Abimin arkadaşı, yaklaşık 1 yıldır bana aşık. Bunu kendisi itiraf etmişti, zaten bana. Ama abimden gizledik, sakladık hep bunu. Şimdi şöyle düşünmeyin, bizim sevgili olduğumuzu falan. Çünkü ben onu açıkca reddettim. Bana, sevgili olmamızı teklif ettiği o gün. İşte o günden beri eve gelir, normal normal havadan sudan konuşuruz, abimle takılır geri kalan zamanların hepsinde. O kadar, bazenleri bana 'sevgilin var mı?' türünde sorular sorar, bende 'hayır yok' tarzı cevaplar veririm. Çünkü yok yani.
Bu çocuk abimin çocukluk arkadaşı. Yani basbayağı çocukluk arkadaşı, hatta ailemiz de arkadaş. Bende abim öğrenmesin diye sakladım oda. Neyse abim öğrenmiş. Gitmiş sarhoşken itiraf etmiş her şeyi. Abimde bana patladı, çocuğu dövdü. Ben odama kapandım, bana bağırıyor küfür ediyor. Sizce ne yapmalıyım?
Bu arada aşk kategorisinde değil, çünkü aşkla ilgili bir şey değil. Sadece bana aşık olduğunu öğrendi, çok yakın dostunun/ kardeşinin. Yaygara kopardı, çocuğu dövdü, beni dövecekti az kalsın, küfür ediyor bana.
Bu çocuk abimin çocukluk arkadaşı. Yani basbayağı çocukluk arkadaşı, hatta ailemiz de arkadaş. Bende abim öğrenmesin diye sakladım oda. Neyse abim öğrenmiş. Gitmiş sarhoşken itiraf etmiş her şeyi. Abimde bana patladı, çocuğu dövdü. Ben odama kapandım, bana bağırıyor küfür ediyor. Sizce ne yapmalıyım?
Bu arada aşk kategorisinde değil, çünkü aşkla ilgili bir şey değil. Sadece bana aşık olduğunu öğrendi, çok yakın dostunun/ kardeşinin. Yaygara kopardı, çocuğu dövdü, beni dövecekti az kalsın, küfür ediyor bana.
Güncellemeler
+1 yıl
Sorunun cevabı nedir?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar