AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
89Cevap
Iyi yapmışsın beklenti nedir gel yamacima
Yamacina kopk siçsn.. torll soru da soramicaz hemen yavsayin
😂😂😂😂😂😂
Yazııık sende çulsuzsun demekki 😂😂😂
Yani iki çulsuz napacaz o zengin karı bulsun ben zengin erkek herşey onun içindi 😂
Zenginlerde kucağını açmış sizi bekliyor 😂😂 orta halli bir şeyler bulursanız şükredin
Milletçe alkışlıyoruz :D
Eyvallah 😂
senide paran yok diye terk ederler insanfısz :D
Benim zaten yok😂
Parası bol sevgisi az birine layıksın
Aynen
Iyi yapmissin. Son derece haklisin
Yürü be kim tutar seni, yaşa hayatını ;)
Fakirliğin gözü kör olsun 😒
Harika yapmissin parasiz adam gereksiz adam
Kendini de gereksiz görüyorsun sanırım. Aksi halde hiç öyle profilde Sabancı Koc gibi gibi gözükür bir halin Yok bildigin SSK veya esnaf Bağ-Kuru tipim var
Karaktersiz
İyi yapmışın ne diyim. d
Çocuk kurtulmuş iyi yapmışsın :)
Kaybetmek hiç bu kadar mutlu edici olmamış olmalı
En iyisini yapmışsın helal olsun 😂
Tebrikler! Tam insani bir davranış (!)
iyi demişsin fakirler ölsün
bir de anlatıyor 😂
Yaşattığını yaşamadan ölmemen dileğiyle canimmm
Sagol canım bende fakirim jshsh
Haha madem sende fakirsin anlaman lazım sevgilini anlaşılan sen zengin biri ni bulup kapağı atmak istiyon sjsjsgc
Yok ya onu o kadar seviyorum ki fakirliğe mahkum etmek istemedim iki fakir neapcaz 😂 zengin karı bul hayatını yaşa dedim. İşte böyle de fedakar bir sevgiliyim bwn😂
Haha senin gibisini bulamaz valla pek düşüncelisin 😂😂😂 sjsjdbb
Ohh iyi yapmışsın kız canına deysin
Seni troll seniii defol burdan hemen
Sevgi aşk herşey para olmuş :/
Her şeyi onun için yaptım 😐
Yargılamak haddim değil kusura bakma
Aynen iyi yapmışsın. Kurtulmuş senden
Trol'un hassı burada !
Yok artık bu sebeble ayrılan varmiymis
Bilmem vardır belki 😂
Ne günlere kaldık be
Bu gerçek olamaz bunun bir şaka olduğunu söyle
😡😠😡😠anca andaval andaval konuşun 😡😡😠😡
Sus be 😒
Susulacsk yerde susarım kizim
Sus len almim ayağımın altına 👊
Sen ilk önce cesaretli olda gizlenme
Ne oldu
Böyle daha gizemli 😁😁
Neyin gizemi kızım
Ajanım olûm ben
He hee
He he sana
Deli misin sen
Seni neyse
sevseydin gezip tozmak cok umrunda olmazdi
Bende gezecek yiyecek arkadaş arıyordum
Aferin sana orspu.
Parası olan satın alsın diyorsun
Siz öyle yapmazsınız, Siz Akıllı
Bu duruma düşmeden ölmessin merak etme
İyi dedin işte hoşuma gitti 😅
@__SNR__ hoşuna kaçtım yine ah ben😊😊
Başka yerde cilveleşin ulen😁
Hahaha hoşuma gitti yazdığın sen değil 😅😅😅soran kardeşim ne cilvesi destek oldum arkadaşa hakettiğini yazmış
@__SNR__ cilve işte soner😡
Evlâdım ne hak etmişim?
Al bak kız sana yürüyormuş ben boş konuşmam anam😏
Dilara tamam cilve ben anlamam ki cilveden başıma gelmedi 😅😅soran bırak bizi cilve yapıyormusuz biz 😍
O kimseye yürümez düzgün konuş
Işte bende diyorum ki başka yerde fingirdeyin gözüm gormesin😏
Fingirdemek sen ve senin gibilerine göredir bize değil.
He canım he görüyoruz
Gören gözler değildir sen Körsen ben ne diyim
Hahaha angut ya benim sevgilim bile olmadı boş yapma...
Ben bir kızla bile sinemaya gitmedim bu yaşıma kadar hep sevdim kendi kendime angut babandir
Benim var mı sanki a*m*k
Yürüyor derken? ben mi yürüyeceyim
Boşver boş insan.
Bana bak ağzını topla şeref yoksunj
Cilveyi ebeme yapmiyordun heralde
Az önce ayrıldım dedin bir ikinci sen kime angut diyorsun kendine baksana para için ayrılmışsın düşük karakterinle bize bulaşma
Toplanan Sen ne olur lan aşifte sokarım senin sülaleni sana ne istediğini yapar Dilara Sana ne ulan Kime Ne
Haddini bil düzgün konuş
@__SNR__ tamam 😍😊
Bana bak soys uz insan olsan bir kıza küfür etmezsin ben sana küfür mu ettim de kufur ediyorsun adi pzvgnk
Senin soyuna sopuna gelmişine geçmişine işine beşiğine Döşeğine bir şey yaparım Şimdi baban gibi pezzzzevenk sanma herkesi Vallahi gerekirse sülalene severim Anladın mı ananı avradını soyunu sopunu giderim yani sen bir kız değil Edepsiz ahlaksız bir kızsın
Şeref yoksunu demek küfür değil mi
@__SNR__ ya soner üzme beni ya boşver😔
Sen dedin diye dedim. Tüm dünya da ananı bacını.. Sen öyle dersen ben alasını derim bas git akşam akşam insanı deli etme
Senin her tarafını deli olsa ne yazar kızım Adres ver adres geliyorum lan Adres ver İstanbul'da mısın sen Döverim lan seni döverim gömer
Hee istanbuldayim sende o yürek var mi olum 😁
Kedi gibi miyavlarsın karşımda jsjsjs
Tamam Dilara tamam
Ben de İstanbul'dayım Çekmeköy neresinden
@__SNR__ soner ne saçmalıyorsun kızlara el kalkmaz sus
Bağcılar kızıyım, aklını alırım😎
Ben zaten kızlara el kaldırmam ki vurmam yani Öyle şey olmaz Yakışmaz Bana Sen de sevgilim gibi her şeye karışma
HAhahah Bağcılar mi bende Çekmeköy ulen atara atar gidere gider Bağcılar'da bir sürü kardeşim var şekil mi yapıyorsun sen şimdi😊😂😂
@__SNR__ napıyorsan yap ya ne halin varsa gör
Dilara sesli mesaj Klavye yanlış yazmış ben yazmadım öyle bir şey ya Ben demedim ya Allah Allah 😂😂😂
Önümde dizlerin bağı çözülür yığılı verirsin kalpten
Soran hanım gerçek yüzünü gör ben şimdi gördüm çok teşekkür. ederim kendisi serseri bin tekidir uymayın
Dilara sen çekil aradan kıskanma tamam mı Sonra Allah Allah Sanki hiç kız görmediniz dizlerimin bağı çözülür yığılırım he yiğ beni görmek istiyorum seni😅
Ölür mölür üstüme kalırsın bide cesedin le uğraşamam dirin zaten Allahlik 😏
Bende döverim diyecemde oksijen israfı canım hiç değmez😉😏😏
Tarkan yaşamak istemiyorum Ne olur Öldür beni😊 Adın ne senin gıcık insan Dilara sen aramızdan çekil
@__SNR__ soner bak sinir etme beni git kıza özelden yürü ozaman gerçek yüzünü söylettirme
bu @SNR en buyuk serefsiz millete ciplak sikininn bosaltilmis halini gosteriyo
bide kiza diyo biz senin gibi degiliz pehhh
sen once millet ciplak fotonu atma
serefsizzzz
Dilara sen karışma lan istediğini söyle atarlı ponçik çıplak resim isteme atmam herkesten çıplak resim istiyorsun gizli gizli sorularda azdım kudurdum diyorsun Ben Sana insan gibi yazıyorum Sen azdın tahrik oldum diyorsun vesaire vesaire isteyene atarım var mı Kime Ne
yav gitt pislikk milleteee pislikk pislikk fotonu atiyosun aziyosunn pislikk igrsnc seniii
kizimm bu picinn tekiii yani bos yapmasin bosuna
Noluyor burda ulenn🤤🤤
@soran bu serefsizin teki sana biseyler diyo ya en buyuk pic serefsiz buuu
@atarlihoncikk çok doğru😔
@__SNR__ ya ne diyorsun ya beni de kandırdın göktupun sevgilisinide
kizim bu serefsiz kendini aklamak icin millete camur atmayi cokk severrr
serefsizz yanii bu komple
SNR ne oldu sıkıstin mi biz senin gibi pislik degiliz got cocugu
bu kucukk kiz cocuklarinada bakiyo Alllah bilir onlarada sikisini gosteriuodur pislikkk
Allah senin gibi pis tacizcisinin belasini versinnn mude bulandirici
@atarlihoncikk evet 😔😔
Dilara Ben kimseye çamur atmadım kimseye de kandırmadım seni sevgilin var zaten Ayrıca atarlı ponçik ben kendimi biliyorum Yaptığım her şeyin arkasındayım senin gibi isteyenlere attım Hatta video çekip video attım Kime Ne
Hayır sıkılmadım çalışıyorum araç kullanıyorum sesli mesaj zoruma giden bir şey yok
bu bir ben istemedim ikii sennn kendin attin seni engelledim serefsiz sonra gelip tekrar attin sen sapiksinnn
@__SNR__ canın cehenneme tacizcisin işte
picinn tekisinnn millete camur atmaya bayiliyosun yalan mi
Dilara çatla patla hasta etme beni kızım Deli bu deli şizofren Mardinli azmış kudurmuş 20 Yaşında bakireyim azdım kudurdum diyor canım istiyor Diyor erkek görmemiş benim takibimde bir sürü insan var 45 tane takipçi daha yeni sildim sor bakayım kimseyi rahatsız etmiş miyim
Yukarda Allah var az Allahtan korkkk
Vallahi de billahi de yalan söylüyor bu Allah şahit yalan söylüyor yani
dilara sunu silermisinn bu
Allah her yerde yukarıda değil Ben Allah için konuşurum zaten utanmıyorum isteyenlere attım zoruma gitmiyor
@__SNR__ pislik senin hesabını kapatmaları lazım atarlı ponçik kapattıralım şunu
piss tacizcii serefsiz surekli ciplak sikisinin fotosunu atiyodu engelliyodum baska seylerlw geliyodu
Dilara söylediklerine pişman olacaksın Ama geçti Bolu pazarı umrumda değilsin artık anlıyor musun
serefsizin tekiii banaaa sikisininn fotosunu atti
Allah'ım Allah'ım ya Vallahi de billahi de yalan söylüyor Dilara sen de kıskancım lan çatla patla tamam mı 😂😂😂😂
bidee kizlara kendini iyi gosteroyooo bu varya tam bir sapikk
Mardinli kaşar Kanıt gösterir misin
bu kucukk kiz cocuklarada bakiyo Allah bilir onlara ne yapiyodir
serefsizin tekiii
@atarlihoncikk bana da attı kuduruk böyle pis insanlar neden yaşar ki
Ya he he he Ulan ne kadarda zorunuza gidiyor be
kasarrr olann sensin oglumm sen varya picsinnn
yukarda Allah varr lannn yalan soylemeee
sen varya sapiginn tekisinnn
orospuuu cocugununnn tekisinnn
@__SNR__ salak mısın ya ne kıskanıcam önceden evet ama artık çöpsün gözümde
aminaa soktugumunnn ibnesiiii
@dilara ben asla yalan soylemem aha Allah yukarda
@atarlihoncikk gidin ya yorumum dan bildirim geliyor
bu sapiginnn tekiii sureklii sapik sPikk fotolar atiyodu
surekli rahatsiz ediyodu
Dilara konuşmaları ifşa ederim bütün resimlerini ifşa ederim tamam mı Seni Cümle aleme rezil ederim Resimlerin hepsi duruyor Ben de Kartal'da olduğumda Biliyorum bütün resimlerini ifşa ederim benim asabımı bozma Sen istedin ben attım daha dün yazdın sanal yapalım diye samanlıkta yok işte grup istiyorum falan filan hepsi duruyor Ben de ona göre
Lan susuunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnmnnnnnnnnmnmnmnnnnnnnn
@SNRS SENIN ANNEN KASARDIR OROSPUU COCUGU PISSS SAPIKK HERKESS SENINN GERCEK YUZUNU GORCEKK laylaylom EVLADI
Ne iğrenç şeylermişsiniz ya midem bulandı vallahi Allah ıslah etsin hepinizi
DILARA HIC BISEY YAPAMAZ DIREK SAVCILIKKK
SORAN BU OROSPUU COCUGU MILLETE SAPIK SAPIK FOTO ATIYOR
@atarlihoncikk ayenn
ORPSUUY COCUGU BEN SENIN ISINI BITIRMESINI COK IYI BILIRIM BEKLR SEN
BEN SANA DIYIM BU KUCUK KIZ KUZENLEREDE BAKIYODU ALLAH BILIR ONLARIDA TACIZ EDIYODUR SAPIKKK
Sende atmissin sende sapiksin
Soran şahıs biz değil soner pis
BEN BISEY ATMAM BEN ENGELLEDIM DIREK
@__SNR__ hahah salak o ben miyim sence aptal
BEN BU PEZEVENGII BASTAN BILIYODUMM SEREFSIZ OLDUGUNU HER KIZA CIPLAK SIKISININ BOSALTILMIS VIDOSUNU ATIYOOO BIDE BURDA KIZLARA LAF SOYLUYO SENI PEZEVENNKKK
Dilara Sen istedin attım isteyenler oldu attım utanmıyorum zoruma gitmiyor Zoruna gidenin borusuna gitsin konuşmalar duruyor bütün yazdıklarımı duruyor resimlerdeki sen ol veya olma yazdıkların duruyor attıkların duruyor Ben sana her zaman dedim zaten resimdekileri sen olduğuna inanmıyorum diye ama bir sürü resim attım hepsi duruyor konuşmalarında duruyor istedin attım
BURDAKI HERKES BENI BILIR BU SEREFSIZLERIN CEZASINI VERILMESI GEREKIYOR iyi çocuklar
😂😂😂😂bunlar zoruna gidenler atarlı ponçik de Mardinli 20 yaşında bakire güya Akşamları gizli soru soruyor işte azdım sulandım canım istiyor canım çekiyor 20 yaşındayım Kızma bana ne olur görüş atmıştım yardımcı olmaya çalıştım ağzından girip burnundan çıktım 50 60 tane konuşma oldu kendisi beni tahrik etti kendisi istedi ben değil Allah şahit Benim yalanım yok Korktum da yoktu zoruma giden bir şey de yok Zaten sürekli hesabı kapanıyor Bu Mardinli kaşarın Hani görüşlerine Bakarsan da hep böyle
@__SNR__ kartalda bile yaşamıyorum adım Dilara bile değil bacım evladı şimdi sen ne yapcn
ULAN SEN ADAM OLSAYDIN KIZA BOYLE bir TEKLIF YAPMAZDINN HANI KIZA DIYODUNNN YA PISLIK EN BUYUK PISLIK SENSINNBEN BUNA KIZIYORUM
Yeter ulannn gidin başka yerde kavga edin beni deli etmeyin yatın zibarin
YALANCII BENIM BEN FASLIYIM SALAKK
AYRICA BEN ERKEGIMMM SALAK NE OLDU YUKARDA ALLAH VAR VE BEN BOYLE BISEY DEMEM
Mardinli azmış bakire kıza Ben teklif etmedim kendisi teklif etti sevgilisiyle yaşadığını söyledi bana Oral yaptığını anal yaptığını seviştiğini söyledi beraber aynı evde kaldıklarını söyledi kendisi sevgilisi var ama sürekli bana yazıyor Bu kaçıncı hesabı kaç kere Sabri kapatıp açtın bana yazıyor Dilara adın ne oldu Onun da değil nerede yaşadığını da onun da değil sen bana yazdın Ben sana değil Ben zaten senin hiçbir şeye inanmadım ki kızım ben zaten kimin ne mal olduğunu biliyorum ama üzmemek için söylemiyorum
BU KENDI OZ KIZ YEGENLERINI TACIZ EDIYO KIZLARININ AMINIII ELIIYODU
yalan mi sapikkk
YALAN SOYLUYO BENIM SEVGILIM BILE OLMADI BEN ERKEGIM🤣🤣🤣
NE OLDUUU SAPIKKK
@atarlihoncikk ya napıcak hiç bir boku kanıtlanamaz ama onu biz felç ederiz
Zoruna giden Ne o zaman madem herkes seni biliyor Beni de herkes biliyor kişi nasıl gelirse öyle Ağlarım Kim neyi hak ediyorsa onu yaparım o kadar Kimseden de korkum yok
ORPSUU COCUGU YUKARDA ALLAH VAR KENDI OZ YEGENLERINI TACIZ ETMIYOMUSUN YALAN MII
NE OLDUUU IFTARA ATMAAA
Ya ya ya ya kıskançlar sizi Tabi tabi yerim yurdum belli kızım Buyurun gelin İstanbul Çekmeköy
SANA OYLE bir BEDDUA EDIYORUM KII BANA IFTIRA ATTIGIN ICINN GOZLERINN KOR OLUR
@__SNR__ hop hop orosbuluğunla bizi karıştırma
Ben her zaman doğru olanı söylerim Allah için konuşurum esim attığım kişileri oldu isteyenler oldu attım yine atabilirim belli olmaz isteyen olursa tarım İstediğin zaman gel atayım tamam mı
😂😂😂😂😂😊😂😂🤣
laylaylom duası kabul olsa gökten yaprak yarmış
@__SNR__ allahı ağzına alma şerefsiz
@__SNR__ tehdit etme
YUKARDA ALLAH HERSEYI GORUYOO BEN ORUCLUYYUMMM BUNU COKK ICTENN SOYLUYORUM INSALLAH BANA BUGUN IFTIRA ATTIN INSALLAH ALLAH SANA HICBISEY NASIP ETMESS
INSALLAH GOZLERIN KOR VE SAKAT. OLURSUNN
Atarlı ponçik ismini de biliyordum ama unuttum vallahi sen sorduğun soruda Ben sana yardımcı olmak istedim 50-60 tanıyorum artık birbirimize konuştuk Yok işte intihar edeceğim şöyleydi böyleydi falandı filandı dedin Ben sana yardımcı olmaya çalıştım sen tahrik oldum azdım kudurdum şöyleydi böyleydi Sen bana yazdı Kızım ben sana değil
@atarlihoncikk AMİNNN EVLENEMEMİŞ 27 YAŞINDA KOCA ADAM İYİ OLSAYDI BURDA OLMAZDISEVGİLİM VAR DEDİM HALA BANA YAZDI
Dilara Allah aşkına Uzak dur benden ben sen her geldiğinde kabul ettim her yazdığında yazdım değmezmişsin Bunu fark ettim Sen beni biliyorsun az çok ama Kıskandığın için böyle bir pislik yaptın Benim zoruma giden bir şey yok korkum yok çünkü beni herkes biliyor tamam mı atarlı ponçik yukarıda Allah yok Allah her yerde
BEN KENDIMI HER ZAMAN BILIYORUMMM SENN MILLETIN ALTINA YATIP KALKIYOSUNN MILLETE CAMUR ATIYOSUNNN INSALLAH ALLAH SANA BU MUBAREK AYDA COKK ICTEN SOYLUYORUM HICBISEY NASIP ETMESINN KENDI COCUGUNDAN BUL INSALLAH BENI BEDDUAM KABUL OLUR
Dilara Konuşmaların duruyor kızın ya duruyor Duruyor yazan sensin Anladın mı sen Ben değil çiçeğine koyayım ben yazmadım diye engel ortaklıklardan bir sürü kız var Bana yazan ben sana boğazımdan bende numarası var kızlar var 10 çiçeğine koyayım ben sana niye yazayım
@__SNR__ ilk başta kıskanıyordum evet ama artık kıskanılcak insan değilsin anlattılar gerçek yüzünü allah razı olsun onlardan
SOYLESNE OGLUM KANIT GOSTER BEN SENINLE BILE KONUSMADIM YALAN MI SEN BANA CIPLAK FOTONU ATTIN ENGELLEDIM BENN SEN BANA COK BUYUK IFTIRA ATTIN BENIM HIC SEVGILIM BILE OLMADIIU
INSALLAH GOZLERIN KOR OLUP SAKAT OLURSUNNN ALLAH INSALLAH ILERDE KIZ COCUGUN OLUR INSALLAHONDAN BELANI BULURSIN KENDI OZ EVLADINDAN
Kızım sen Allah için Konuşsana atarlı ponçik Sen demedin mi azdın tahrik oldun 20 yaşındayım bakireyim canım istiyor sen demedin mi yalancının soyu sopu sülalesi yalancının anası bacısı kardeşleri ölsün
BIZ SENIN GIBI NAMUSUZ DEGILIZ
ULAN YUKARDA ALLAH VAR ALLAHIN UZERINE YEMIN ET ONCE SEN ALLAHIN UZERINE YEMIN BEN EGER BUNLARI SOYLEDIYSEM ALLAH BANA HICBISEY NASIP ETMESIN GOZLERIM KOR OLSUN
Sen benim gibi namuslu olamazsın Kızım ben isteyenlere Vermedim daha bir kıza bile sinemaya gitmedim sana hayırdır Ailem çocuklar gençler bilebilir beni zikredin diye bırakan kızlar oldu seçmedim diye altıma almadım diye
BEN DAHA BASKA BISEY DEMIYORUN NE OLDUU MILLET IFTARA ATIYOSUN OGLUMM SEN SAPIGIN TEKISINNN
BENIM HIC SEVGILIM OLMADI NE OLDUU
Vallahi de billahi de tillahi de ben sana gizli sorduğun soruda yardımcı olmak istedim Yalvardım yakardım destek olmaya çalıştım Sen azdım tahrik oldun etkilendim yazdın beni tahrik ettin sen yazdın diğer bütün kullanıcılara öpücük dudak mudak emojileri attın sanal muhabbetleri yaptın işte 20 yaşındayım fakirim canım istiyor falan dedin Vallahi de billahi de tillahi de şimdi sen yemin eder misin
AMA MILLETECIPLAK FOTONU VIDEONU ATIYOSUN YALAN MI
@atarlihoncikk allah topumuzun belasını verecek len susun
Sevgilin olsun veya olmasın Benim sevgilim olduğu Ben sevdim herkes de bilir Ben kimseye iftira atmam olanı söylerim yaşadıklarımı söylerim Zoruna gidenin borusuna gitsin
OROSPUU COCUGU HAYLA YALAN SOYLUYOSUNN YUKARD ALLAH VAR SENIN ILLA BELANI VERCEKK
SAPIKK OROSPUU COCUGU SENU KENDI OZ YEGENLERINE TECAVUZ EDEN BIRINDEN NE HAYIR GELCEK
SEREFSIZ BEN BUNLARI COK KOLAY ISPATLARIM HAYLA ELIMDE VIDEOLARIN VAR ADAM OL KENDINE
ULAN BEM SENIN ANANII SIIKMESEM NEYIM. BEN ERKEGIMM SONUCTA BAMA BISEY OLMAZZZZ
SEN KIZLARI NASIL KANDIRIOSAN BENDE KIZ KILIGINA GIRIP SENI KANDIRIRIMM OROSPUU COCUGUU
KENDI OZ YEGENLERINE TECAVUZ EDEM PISLIKKK
NE OLDU ZORUNA MI GITTI AMCIKKK HERIFFFF
İsteyen olursa atıyorum ama her zamaan değil yalan diyen yokki evet isteyen olursa atıyorum çok kişiye attım.
İspatla...
OGLUMM BEN ERKEGIM BEN SENIN NE MAL OLDUGUNU BILIYORUM
Çalışıyorum ben Sürekli yazamıyorum
BIDE KENDINI NAMUSLU ZANNEDIYO kanka BEN SIZIN BE BOK OLDUGUNUXU BILIYORJM
Ne olduğun beni bağlamaz ben olani söylerim.
KES IBNEEE NE OLDUU YALANCII
TABI TABI güzel kardeşim SENINLE SIKISMEK ISTIYORJM DIYEN KIMDI OGLUMM SEN ONLARA YAZARKEN BEN SIZS GULUYODUM SIZI BOYLE KANDIRIRIM
HEPINIZIN VIDEOLARI MESAJLARI ELIMDEEE
Ben Yaptığım her şeyin arkasındayım Allah'ın bildiğini kuldan saklamam Bu kadar yeterli İyi akşamlar Dilara yaptığın kahpeliğin hesabını göreceksin illaki herkes yaşattığını yaşayacak hadisi şerif
BEKLEYIN BAKALUM NE OLUYO ULAN BIZDE ERKEGIZ HANIM KIZLARI RAHAYSIZ ETMIYORUZ SENIN GIBI IBNELERI BEN COK IYI BILIRIM VEKLE SEN BEN SANA NAPIYORUM SENI REXIL ETMESSEM BENDW NEYIM
AMINA KOYDUGUMUNN TOPUUU
Videom var madem göster lafta kalma görsün herkes
BEKLE OGLUM DILARAYI TACIZ ETMISSIN BEN HEPSINI BILIYORUM BEKLE SENNN
Hahaha😂😂😂
ULAN ATMASSAM BENDE NEYIM güzel kardeşim ATMAKLA KALMICAM SENIN ISINI POLIS COZUCEKK
Rezil olsun istemem Dilara özele gel orda göstereyim neeler yazdı bana
BAKALIM GULEBILIYOMUSSUNN BIDAHAAA
Lan susun laftan anlamıyor musunuz
SEN BU SORUNU KALDIR O ZAMAN VEN BU IBNENIN HESAPINI BEN COK GUZEL VERICEM
@atarlihoncikk ohaa öz yeğenlerini mi taciz ediyor
BEN ERKEGIM BAKALIM KIZLARI TEHDIT ETMEK NEYMIS GOSTERCEM BEN ONA
KIZIM SEN NE DIYOSUNN OZ YEGENLERININNN AMINIII ELLIYOR YALIYOR 5 YASINDAKI KIZLAR NE BILSIN OYUN SANIYOLAR BUNU
@__SNR__ ne diyorsun sen ya ne diyorsun hiç bir şeyim gerçek değil ne yaparsan yap
POLIS ARKADASIM VARE BEKLE SEN BEN BUNUNN YAZDIKLARININ HEPSININ SS NI ALIYORUM ISINI BITIRCEM BEKLE BU BAKALIM BIDE KIZLARI TACUZ EDIYORUM PIS TECAVUZCU SAPIKKK
Evet yazdım ben yazdıysam sende yazdın evet dedim ben dediysem sende dedin
AYNEN HICBISEY GERCEK DEGIL AMA BEN BUNUN GERCEK YUZUNU CIKARTCAM ELIMDW KAYITLARI VAR BEKLESIN
@__SNR__ beni taciz etmedin senden rahatsız olmadım evet seninle yaptım ama benimle yaptığın özel hayattır taciz değil sonuçta bunları göstermek senin kahpeliğin ama başkalarını taciz ettiyseniz o ayrı
YAV DILARA BIRAKK BEN ERKEGIM BUNUN NELER YAPTIGINI COK IYI BILIYORUM BU TECAVUZCUNUN TEKII KENDI OZ YEGENLERINI SIKIYO VE MILLETIN KIZLARINA HIC BISEY YAPMADIGI HALDE SUC ATIYO SAPIK
@__SNR__ sen var ya hele bir benim namusumu kirler adammısın lan sen
KIZIM BU PICE GUVENMEYIN BEN BUNUNN AZINA SICICAM BAKALIM KIZLARA YAZMAK NEYMIS GORCEK
DILARA SEN BISEY ATTIYSAN BILEMEM FOTO FALAN BEN ERKEGIMM BUNU BEN KANDIRIYODIM BU SALAK GIBI YIYODU🤣😂
BU TECAVUZCUNUNNN TEKIII ANNESII BUNU BASKASINDANYAPMISS KIZIMM BILMIYOMUSUN
@atarlihoncikk oh aya
BEN ERKEGIM COKK SUKUR AMA BU SEREFSIZ GIBI KIZLARA SARKMADIMMM
Dilara yazdın yazdım attın attım inkar etmiyorum merak etme gösterecek değilim kimseye kahpelik yapma lütfen atarlı ponçik ile Sohbetimiz Sadece bir kere oldu Ondan sonra hiç konuşmadık
AHA HERKEZDE BILIR YALAN MIII BEN ERKEGIMM KIMSEYE SARKMAM BU SEREFSOZLERIN GERCEK YUZUNU CIKARMAK ICIN KIZ KILIGINA GIRIYORUM
@__SNR__ ben taciz etmene diyorum
@__SNR__ ve beni tehdit etmene
Dilara ürüst ol Allah için konuş İftira atma yaptıklarını yaşadıklarını yaşayacaksın Benim korkum yok Benim zoruma giden bir şey yok Ben kaybetmedim Sen Kaybettin Ben senin yanındaydım Ama sen kaybettin bitti atarlı ponçik bilader benden isteyen olursa atarım Zoruna gidenin borusuna gitsin o kadar
Soner beni hiç bir zaman taciz etmedi rahatsız olacağım bir konuda bulunmadı soner haklı üstüne gelmeyin rahatsız etmeyin kıskanmayın
Dürüst olduğun için teşekkür ederim dilerim EyvAllah 😘
Fakirle zaten bir yere kadar sıkılirsin
Aç köpek baskasinin parasinami sirtini dayiyosun?
Bence yanlis yapmisin kardesim
En iyisini yapmışsın helal olsun.
Sevmemişsin
iyi halt etmişsin
Hangi hikaye?
Ooo çok iyi yapmissin ölsün fakirler 😃
Yazıklar olsun bea
Niye bea😡
Öyle sabredip olduğu yere kadar gitmeliydi en azından
Troll bea soru beni seven bile yok 😀
Hmmm
Fakirler ölsünmü mk