Arkadaşımın kardeşine aşık oldum?

Arkadaşımla uzun vakittir tanışıyoruz kendisi ile iyi anlaşırız. Ara sıra kardeşinide getirir eve.
Konuşur muhabbet ederiz Kardeşi 15 yaşında, sessiz içine kapanık, olgun bir yapısı vardı yaşıtım gibi konuşurdum çocukla.
çocukla yavaş yavaş ısınmaya başladık, benim yanıma geliyordu napıyosun hal hatır sormaya başladı iyice biraz kaymaya başladığını hissettim. 3 ümüzde aynı evde kalıyorduk,
Sonra çocuk sanki kendi gibi değildi konuşmaları hal hareketleri değişmeye başladı. Yanıma geldiğinde saatlerce konuşuruz bana hafiften cilveli konuşmaya başladım hoşuma gidiyordu.
Bende yalnız bir kızım, neyse sabah oldu üstümdekilerden sırıl sıklam olmuşum çıkartıp üstüme crop giydim. Sonrasında biraz telefonla uğraşıyordum. Odama geldi tekrardan öyle bi 2 saat konuştuk. bu seferde gözü sürekli croptaydı. dudaklarımı uzaktan yiyordu sanki..
Öyle gün geçti yemek yedik, akşam olmuştu. Lavaboya gitmiştim oda ordaymış, dişini fırçalıyordu. 2 3 laf ettik güldük. Sonrasında bu cilveli cilveli yanıma geldi göz kırptı elimi tuttu, aynanın karşısında kendine baktı. Bende gülümsedim sonra belimi kavradı, kendine doğru çekti. O an bir şey diyemedim. Sonrasında kulağıma yaklaştı birşeyler fısıldadı benimde hoşuma gitmeye başladı yakınlık gösterdim elimi beline koydum yaslandım falan fistan odama gittim. Sonrasında kapıyı çaldı odama girdi yarın buluşalımmı ablam çıkıyor beraber gezeriz dedi.
Biraz garip geldi açıkçası neyse tamam dedim.
Odasına gitti oda. Sabaha karşı bende giyinmeye başlamıştım. Hazırlık yapıyordum kapıyı çaldı geldi hazırlandınmı falan kalktık arkadaşımda işi var dışarıdaydı.
Bi kafeye gitti orada bir öğlene kadar takıldık. bende hoşlanmaya başladım. Kendimden yaşça küçük bir çocuğun bukadar etkileyeceği aklıma gelmezdi. Sohbet ettik kahve içtik çıktık sonra beni bi evinin oralardaki bir yere götürdü orada banka oturduk. Biraz tırsmıştım. Çantamdan suyumu çıkarttım içeyim derken saçımı okşamaya başladı. hoşuma gitmişti bir şey diyemedim güldüm. göğsüne yaslandım. gerçekten hoşlanmaya başlamıştım. vücudu fiziği gayet olgundu. Ama kardeşim yaşında biri ile ilişki içinde olmam garip açıkçası.
Bilmiyorum arkadaşıma nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum.
Ne yapacağım. Çocuğun yaşı büyür ise evliliğe kadar yolu var.
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Arkadaşımın kardeşine aşık oldum?