yahu sen gelecek olana bir şey yapma hem merak etme ailenin neyi kaldırıp kaldırmayacağını annen baban daha iyi bilir heh şu var evet 60 yaşında olunca baban çocuk 10 yaşında olacak ama unuttuğun bir şey var kimin ne zaman yaşayıp öleceğini kimse bilmiyor
04 Yorumla
Soran+1 yılölecek anlamında demedim? bunu zaten ben de istemem abim de. eğer bebek varsa ailem neyi kaldırıp kaldıramayacağını bilmiyor demektir. emekli maaşıyla 5 kişilik bir aile zor. hadi abim kendi evine çıktı diyelim. benim okulum bitip kendi ayaklarım üzerinde durmam için bans yardım gerekiyor. ama galiba bir şeylerden vaz geçmek zorunda kalacağım
Soran+1 yılinşallah dediğin gibi olur
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılMaddi durumunuz gerçekten iyi değilse ve gene de çocuk yaptılarsa gerçekten düşüncesizlik, emin ol doğacak çocuğa ailenden daha fazla ailelik yapmak zorunda olacaksın. Ama sakın eğer doğarsa bebeğe kin besleme ve ablalık yap. Diğer değinmek istediğim şey ise yorumlarda saçma sapan evlen demişler, lütfen sakın kendine bu hatayı yapma. Daha 20 yaşındasın hayatın en güzel dönemlerini boşa sallama.
03 Yorumla
Soran+1 yılevet abimle ben onun sanki annesi ve babası gibi olacağız. 60 yaşındali bir insanın 10 yaşındaki bir çocuğa annelik babalık yapmasını zaten mantıklı bulmuyorum. bebeğe asla kşn beslemem kendimden çok severim onu. benim hayallerim var, amaçlarım var. bazı insanlar çözüm olarak her şeyde evlen diyor. bu gerçekten o kadar saçma ki çözüm olamaz. kaç demek kötüyü kötüyle unut demek. yorumun gerçekten çok güzel teşekkür ederim.
Cevap sahibi+1 yılBenimde hayallerim ve amaçlarım var bu yüzden seni çok iyi anlıyorum. Ailem düşünmeden iş yaptıkları için asla hayallerimden vazgeçmezdim.
Soran+1 yılevet sadece işim daha da zorlaşacak ama vaz geçmem
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılYa Allah aşkına koca insanlarsınız gidin çalışın evlrnin. Kaç yaşına gelmişsiniz hala anne babanızın avucuna bakıyorsunuz abin çalışmıyor mu? 24 yaş az değil bi erkek için 24 çalışma yaşıdır çoktan bi yere atanıp işe girip çslışması lazım. Bu insanlar daja ne kadar size bakacaklar? Ben liseyi bitirdim işe girdim. Sonra da evlendim. Daha 18-19 yaşımda babamdan harçlık almayı bırakmıştım. Size de tavsiyem bırakın istediklerini yapsınlar.
311 Yorumla
Soran+1 yılya her insan evlenmek zorunda mı? bu bir kural mı? abim zaten çalışıyor. kendi iş yeri var. ama sonuçta o da ailenin bir parçası büyüdü diye destek olunmayacak dşye bir şey yok. abim ve benim hayallerimiz var. ve bunu annemle babam çok net biliyor. burda neler olduğunu anlatmam için uzun uzun yazmam gerekiyor. hadi bunların hepsini geçtim biz de ailenin bir üyesiyiz bu çocupun sadece 2 velisi olmayacak. abimle ben annem ve babamdan daha çok velilik yapacağız. ikisinin de şimdiden bir çok hastalığı var. bazen yerlerinden kalkamıyorlar. ee bu ne şimdi o zaman mantıklı bir hareket mi? sen o yaşlarda evlendin işe girdin dite her insan senim gibi olmak zorunda değil. istediğimiz meslekler bu kadar kolay kazanılmıyor, uzman olunmuyor
- +1 yıl
Bende uzman değilim zaten çalışıp okuyabilirsin illa ailene bağımlı yaiamana gerek yok istersen evlenme zorla evlen diyen yok ailenin çocuk kararına bi şey demeyeceğim bence sende deme bu onların kararı saygı duymak zorundasın. Abin çalışıyormuş ne güzel gerçi hala ailenden para almasını hoş karşılamadım ama çalışması güzel sende çalışırken okuyabilirsin. Bu zor değil.
Soran+1 yılpara mecbur almak zorunda. bu zamana kadar zaten onlars yğk olmadı kitabını kendi çalıştığı parayla aldı. şu an kendi iş yeri var ve büyütmeye çalışıyor. 2 işte çalışamaz normal olarak. benim durumum farklı hem okuyup hem çalışamam. burda durmak bile istemiyorum nasıl çalışayım. hadi hiç uyumadım günde bir şekilde çalışayım. hangi işte? virüsten dolayı garsonluk bile yapamam iş yerleri açık bile değil. yakın zamanda yurt dışına gidecektim. para yetmez diye gidemedim 2 yıldır yine bekliyorum ve bu sefer virüs çıktı. kendi birikimim zaten var 3 aydır yeni kıyafet bile almıyorum. bu durumdayken ben ne yapabilirim abim ne yapabilir? 3000 gibi bir parayla geçiniyoruz nerdeyse. abim bazen yemek bile yemiyor çalışıyor. birde şimdi melek gibi bir canlı gelecek. ona nasıl yaşıtları gibi bir hayat vericek annemle babam? daha bir şeylerin farkına yeni yeni vardığında annesi babası 60larında olucak. abisi ablası uzakta olacak. istediği telefonu 1 yıl geçsin sonra alırız denilip unutturulacak alınmayacak. aynı şeyi abimle ben küçükken hep yaşadık. onun durumu daha kötü olacak. ben gerçekten yoruldum. sabahtan beri ağlıyorum çıkmaza girdim onlar bunu nasıl düşünmüyor anlamıyorum
- +1 yıl
Zaman her şeyin ilacıdır derler. Zasmanla her şey yerine oturur korkarım ki bi şeylerden fedakarlık edecrksin hayalerinden ve dediğin gibi rızık bölününce belki de istemediğiniz durumlara düşeceksiniz abin kendini kurtarmış o işini bir şekilde idare eder ama sen bence bu durumda elini çabuk tutmalısın kızsın birde unutma bu hayat kızlara daha zor kolay bi yoldan meslek edinmeyi düşünebilirsin mesela meslek edindirme kursları var sekreterlik kursu terzi kursu ve kuaförlük kursu gibi buna benzer kurslar var bu tarz bir meslek öğrenirsin mesela şu sıra ovarlok dikişçileri çok aranıyor sürekli ovarlok bilenleri arıyorlar iş ilanlarında yani bu tarz ek gelir elde edeceğin bir meslek öğrenirsen bir işe girersin virüs var giremem deme illa ki arayanyerler vardır en çok hangi meslek işçisi aranıyor o mesleği öğren sonra elbette okursun inşallah o zaman hayallerini de gerçekleştirebilirsin. Yorumlarda okuduğum ve anladığım kadarıyla annen baban yaşlıymış benim babam da ben doğduğumda 50 yaşındaydı bu sebeple annem ben küçükkrn öldü yaşlıydı ve ben hayata erken atılmak atılmak zorunda kaldım hiç istemediğim şeylerdi bende üniversite okumak isterdim ama okutan olmadı benimde hayallerim vardı yani gerçekyen üzücü bir durum inşallah benim yaşadıklarımı yaşamazsın yine deerken tedbir almak için ek gelir sahibi olman ve meslek edinmen senin yararına olacaktır.
Soran+1 yılya ben eğer seni üzdüysem özür dilerim. benim uzun zamandır tek isteğim okulumu hızlıca bitirip yurt dışında ek eğitim alıp orda işe başlamaktı. bunun için para ve çok çalışma gerekiyor. ailem bunu biliyordu sadece bu konuda hep arkamda durmuşlardı. şimdş ben bu sabah bebek olabileceğini tam olarak anlayınca boşluğa düştğm. azda olsa destek verilen para bebeğe gidicek çünkü. öyle işlerde çalışmak için o kurslara gitmek beni çok yorar, uyuyamam bile gğn içinde. aylardan sonea ilk defa bugün ara verdim galiba o da bu olay yüzünden. dinlenmiyorum yani. gerçekten tekrar çok özür dilerim seni üzdüysem. ama emin ol hiçbir şey için geç değil. istersen üniversite okuyabilirsin. belki istediğin şekilde olmaz ama tadını alırsın. annen için Allah rahmet eylesin umarım mekanı cennet olur.
- +1 yıl
2 yıllık kazandım ama eşim okutmak istemiyor insan zaten arkasında destek veren biri olmazsa evlenmeyi düşünür benim babam bana destek olmadı hastalığıyla meşguldü evlilik bir mecburiyet yani ama seni destekleyen bir ailen var bu günlerde geçecek mücadele ruhunu kaybetme.
Soran+1 yılaslında eşinin neden okutmak istemediğini pek anlayamadım ama siz artık ailesiniz ve istememesinin nedeni size kalmış diye düşünüyorum. lütfen sen de kaybetme mücadele ruhunu belki eşin yumuşar ve senin istediğini anlar
- +1 yıl
2021de kayıt son inşallah o zamana dek yumuşar.
- +1 yıl
Eşimin bazen fevri çıkışları oluyor sinirle arada söylemiş de olabilir seneye kadar onu bunaltmak istemedim sonra yine konuyu açarım zaten benimde evlenmeden önce birikmiş param vardı çalışıp biriktirmiştim bu parayı eşime vermiştim. Bakalım nolacak yumuşar inşallah.
Soran+1 yılinşallahh. ama eğer yine aynı devam ederse peşini bırakma. bu senin isteğin sonuçta. en son anlayacaktır😌
Bebek ordaysa size niye söylemiyorlarki? Çıldırıyorum, önemli bir karar alırken çocuklarını hiçe sayan ailelere.
15 Yorumla
Soran+1 yılben de çıldırıyorum. salak değilim zaten kısık sesli konuşmaları duyabiliyorum, bir şey sakladıklarını çoğu zaman anlayabiliyorum ama hep salağa yatıyorum. bıktım artık ama yeter.
Soran+1 yıldirek olarak hayır ama alttan alttan anlatıyorum. ama anlamıyorlar ki devam ediyorlar. benim dedikodumu yaparken yakalıyorum ve gerçekten çok üzücü bir durum. bir hafta bir şey yiyemediğimi hatırlıyorum. bir arkadaşımı yakalasam öyle güler geçerim belki ama insanın canının böyle yapması çok üzüyor. eğitim durumları babam devlet memuruydu emekli oldu. annemde çocuk bakıyor işte. aldığı para da çok az zaten. nasıl bu çocuğa bakıcaklar anlamıyorum. abimle ben de faxla bir para harcamıyoruz en azından gereksiz. o işi için ben okulum için. bizden kesseler bile bu çocuğa yaşıtları gibi bir hayat sunamayacaklar. teyzemin de 40lı yaşlarda bebeği olmuştu ama onlar ciddi anlamda zengin şu an o 4 yaşında ve hayatını yaşıyor. ama benim kardeşim öyle olamayacak
Soran+1 yılkeşke ama nerdee🤡
+1 yılHep diyorum çoğaltma üreme komtrol altında olmalı kontrol dışı üreyene hapis cezası verilmeli
219 Yorumla- +1 yıl
shdgsjfhjdf
- +1 yıl
Ama ben ciddiyim 🙂
Soran+1 yılgerçekten çok doğru. zaten şu anda hapis değil ama nüfus azaltma amacıyla yapılan şeyler var. yazık cidden. geleceğini düşünmeden bir şeyler yapmak
- +1 yıl
Cahil mal insanlar yüzünden dünya artık nüfusu taşıyamıyo.. tabiki azaltacaklar nüfusu sen dünyayı yöneten güç olsan azaltmazmısın ben olsam bende azaltırım hatta tüm cahil ahmak ter temiz trmilzerdim hitler gibi özellikle abaza sapık kardeşim artı cahilleri konteynırlara koydurur gaz verdirirdim
Soran+1 yılsen biraz sinirlenmişsin, bunlae yerine baştan kontrol etmek en iyisi sonuçta herkes bir can. anlattıklarından biri ben de olabilirim sen de kardeşinde annen de baban da. yönetimin başında olsam zaten aile planlamasını kesin kural olarak koyup baştan önlem alırdım
- +1 yıl
Nasıl sinirlenmeyeyim ki şu insanların haline bak kızlardada aşağılar var ama erkeklerde daha çok bak bütün kızları bezdirdi bıktırdılar hayattaki tüm amaçlaro cinsellik bana göre yaşamayı hak etmiyolar bu dünyada şimdi nasıl kızmayayım yani sitede bile onca kız vardı sitenin bi eğlenceli yanı vardı hepsini kaçırdılar.. kızgınlıpımı itlafı bir tarafa bırakmak gerekirse cidden kontrollü üreme şart bilinç seviyesi maddi seviye yeterliliğine göre izin verilmeli ya da hiç verilmemeli çoğalmaya zayen toplumların bilinç seviyesi arttıkça çocuk sayısı azalıyo ve en tahammül edemediğimse ülkedeki lafta zor durumda olan soğınmacı suriyelilere bakarmısın 6 ayda bir çocuk yapıyorlar ee şimdi bunca insan yükü olursa ülkede kendi vatandaşımız nasıl iş bulsun nasıl aç kalmasın bunlar öyle hafife alınacak konular değil ben başta olsam çocuk yapan suriyeliyi suriyrye geri sınır dışı ederdim doğruau en baştan almazdım ülkeye ya neyse
Soran+1 yılevet düşüncelerine gerçekten katılıyorum. özellikle şu kendi durumumdayken daha da iyi anladım. gelecekte çok sıkıntılar olscak
- +1 yıl
Çok olacak aşırı derecede çok türkiyeyi adeta yediler yazık oldu bu ülkeye.. top yaptık tüfek yaptık diiye övünüyoruz ama tek yaptığımız o zaten gerekli olan tüm dallarda yerin dibndeyiz batıyoruz allah sonumuzu hayır etsin ama hiç hayır gözükmüyo bizi cidden zor günler bekliyor
Soran+1 yılevet ben de hem bu yüzden hem de okul amacıyla burdan gitmek istiyordum. ama bu durumdan dolayı işim daha da zorlaştı. benim içimi en çok üzen de annemle babamın bunu gerçekten çok iyi bilmesi
- +1 yıl
Nereye gitmek istiyosun ki neden zorlaştı anlayamadım
Soran+1 yılyurt dışında üniversite eğitimiyle kendimş geliştirip orda işe başlamak istiyorum. yakın bir zamanda kendimş deneme amacıyla gideceğim. yakın bir zamanda, virüsten ve biraz daha para biriktirdikten sonraydı. tabi ailemin desteğiyle de. ama eğer bebek doğarsa çoğu para ona gitmeli. bu yüzden önüm kesiliyor
- +1 yıl
Anladııımmm.. çok haklısın bende buna sinir oluyorum en çokta çocuk yapmak değil önemli olan yaptığın çocuğun geleceği konusunda ona yardımcı olabilmek ön planda olmalı ama tabi onlar kendini düşünüyo yaşlanonca yalnız kalmayalım diye düşünüyolar
Soran+1 yılyaşlanınca çocukla oyun oynarlar o zaman veya bir parka götürürler, arkadaşlarının ailesiyle kanka gibi olur sohbet ederler :) ironi yapıyorum şimdş okuyup anlamayan olur da söyleyeyim. çocuğa da üzülüyorum, abime de kenime de. bir tek annemle babama üzülmüyorum. abimle ben zaten velisi gibi olacağız. babam yerinden kalkıp ilacını almaya üşenen bir insan. çocuk bakıcıları olacak galiba. yazık
- +1 yıl
Evet bir nevi mantıklı gerekçeler haklısın
- +1 yıl
Parkta çocuğu sallarlar salıncakta ara ara çocuk onları sallar yuvarlanır giderler jsnsns
Soran+1 yıloh miss xjskxnalxn
- +1 yıl
Tabi kızım o zaman sen abin evlencek belki o zaman napcaklar kimle çarpışan arabaya binicekler kiminle yamaç paraşütğ yapcaklar çok bencilsin biraz onlarıda düşün 😅
Soran+1 yılonların bizi düşündüğü gibi ben de onları düşünüyorum hemmeen jdsldnslxndl
- +1 yıl
ya da hemen evlenip sen çocuk yapsaydın senin çocuğa onlar baksaydı nasıl ama aşırı mantıklı dimi
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılsonuçta annelik duygusu annen istemiştir babanla tabi sende etkileneceksin kızsın evde sürekli sana bakmak sorumluluk düşecek
04 Yorumla
Soran+1 yılişte ben o sorumluluğu almak istemiyorum. en azından durumumuz böyle zor olmasaydı alırdım veya bize fikir sorsalardı ve bizi ikna etmeye çalışsalardı. kendileri çeksin. ben severim ablalık yaparım ama gece uyanıp o uyanıksa onu uyutmaya çalışmam, altını değiştirmem ailemin yanındayken. onların görmediği yerlerde yaparım
- +1 yıl
seninde kendine göre işlerin var doğru eğitim olsun vs ama yapan kendisi sorumluluğu alır bakar
Soran+1 yılkendileri baksınlar ben eğer bebel varsa anneme babama karşı istemeden soğurum. bebişi gizli gizli severim.
- +1 yıl
:) artık olunca neler olur neler
Çocuk olursa size huzur olur. Çocuk doğarsa düzgün davran çocuğa.
01 Yorumla
Soran+1 yılyahu gaddar biri değilim. kendimden çok severim. istemiyorum demem o anlamda değil. zaten diğer yorumlarda da yazdım
bence bunlarin ikiside iştahlılar arkadaşım kesin bebek var
01 Yorumla
Soran+1 yılgerçekten iştahlılar zaten o yüzden şüpheleniyordum. ve daha 3-4 ay önce çok büyük bir kavgayla ayrılmak istemişti annem. ama bana açıkladıklarında durumu her şeyi söyleyeceğim. sonuçta yaptıklarının daha geri dönüşğ yok ben de benden abimden kesilmesine izin vermem
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin isteyip istememene göre mi olacak çocuk. Lafa bak. Onlar istiyor ki yapmışlar.
03 Yorumla
Soran+1 yılben de bir aile üyesiyim ve eğer varsa benim de sorumluluğum altımda olacak. sadece 2 velisi olmayacak bu çocuğun. annem babam yaşlandığında biz bakacağız bu çocuğa. fikir sorabilirlerdi
Cevap sahibi+1 yılKızım iznin varsa babanla sevişip içime boşalacak çocuk olacak. İznin var mı mı diyecek 🤣🤣
Soran+1 yılaynen kanka tam olarak öyle diyecek... bizi oturtup biz çocuk istiyoruz sizin fikriniz ne olur diye sorabilirler. salak değiliz ki ay siz sevişcek misiniz demeyiz herhalde. mantıklı düşün
Abin 24yasinda gitsin çalışsın sende 20yasindasin evlen çocuğun hakkını yemeyin 🙃😁😁😁
06 Yorumla
Soran+1 yılabim zaten çalışıyor ama daha işleri kendini tek başına taşıyacak kadar büyümedi. ayrıca bebek olucak diye istemeden evleneyim mi? bu nasıl bir mantık. her insanın olduğu gibi benim de hayallerim isteklerim var. yurt dışına gitmek orda eğitim almak gibi. eğer bebek doğarsa benim bu hayalimin yarı yarıya önüne geçilmek zorunda. benim birikimimin bır kısmı ona kullanılmak zorunda.
Soran+1 yılve ayrıca çocuğun hakkını yemeyin :)? acaba annemle babam bizim hakkımızı yiyor olabilir mi bu durumda?
Soran+1 yılha yani bu zamandan sonra bize destek olmasınlae mı? bizim hayallerimizi bilip, hatta bu hayallere katkı verip bize zamanında gaz verip şimdi destek olmasınlar mı? bebeğe mi para versinler sadece? e o zaman bu bebeğe de gaz vericekler şunu ol böyle yap şunu sonra bizim gibi yüz üstü bırakıcaklar. at gözlüğü kullanma. empati kur
Soran+1 yılben kıskançlık yapmıyorum ve asla yapacal biri değilim. sanki annem babam beni çok seviyorda kıskanayım. yeğeninle durumlarımız çok farklı farkındaysan. o ÜÇ yaşında. ben 20 abim 24. bak YİRMİ. annemizi babamızı sen düşün. birde biz 3-4 yıl sonra olmuşuz evlilikten. bizi kapıya koymuyorlar zaten ama daha düne kadar ki olanaklarımız kısıtlamak zorunda kalıyorlar. düşğn şimdi. sen 20 yaşındasın bir abim var 24. emekli maaşıyla geçiniyorsunuz annen babanla. yurt dışına gitmek istiyorsun sen ve abin daha yeni iş yeri açmış. zaten ekonomi kötü birde o işini büyütmeye çalışıyor. yoktan bir çocuk geliyor bakmak zorundasınız ona. masraflarını düşün. zaten 50 lira gibi bir para zor arttırıyorsunuz, aylık 1000 lira en az gerekli artık. abin tamam diyor gidiyor evden zar zor geçiniyor. e burda abinin suçu ne. en azından ailesiyle birlikte yaşıyordu, kazandığı az miktar parayı işini büyütmek için biriktiriyordu. -1 zarar oldu şu an. sen yurt dışına gitmek için para biriktiriyordun artık onu yapamaz oldun. hayallerin, işin için olması gereken şey artık daha uzun sürede olacak. e bu da -1. annen baban zaten şimdiden bir sürü hastalığa sahip, çocuk 10 yaşındayken belki ellerini zor kaldıracaklar. kim götürecek bu çocuğu okula, kim ödevine yardım edecek? bu çocuğa da yazık. daha dün ayrılcam ben senden diyip kavga eden bir ailenin çocuğusun birde kim bilir kaç kavga kaç şiddet göreceksin. e bu da -1. daha da bir şey söylemek istemiyorum.
Gizli Üye(18-24)+1 yılSana ne? Onların kararı sırf sen istemiyorsun diye aldıracak değiller. İstemiyorsan git üniversite oku veya çalış ayrı bir eve çık
04 Yorumla
Soran+1 yılbana ne mi? farkında mısın bilmiyorum ama annem hamile yazmışım? komşumuz veya o bu değil. üniversite okuyorum zaten de sorun bu. üniversiteden sonra yapmak istediklerimi biliyorlar. abime yardım etmeleri gerektiğini de biliyorlar. bunu kendileri de söylüyorlardı, kızın biz sana yardım ederiz sen merak etme , oğlum şunu şöyle reklam yaparsan olur merak etme biz sana yardım ederiz gibi. aldırsınla da demedim. burda ben ne yazmışım sen ne yazmışsın gerçekten algını anlamadım. istersen bir önce git yorumları oku. çünkü içi dolu olan bir yorum değil seninki.
Soran+1 yıl@Efcnfnds gerçekten bazı insanların düşünme tarzını anlamıyorum
Cevap sahibi+1 yılMaddi durumunuz yeterince iyi değilse bunu düşünüp yapmamaları gerekiyor zaten ben bilmiyorum durumunuzun nasıl olduğunu
Küçümene hoşgeldin partileri 🤦♂️
11 Yorumla
Soran+1 yılküçümene?
+1 yılannenin karnına bir tekme at. düşsün bebe
05 Yorumla
Soran+1 yılben bebişe zarar vermek istemiyorum ki eğer varsa. hatta varsa istediğim şekilde iş sahibi olup onu yaşıtları gibi büyğtebilecek hissedersem yanıma bşle alırım. sorun annemin ve babamın özğr dilerim ama salaklığı. ironş yaptığını varsayıyorum 🙂
- +1 yıl
hee, öyle mi. açık konuşmak gerekirse ironi değildi, ciddi ciddi bunu söyledim😅sen ve abin çocuğu istemiyorsunuz sandım. ondan böyle dedim. eğer kardeşinizi şimdiden sevdiyseniz, bunun üzerinden polimik yapmayın bence. olan olmuş artık.
Soran+1 yılabimin haberi yok aslında daha :(. ben annemin ve babamın düşüncesizliğinden burdayım. evet olan oldu. tam anlamıyla emin olmak için soracağım hamile misn diye. ben yine de seni ironi yapmış sayıyorum. bu insanlığa girmez :/
- +1 yıl
öyleyse senden de daha doğmamış bebeden de özür diliyorum. senle abin ondan nefret ediyorsunuz diye öyle dedim. annenle babanla konuş korunmayı öğrensinler. en azından bu bebe son olsun. bakarsın, bu bebenin arkası gelir.
Soran+1 yıltöbe de töbe. bu sefer zaten ben evden kovarım ya o ne öyle bu zamana kadar yapmamışlar gelip bizi mi bulmuşlar. korunmayı ben öğreticeksem valla daha ne diyeyim nasıl yapılmalı neden yapılmamalı onu da öğretmem lazım
+1 yılAnnene kürtaj olmasını söyle
01 Yorumla
Soran+1 yılolmaz ki. eğer varda geri dönüşü yok yazmıştım bir yerde. o yüzden de sinirleniyorum. en azından ağzımızı arayabilirlerdi
Çocuk & Ebeveyn konusunda 789 cevap paylaştı. Söylerler yakında isteyerek olduğunu düşünmüyorum
06 Yorumla
Soran+1 yılöyle ya da böyle büyül ihtimal oldu. yapacak bir şey yok olduysa. ama gerçekten eğer olduysa bir süre yakın olabileceğimi zannetmiyorum anneme babama. daha geçenlerde ayrılacaklardı..
Soran+1 yılben de sana yorum yazarken bu aklıma geldi. o zaman doğacsk olan çocuk abimle benden daha çok çekicek demek...
Soran+1 yılzaten bence yeni çocuk doğdukca o daha çok sevilir ama o anlamda demedim. annemle babam en az haftada bir kere kavga eder. babamla abim de çok iyi anlaşamıyor. abimle babamın kavgalarını göre göre büyüdüğüm için bu zamana kadae hep asi oldum kavga olduğu zaman. babamla benim kavgalarımla büyüyecek demek bu
+1 yılAllahım verdiğine isyanın etme
23 Yorumla
Soran+1 yılisyan etmiyorum aslında sadece zaten kötüye gidiyor durumumuz bebek gelicek bizden çok şey gidicek, evet onu severim sayarım ama kendim içim abim için sabahtan beri oturdum ağlıyorum
- +1 yıl
Rabbbimizin Bir ayeti var, yarattığım kulun rızkından şüphe etmeyin diye.. Bunun üstüne konuşacak bişey yok
Soran+1 yılbenim yerimde olsan ne demek istediğimi gerçekten daha iyi anlayacaksın. evet bu ayeti biliyorum ama anlatmak istediğim bunun dışında
bebeği veren Allah
senin ne haddine istememek06 Yorumla
Soran+1 yılya ben burda ne demişim sen ne diyorsun gerçekten. neden istemediğimi söyledim ama bu şu anlama gelmiyor bebek varsa yakarım şunu ederim bunh ederim.
Soran+1 yılYA BEBEĞE BİR ŞEY DEMİYORUM? KENDİMDEN ÇOK SEVERİM BEBEK AŞIĞI BİR İNSANIM ZATEN. ama mantıklıca bir şey değil bu bizim ailemiz için. bunu demek istiyorum. psraya gelirsem, para gelecek için önemli. mesleğimi elime tam anlamıyla alınca zaten lafını bile etmem para atarım her gün çocuğa. ama alabilmem için de yani istediğim şekilde alabilmem için de psra lazım. bu durumds bu olmayacak anlamına geliyor doğal olarak da sinirleniyorum
Soran+1 yılinancım var ama bu anlayış içinde olmam gerektiğini bence göstermiyor. bize sorsalardı anlayış içinde olmadığımızı göreceklerdi. utanılacak bir şey değil. Allahım affet ama salaklıkları bize kalacak. haa bir dakika yanlış anlaşılmayayım onu kendimden çok severim. bej burda başka bir şey demek istiyorum
+1 yılYok artık sizene
03 Yorumla
Soran+1 yılGERÇEKTEN ÇILDIRACAĞIM ŞİMDİ BİZİM DE SOYADIMIZ VAR? BİZ DE BU AİLENİN BİR ÜYESİYİZ. ANNEMDEN BABAMDAN DAHA ÇOK VELİLİK YAPACAĞIZ BİZ BU ÇOCUĞA. ONLARIN DURUMU YETMEYİNCE BİZ DESTEK OLMAK ZORUNDA OLACAĞIZ. YAHU BU ÇOCUK 10 YAŞINDAYKEN BABASI 60 YAŞINDA OLACAK?
- +1 yıl
Olsun ne olacak saygı duymalısınız buna
Soran+1 yılduyamıyorum işte sorun bu zaten. bana fikir sorulmadıysa bana da saygı duyulmuyor yok sayılıyorum demek bu. o zaman ben de saygı duymam.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAnnnenin yaşı kac
04 Yorumla
Soran+1 yıl49
Cevap sahibi+1 yılTeyzem 47 kondom yırtılmış hamile
Soran+1 yıldaha önce çocuğu olmuş muydu?
Cevap sahibi+1 yıl6 cocugu var
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat