Gizli Üye(36-45)+1 yılsenin halin arap git bir doktora görün ne isen artık. ayrıca erkek gibi giyinen kadınları hiç sevmem.
14 Yorumla
Soran+1 yılsanmıyorum doktora gidiceğimi..:D
Cevap sahibi+1 yılevet cesaret ister bence bu sorun seni yıpratır doktora gitmez isen, kendi kendine bulacağın çözümde işe yaramayacağı için ortalıkta kalırsın.
Soran+1 yılaslında sorun değil çok ama sadece ilginç geliyor bana belkide butch olmak böyledir, tüm butch kızlar böyle hissediyodur...çünkü butchlar erkeksidir ama çoğu transseksüel değildir..
Cevap sahibi+1 yılgit doktora görün geç olmadan bacım :)
Güler Duman gibi mi yani
https://www.youtube.com/watch?v=LL8iLoo5N2Q02 Yorumla
Soran+1 yılevet güler dumanı biliyorum o da benim gibi mi hissediyor bilemem ama o da erkek gibi giyiniyo benim gibi..
hoşuna mı gidiyo erkek gibi olmak neler hissediyosu peki ?
06 Yorumla
Soran+1 yılkendimi biraz daha erkeğe yakın hissediyorum ama cinsiyet değiştirmek istemiyorum mesela onun için ilginç..
Soran+1 yıllinkini atabilir misin ya da nickini söyle..
Soran+1 yılbilmem profiline flan bakardım diye..benim elimde tespih yok bu arada kabadayı değilim..:D daha çok beyefendi gibi benimki..aman ne bey efendi bir kız..:D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim durumuma benziyor seninkide. Erkeğim, kendimide erkek hissediyorum orada bir sorun yok ama ne kadınlarla ilgili nede erkeklerle ilgili cinsellik düşünemiyorum, hiçbiri çekici gelmiyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılhayır aslında bahsettiğim o değil benimki kendimi nasıl hisettiğimle alakalı..
Cevap sahibi+1 yılO zaman sende hiç bir sorun yok bence. Kişilik meselesi.
+1 yılBiseksüellik ve aseksüellik karışmış sende , ilginç bir şey olmuş
00 Yorumla
+1 yılherseyi bosver önünde ne var göğüs var mıtamam bitmiştir kızsın işte yönelmek senin psikolojine kalmıs
00 Yorumla
+1 yılbirde türk kızları güzel demezlermi:) ulan nerdeyse cükünüz çıkacak yoldaki kızlarında yarısı bıyıklı*..:)
00 YorumlaSenin dalga dal ise erkeksin yaprak ise kadinsin az ve öz cevap:)
00 Yorumlaatarlı kızlara bayılırım oyşt :P
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen de senin erkek versiyonunum...
01 Yorumla
Soran+1 yılhımm bunu bilmek güzel yalnız değilmişim..
+1 yılyakında adını rüzgar flanda yaparsın sen :)
01 Yorumla
Soran+1 yılkarıştırmayın demiştim.:D
yas kacti?
03 Yorumla
Soran+1 yıl21
Soran+1 yılhayır aslında erkek ve kız arkadaşlarım da aynı orandaydı hatta kızlarla daha çok takılırdım..
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer