?
Neyse hakkınızda hayırlısı diyelim ne diyelim başka?00 Yorumla
+1 yılBu senin kendine yaptığın bir saygısızlık aslında. Başkasını tercih etmiş insanı affetmek de neyin nesi?
220 Yorumla
+1 yılyaptığı şeyi insan olarak affedebilirsin ama onunla eş olarak devam etme artık. ihanetini kanıtla mahkemeye ver yoksa yarın o senden boşanır ömür boyu nafaka ödersin o da senin paraciklarinla milletle tatillerde zina keyf yapar. ileriyi düşün. iraz o insanla bir gelecek olamaz sana.
10 YorumlaŞimdi eşit yorum yapmak lazım. Aldatan ve aldatılan aynı suça ortaktır ikinci şansı hak eder ama bu tekrar ederse affetme
14 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Soran+1 yılBilmiyorum gerçekten
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞimdi sen 7/24 kadına git erkektir yapar kadın yapamaz diyen tiplere karşı gevşek oldun onlarda namuslu
41 Yorumla
Soran+1 yılEvet aynen geniş oldum
+1 yılGenislikle alakasi yok. Aldatmis olabilir ama sen eger hala ondan kopamiyorsan onsuz oldugunda mutsuz olacaksan kendi iyiligin ve duygularin icin affetmek zorunda kaliyorsun. Cunku ayri kaldiginda daha kotu oluyor su an kiminle, kiminle konusuyor acaba evlenecek mi diye dusunceler beyninin etini yiyor. Eger pismansa ve sen bunu gorebiliyorsan onun gozlerinde affetmen kadar dogal bir sey yok. Ama pisman degilse affetme.
00 Yorumla
+1 yılYanlış mı doğru mu sorgulamak kimseye düşmez. Senin hayatın senin seçimlerin. Ama bana göre aşkından ölsen dahi o başka biriyle olmak istemişse yani başkasıyla bir şeyler yaşarken aklına gelmemişsen geldiysen bile seni göz ardı edip bunu yapmışsa seni haketmiyordur
00 Yorumla
+1 yılEy güzel kardeşim kusura bakmada kendimi dahil yaşayan canlı bırakmam!! (Allah’ım esirgesinde) aşk ne kalırki yanında? Ben şunu bilirim bir kadın eğer 2. bir erkeğin uçkurunu görmüşse onda daima yapacak potansiyel vardır affetmek Allah’a mahsustur senin sadece aşkın ağır basmış verdiğin karardan dolayı seni tebrik ederim büyük iş yapmışsın inşallah bundan sonraki hayatınızda böyle şeyler olmaz.
03 Yorumla- +1 yıl
öyle olmuyo bacım işte sevince ölüm kacinilmaz oluo ben atlamış bulundum ana fikrimi beyan etmek istedim kusura bakmayin
- +1 yıl
Yok estafurullah kardeşim yorum bu tabiki yapıcan. Shamanist bayan sevmek başka bişey taparcasına aşk başka bişey ben onun saçının teline kıyamazken aldatırsa kederden zaten ölürüm ha illaki sorunu kendimi ararım ben ilgili değilsem içimdeki aşkta ölmüştür demek o zaman boşarım gider doğru söylüyosun
Gizli Üye(25-29)+1 yılben evli değilim hiçbir zaman da evlenmedim. ama böyle bir durumda acımasız olurdum. çünkü bana evlenirken verdiği en büyük söz bu. kendimi rahat hissedebileceğim. o bu çocuk benim mi demyecek hem de ben de orada bir yerde onun çocuğu var ve ne hallerdedir şimdi demeyecektim. sen kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle yap. kimsenin hayatı beni ilgilendirmez bana dokunmadıkça
15 Yorumla- +1 yıl
ilginç. bu nasıl bir güvensizlik anlamadım cidden.
Cevap sahibi+1 yıl@Kenandabirkuyu ne güvensizliği?
- +1 yıl
sana ben kimseden çocuk yapmiycam dedi sende başkasının çocuğunu sana baktirmayacam diye sözleştiniz yanlis mi anladim?
Cevap sahibi+1 yıl@Kenandabirkuyu hayır dostum başkasının ondan çocuğu olmayacak dedim. bakacak demedim. bana göre olacaksa da ona bakacak.
kız çocuğun olsa kandırılsa. hamile kalsa tehdit ediilse ne yapçan çocuğu aldıracak mısın? yoksa çocuğunu mu öldüreceksin? yoksa çocuğa mı bakçak? kız daha kendisinde bakamıyor. ben böyle saçmalıklar istemiyorum. sen kendi bencilliğinde boğulabilirsin- +1 yıl
bacım muhabbetinden hiçbişey anlamadim ama neyse
Yine aldatacak Muhtemelen fırsatını bulduğunda. Hazırlıklı ol buna.
00 YorumlaBulunmaz hit kumaşı gibi hissetirmeyin insanlara kendilerini seni aladatmış başkasını seçmiş ortada kalınca tekrar san dönmüş sende affetmişsin tamam affet belki kul hakkına girmiş sonunda ama birlikte olman yanlış sonuçta ihanet etmiş
10 Yorumlaiyi kalplisin demek ki, ama ilerde bunun intikamini bir baskasiyla alma esinden, sen yaptin ben affettim , ben yaptim sende affet deme sonra
50 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 450 cevap paylaştı. Eger bunu ilerliyen zamanlarda en ufak tartismada yüzüne vurmayacaksan ve karina eskisi kadar güvenebileceksen sorun yok! Ve affetmek çok büyük bir erdemliktir onun için burdaki yorumlara pek kafani takma ve bildigin dogrularindan vazgeçme!
00 Yorumla
+1 yılBaşka bir adamın elleri onun tenine dokundu ve sen bunu kabullenebiliyorsun? Sana ait olan vücuda şehven dokundu ve sen bunu kendi içinde affedip çözebildin?
...10 YorumlaBir kere sana ihanet etmeyi göze almışsa tekrar alır
50 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 359 cevap paylaştı.
+1 yılAldatma şekline göre değişir yha ama herkez hatta yapabilir afetmekle iyi yaptın umarım bir daha yapmaz iyice uyar konuş ikincide afaetme olan sana plur
00 Yorumla Kadın olsan anlarım evliliğini kurtarmak için şans verdin diyecem ama erkeksin ve aldatiliyosun her erkek kaldıramaz boynuzu
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılGelmedi. Gelirse affetmem.
Doğruluk yanlışlık kendi bileceğin iş. Farklı türden bir evliliğinizde olabilir, yargılamak bize düşmez. Herkes kendi hayatını istediği gibi yaşasın00 Yorumla Karin pisman mi hata olarak mi goruyor mahcup mu sana karsi? Genislik tekrar yapar demelerine anlamiyorum her insan oyle degildir. Karini bizden daha iyi taniyorsun
00 YorumlaSen zaten kararı vermişsin evet evlilik ama sonuçta bir yapan 2de ve sonrasını yapar kafasındayım kusura bakma gerçekler ağır.
00 Yorumla
+1 yılAffetmek allaha mahsustur.. ben allah degilim o yüzden affetmem.. zira beni bir kez aldatan yine aldatacaktır.. ihanetin sebebi olmaz bedeli olur
00 YorumlaUstam evliliği bitirmek istemiyorsan da sen de keyfine bakacaksın. Bu saatten sonra düzen tutmaz o evlilik.
00 YorumlaDemekki paylaşmayı boynuzu seven birisin Ne güzel 😂
03 Yorumla
Soran+1 yılNe olursa olsun umrumda değil ben eşimi seviyorum
Bu konuda kadın erkek eşitliğine inanmıyorum. Erkek aldatma bile affedemem, kadın aldatsa asla affetmezdim
00 YorumlaNe olmus ne etmis haberimiz yok sordugun soruya bak akil var mantik var nasil yazicaZ cevabini mantikli olarakta
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı. Bazı aldatmalar evliliği kurtarır. Sanıyorum son derece tahrik oldun bu durumdan. Ben affedemedim. Pişmanım
05 Yorumla- +1 yıl
Sende mi aldattın bey amca
- +1 yıl
Aldatildin
- +1 yıl
Kötü bişey olmuş yaa ama soğumuş ortalık heralde rahat anlatabiliosun demekki böyle olaylara bu tür olaylara sica sıcağına bişey yapmiycab
+1 yılZaten affetmişsin.
Burada doğruluğunu yanlışlığını tartışmak gereksiz.
Dikkat et ileriki zamanlarda baş ağrısı falan olursa boynuzlarınandır.00 Yorumla
+1 yılAyrintili anlatsaydin nasil yakaladin birde bu durum senin hosuna gittimi onlari izlemek ya da onlara katilmak istermiydin
03 Yorumla
Soran+1 yılAnlatırım takip ettim
- +1 yıl
Bekliyorum
- +1 yıl
Merak ettim inan
+1 yılBenim kocam da beni 13.32 kez aldattı affettim. Neden? Cunku genisiz..
31 Yorumla- +1 yıl
Sen xe aldatiyorsunozaman
+1 yılGenişsen aldatmamış ki. Çok eşliliği savunan biriyle evlenmişsin demektir
00 Yorumla
+1 yılNe demek ben ona yetememiş olabilirim? Bunun için aldatması mı gerekiyor?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 776 cevap paylaştı.
+1 yılEğer gerçekten bunun bir hata olduğuna ve birdaha asla olmucağına inanıyorsan..
00 Yorumla
+1 yılBu tür bir şey affedilemez. Başka birinin altında inlediğini düşündükçe beynini yitirir insan
00 YorumlaKötü olmuş ya zor bir durum gercekten affetmeseydin tekrar yapar o.
00 Yorumla
+1 yılAldatmanin derecesine bağlı ayrıca güven çok önemli bir kere yıkılınca ben şahsen toparlanamam
00 Yorumla
+1 yılİhaneti bir kere affetmek gel bana yeniden ihanet et demektir. İhanetin affı olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAldatmalara karsiyim,
ama erkek aldatinca kadinlar hep af ediyor.
Iyi yapmissin, insallah pisman olup bir daha aldatmaz.
1 sans daha verdin eger birdaha aldatirsa af etme.00 YorumlaNe kadar geniş adamsın başkasının altına yattı o kirli pislik kadını affettin korkak pisirik
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenim eşimde aldattı bende güya affettim ama içimde hep ukde kaldı. acaba acaba acaba diye içim içimi yedi. seninde aynısı olacak. boşa bence affettim diyosun ama affettiğini sanıyosun.
02 Yorumla
+1 yılHayır yanlış yaptın, artık asla güvenemeyeceksin ve hep sorun yaşayacaksın.
00 YorumlaNe affediyon o seni affedermiydi sanki. Hemen dava aç ve kapıyı göster ona.
00 Yorumla
+1 yılBen tipsiz olduğum için hiç sevgilim olmadı. Olmadığı için de aldatamaz sanırım.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yıl2 sene de aldattysa artik bilemiyorum ilerde neolur
21 Yorumla
+1 yılAga mezhebin ne kadar genişmiş. Aldatmanın bahanesi olmaz.
00 YorumlaYıl 2018 gavatlığın geldigi boyut. Tebrikler :D herkese güzel örnek oluyosun :)
00 Yorumla
+1 yılİhanet eden yine eder. Zincirle eve bağlasanda üst komşuyu çağirir... Ayril ondan, at kiçina tekmeyi.
00 YorumlaBinkadin bir erkegi aldatamaz agzini burnunu kirki akli basina gelsin onun
00 YorumlaBir kere yapan ikinciyi de yapar ben olsam kesinlikle affetmezdim bir ilişkide geri dönüşü olmayan bir şey varsa oda aldatılmaktır
00 YorumlaPişman ettiysen yaptığına devam et dahada yapmaz zaten
00 Yorumla
+1 yılSen evinde yılan besliyorsun. şu an bile boynuz takmış olabilir. Senin genişliğine tüküreyim
00 YorumlaAldatmak değildir o. Cinsel olarak tatmin edemediğin için izin vermişsindir başkasıyla yapmasına.
415 Yorumla- +1 yıl
Net bir cvp bunun ustune bisi diyemedim.
- +1 yıl
Cinsel tatmin olamiyorsan bacım mu olucan yani? Boşanmasi gerekmezmi türkiye de bacım ruhu zirve yapmis
- +1 yıl
Bu sitede iyice bacım çocuğu oldu kurucularina teprikler
- +1 yıl
Soran+1 yılEvet aslında izin verdim
- +1 yıl
Bilgin dahilinde oldu yani öylemi
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Sende bendensin... Tanışmak isterim seninle arkadaşım
- +1 yıl
@vaporizer sen kimsin
+1 yılGelmedi ama ayrıldıktan sonra olmuşsada beni ilgilendirmez
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDogru yaptın hepimiz insanız zaman zaman hepimizin yanlışları olur :)
11 Yorumla1 defa yapan erkek durmaz ben buna eminim yanlış yapmissin cinsel hayatınıza daha çok önem verin bence ozman yapmaz
00 Yorumla- Devamını Gör (121)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat