İlişkinin detaylarını; mutluluğu veya mutsuzluğu... arkadaşlarla paylaşmak ilişkinin ömrünü azaltır mı? Özel hayatın özel kalmasına inanan biri olarak, sizin ne düşündüğünüzü merak ettim. #hill
Adı ustunde özel. Özel olanı kim yasadıysa onlar bilsin gerisine gerek yok. Bürde şu acıdan bakmak gerek. Atıyorum ilişkinizi detaylaroyla kız arkadasınıza anlatıyorsunuz ve belkşde arkadasınızda sevgilinize karsı bir içten yakınlaşma oluyor. Çünkü biz bir seyler anlattıgımızda karsı taraf dinlerken ister istemez hayal ederek dinler. Bu bütün insanlarda boyledir. İster istemez gözünde canlanır. Belkide sevgilinize karsı bir haz almaya baslar. Ben bir zamanlar ilişkimi arkadasıyla paylasan sevgilimden ve arkadasından biliyorum. Tecrübemle sabittir. Yasananlar iki kişi arasında kalsın. Ne gerek var 3. Nun 4. binün bilmesine!
Valla bu zamanda özel olan özel falan kalmıyor gibi hatta bir ara sırf bu abartiya kaçan ilişki detaylarından etkilenen apilaptus cinsi arkadaşlar ayrılmalarini bahane bilip seni o hak etmiyor sen daha illyilerine benim gibilerine layiksin mantığıyla arkadaşının sevgilisini ayartmak elde etmek gibi bir kurgusal senaryo yaşatıyordu..
Demem o ki kime neyi ne kadar söylediğinize dikkat etmeli insan. Artık kar da yağmıyor güvendiğimiz dağlara.. kar ne ki tsunami bile vuruyor eteklerine
Azaltır. Çünkü sevgilinin için tam olarak senin gibi bilemez, sizin her anınızı bilmez. Sevgilini senin tanıdığın kadar tanımaz arkadaşın. O yüzden doğru yorumlar yapamayabilirler. Ve benim çevremden gördüğümle insanlar arkadaşlarının lafına fazla geliyor fazla dolduruşa gelip yanlış davranabiliyorlar
Ben fazla detayin o insana haksizlik ve saygisizlik oldugunu dusunuyorum mesela benden baska kimsenin o kisinin kusurlarini, iyliklerini, kotuluklerini bilmesine gerek yok. Bir iliski icindeysek böyle seyler aramizda kalmali.
Azalmaz diyorum tabiki bacım cocunun tekine anlatmazsan hem cinsine anlatma , mesela kızsın ve kıza erkek arkadasinla sorundur odur budur anlatma , kizsan erkege anlat gey falan degilse ins degildir ya shxhxhx neyse anladiniz anlatmak istedimi goz koyarlar sizi yanlis yonlendirerek ayrıl falan sonra bir bakmıssın onun kolunda vb. ama sadık dostlar olursa cozum arar ayrilma der son sans der kendini duzelt vb diye sana taktik verir.
erkekler önemsedikleri kadınları dostlarına arkadaşlarına anlatmazlar ve ilişkilerinin 3. kişilerle paylaşılmasından hoşlanmazlar. Mesela ben acayip uyuz oluyorum iki kişi arasında olanların 3. şahıslarca bilinmesine. Böyle durumlarda soğuyorum. Eğer bu ilişki bizimse bizim kalmalı. biz yaşayalım biz konuşalım.
En büyük hata ilişki işe ilgili arkadaşlardan yardım istersenirken yapılıyor. Yardım almak için bütün gizliyi saklıyı özeli anlatıyorsunuz.
Bazen konuşmaya ihtiyacım olduğunda paylaşıyorum bir bakıma iyi oluyor çünkü sinirliysem konuşurken unutuyorum geçiyor böylece bir kırgınlık yaşatmıyorum ne kendime ne karşımdakine
Şahsen bir ilişkide 3. Kişinin olmaması gerektiğini savunan biriyim. Eğer o ilişkide birşeyler başkaları tarafından öğrenildiyse ters giden bir şeyler vardır ve sorunun ne olduğuna bakmak gerekir.
Bir ata sözü vardır Evinde soğan ye dışarıda dişini karıştır et yedi sansınlar diye Kavganız dışarı giderse sevinirler Mutluluğunuz dışarı giderse hasetlerler.
Adı üzerinde ilişki diyorsun özel hayat yani gizli kalması gereken en büyük ve önemli bir konu tabiki de ilişti ömrünü azaltır güvensizlik den dolayı
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
gerek yok başkalarıyla paylaşmaya bence. başkalarıyla paylaşıp onların yorumlarını duyduktan sonra sevgiliye olan yakınlığın arasına mesafe giriyor bence. hem bu özel birşey. olan biten kimseyi ilgilendirmemeli
Azaltmak nedir yok ediyor evliler boşaniyor eşleri bir birinden sogutuyor araya 3 kişi girdiğinde hersey bitiyor kesinlikle 2 kişi arasında kalmalı mahremiyete önem vermek lazım 😊😊😊😊
Yanii azaltadabilirr arkadaşlar bazen gözünüzü açar fazla akıl verir duyguları bir kenara bırakıp mantıkla düşünmenizi sağlar, akıllanan kızlar napar daha çok sıkar erkeği soru sorar bıktırır işte sonrası malum biz neden ayrıldık yaa falan filan
Asla... Ne kadar çok özelini paylaşır göz önünde yazarsan ilişkinin özel kavramini kaybeder. Birilerine özelini anlatan kimse anlattığı kimsenin ozeline ve yaşanacak sorunlara ortak ol demektir.
En İyi Cevaplar