Abimin en yakın arkadaşına aşığım. Ona açıldım beni abime söyledi. KAOS?

Olayın üstünden birkaç ay geçti. Acildim çocuğa. Seni kardeşim gibi görüyorum dedi önce. Sonraki günler bakıp bakıp güldü bana. Sonra sürekli yanıma geldi ve flortlestik 1 hafta. Sonra beni dayanamadı ve abime söyledi. Neden söyledin dediğimde iş kötü yerlere gidiyordu önünü kestim dedi. Sonra kaos zaten. Aylar geçti aradan onun sevgilileri oldu. Ama benim hakkımda söyledikleri kulağıma geldi ortak bir arkadaşımdan. dedikleri şöyle;"Ben onu çok seviyorum çok iyi bir kız. Keske başka şartlarda tanissaydik. Belli olmaz belki ileride çiçek çikolata alıp giderim kapılarına. Evlenilecek kız çıkılacak kız değil. Dort dörtlük kız ben onun gibi bulamam. bulunmaz" gibi gibi şeyler. bakışları desen zaten derin deniz. Bilmiyorum seviyor mu anlamıyorum. ben ona beni seviyor musun diye sormuştum bir kere o da ben kahrimdan ölsem sana bişey söylemem demişti. Sevmiyorum da diyememisti ama... çapkın bir çocuk ve ben çıktığım kızla evlenmem diyo hep. Daha dün benim sınıf arkadasima teklif etti:((reddedilince de çok üzüldü. ben de üzüldüm o uzulunce ama bir yandan da bana çektirdikleri geldi aklıma. Onun yüzünden ailede kimsenin yüzüne bakamaz oldum. Ama salağım tekiyim ki onu hala çok seviyorum...
Güncellemeler
+1 yıl
Dün de bana instagramdan istek attı. sok oldum dedim reddedilince bana mı geldi noldu. Sonra beklettim dedim arkadaşça atmıştır sonuçta artık konuşuyoruz öyle arkadaşça. Akşam oldu isteği kabul ettim. bir baktım silmiş beni hemen. Arkadasi mi ne atmış meger onun haberi yokmuş. Neden arkadaşı böyle bişey yaptı anlamadim
Güncellemeler
+1 yıl
Yengeç erkeği
Abimin en yakın arkadaşına aşığım. Ona açıldım beni abime söyledi. KAOS?