AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
105Cevap
Bu gün onla mutsuz olan yarın seninle de olabilir. I rtibati kes bosansin öyle gelsin
Sana tutunmaya calisiyor. Civi civi söker diye düsünüyor..
Sen sen ol kendini mal yerine koydurtma.
Evlilerden de uzak durun
eşiyle ayrılmadan bence bir araya gelme ne olacağı belli olmaz işi sağlama al
Uzak dur yalan dolan hikaye çok var öyle kandıran...
Şaka yapıyosun sanırım. Eşiyle arası kötüyse o çocuk nasıl olmuş? Yeme bu yemleri!
O kadar bekar erkek var. Evli olan insanlarla sorununuz ne anlamış değilim 😊
bisey diyemedimki simdi hayat sizin hakkinizda hayirlisi olsun 👍🏻
Git karısına şikayet et bir halt yiyecekse başkasını sevecekse önce boşansın
Ne biliyorsun eşiyle arası kötü. Lütfen evlilerden uzak durun
Kendisi beni buldu ilk o yazdi bana ve evli oldugunu bilmiyordum bana sonradan evliyim dedi ve esiyle de istemeden evlendigini aile baskisi oldugunu soyledi
Günah vebali var. O zavallı kadincagizinda tırnak kadar yavrunun da ahı çıkar. Yapma vazgeç
Bana düşmez ama çocuğu varsa bunun vebalini yüklenme.
Evli ve senle ciddi düşünüyo ya o evli olduğuna emin mi
En iyisini yaparsın ve sakın unutma herkes zengin değil ya da sıkıntısı olan var ilerde pişman olacağın şeyler yapma
Canım evli adam seninle tek birşey için konuşur bulusmayida ondan istiyordur sen bilirsin sonra pişman olursun şimdi kötü der sonra sana yürü git eşimi seviyorum çocuğum var der iyi düşün.
Uzak dur belki sen aradan cikinca daha mutly olacaklar belki bir an degisecek her sey yuva yikarsan islerin rast gitmez
Hepsi aynı bahaneyle genç kızlara yaklaşıyor kanma sakın.
Sana mı kaldı mutsuzluğu elin yuvasını yıkmaya calışıyorsun bekar erkek mi yok kendini kullandracaksn
yuvayı yıkacak sa ve sen sebep olacaksan kötü, yuva yıkanın yuvası olmuyor malesef,
Boşansın kötüyse o zaman senle evlensin bence boşanmak istemiyor ve senide oyalıyor olabilir dikkat et derim
Bence adamı o dertin bataklığın içinden kurtar sevap işlemiş bile olursun 😊
Çok ilginç bir yorum
@Ozer38m neden ilginç olsun adam istemiyor mu bunu zorla yapmıyor ki kiz
Yanlis demedim farkli yorum dedim en ustte açıkladım konuyu zaten
Kendine gel evli adamla hicbirsekilde konuşma. Konusman bile onlara kötü gelecektir
Evli biri ile görüş almak veya yorumlarını aktarabilirsin. Ama daha öteye devam ettirme ilişkini.
Bitirmelisin olmaz.
kizimm ayip be ayip senii kullanip aticak ulann cocugu var igrenclesmeyin
uzak durr hic bskma bile suratina
Senin için yuvasını yıkan adam başka kız içinde seninle yuvasını yıkar
Yaptigin çok büyük günah vazgeç hemen bide çocuk varmış empati kur aynısı seninn başına gelse hoşuna gidermiii
Evli olmasi zaten her guzel ihtimali ortadan kaldiriyor.
E ayrılsın o zaman , öyle devam edin, seni kuma olarak alacak endee
bence kesme evlilerde insan onlarında sorunları sıkıntıları olur.
Hayır inanma ona kalsik erkek yalanı eşimle aram kötü boşanacağım falan
Derhal görüşmeyi kes engelle hatta
Ancak ayrılırsa görüş. Yakın bir arkadaşımın başına geldi bu olay geçenlerde meğer adam hep yalan söylemiş boşanma durumu falan yok
Yıl 2018 bu laflara inanmayın kendinizi kullandırmayın
Yazık adam evine çocuğuna götüreceği parayı sana mı yediriyor sende bundan memnunsun.. sen o kadının ve çocuğun ahınin ne kadar büyük olduğunun farkında değilsin sanırım kadının hiçbirseyden haberi olmaya bilir ama Allah herşeyden haberdardır...
Hic bulasma bosber yuva. Yikmak. o cocugun vebalini almak yakisirmi sana sevmek sadece birliktenl olmak mi bazen bir dusun
1 çocuğum var ama eşimle anlaşamıyoruz aramız kötü. Klasik aldatma başlangıcı.
Yuva yikanin yuvası olmaz o kadini kim bilir kendisi o hale getirmiştir sakinnn
Evlilerden uzak dur bence. Boşansın öyle konuşsun. Sana yazan başkasına da yazabilir
Seviyor ise seni şartlarını değiştirir mutsuz ise dediği gibi tabi. . sadece yıpranır ve hayal kırıklığı yaşarsın
Orosupu isen devam edersin zaten sizin gibi karektersizler yüzünden millet boşanıyor Allah belanızı versin
Ne olursa olsun o evli biri sen mantıklı düşün biraz bence ciddi de değil
Bosanmasini söyle en iyisi ozaman. ondan sonra devam et onunla.
Sen burda şeytan görevini görüyorsün,, girme evlilerin arasina
Ne sacmaliyosun yaa sende 2 seviyorum dedi diye kandın mi saf olma görmeden tanımadan ne sevmesi?
biz ne dersek diyelim sen devam edeceksin. çünkü ciddi derecede etkilenmiş olmasan zaten çoktan bitirirdin :)
Sacmalık bu yaptıgın bosansın öyle konuş karısını cocugunu düşün bugün karısına ypan yarın sana yapar
Boşansın gelsin seni seviyorsa. Öyle olsa bile seninle evlenince çocuktan dolayı gene sorunlar çıkar. Sen bu işten vazgeç.
aılelerınız hiç mi ar namus edep vermemıs size mk ne biçim kızsınız yav cıdden turk kızların da birinde değilhepsiden ar namus kalmams
Yav hee hee aldatan adamın evliliğim çok iyi gidiyo ama yanda seni de zikmek istiyom demesini bekliyon
Evliliğim iyi diyecek hali yok ya kanma evladım önüne, hayatına bak
Kafana göre takıl evlenemiyceğini biliyorsundur heralde
Bu durumda kendinizi suçlamamanız gerek bence sonuçta bu işi devam ettiren karşı taraftır sanırım fakat ortada bir ailenin yıkılması söz konusu
İnternet üzerinden konuşman bile hatayken bunu sorma kuzu boşver daha iyilerini bulursun 💛
Yalan soylemedigini nereden biliyor da inaniyorsun?
Bilemezki
esi sahip cikmali telefonunu kontrol etcek falan ilgilenmek. bu da sonucta
Bak takdir etim gercekden bukadar da salı verilmemeli bence
Evli çocuğu var ama benimle konuşuyor ve sonra İyi birisi diye ekliyorsun bu nasıl tezatlık 😃
Kesilikle uzak dur
seni skip bırakır
perişan olursun
şu an büyük günah içindesin
yuvayı yıkanın yuvasıda olmaz kendini onun yerine koy desem koyamazsın çunku evli değilsin o duyguyu bilemezsin ne ekersen onu biçersin bu kesindir
Patlak dişilerin acı sonları baya uzuluyom bu kezbanlara evde kalmamak için ne hallere düşmüşler😂
patlak degilim cok sukur bugune kadar kimseyle olmadim
evde kalmamak icin degil maddi olarak bana destek cikiyor ve cikacagim her zaman diyor. Ama bende evlilik disi bisey istemiyorum yapmam birlikte olmam dedim
Devam ettir ilerde evlenince de kocanla konuşsunlar
Konuşma bence mutsuz olsa bile bir çocuk var ortada
Ondan ayrılsın sonra seninle konuşsun. Boşanmadan yolunu yapıyor gibi geldi o kişi.
Konuşmayı kes boşandı diyelim o vakit gelince konuş.
Böylesi çöl büyük günah yapma
ben olsam bir yuvayi bozmam sonucta yuva yikanin yuvasi yikilir yapma bence