+1 yılAldırma neden aldiriyorsun zaten evleneceksiniz ya nasıl bir kaynana bu. Tek suçlu sen misin canım ya evlenmeden niye teslim ettin kendini. Daha çok kadınlar mağdur oluyor böyle durumlarda. Yazık oldu bebek aldıracaksin her ne kadar nişanlın olsada evlenmeden birliktelik yaşamamaliydin. Sanırım ayrıldın ondan şimdi nasıl evleneceksin bekaret önemli çünkü. Şimdiden sonrada artık oku öğretmen ol mesleğin olsun ayaklarının üzerinde dur. Kimseye muhtaç olma. Zararın neresinden dönersen kardir canım her işte bir hayır vardır en azından bu adamdan baba olmayacağını koca olmayacağını gördün. Hele kaynana ya siz zaten nişanlısınız insanlık mı bu birde şöyle düşün canım sen bu ana kuzusuyla evlenseydin boşanırdın iyi ki bu aileye çocuk vermemiştin
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
delimisin kızım sen zaten bir hata etmişsiniz günahını üstlenmişsiniz buna saygım var ama bir cana kıymak var işin sonunda o nasıl anneymiş ya aldırmak gerekşyo diyo namusunu düşünüyo salak karı günahını düşünen yok nasılsa salaklık etme git nişanlınıda ikna et olmuyosa koy tekeyi saanki tek ettin bu işi
017 Yorumla
Soran+1 yılIstemiyor asla olmaz aldirilacak diyor
Soran+1 yılNe yapacağım ben 😪
Soran+1 yılZor demi
Soran+1 yılTek başıma mi bakayım sence
Soran+1 yılYan yana olunca çok iyiyiz ama niye böyle yapıyor bilmiyorum
Soran+1 yılEvet aynen öyle o yüzden pişman olacak eminim ikna etmem gerek
Soran+1 yılAynen
+1 yılÖncelikle nişanlını aldır. Torun vereceğin aile, bunu aldırmanı nasıl isteyebilir ben de bunu aklıma aldıramıyorum. Hani sevgilin olur, erken olur alırdırırsın. Onu anlarım. Ama evleneceğin adam bu. Ailesi de biliyor. Mal bir aileye gelin oluyorsun sanırım. Senden torun istemiyorlarsa o bebeği aldırmış olursan, aldırdığın gün nişanlının kıcına da tekmeyi bas.
Ayrıca hata yaptığın konu nişanlınla birlikte olmak değil, korunmamak.
Ailevi durumuna göre karar vermelisin. Çocuğu kabullenebileceklerse yani senin yaşantına sorun yaratmayacaksa doğum da yapabilirsin. Sen daha iyi tanıyorsun onları.00 Yorumla
+1 yılO nişanlım dediğin adamda kuş kadar yürek yokmuş. Madem bişey yaptı arkasında niye durmuyo. O şerefsiz annesini de saygıyla selamlıyorum. İşin zor valla kardeşim. Ama ne olursa olsun canına kıyma evladının. Git ailenle konuş, bu evlilikten de vazgeç. O insanlar sana ömür boyu rahat yüzü göstermez.
13 Yorumla
Soran+1 yılOrtada Nisan kalmadı ama bebek dr olmayacak malesef benim ailem bunu kaldırabilecek bir aile değil
- +1 yıl
Neler yaşadığını tahmin edebiliyorum. Karar vermesi çok zor bir durum. Allah yardımcın olsun
- +1 yıl
Teşekkür ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
+1 yılSöyle düşünelim kayinvaliden ya senin namusunu düşünüyor. Insanların oğlumun uzerine kaldı veya aa hamile miymiş demelerini istemiyor. Ya da seni istemiyor bebek alınır alınmaz iş bozulacak bilmiyorum. Sadece aldırmak istemiyorsan aldırma çünkü çok günah. Hata mata olmuş bir kere keşke demenin anlamı yok yaşama hakkını elinden alma lütfen
13 Yorumla
Soran+1 yılPeki nişanlım yanimda olmazsa
- +1 yıl
Ailene söyledin mi haberleri var mi
Soran+1 yılYok
+1 yılBak kuzum bu sadece senin hatan değil o nişanlın olucak herifin de suçu madem doğurmak istiyorsun al çocuğu karşına konuş sende söyle aldırmak istemedigini diycem ama görüyorum ki çocuk annesinin dolduruşuna geliyor ve sen direndikçe bu kadın onu senden uzaklaştırıcaktır ve sen bebekle ortada kalabilirsin o yüzden aldırmanı ve o şerefsizden ayrılmanı tavsıye ederım
01 Yorumla
Soran+1 yılYalvardım yapmayalım diye aldırmayalım diye ama aldirilacak diyor annesi doğuracaksan annenin evinde doğur diyor
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 329 cevap paylaştı.
+1 yılAtalar yapar evlatlar çeker.
Diye bir laf var.
Daha evlenmeden neden birlikte olursunuz ki anlamıyorum gerçekten.
Nişanlılık evlilik değildir.
Günah, haram boyutunu söylemiyorum bile.
Gördüğün gibi ex nişanlın denen gereksizi de gördün.
Anası da direk seni suçlamış.
Unutma erkek sıyrılmak isterse hemen kıvırır.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖncelikle kayınvaliden çok cahil ne demek bu senin hatan? Sanki dölü sen akıttın mk.
Ayrıca nişanlına söyle erkenden evlenelim o bizim bebeğimiz vs şeyler de ya da ne biliyim gideceğin doktora söyle yalan uydursun işte çocuk aldırmaz kansızlık vs var masada kalabilir tarzında şeyler söyle.
Unutma o senin canından bir parça ve sevdiğin adamın bebeği. Sana tutunarak şu an hayatta onu öldürürsen katil olursun hemde değmeyecek mahlukatlar için00 Yorumlahım sımdı aldırmazsan tek basına bakıp buyutmek zorunda kalırsın ama aldırırsan pısman olursun ama sorumlulugun olmaz o nısanlını derhal bırak bence cunku senın yanında olması gerekırken annesının yannda olmus
00 YorumlaKarnındakinin yasayip yaşamayacagina kayinvaliden karar veremez nisanlinla konus seni gercekten seviyosa oda ister bebegi ustelik ikinizin bir parcasi yazik gunah
07 Yorumla
Soran+1 yılOlmaz diyolar doğurmak istiyorsan annenin evinde doğur diyolar
Soran+1 yılOlmaz yapamam
Soran+1 yılZorla kürtaj oluyorum ben istemiyorum
Soran+1 yılTamam
kusura bakmada senin sevgilinin annesi tam bir kaltakmış. nasıl seni suçluyor sadece bu haltı sen zorla mı yaptırdın ona. ve de nasıl yapabildin bunu ya evlenmeden
00 YorumlaSakın aldırma sakın çocuk alınacak seni şutliycaklar nisanlinida apar topar everirler senden kurtardiklarina emin olmaya
039 Yorumla
Soran+1 yılNisanlimda istemiyorum aldıralım diyor
Soran+1 yılNasıl olacak ki annesinin sözünden cikmaz
Soran+1 yılAilem mahveder beni
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Soran+1 yılYüz yüze konuşmalıyım dimi
Soran+1 yılTamam deneyecgim
Soran+1 yılDedim sadece nikah ayrı ev istemem şimdilik annenle kalırız dedim hala hayır diyor
Soran+1 yılDoktor ultrason resmini vermek istedi onu bile bana vermediler attılar çöpe
Soran+1 yılBilmiyorum
Soran+1 yılTeklif edeceğim onu da
Soran+1 yılNasıl ikna edeceğim
Soran+1 yılAnlamıyor ki
Soran+1 yılÇarşambaya kadar zamanım var
Soran+1 yılParamız yok durumumuz yok askersij falan diyordur
Soran+1 yıl8 Ay var
Soran+1 yılOnun geleceği ay bebek olacak ama askerlik yaptığı yerle yaşadığım yerin arası yarim saat çarşı izinlerine eve geliyor düşün yani
Soran+1 yılBana resmini vermediler onlar aldi
Soran+1 yılHala istemediğini söylüyor ayrıca bebeği aldırınca beni de bırakacakmış
Soran+1 yılAilem öğrenirse beni reddeder
Aldırmak çok yanlıs ya sırf toplum baskısından korktukları için dügünü hemen yapın aldırmayon bebegi de
013 Yorumla
Soran+1 yılZorliyolarlar
Soran+1 yılMaddi durumları yokmuş ve nişanlım asker
Soran+1 yıl19 yaşındayim
Soran+1 yılÖylesi de kötü zorla istenmeyen bir bebwk
Soran+1 yılAnnesi çok kötü biri
Soran+1 yılTamam
Soran+1 yılYok olmaz diyor ben aldırmayayım tek. bakarim diyorum ona bile hayır diyolar
aldırmaya mı karar verdin yoksa aldırmaya mı zorlandın? evlenince hamile kalmış olsaydın aldırmazdınız. sanırım elalem ne der düşüncesiyle aldırmak istiyorlar. tabi sona erecek olan onların hayatı değil
01 Yorumla
Soran+1 yılAldırmak zorundayim
bence bunu uygun bir dille ailene anlat ailen sana destek cikacaktir ya da nişanlinla konuş zaten evleniceksiniz bebekde evlilik icin bir adim olur
00 Yorumla
+1 yılSenin duygularını zerre onemsemiyorlar değil mi? Çünkü nişanlın için değerli değilsin. Öldürecek mısın o canlıyı. ?
00 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 665 cevap paylaştı. Zorla bebek aldırmak diye bir şey olamaz... Son karar senindir.
011 Yorumla
Soran+1 yılDaha aldırmadım
Soran+1 yılAyrıldık
Soran+1 yılBakacağımi söylediğimde benim cocugumu doğuramazsın diye tepki alıyorum aldirmaktan baska çarem yok
- +1 yıl
güzel insan ne demek benim çocuğumu doguramazsin diyor. Bana onun adreeini verir misin ya da telefon numarasını
Soran+1 yılYapamam belalı biri başıma bela acar
- +1 yıl
Hangi şehirde
Çocuğuna sahip bile çıkmayan adamdan sana koca olmaz.
Doğurmak istiyor isen meçbur alıcaklar07 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle O yüzden aldırmak zorundayım
Soran+1 yıl23 yaşında o
Soran+1 yılVe askerde zaten yeni gitti dahw
Gizli Üye(25-29)+1 yılTabiki aldırma bunun vebalini nasıl ödiceksin. Onlar da istemiyorlarsa istemiyorlar. O senin çocuğun kimse zorla aldırtamaz. Sakın çocuğunu aldırma sakın!!!
0119 Yorumla
Soran+1 yılNasıl olacak nasıl. bakacagim bilmiyorum isim evim yok yardımcı olacak kimsem hok
Cevap sahibi+1 yılSen bu adamak evlenmicek misin
Cevap sahibi+1 yılBu adamla evlenmicek misin
Soran+1 yılEvlenecektim ama bebeği istemiyor ki
Cevap sahibi+1 yılYa nasıl olsa evlenince çocuk istemicek mi nasıl istemiyor ya
Cevap sahibi+1 yılİster kabul etsin ister etmesin o sizin çocuğunuz
Cevap sahibi+1 yılBasta kabul ediyormuş peki şimdi ne değişmiş? Annesi ne söylemiş ki ona
Soran+1 yılBilmiyorum
Soran+1 yılNişanlım asker bende universitedeyim
Cevap sahibi+1 yılSorsana konuşsana nisanlinla
Cevap sahibi+1 yılZaten evleniyorsunuz aldırmak niye?
Soran+1 yılAskerliği yazın bitiyor
Cevap sahibi+1 yılOlsun sonuçta evleneceksiniz. Sen anne olacaksın hiç mi acimicaksin yavruna. Onun yaşama hakkını nasıl elinden alirsin?
Soran+1 yılBenim elimde değil ki tek başıma naısl bakayım öğrenciyim
Cevap sahibi+1 yılOnu da o hatayı yapmadan dusunmen gerekiyordu. Siz yazın evlenmeyecek misiniz?
Cevap sahibi+1 yılEvleneme kadar daha doğum yapmış hile olmicaksin
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılAldırman çok saçma. Zaten evleneceksiniz.
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılAldırma o zaman anlat nişanlına bunu
Soran+1 yılAnlamıyor
Cevap sahibi+1 yılAnlamıyorsa anlamasın. Ben bebegimi aldırmicam de. Kimse zorla aldıramaz ailen sahip çıkmıyor mu hiç
Soran+1 yılÇıkmıyor cikmazlar
Cevap sahibi+1 yılNe olursa olsun o bebeği öldürmeye hakkınız yok. Bu haltı yerken onu da düşünecektiniz
Soran+1 yılBenim suçum ne istemiyor yalvardım ikna olmuyor
Cevap sahibi+1 yılNişanlın kaç yaşında senin
Soran+1 yıl23 yaşında
Cevap sahibi+1 yılNişanlın eğer adamsa annesinin sözünü dinlemez bu konuda.
Soran+1 yılAdam değil pislik insan çocuğuna nasıl kiyar ya
Cevap sahibi+1 yılVar ya çocuk olmasa ayrıl girsin derdim anasının sözünden çıkmayan dizinin dininden ayrılmayan erkekten bir bk olmaz ben sana soyliyim. Mutsuz eder seni kaynana gazabına uğrarsın
Cevap sahibi+1 yılNasıl böyle bir aptallık yapabildin ya kusura bakma da
Soran+1 yılAma çocuk var işte
Soran+1 yılBilmiyorum ki
Cevap sahibi+1 yılArtık bir halt yetmişsin kızım. Çocuğunu sakın aldırma o adamla da bir an önce evlenmeye bak yapicak bisey yok yaptığının bedelini ödemelisin
Soran+1 yılAdam evlenmek istemiyor ki
Cevap sahibi+1 yılNasıl istemiyor ya siz niye nisanlisiniz kızım o zaman?
Cevap sahibi+1 yılÇocuk oyuncağı mı bu
Soran+1 yılHep annesi yapıyor
Cevap sahibi+1 yılOldu canım ya sen çocuğu aldircaksin onlar da senin kicina tekmeyi basacaklar yok ya? Kesinlikle o çocuğu aldırmıyorsun seninle evlenmek zorunda kalır. Onlara istediklerini verme sakın aldırma o çocuğu
Cevap sahibi+1 yılIlle de evlenmem derse dava acarsın baglatirsin nafakayı bak nasıl yola geliyorlar
Soran+1 yılBana doğuracak olursan annenin evinde doğur dedi annesi
Cevap sahibi+1 yılAilen de bilmiyorsa eğer açıkla bu durumu eninde sonunda öğrenecekler
Soran+1 yılAilemde beni reddeder ama
Cevap sahibi+1 yılSaçmalama reddetmek o kadar kolay değil. Esiret ailesinde mi yaşıyorsun. bir kere senin öncelikle zina yaptığın için Allah'a tövbe etmek lazım. Kim bilir bir de ksc defa zina yaptın da çocuk denk geldi oldu
Soran+1 yılHaklisin
Cevap sahibi+1 yılAilene açıkla durumu nasıl olsa öğrenecekler bari senden duysunlar
Soran+1 yılYapamam korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılAilenin haberi olursa nişanlın ve annesi de o kadar rahat davranamazlar sana karşı
Cevap sahibi+1 yılTamam ailen mutlaka çok kızacaktır belki saçından tutup suruklicekler seni ama yapacak bisey yok olan olmuş artık
Soran+1 yılAilemin başı agrir istemiyoruz derlerse
Cevap sahibi+1 yılAnnene açıkla önce durumu kızım mecbur soyliceksin eninde sonunda öğrenecekler nisanlindan öğrenseler daha mı iyi
Soran+1 yılO söylemez ki
Cevap sahibi+1 yılBu adam senin nişanlın değil mi mecbur evleneceksiniz bu durumda ailen niye desin istemiyoruz diye bir an önce evlendirsinler seni
Soran+1 yılAilem değil nişanlım ve ailesi istemiyor artık
Cevap sahibi+1 yılHatta yaza da bırakmayın basın bir an önce nikâhı düğünü yaza bırakırsınız. Bu böyle gitmez
Soran+1 yılIstemiyorlar diyorum
Cevap sahibi+1 yılBen de diyorum ki ortada çocuk var istemek zorundalar. Sen çocuğunu aldırmıcaksin. Mecbur evlenecek seninle. Yok öyle hamile bırakıp kaçmak
Soran+1 yılBen mahvoldum ya
Cevap sahibi+1 yılBence annene anlat durumu böyle kendini yiyip bitirirsin
Cevap sahibi+1 yılSen o çocuğu aldirdigin an kicina tekmeyi basarlar sen de çocuk katili oldugunla kalırsın buna izin verme. Sen beni dinle önce annene anlat durumu
Cevap sahibi+1 yılZaten boyundan büyük işlere kalkışmışsın. Bırak annen halletsin
Soran+1 yılAnnem beni anlayabilecek kapasitede biri değil biraz eski kafali
Soran+1 yılAnnem de aldirmami ister bence
Cevap sahibi+1 yılBasın nikâhı bir an önce yaza beklemeyin annen sıkıştırsın onları biraz
Cevap sahibi+1 yılO zaman once annenin agzini ara
Soran+1 yılBen nişanlımı ikna etsem annesinden gizli nikâhı yapsak ne olur
Cevap sahibi+1 yılNe tepki vereceğini öğren. Bu durum okuldan birinin başına gelmiş gibi anlat bakalım ne dicek
Soran+1 yılKuzenimin başına gelmişti çok kızmıştı görmek istememişti
Cevap sahibi+1 yılPeki şu an?
Soran+1 yılŞu an kızmıyor çünkü kız çocuğun babasıyla evlendi
Cevap sahibi+1 yılYa sizin zorunuz ne gidip elalemin herifiyle zina yapıyorsunuz evlenmeyi beklesenize ya. Erkekler sizi mal yerine koyup kullanıyor sonra da çöp gibi atıyorlar. Siz hala akillanmiyrosunuz. Kuzeninin de başına gelmiş bir de insan ders çıkarır bundan biraz ya. Kafanızı çalıştırın biraz ya
Cevap sahibi+1 yılOha babasıyla mı
Cevap sahibi+1 yılNasıl ya
Cevap sahibi+1 yılÇocuk noldu Peki?
Soran+1 yılYanı çocuğun babasıyla evlendi kendi babası değil karnındaki çocuğun babaşı kabul etti evlendiler
Cevap sahibi+1 yılbir dakka ben anlamadım karnındaki çocuğun babası mi adamın babasi mi
Soran+1 yılŞu an çok sağlıklı bir kız çocuğuna sahip
Soran+1 yılKarnındaki çocuğun babqsi
Cevap sahibi+1 yılTamam işte sen de söyle evlen gitsin
Soran+1 yılIstemiyor çocuğu evlenmekte istemiyor
Cevap sahibi+1 yılBu çocuk seni sevmiyor mu
Soran+1 yılLafta seviyordu ama şu durumda sevgisine inanmıyorum
Cevap sahibi+1 yılO bebeği kabul edecek buna mecbur bunu aklına soksa iyi olur
Soran+1 yılEtmiyor çabalamalı miyim
Cevap sahibi+1 yılMadem sevdiğini söylüyor evlenecek
Cevap sahibi+1 yılÇabala tabiki mecbur kabuk edicek
Soran+1 yılNeler yapabilirim sence
Cevap sahibi+1 yılSakin aldırma o bebeği her seyi mahvedersin
Soran+1 yılIstemiyorum aldirmak
Cevap sahibi+1 yılAldirma o zaman kimseyi de dinleme bu konuda. Sen kararından dönme
Soran+1 yılYa kabul etmezlerse peki
Cevap sahibi+1 yılAma annene bir an önce anlat durumu buna mecbursun. Karnın büyüyecek herkes öğrenecek. Eğer annenin öncesinde haberi olursa daha temkinli davranabilirsiniz
Cevap sahibi+1 yılYa da dur ya söyleme
Soran+1 yılBence söylememek en iyisi şu an icin
Cevap sahibi+1 yılKürtaj yapma yasağına kadar söyleme
Soran+1 yılTamam
Cevap sahibi+1 yılBebeği aldırmicak duruma geldiğinde kimse aldırtamaz zaten bebeği mecbur dogurursun
Soran+1 yılAma haftasını falan biliyolar
Cevap sahibi+1 yıl5 haftalikmis 6 hafta daha bekle
Soran+1 yılÖyle de kabul etmezler huylarını biliyorum
Cevap sahibi+1 yılAilene söyleyenden bahsediyorum
Soran+1 yılAnladım
Cevap sahibi+1 yılBiliyorlarsa biliyorlar önemli değil seni zorla kürtaja yatıracak halleri yok herhalde
Soran+1 yılYapamazlar ama kabul de etmezler
Cevap sahibi+1 yılBekle 6 hafta daha sonra isteseler de kimse aldıramaz o bebeği kanunen
Cevap sahibi+1 yılDava acarsın kabul etmezlerse
Cevap sahibi+1 yılDayarsın nafakayı bak bakalım kabul ediyorlar mi etmiyorlar mi o zaman görürüz
Cevap sahibi+1 yılO kadar kolay değil hamile bırakıp bir de çocuğu aldirtip kaçmak. Hakkını aricaksın. O sadece senin çocuğun değil onun da çocuğu
Soran+1 yılÖyle de iste
Cevap sahibi+1 yılSen beni dinle bekle bebek büyüsün. Sonra zaten ailenin haberi olacak. Aileler devreye girince kaçmaları o kadar kolay olmicak. Bir de seviyroum diyormuş seni evlenecek mecburen. Ailen senin ortada kalmana musade etmez bence
Soran+1 yılTamam olur
Cevap sahibi+1 yılTövbe et bir daha da zina yapma lütfen. Allah boşuna haram kılmamış bunu. Bak iste böyle kötü sonuclari oluyor sonra
Soran+1 yılTamam ederim
Cevap sahibi+1 yılYalnız kürtaj olduğunda karnında ameliyat izi olacak. Ilerde başka biriyle evlenecek olursan bunu ona aciklaman da gerekecek. Bunu göze alıyor musun?
Soran+1 yılBebek Karından alınmıyor
Cevap sahibi+1 yılÖyle olmadığından emin misin peki?
Soran+1 yılEminim muayene oldum 19 dklik bir işlem dendi nasıl olacağı anlatıldı
Cevap sahibi+1 yılIyi bakalım o bebek rüyalarından çıkacak mı senin
Cevap sahibi+1 yılZevk için katil oluyorsunuz
+1 yılÇocuğu aldırınca seni şutlar demişti dersin , tamam suç adamın da suçu ama Türkiyede işler böyle yürüyor
00 YorumlaDoktora gitme veled-i zina olur. Baba kabul etmez ise dava açarsın ama seninle evlenmez ise olan ufaklığa olur
00 Yorumlahayatın boyunca hatta ahirette bile sıkıntısını çekersin.. sakın aldırma gibi bişey düşünme çünkü o senin bebeğin nasıl olurda onu öldürürsün.!!
139 Yorumla
Soran+1 yılBabası istemiyor napayım
Soran+1 yılTek başıma nasıl yapayım ailem reddeder beni
Soran+1 yılTek başıma bebek bakamam ikna etmeyi deneyecgim
Soran+1 yılCanım çok yanıyor dayanamiyorum
- +1 yıl
şöyle düşün şu andaki canının yanması bebeğini aldırdıktan sonraki can yanmasının yanında hiçbişey kalacak.. ne insanlar var her yolu deneyipte çocuk sahibi olamayan.. yapma diren tek başına kalsanda diren.. ve 9 ay sonra seninle bir daha konuşalım bebeğin olduktan sonra.. iyiki seni dinlemişim diyeceksin iyiki senin dediğini yapmışım diyeceksin..
Soran+1 yılYa bu seferde cocugumu elimden almaya kalkarlarsa
Soran+1 yılNasıl kabul ettireceğim
Soran+1 yılNasıl yaptin elaleme ne deriz der etrafi düşünür beni değil
Soran+1 yılNişanlıma mesaj atayım vicdanına dokunsun istiyorum ne yazmaliyim
Soran+1 yılBana resmini bile vermediler bugün doktor vermek istedi ama onlar aldı bana vermediler
Soran+1 yılBugün öğrendik beni direk doktora götürdüler sonra annemlerin yanına geldim
Soran+1 yılAskerde çünkü ama neden istemiyor bende bilmiyorum
Soran+1 yılIşte nişanlım o yere de gelmiyor istemiyorum çocuğu diyor
Soran+1 yılDeğil
Soran+1 yılKeşke nişanlımla seni konuşturma şansım olsa beni dinlemiyor
Soran+1 yılbir şekilde onu ikna etme şansımız yok mu sence
Soran+1 yılAyrılır mıyım
Soran+1 yıl19 yasindayim
Soran+1 yılSana özelden yazsam olur mu
Soran+1 yılHayır
Soran+1 yılYazdim
+1 yılAldirma dicem de bir sey diyemiyorum zaten aldirmissindir
20 Yorumla
+1 yılİyi b. k yemişsiniz aferin.
5 dk lık zevk yüzünden katil oluyorsunuz00 Yorumla
+1 yılYa varya sizin gibi insanları böyle sıra dayağından geçirmek gerekiyor madem yapıyorsun korunsanıza adam gibi
00 Yorumla
+1 yılkayınvaliden nasıl sadece seni suçlu buldu yaa şaka gibi
01 Yorumlanişanlını ikna et ve evlen biran önce zaten ailen bir şekilde öğrenicek bari evlen
00 YorumlaBence aldırmanız gerekmiyor ama nişanlınız buna yanaşmıyorsa bence o insanla evlenmeniz de saçma olur yinede karar sizin
00 YorumlaBebeği aldıracağınıza düğün tarihini öne alın eğer aldıracaksan da bu insanla evlenme
01 Yorumla
Soran+1 yılAldirilacak bende nişanı atacagim
+1 yılNişanlısınız zaten evlen doğur annesi suçu sadece sana yükleyemez
05 Yorumla
Soran+1 yılAnnenin evinde doğur çok istiyorsan diyir
- +1 yıl
O olayı yapmasanız ayrılmak derdim
Soran+1 yılAyrıldım zaten o iş bitimce bidaha seni görmek istemiyorum dedim
- +1 yıl
Anladım
Soran+1 yılÖyle yani
+1 yılBu gençler neden beyinsiz evlilik dışı sevişmeyin ya sevişmeyin hiç mi ders almıyorsunuz
00 Yorumla
+1 yılMustakbel kaynanan tam bir katilmis mk , aldirma obur dunyada hesabini vetemezsin ebedi cehennem cekilmez
00 YorumlaAldırma cadaloz kadına bak. neden tek senin suçunmuş? Tek başınamı yapmışsın? aldırma sakıl. mecbur kabul edecekki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben öyle admında anasının da taaa meşreplerini skyim adreslerini ver bana orç kızım senin arkanda kimsen yok mu mk
02 Yorumla- +1 yıl
Korkudan adres veremiyor. Basinı belaya sokarmış kardeşim. Böyle tipleri ailesiyle birlijte meydanda zikiceksin topluca
Cevap sahibi+1 yıl@Adınıgönlümeyazdim aynen dostum bu ne mk meydan bukadar boş olamaz dimi mk
+1 yılYeirnde olsam aldirmzdim beter olsun nasil o halti isledoyseniz o zmaan kabuk etceksiniz bebegi yairn birgun terkederse napicakmsin mallmisn
00 Yorumla
+1 yılDini nikah yatmak icin değildir gunah islemeyin diye kiyilir. Alla
01 Yorumla- +1 yıl
Nasıl kiyacaksin o cana. Sen mi yarattın onu ki ölününe karar veriyorsun. Gel etme günaha girme. Vallahi ben bakarım sen dogur yeter ki. Gunahina günah ekleme
+1 yılNişanlım buna nasıl izin verir evlenmicek misiniz niye aldırıyor bence yapma evlenin düğün yapın
01 Yorumla
Soran+1 yılAnnesi hayır diyor o da oni dinliyor
daha şimdiden böyle bir olayı sana yüklemişler hayatında kolaylıklar zor olacak
00 YorumlaDüğün tarihiniz belli mi?
03 Yorumla
Soran+1 yılYazin
Soran+1 yılOlmaz diyor
Bosuna uretmiyolar lastik donlarınI.
00 YorumlaHayır, cinayetten başka bir şey değil
00 YorumlaÇocuk alınınca ailesi seni istemezse şaşma
02 Yorumla
Soran+1 yılöyle olacak zaten ben atacağım nişanı ama ilk
Sizin gibi insanlar yaşamasın zaten.
00 Yorumla
+1 yılDemek nisanlin annenin kuklası
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkürtaj yasallaştı mı?
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Sakin aldırma ne bicim yaratıksınız ya
00 Yorumla
+1 yılBir şey diyemiyorum zaten aldırmışsındır.
00 YorumlaOnu evlendikten sonra yapacaktin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCytotec diye ilaç var
07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Uzayli22 he aldırmak istiyor sandım, aldırmak istemiyorsa orası ayrı
Cevap sahibi+1 yıl@Uzayli22 çocuk düşer, 8 saate falan
Cevap sahibi+1 yıl@Uzayli22 ben sadece duydum, böyle şeylerle işim olmaz
Gizli Üye(25-29)+1 yılKaç o zaman, yurtdışına falan
00 Yorumla
+1 yıldüğünü erken tariha almanızda fayda var bence yani
00 Yorumla
+1 yılDikkat etsenize sizde sizin yüzünüzden ne oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılaldırma o kaynanada selam söyle ...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAldırın bence yaşın kaçtı
02 Yorumla
Soran+1 yıl19 yaşındayım
Cevap sahibi+1 yılNeden seviştin
Gizli Üye(36-45)+1 yılAldirma tabi ki.
10 Yorumla
+1 yılSeni sepetleyecekler
00 Yorumla
+1 yılüzuldum ya
00 YorumlaEvlen
00 YorumlaDoğur