Abimle eski sevgilim arkadaş olmuş. Dün gece kordona gidip rakı balık yapmışlar ki abim herkesle rakı içecek adam değil. Henüz 2 ay önce çıplak fotoğraflarını ailene gösteririm diye tehdit eden bununda üzerine kızlığını kaybettiğini söylerim diyen adam şimdi abimle dost olmuş. Abim çok önemser böyle ahlaki şeyleri. Ya bir şey söylerse napıcam ben? Lütfen bir tavsiye verin
Cevabın nedir?
+1 yılUzulme ya bidaha bu kisiyi dogru sec. Bak senin bakire olmadigini kanitlayamaz kontrole gitmedigin surece ve abina dersin ki bu beni seviyodu peşimden koştu yüz vermedim o yüzden uzanamadigi ciğere mundar diyor. Ve eski sevgiline iyi bir şekilde yaklaş. Güzelce konuş yani hiçbişe olmamış gibi bilmiyor gibi. Ama yüz yüze konuş mesajlarda kanıt bırakma. Tekrar olalım falan de sonra telefonundan sil foto ne varsa. Senin için çok üzüldüm umarım kötü birşey olmaz. Sen onla dostluk kurmaya çalış o belki senin gözünü korkutuyor ne bilim. Ama abine söylerse sonucta ilk onu vurur önemsediği içim böyle şeyleri. Yanı cesaret edemez çünkü tanıyorlar. Sakin kalmaya çalış. Düzgün konuş onunla dostça bir süre idare et. Abaza amsalagn teki demekki yaticak birini bulamayinca tehdite basliyo bir insan bu kadar dusemez asagilik bir varlik o insan. burda herkes sana laf yapmış tabi o erkek ya bise olmaz kraldır o. Şerefsiz orspu olan o ki seni tehdit ediyor.. erkeği hiç görmüyorlar hiç.
15 Yorumla- +1 yıl
senden korkulur
- +1 yıl
@siyahküll
dikte diye bir şey var iphone veya androit farketmez - +1 yıl
Artık öğrendin
En İyi Cevaplar
+1 yılTatlı tatlı yemenin acı acı yellenmesi olur, bunu o haltı yemeden önce düşüneceksiniz, hem ailenizden korkarsınız hemde yiyemeyeceğiniz lülünün altına yatarsınız.
Çıplak resimler atmak neyin kafası? Hiçmi haber, Dergi, Belgesel izlemiyorsunuz? En basitinden Yeşilçam filmleri izleseydiniz biraz kafanız çalışırdı 😂😂😂519 Yorumla- +1 yıl
Döktürmüş gene guzellik
- +1 yıl
Yani öyle degilmi ama?
- +1 yıl
Biz korkumuzdan kahve icmeye dondurma yemeye bile gitmezdik bunlarin yedigi haltlara bak vallahi iyce bozuldu artik bu genclik.
- +1 yıl
@ruslanbey cogu özentilikden kaynaklaniyor. Birseyi nekadar cok yasaklamaya kalkarsan okadar ilgisini ceker.
- +1 yıl
Aynen @7_Kocali_Hürmüz katiliyorum sana herzaman oldugu gibi ben erkekligimle utanir cekinirdim genclikte
- +1 yıl
@aşklazım00050 aileden kaynaklaniyor cogu seyler bence. Abim cok ahlakina düskün diyor ama ramazanda raki masasina oturuyor. Raki icenler Ahlaksiz demiyorum isteyen istedigini icer ama en azindan Ramazanda biraz saygili olunmali Insanlara karsi degil kendisine saygili olmali. Bundan bahs ediyorum.
- +1 yıl
Hürmüzcüm aynen aynen bari ramazan da saygili olunmali
- +1 yıl
@7_Kocali_Hürmüz affettin deyil mi bariştik ya
- +1 yıl
@aşklazım00050 engellemedigime dua et bence sen bidahada beni azarlama 😁😁
- +1 yıl
@7_Kocali_Hürmüz tamam canimin ici azarlamam ama sen de kirma beni bidaha güzelim
- +1 yıl
@aşklazım00050 ben kirmadim benim herzamanki mizah anlayisimla yazistigim tarzimdi o eglence amacli sen hemen yok yüz verdik biyerin kalkti demeye basladin hatirlatayim.
- +1 yıl
@7_Kocali_Hürmüz Tamam canimin ici kapatalim bu konuyu sen cansin kiymetlisin benim icin fistiğım
- +1 yıl
@ruslanbey rahatsiz oluyorsan baska yorumlar altina yorum birakmayacaksin arkadasim. Özelden sohbet edip etmeyecegimi kimseye sormayacagim. Iyi günler !!
- +1 yıl
@ruslanbey rahatsiz olcak bise yok senin karnin agridi besbelli neyse
+1 yılbacım öncelikle geçmiş olsun eğer abin öğrenirse çünkü bir insan bir şeyi ne kadar geç öğrenirse o kadar dellenir şahsen ben kız kardeşimden ben bunları öğrenseydim o çoçuğu bir güzel bir yere kaldırıp deli şekilde işkence edip sonra denize gömerdim hatta denize bile gömmem cesedini bile bulmazlarki adamın yerıne kendımı koyunca bir dellenmedim değil bak şimdi
00 Yorumla
Ne acı ki altına pis pis yorumlar yapmışsınız. Bu yorumları yapanlar unutmasınlar ki bir gün kendi başlarına da gelebilir. Sen içini rahat tut. Eski erkek arkadaşın da buradaki erkek örnekler gibi. İş ciddiye binince paçası yemez söyleyemez.
20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
53
Cevap
86Cevap
şu an sen kimi düşünüyorsun abini mi? kendini mi? Hani yazmışsın ya Abim çok önemser böyle Ahlakı şeyleri diye. Kendini düsünuyorsun sanırım çünkü abisini düşünen bir insan olsan iffetine sahip çıkardın. Ve şu an bu yazıyı yazıyor olmazdın. Ve buradaki insanlarda sana ıyi kötü akıl vermezdi degilmi.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 326 cevap paylaştı.
+1 yılOnu bok yemeden önce düşünecektin sen git beraber ol çıplak resim yolla sonra ne yaparım diye düşün. Düşün düşün boktur işin hiç birşey yapamazsın abi ben onla beraber oldum ona çıplak resim yolladım diyeceksin abinde aferin sana bende onla arkadaş olmuyorum diyecek
10 Yorumla Ramazanda içki içen kişiler bekaret kaybedenler çıplak foto sahipleri falan filan rahatlık genişlik hersey var bu hikayede
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıleski sevgilin biliyomu arkadas oldugu kisi abin? yasin kac ayrica cok genc yasta boyle seyler yapip kendi ellerinizle hayatinizi mahf ediyosunuz cok yazik ediyosunuz kendinize merak etme senin ciplak resimlerni saklicak degil hala tehtit ediyosa bence polise soylemelisinn taciz ediyor diye kapisina bir polis gitse tirsar aslinda
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılabini aileni neden tanıttın ya da yakıncevrende ki biriyle neden oldun nasıl cesaret edıp yaptin bekaretin gitmesi sorun degil sadece duyulması onemli sanırm bnce anlatsin nikah kiyin töre usulu seviyosan tabi ama tehtit olayi cok itici
00 Yorumla
+1 yılOf bu sitedeki kızlar ne kadar embesil ya sizene kızın hayatından ne diye hakaret ediyorsunuz? Sizden sadece yardım istedi ama siz zeka seviyenizi gösterip durduk yere hakaretler etmeye başladınız. Kul kınadığını yaşamadan ölmezmiş haberiniz ola.!
10 Yorumla
+1 yılAbine söyleyemez merak etme o delikanlılık yoktur onda çünkü abin işin peşini bırakmaz ilk onun peşine düşer ama seni böyle kuru tehtid eder ben abime söylerim bak bakalım ne oluyor gibisinden konusursun
00 Yorumla
+1 yılO masada rakı içti y;söyleyemez. Abin sert biri ise ve bunu gösterdiyse götünden kan alır.
Bu arada seninle tekrar barışma çabası içerisinde olabilir mi?04 Yorumla
Soran+1 yılEvet barışmak istiyot
- +1 yıl
Sen ne istiyorsun?
Soran+1 yılAsla barışmam
- +1 yıl
Neden? Konu uzun ise özelden yazman daha iyi olur. Birde rakı içiyorsan onu da yaz bakayım.
+1 yıl31 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂
Evlenmeden önce her boku yiyorsunuz sonra elin piçi tehtit edincede paçalarınız tutuşuyor e diyeyim Allah kurtarsın
20 Yorumlaİnançlı insanlar değilsiniz, rakı balık ne bu ayda bir ecnebi dahi bunu yapmaz biraz saygınız olsun ayıp.
20 YorumlaResım mı attın? Akıllanmazsınız varya danki sevgılınızle ömür boyu yaşayavakmıssınız gibi milletın elıne sacma sapan kozlar verirsini,. Mübah size akılsız ınsanlar
00 Yorumla
+1 yılSen bence ülkeyi terket hatta başka gezegene yerleş çok ciddiyim senin yerinde olmak istemezdim birde böyle düşün senin bir tane abin var ya benim gibi dört tane olsaydı
00 YorumlaAbimle çok yakın arkadas olmanın amacı ne acaba önce bunu tespit etmek lazım. Şu an hiç bişry yapma sadece izle ve amacını öğrenmeye calıs abine de aranızda olanları anlatacagını zannetmiyorum
00 Yorumlaeğer çocuğu sevdiyse onla bir şey yaşammış olma ihimtalin onu çok da bozmayabilir. Ama belki de zaten senle ne kadar ileri gitti diye samimi oluyor ise çocukla o zaman işin yaş.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 972 cevap paylaştı.
+1 yılYiyemicegn yarranin altina yatmicn simdi cek cezani
30 Yorumla
+1 yılSeni bozduguna dair elinde kanıtlar varsa çıplak foto veya po*no gibi işin gercekten zor ayrılalı ne kadar oldu vede abine o iyi biri değil dersin veya bişeyler uydur işte
00 Yorumla
+1 yılSeref yoksunu demek sizde hata oyle insanlarla bekaretınızi teslim edin cıplak foto atın.. Bence sana korku salmak tekrar senle yatmak için.. Sanmıyorum bişey dıyecegını cezası var oylr sey yapmanın merak etme sen
10 YorumlaKeşke Ramazanda içmemeye önem verse ahlak pek yok abinde takılmaz çok.
62 Yorumla- +1 yıl
İzmir'li abisi ama izmir'lilerde ramazan falan yok ki
- Aşk İlişkileri konusunda 382 cevap paylaştı.
+1 yılAllttan almicam pc soyle lan dicen korkmasi gerekn o sen deik kavd iste seni kosey sikistirmaya planyo
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBunun tavsiyesi. yok.
Adam. abinlede arkadas oldu. Simdi. sana dicekki her an gel benle yat. Seni tehdir etcek santaj yapcak. Sende bu santaj meaajlarini konusmalari kaydet. Savciliga gidersen bir halt diyemez00 Yorumla
+1 yılabine karşı açık ol ne kadar kızarsa kızsın onun sana kızması başka bir adamın seni tehdit etmesinden iyidir.
00 Yorumlasoylerse dayak yer.. senin gözünü korkutmaya çalışıyor. .. sakın yaklaşma uzak dur
10 Yorumla
+1 yılO pokları yemeden düsünecektin
İcince kacar agzindan bisey10 Yorumla
+1 yılbaya kötü durumdasın sana ulaşmak istediğinde konuşma mesaj ne varsa savcılıüğa suç duyurusunda bulunmaktan çekinmeyeceğini söyle senide yakarım ve kesinliklede senle uzaktan yakından muhabbetim filanda olmaz de tırsacağından emin ol
00 Yorumla
+1 yılSevgilin çok film izlemiş :D filmlerdeki gibi yapıyo bir süre süründürcek
10 Yorumla
+1 yılbence abinle açık açık konuş biz bunla çıktık ayrıldık ama tehdit ediyor beni iftira atarım diyor de
00 Yorumla
+1 yılbu bir asla boyun egme
iki oldururlerse oldursun umrunda olmasin05 Yorumla- +1 yıl
cocuga dee istedigini soyle ben zaten hayatimdan vazgecmisim de
- +1 yıl
yanii soylesen bile beni en fazla oldururler bisey yapmazlar deee
- +1 yıl
benim yanimda senide goturlerrr
- +1 yıl
ama seninle asla olmaz dee simdiii gittt deee
- +1 yıl
biraz cesaretlii olunn kim duyarsa duysun napabilirlerki Allah askina kizlar korkmayin
arkadaş olmuşlar sonçta bırak abin kendisi görsün bunları sen söyleme
01 YorumlaAbine söyleyemez. Ama sendeki bu panikle, seni tekrar altına basacağı kesin. Amacı da bu zaten.
00 Yorumla
+1 yılİçkinin etkisiyle ağzını tutamayabilir yoksa yemez diye düşünüyorum.
00 YorumlaBöyle iblise kızlığını vermişsin inşallah söyler abinde seni keser
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 450 cevap paylaştı.
+1 yılEski sevgilin mi kızlığını aldı? Bunu söylemeye cesaret edemez herhalde (Yakında değilse eder ama)
00 Yorumla işin yaş canım benim. İnşallah korktuğun başına gelmez. bildiğin film senaryosu
00 YorumlaAbine bu durumu anlat. Yoksa daha çok tehdit edecektir seni.
00 Yorumla
+1 yılSevisirken iyimiydi bize mi sordun ozaman yapmasaydin iyi olmus
00 YorumlaKarşısına geçip kardeşine şunları yaptım diyecek kdar mal değildir heralde söylemez. Söylerse de tahminimce abin öldürebilir onu
10 Yorumla
+1 yılSeni elde edebilmek icin abine yanasmis olabilir dikkat etmen lazim.
00 YorumlaOha empati kurdum da çok korkunç bir şey çocuğa yaz bence
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 833 cevap paylaştı.
+1 yılEleştirmek istesem bir çok konu çıkar burdan ama gerek yok.. sen çocukla konuş ne istiyormuş
10 Yorumla Bişi yapmaz yaa böyle tehditt edecek kadar düşmüşse abindende korkar zatenn
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı. Göndermeseydin fotoları sürekli foto yollamayın diyoruz ama dinleyen kim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılNormal şartlarda söylemez ama alkolün etkisi ile diline hakim olamayabilir
10 Yorumla
+1 yılCenazeni kılmaya geliriz bişi olmaz. Onları o haltları yemeden önce düşünmeliydin bence.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 303 cevap paylaştı. soyleme intimali yuksek belki bu yuzden abinle dost oldu
00 Yorumlabence bir şey demek zorunda değilsin , ondan bir tehdit gelmediği sürece.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence rahat ol abine söyleyemez. Söylerse de kızlığını onun aldığını söylersen kendi başı yanar zaten.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılYa abinle konuşacaksın başka çaren yok başkasın dan duymasın enazindan
00 Yorumla Ne dicek abine ben senin bacini s. timmi diycek 😁 bisey olmaz rahat ol sen engele at onu takma
00 Yorumla
+1 yılEleman fena halde intikam için yaklaşıp alt yapı yapıyor Bence sonu kötü biter bu isin
00 Yorumla
+1 yılbaştan düşünmek lazım. o anı yaşarken güzeldi. şimdi ağlama boşuna. emaneti başkasına verirken düşünecektin.
00 Yorumla
+1 yılpardonda bir yurekli adam söyleyin bana kizkardesinle birlikte oldum diyecek sora abisi cekip vuracak kimsenin gotu yemez buna
02 Yorumla
Soran+1 yılOnun başı yanar söylerse ama benimkini de yakar
- +1 yıl
kim basini yakmak ister abin sormicakmi o adam kim diye kendini solicekmi hanj
- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılAralarını aç bence, dedikodu yay, fitne çıkar, bana yan gözle bakıo falan de
00 Yorumla
+1 yılValla dizi konusu. Türk yapımcılar ile görüşmelisin👍🏻
00 Yorumla
+1 yılYazacağım Kelimelerden ötürü hesabım kapanır diye korkuyorum. Ama anladın sen o kelimeleri. Nasıl bir adamla beraber olduğunu görmüş oldun. Abinde ayrı sorunlu. Orası ayrı tabi
00 YorumlaSen hiçbirşey söyleme kimseye eğer söylerse tecavüz etti zorla yaptı dersin gerisini o şerefsiz düşünsün sana olacak şeyse en fazla birisini bul hemen evlen derler sizinkiler
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOnce onu gebertecegini dusunur bisey diyemez o yuzden
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKimle arkadaşlık kurduğuna dikkat etmezsen böyle şeyleri yaşarsın... Yaşamayada devam edicen gibi...
00 YorumlaAmacı seni korkutup tekrar yataga atabilmek sende yatacaksın kaçınılmaz son
00 YorumlaBence rakı sofrasında söyler insan içince içindekileri bir bir döker sende b. o. k. u. Yersin
00 Yorumla- Devamını Gör (79)
Devamını Gör(124)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem