Annem galiba hamile ve ben gerçekten hiç istemiyorum?

abim 24 yaşında ben de 20 yaşımdayım. uzun zamandır zaten şüpheleniyodum hamile olabileceğinden ve bu sabah 7 falan gibi uyanıktım çünkü derslerim var ve annem işte normal konuşuyordu sonra dedi ki şuram ağrıyo, galiba o sırada babama gösterdi neresinin ağrıdığını ve biraz normal konuştular sonra annem bebek orda dedi. gerçekten böyle duydum. maddi durumumuz bunu kaldıracak değil. bebeğin bakımı için abimden benden yani bizden kesim yapıcaklar. ya abim babası yaşında olucak ya. çocuk 10 yaşına geldiğinde babam 60 küsür yaşında olucak. aile planlaması diye bir şey var çıldırıyorum şurda ya. emin olmak için annemin ağzını arayacağım umarım bebek falan yoktur
Güncellemeler
+1 yıl
yani arkadaşlar abin büyümüş sen de git evlen diyen var? gerçekten bu nasıl bir mantık ya? hayalimdeki iş için bana destek olmaları lazım. zaten kendi birikimim var, abim de çalışıyor ama daha tamamen kendş ayakları üzerinde duracak kadar büyümedi. her insan evlenmel zorunda değildir veya her insan 20 yaşlarında meslek sahibi olmak zorunda değildir. belki benim hayallerimdeki iş için en az 30 yaşında olmam gerekiyor? lütfen sadece gördükleriniz açısından düşünmeyin, farklı yerlere çekmeyin
Annem galiba hamile ve ben gerçekten hiç istemiyorum?