Annem hamile ve ben istemiyorum

Merhaba 18 yasındayım ve 3 yıllık bir ilişkim var sevdigim askerde 9 ayı var veşu an hava değişimnde yanımda yani üniv dönemimşu anve annem sevgilisinden hamile seviglisinin aileside annemi istemiyor tehtid ediyor annemde cok asık gözü kör olmus beni hic düşünmüyor ve bebek dünyaya getirmeyi düşünüyor ben istemiyorum yarın öbür gün o adam annemi bırakacak cünkü 10 yıldır beraberler. ve annem hamile bana caktırmamaya calısıyor fakat bir kac kez agzından kacırdı gebelik testide yakaladım banyoda cok sinirliyimşu anannemden nefret ediyorum sanki dısarda insallah düserde bebegi düşük yapar diye düşünüyorum bilmiyorum ne yapmam gerekiyor annemi anlamalımıyımki :( annemle konusuyorum bak seni bırakıck diye ailesini bırakamaz senin icin diyorum anlamıyor beni olsun gizli olsun yeterki yanımda olsun dyor adamda annemin yanına 3 5 günde 1 2 saatligine geliyor sadece ailesi ögrenmeden önce 2 günde bir gelip kalırdı. Allah var iyi bri bana karsı kötü biseyi olmadı ama ailemi bırakamam diyor seni kabul ettiremem diyor fakat bebek palanlıyorlar ne yapıcam ?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaslar annemle sevgilisi imam nikahı yapmayı düsnüyor birde söylemeyi unuttum kusura bakmayın.
Annem hamile ve ben istemiyorum