+1 yılSen ne kadar iğrenç bir insansın.!
Sen evli olduğunu bildiğin halde bu ilişkiyi devam ettirecek kadar ruhunu sattın mı? Ee param yok , annem ameliyat olacak vs bahaneleri ile bu yaptığını ört pas edemezsin. Sen lanetlenmiş olan ve yuva yıkanın yuvası olmayacağı insanlardansın.
Benimde 1 çocuğum var ve eşimle aram kötü. Şahsen seni öğrenseydim emin ol 'ölüm hak' der ikinizi de öldürürdüm. Ne kadar doğru orası tartışılır ama kimse benim grurumu rencide edemez. Ve senin yüzünden benim bebeğimin hakkı olan 1tl yi dahi evladıma değilde sana yedirirse bin katını senden alırım ya da bedelini ödetirim.
Sana ne olacağını söyleyeyim. Eşi seni öğrenecek ve eşinden ve sizden tazminat davası açacak ve yüklü ile para alacak.
Sende artık bu parayı ödeyim diye gazino köşelerinde sürtersin.
şu an senden o kadar nefret ediyorum ki önüme gelsen sana bir çok şey yapabilirm.
Anan baban seni böyle yosmalık yap diye büyütmedi. Benim bu konuda dilim yandı eğer o kadını yakarsan unutma senin dilin daha çok yanacak...30 Yorumla
En İyi Cevaplar
Karısını seven evli bir adamın burda işi Yok net kimse kendini kandırmasın sen de yıkılmış bir yuva Yok ama mutsuz oldukları için doğru yaptığını sanma bugün cana yarın Canan'a sana da yapılcak aynısı o adamla devam edersen bırak kes konuşmayı uzun bir süre bekle görüşmek isteme ve yoluna bak sonrada çok günah sonra deme erkekler neden aldatıyor diye hiç bir kadın kendi yuvasını Bile isteye cehnneme çevirmez adam adam değilse demek kadında kavga ediyordur normal olarak
242 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel yazmışsın canım helal olsun. İşte grzekalı soru sahibi ve bunun gibi seviyesiz kadınlar bunu bir anlayabilseler..
- +1 yıl
Maalesef böyle bu kafalarla hangi yuva mutlu kalacak her evlilikte dönülmez sanacağımız olaylar olcak en ufak şeyde hayatımıza bir kadın gircek mi acaba konuştuğu kadın var mıdır diye dertlenen yine sen ben olcaz bunu yapan kim yine sen ben bayanlar lütfen edebinizi takının takınmıyorsanızda erkekler neden aldatır diye merak etmeyin dili köpek kuyruk sallamadıkça erkek köpek ısırmıyor
- +1 yıl
Gerçekten öyle. Acaba bunun gibi kadınlar evli adama dese ki "boşanmadan hç bir şekilde msjlarına cvp vermicem hiç bir şekilde görüşme konuşma olmıcak. Ne zaman boşanır bekar bir adam olursun o xaman tanışır normal insanlar gibi şans veririz birbirimize" deseler hangi adam bunlarla görüşmeye devam eder çok merak ediyorum 😅 bu grzkalılar sanıyor ki bu adamlar evlerini yuvalarını yıkıcak. Çok nadirdir ayrılan. Yine eninde sonunda dönüyolar eşlerine. Dünyasa bekar erkek kaynıyoken evli şerfszlerin peşinde düşen kadınlardan olmayız inşAllah
- +1 yıl
Merhaba ne kadar kotu yorum yapmissiniz benim zaten yuva bozmak ya da yıkmak gibi bir niyetim yoktu kendisi de bana senin yokluk icinde oldugunu biliyorum bu yuzden sana yardim etmek maddi destek cikmak istedim demisti sen oku sadece ben senden baska bisey istemiyorum dedi ayrica bu kisinin evli oldugunu bile sonradan ogrendim ve ogrendigim gunden beri cevap vermuyorum hemen hemen hic buraya da yaptigim sey icin yazdim pisman oldum ben zaten yuz yuze bile gorusmek istedi ama ben istemedim ben zaten onunla evlenmem evlilik gibi nyetimde yok sadece ben erkeklerden nefret ettim benim babam gunluk icerdi eve gelip annemi tekme tokat doverdi hep ben arada kalir dayak yerdim sonra bosandilar simdi annemde kalp yetmezligi var elde avucta bes kurus paramiz yok allah dusurmesin kmseyi muhtac kalmasam onla hic konusmazdim allah biliyor ya
- +1 yıl
yeri geliyor okula giderken otobus kartimi bile dolduramiyorum ben yeri geliyor kız arkadaslarim yemege cagiriyor ac durma diye ben ne zorluklarla okumaya calisiyorum bir allahin kulu da akrabalar bile bir yardim eli uzatalim demedi bugune dek. Davulun sesi uzaktan hoş gelirmiş size boyle konusmak kolay. Yasamayan bilemez allah kimseyi yoklukla parasizlikla sınamasin yinede kotu bisey yapmadim 4-5 kere mesajlastim toplasan gorusmedim bile
- +1 yıl
çalıs der insanlar şu bu der ben doguda ucra bir yerde okuyorum iş vardida ben mi girip calismadim ben burs almak icin her yere basvuruda bulundum ama hep referans istediler. Benim baba param yok maas yok annem hasta ben her gun oturup agliyorum allahim al canimi diye yeri geliyor ekmek alacak para bulamiyorum ben yinede o adam goruselim dedigi halde gorusmedim cunku ben asla bir yuvayi yikmak istemem buyuk konusmayayim ama evlilik bile dusunmuyorum cunku erkeklere guvenim yok benim zaten konusmayi da kestim bugun itibariyle tamamen bu kisiyle. Benim ne yasadigimi bir allah biliyor yıllarca baba dayagi yemis insanim ben
- +1 yıl
Bütün anlattıklarından tut fazlası var eksiğide anne baba Yok olan bir hayatı bende yaşıyorum ama bu kadar yakındığımı hatırlamıyorum şimdi sana anlatsam burda reklam a hiç gerek Yok özele gel sana destek olurum maddi manevi keşke bu yardımı bekar olduğunu sandığın bir erkekten değilde seni anlayabilecek bir bayandan almaya yeltenseydin ama insanoğlu yargısı bitmez ben kimseye asgari ücretle muhtaç olmadım onca borçla tek kaldık güçlü ol sağlam ol başaramıcağın bişey Yok Allah'a isyan etme al Canımı deme sen zaten en baştan kaybediyorsun
- +1 yıl
Haklısiniz ama akrabalar bile sırtini donmusken ben kimden yardim isteyeyim ben bu evli kisiden de yardim istemedim ki kendisi beni buldu yardim etmek istrdi bende burs verecek sandim ilk basta bu niyetle yaklastigini soylemedi sonra dan her seyi acikladi evli oldugunu ve niyetini soyledi. Hayatimda ilk kez basima geliyor bu olay. Bana dedigi sey de şu oldu sen cok safsin seni kolaylikla bir erkek kandirabilir ama ben bunu yapmayacagim dedi
- +1 yıl
akrabalarım bile bizim derdimiz basimizdan askin diyip duruyor kimse umursamiyor
- +1 yıl
Hayatyordun23 KizlarSoruyor a girebilicek kadar dertsiziz bak bu çok önemli bir ayrıntı. Sen de ben de hepimiz buraya giriyosak ki burası eğlence soru amaçlı boş zamanlarda girilicek insanın keyfi yerindeyken aklına gelebilcek bir site. Kusura bakma ama senin gibi halinden sürekli yakınan ama belki aylık geliri benden fazla olan insanlar var, ben de öğrenciyim. Aynı zamanda çalışıyorum da. Çok yakınan ama karakteri bu olan hep daha fazlasını isteyen insanlar var. Biz nerden bilelim senin onlardan biri olmadığını. Herkes herkesi kandırabilşyor toplumda ne yazık ki. Konuyu maddiyata getirmiş olman bile şüphe uyandırıyor zaten. Burda soru başlığında aşk meşk işi sormuşsun, şimdi tepki alınca aile problemlerine kadar yazdın. hiç kimse kusura bakmasın ama dışarıda el açan çingeneler de hep bu cümleleri kuruyor, ben artık kime inanıcamı şaşırdım...
- +1 yıl
inanın ya da inanmayın herkesin kendi vicdanı. Onyargılısınız bir insanın ne yasadigini bilmeden eglenmek su bu diyorsunuz ben bu siteyi bile psikolojim bozukken actim belki kendime gelirim diye ama tam tersi ben kimseden yardim istemek icin yazmadm buraya bu soruyu ayrica yardim etmek sevaptir ben bu halimle bile ben de yokken baskalarina yardim ettim oldugu zaman ben derdimi anlattim soruya boyle uzun uzun ailevi problemlerimi yazamazdim benim bu hayatta bir tek hasta annem ve ben variz baska kimsem yok ve anliyorum ki insanlar o kadar bencil ve önyargi dolu ben cep telefonunu almak icin bile ne zorluklar cektim yemedim icmedim biriktirmeye calistim aylarca. Ben zorluklarla buyudum buraya bunlari kendimi acindirmak vs bunlar icin yazmiyorum Yaptigim seyin hata oldugunu biliyorumda ama cok skur ben kimsenin koynuna yatmadim 4 mesajla da yuva yikilmiyor merak etmeyin!!! Kınadıgın seyi yasamadan olmezsin patili hatun eger siz yasamasaniz bile evladinizdan muhakkak cikarir Allah
- +1 yıl
Ciddi anlamda diyorum kınadıgınız şeyi yaşamadan ölmezsiniz siz yapmasanız bile evladınız yapar muhakkak Allah bu cikarir bir yerden. Bir insanı kınamadan önce bir dusunun neden bu yola başvurdu bunun altında ne sebepler var diye cahil cahil konuşuyorsunuz bilip etmeden direk onyargi yapiyosunuz asıl sizin yaptiginiz ayip siz sanıyosunuz ki benim ruhum orusbu olmus hosuma gidiyor bu durum şaka mı bu kimin hosuna gider? icim kan agladi be benim Allah misiniz siz de gelmiş buraya ahkam kesiyosunuz bana bilip etmeden guzelce konusun uyarin yeterli. Pis pis konusmaya gerek yok cok skur 4 senedir elime erkek eli degmedi be benim!! mesajlastim toplasan kac tanrdir konusmuyorum ble kestim konusmayi duyanda sanar ben adamla beraber oldum yattim kalktim adam esini bosadi benle oldu sanar!! herkesi kalbiniz gibi kötü bilmeyin!!! kalbiniz seytan olmus ne kotusunuz
- +1 yıl
Aynen öyle canım derdini anlatmana gerek Yok bak biri seni kaldırsın istiyorsan bunu erkekten bekleme sen burs için konuşuyoruz sanıyorsan olaylar aşka gelene kadar aklın nerdeydi bu kadar basitleştirmeyin herşeyi sen kimseye yaşadığın zorluktan bahsetme önce yoksa önüne gelen sana maddiyat yardımı yapmak ister kimin nasıl yalan söylediğini anlayamazsın kendini iyice çukurda bulursun sonra
- +1 yıl
Ben eğer ki orusbu olsaydim ya da kötu biri olsaydim buraya gelip bunu yazmazdım bile derdim ki yapiyorum ediyorum gorusurum de kime ne derdim degil mi? ben buraya yazmazdim herhalde tutupta marifetmis gbi sanki!!!
- +1 yıl
annem beni saf kızım iyi niyetli kızim diye severdi hep ilk kez basima boyle bisey grldi onuda akil almak icin buraya yazdim bir buyugum bana akil versin diye ben 4 senedir elime erkek eli degdirmemis insanim degilki biriyle gidip yaticam korkagin tekiyim be ben gorsem korkudan bayilirim zaten allah gostermesin mesajlasmak demek iliski yasamak demek mi? Asla. Bulusmadim bile bin tane bahane uydurdum konusmayi da kestim bugun
- +1 yıl
Ya sen nasıl canım bir insansın burda utanmadan bir de gelip beddua eder gibi dogmamış evladıma laf ediyosun? Orspuluk var ki kanında gelip burda bu şekil rhaat gevşek gevşek konuşabiliyosun. Defol ya ne iğrenç insanlarla muhatap oluyoruz, bir de saf gibi gelip cvp yazıyoruz insan yerine koyuyoruz. Karşımda olsan suratını dsğıtmıştım evladımdan çıkarırmış Allah. İnşallah senşn evlatlarından çıkarır ne boklar yediysen hepsini terbiyesiz ahlaksız. Böyle kadınlarla aynı cinsiyette oldugum için utanıyorum ya rezil
- +1 yıl
Bunlar uyarı bilinçli uyarı sen buraya hayatını dökerek yargılanma eleştiri duymak aklını başına almak ya da yaptığının doğruluk onayını almak için paylaşımda bulunuyorsun yardım ya da sonuçta herkes bir ağızdan bişey söylücek sen bunu kınanmak olarak görüyorsan en başında kendini kınamış oluyorsun kendin biliyorsan herşeyi zaten neden paylaşıyorsun gereksiz o zaman yaptığın daha fazla söze gerek duymuyorum şahsen iyi günler başarılar
- +1 yıl
Konuşmaya Bile gerek duymuyorum daha fazla hiç değmez aynı kafada ilerle ama en azından bu kadar belli etme bu mecrada hayatını en azından bunu değiştir kendinde yoksa hemcinsim olarak son kez uyarıda bulunmak adına konuşuyorum dikkatini çekerim uyarı diyorum hayatını serme kimseye yoksa çukurdasın bu gidişle destek ararken köstek bulursun her bir yandan
- +1 yıl
Ben Allah evladından çıkarsın mı dedim sana be aptal? yorumumu bir daha oku kınadıgın şeyi yaşamadan olmezsin bir gun olur devran döner senin evladından çıkar dedim sana tutupta Allah evladindan cikarsin demedim!!! nerenle okuyosan yaptigim yorumu. Ayrıca sen altta briilerine beddua sacmissin bu da gozumden kaçmadi. Madem kaldiramiyorsun bana yorumda yapma!!! yuzumu dagitacakmis mis mis ta bilmem ne de bu kadar seviyesizsin iste sen seviye yerlerde demet akalinin da dedigi gibi!!! her neyse konumuz bu degil ayrica benimde elim armut toplamiyor karsiligini veririm ben sen merak etme e' mi tatlim
- +1 yıl
Zavallı
- +1 yıl
Kim zavalli belli de neyse konusmaya gerek yok yazma bana. Emin ol kinadini yasiyosun sadece bunu bil annemde zamaninda bir kadini kinamis cunku
- +1 yıl
Şu an sinirden agliyorum insaallah mutsuz olursun benim boyle moralimi bozdun ya
- +1 yıl
Ben mutlu muyum kac gundur huzursuzum kimse benim psikolojimi anlayamaz ben kac kerr doktora gittim sinir ilaclari kullandim ruyamda bile hep babami gorurdum annemi doverken etrafima bakiyorum herkesin mutlu bir aile yasantisi var arkadaslarimin babalari ariyor anneleri ariyor geliyolar ben hep onlara imrenmekle gecti yasantim
- +1 yıl
Kızım bak sen hastasın gerçekten git tedavi gör. bir de beddua etmiş ya başına dönsün ne diyim ;)
- +1 yıl
Hiç birimiz muhteşem bir aileye sahip değiliz. Benim de ailevi sorunlarım var travmalarım var. Baba figürleri her zaman boktan bu ülkede. Buraya gelip saçmalamak anlamına gelmiyor ama bu
- +1 yıl
Ben baba sevgisi gormedim hic baba kavrami nedir baba ne yapar cocuguna karsi nasil davranit onu bile bilmem siddetten baska bisey gormedim hayatimda annemi doverdi ya icim giderdi o zaman ellerin kirilsin derdim hep banada vururdu goruyorum hep mezun olanlarin aileleri geliyor ya da babalariyla telefon konusmalsrina sahit oluyorum icim gidiyor benim kiskanmiyorum ama imreniyorum neden ben diyorum kendi kendime
- +1 yıl
Sanada beddua etmemistim ama yanlis anlasildim galiba. Neyse ozur dilerim senden de kirdiysam hakkini helal et. Bir an uzuldum sen oyle konusunca
- +1 yıl
Tamam canım daha çok kırmayın kalpleri sonuç olarak herkes bir kendi hayatı zor sanıyor herkes kendini doğru hakkı görüyor herkes bildiğini yapmaktan doğru sandığı sözlerin arkasına sığınmaktan geri kalmıyor ama şu an boşuna devam ettiriyorsunuz boş verin kardeşim sende topla kendini lütfen bugün ağlarsın ama burdan da bir ders çıkarman gerekiyor bence bir daha da ağlamazsın inşallah hayat zor ben her zaman söylerim ama insan kendi kendine hayatı daha da zorlaştırıyor üzme kendini daha da olur mu dua nı et oruç ayı kötü kötü şeyler söylüyorsunuz ayıp oluyor günah uzatmayın bu kadar sonu gelmicek yoksa
- +1 yıl
Evet haklısın maya sen benden daha olgunsun allah razi olsun ben yeterince aldim dersimi zaten yanlis oldugunu bliyordum ama bugune dek bir akil verenim olmadi hep yanlis seyler oldugu icin belkide buraya yazma geregi duydum
- +1 yıl
Ekle istersen her zaman manevi destekçin olurum gece gündüz ben iyi kalpli kızlar kandırılsın güçsüz dursun yıpransın üzülsün istemem sana yanlış yapıyorsun demedi kimse burda zaten biz genelleme yaparak konuşuyoruz en başından beri senin aleyhine söz geçmedi bu konu hakkında söz geçti konu hakkında ilerledik çoğu mesajda sen ben böyle yaparsak dedik o zaman kendimize de söyledik çoğul konuştuk kuzum ama senin sinirlerin yıpranmış yorulmuşsun bellki olur zaman zaman böyle düşüşler herkes Yaşar ama daha güçlü kalkmasını bilmezsen daha sert çakılırsın bizim anlatmak istediğimiz bu ne zaman istersen yaz her zaman insan gibi yardımcı olmaya çalışırım anlatıp rahatlamak istersin tavsiye istersin kendi doğrularım kadar yardımcı olurum yanlış geliyorsa dinlemezsin ama en azından bayana anlatmış olursun elimden bu gelir
- +1 yıl
bakmadım canım öyle mi olmuş? artık kimin gerçekten iyi kimin kötü olduğunu kestiremiyoruz her türlü olay dönüyor
- +1 yıl
Evet
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılHayatyordun linkiyle yaşamını sürdüren arkadaşım
Niyetin nedir bu kişiyle iyi biri bana zararı dokunmadi falan demişsin
Nikahli eşine sadik kalamamiş üstüne aldatma eyilimde olan biri sırf maddi açıdan iyi diye iyimser mi oluyor?
Bu insan mutsuz diye evde geçin yok diye aldatmasi mi gerekiyo?
Ve den neden o aldattığı kişi oluyorsun?
Aklın ahlakin ve kendine saygın nerede senin
Yanlış anla beni yanlış fikirde mantikta ve yoldasin.
Eşine bunu yapan sana neler yapar bide bu açıdan düşün?
( şimdi okul nedeniyle maddiyat önem arz ediyor olabilir ama zaman sonra kendi ayaklarin üzerine durduktan sonra parayi tomarla versen alamayacağın şeyleri kaybetme..)10 Yorumla
@hayatyordun23 Yanlış anlamayın lakin bu durum biraz midesizlik, o size eşimle aram iyi değil dedi sende inandın nerden biliyorsun her gece koynuna girmediğini? Ayrıca sen bir kadınsın ya bu nasıl bir kepazelik. Bugün karısına yapan yarın sana da yapar. O kadının ahını alma, kimsenin ahı yerde kalmıyor. Madem araları kötüydü hep o cocuk nerden cikti? Ayrıca bir yuvayı dağıtmak ne kadar hoş belki araları düzelecek kötüyse bile? Araya girme arada kalırsın sonra. Senden her şekilde faydalanıp fırlatabilir. Fakat bu midesizlik gerçekten.
33 Yorumla- +1 yıl
bakin beni yanlis anlamayin ama ben universite ogrencisiym zor durumdayim ailemin durumu yok babam annemi bosadi annem hasta ben part time calisiyorum ama ancak parami anneme yolluyorum kendim gecinemez durumdayim ve o bana maddi olarakta 200-300 destek cikarim sana diyor seni zorda birakmam benle oldugun surece maddi kaygin olmaz diyor ve yardim ettide henuz yuz yuze gormedigi halde belkide bu yuzden onu birakamiyorum ama bulusmak istiyor artik yuz yuze korkuyorum bisey yaparsa diyede ailemin yuzune bakamam
- +1 yıl
Menfaatsiz bir şey yapmaz zaten, bak şöyle diyeyim o karısını da boşamaz. Seni kullanacaktır, bu devirde baba evladına yardım etmiyorken tanımadığın bir adam mı sana yardım edecek menfaatsiz? Amacı belli yatağa atmak, fantezi arıyor kendine aklınca. Canı istedikçe gelip seni yatağa atar, zevkini alır escrt muamelesi yapıp gider. Sevgi sözcüklerine de inanma onlar tamamen seni manipüle etmek başka bir şey değil.
- +1 yıl
bana mesaj atabilir misiniz size tam durumu anlatayim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
103Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 43b cevap paylaştı.
+1 yılHayır etme devam gadasi
00 Yorumla Dün aynısını evlenmeden önce eşinede söyledi ve evlendi belkide oda sen gibi çok iyi insan diyordu. Ama sonuç oldu eşini seninle aldatıyor. Belkide adam sana güvenip senden destek alıp ilişkisi için bir çaba göstermiyor. Belkide boşanırsa boşansın kafasında ne olsa sevgilim var diyor. Onla evlenirim diyor. Ama çok günah çocuğunun geleceği hayati söz konusu psikolojisi söz konusu. Yanlış birşey yarın o adamla evlenip aynı seyleri farklı bir kadınla sana yapmayacağı ne malum. Yaptığın çok günah evinde karısına belkide boşanmak için sırf sen varsın diye kötü davranıyor. Yuva yıkanın yuvası olmaz. Kardessss
20 Yorumla
+1 yılSenden 5 yaş küçüğüm akıl vermek gibi algılama lütfen ama bak canım kendi iyiliğini düşün, etrafimizdaki insanlara ve en yakin dost dediklerimize bile güvenemiyoruz arkamızdan ne işler çeviriyorlar tut ki hiç görmediğin hemde evli olduğunu bildiğin bir erkeğe nasıl güvenebilirsin bu kişinin birde çoçugu var mazallah ama dersen ki seviyorum olabilir bu iliski ayrilmasini bekle sonra konusmaya basla ayrilana kadar uzak dur, esini sevmiyor olabilir ama bir cocugu varmıs o cocugun yerine kendini bir koy babamin sevgilisi var diye düsüncesi bile ne kadar kötü bir sey cocuk icin söylediklerime ne olur alınma kalbini kirmak istemem kalp kirmak kabe yikmak gibidir benim sadece acizane fikirlerim..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 725 cevap paylaştı.
+1 yılaraları her ne kadar kötü olursa olsun araları düzelirse ne yapacağım demen gerekir.
evli çocuğu olan birisiyle konuşmaya devam etmeniz çok büyük bir hata olacaktır.
eşinden göremediği ilgiyi sizde görmeye başlar ise bir yuvanın yıkılmasına sebep olabilirsiniz.
meseleye bu gözle bakmak lazım nelere sebep olabilirim ya o çocuğun psikolojisi ne olur.
en güzeli kendini o kadının yerine koymayı denemelisin acaba sen evde çocuğunla uğraşıp ev işleriyle uğraşırken eşinle de aranın kötü olduğu düşün ve telefondaki başka bir kadınla olan mesajları okumuş ol belkide aralarını kötü olma sebebi başka kadınlardır.
sadece seninle mi konuşuyor acaba birde o açıdan bakmak lazım selamlar00 Yorumla
+1 yılHadi diyelim ki gerçekten eşiyle arası kötü. Ve sana diyor ki eşim hep kavga ediyor vs. ne derece doğru? Ya kendisi yapıyorsa aslında bunları? Karısının bir günahı yoksa? Ve maddi yardım için böyle bişey yapıyorsan o adam bekar olsa bile sana ayıp. Yolunacak kaz gibi görüp milletin duygularıyla oynamak oluyo bu yaptığın. Maddi olarak derdin varsa iş bul çalış. Aşkın sevginin içine parayı katma.
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 358 cevap paylaştı.
+1 yılEvli erkek her zaman "evliliğim kötü biticek eşim şöyle böyle" diye şikayetlenir zaten. Öyle aşşağılık oluyolar. Kadına sorsan garibim o çekiyodur bu şrfsizden. Sen yanlış yapıyosun. Bir kadının en büyük DÜŞMANI yine bir kadın, çok YAZIK.. yapma bunu devam ettirme senin de yuvan yıkılır bak ileride..
20 Yorumla Detaylı okursanız tüm yazıları hanım arkadaşımız oluyor ve ailesel ve maddi sorunları var.. Zaten açıklamış yüzyüze bile görüşmedik diye olayın farkında zaten.. isin özeti hanım kıza para erkeğe özgürlük lazım. cozemedinizmi olayı klasik türk filmi değil bu arkasında sebepler var.. evli adam boşanıp bu bayan ile evlenir buna kimse karisamazki?
02 Yorumla- +1 yıl
Benim kötu bir amacim olmadi asla ben cinsellik yaşamak ya da yuva bozmakta istemiyorum en son isteyecegim şey bu benim. Ben sadece çok parasız kaldigm icin bu oldu yuz yuze gorusmedim sadece telefondan bir kac kere konustuk o yuz yuze gorusmek istedi ve ben biseyleri bahane ettim korktum bana bisey yapar diye
+1 yılYuva yıkanın yuvası olmaz. Mutlu da olsa mutsuz da olsa o evli ve senin evli biri ile konusman cok daha sacma senin için karısını bosayan baskası içinde seni boşar. Akıllı ol akıllı bekar erkek yok mu gidip evli adam la konusuyorsun hersey seni sikene kadar sevsin bakim bir daha sevecek mi seni ah siz APTAL kadınlar.
10 Yorumla
+1 yılEvli erkeklerin en büyük yalanı "zaten aramız kötü" sizin gibi kadınların da kendinizi en iyi kandırma şekliniz "zaten araları kötü." Ya aslında sen ne yap biliyor musun o adamla birlikte ol, dünya kaç bucakmış gör. Vallahi bak. Alsın senden istediğini sonra vursun tekmeyi olan sana olsun. Belki akıllanırsın.!
10 Yorumla
+1 yılBöyle işlerden uzağım be ama fikrimi sorarsan yapma böyle şeyler, kendine acımıyorsan bari çocuğa acı gerçekten çocuk tıramba geçiririr, bari çocuğu kendi yerine koy sen olsan ne düşünürdün vicdanına sesleniyorum yapma! hem bu dünyanın öbür tarafı var
00 YorumlaBir arkadasim vardi bosanmisti esinden kenfine ait firmasi var. Is ortaminda biriyle tanisir adam buna sana anlatilan hikayenin aynini anlatmis dedim inanma ama seviyirum dedi yuvasini yikarsin dedim yok ayrilcakti falan ayni masali anlatti. Dedim ozaman bosanmasini bekle. Cunku kendi kocasi onu aldattigi icin bosanmisti. Neyse adam bunu yataga atmus 1 hafta sonrada karimla aram duzeldi bebekte var bosanmaktan vazgectim demis. Arkadasima acimadim. Haketti cunku bunu. Seninde olacagin o yani.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 599 cevap paylaştı.
+1 yılGüzelce vedalaş hiç buluşma vs olaylarına girme, bazı insanlar vazgeçemedikleri insanlar için her şeyi göze alabiliyolar bide başına iş çıkartma YOL yakınken daha fazla zorlaştırma ayrılık olayını çek besmeleni ya da de bir BEŞİKTAŞ için ayrıl ne derde desin. İnşaAllah HAKkında hayırlısı olsun.
00 Yorumla Ondan sana Hayır gelmez adamın suçu varsa bile sana söyleyecek değil yaa zaten sadık bir insanda değilmiş bugün senin için ondan vazgeçen yarın bir başkası içinde senden vazgeçer hemen konuşmayı kes hem o adamla evlenirsen o yuvanin yikilmasinda seninde suçun olmuş olucak yuva kurmazsin o adamla mutsuz olursun o adamın gözü hep dışarda aklını başına al
00 YorumlaHemen uzak dur ondan sana hayir gelmez bir erkek güçlü ve akıllı olmalıdır en deli kadınla mücadele etmeli ortada bir çocuğu var onun hatrina eşine katlancak onunla evlenirsen senide çocugunla bırakıp başkasına gider iyi falan değil iyi adam çocuğuna babalık yapar deli bile olsa eşine sahip olur nokta
00 YorumlaBence bulaşmayın hiç. Çocuğu da varmış.. onlar bir şekilde belki barışabilirler ama siz arada oldukça adam karısı ile barışmak istemez bile. Daha en başından neden konuştunuz ki zaten? :/ Tamam karısını sevmeyebilir zamanla bişi diyemem de çocuğun psikolojisi ne olacak? Üf.
01 Yorumla- +1 yıl
Zamanla sever belki
Saçmalama kızım hayatını mahvedersin şimdilerde seni seviyorum yalanına kim inanır ve eşiyle de severek evlenip gözü dışarda olan adamın sana kocalık yapacağına inanıyor musun aklını başına al muhabbeti kes başın ağrımasın yuva yıkanın yuvası olmaz derler kulağına küpe olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaşının küçüklügüne veriyorum böyle bir kandırmacaya inanmış olmanı.. evet mutsuz da olabilir ama sonuçta EVLİ.. bu gece kavga ederler yarın aynı yatağa girince aklina sen gelmezsin bile... yaptıgın çok büyuk bir hata. Bir çok bekar erkek varken ne isin var elin evli adami ile.. zaten sanalmış bırak öyle bitsin...
31 Yorumla- +1 yıl
Bence de çok haklisiniz
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Orta da bir yuva yok derken kendini böyle mi avutuyorsun ama unutma sende evleneceksin onunla veya bir başkasıyla o zaman o kadın ve çocuğun ahını o zaman cekeceksin aldattığı bayan da senin hakkında zaten ortada bir yuva yoktu bende eşinle konuştum diyecek
00 YorumlaHani haberin olmaz bir yere kadar anlarım da insan " evli" diye sesli düsünmeye korkar kalkıp soru açmışsın. Bekarlara kıran girmedi amaç ne olursa olsun nahoşlukta zirve, yapma.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu evlilerin hepsi sözde evliliğinden mutsuz ama ne hikmetse asla ayrılmazlar. İnanma laflarına yalandır. Her gün evinde karısının koynunda yatıp sonra onu huzur vermiyor diye lekeleyen aşağı biridir. Bekarın verdiği huzuru ve sevgiyi hiç bir evli veremez. Maddi arkandayım dediğine bakma, senden de bir şeyler alacak sonuçta.
21 Yorumla- +1 yıl
Güzel yorum umarım soru soran akıllanır
Gizli Üye(25-29)+1 yılMutsuzsa, esiyle arasında hicbir sey kalmamissa daha seninle tanışmadan once bosanmasi gerekirdi bence. Ben de evli erkekle birliktelik yasadim ayni seyleri o da söylüyordu. Bir sure devam ettirdik ben dayanamayip ayrıldığımda tonla pislik cikardi, ben de oyun oynayip esine kendi agziyla soylettirdim bir şekilde. Kadin babasinin evine gitti orda kaldi ama sonradan esine nasil yalvardigini kendim biliyorum. Masum cocuklari düşün
11 Yorumla- +1 yıl
Bana mesaj atabilir misiniz daha detayli anlatayim kendimi vicdanen suclu hissetmeye basladimda
+1 yılTam gaz devam kafan bir duvara toslarsa o zaman dünyanın kaç bucak olduğunu anlarsın. Çocuk var ortada yuva yıkanın yuvası olamaz senin zekana hayran kaldım birde seviyor diyorsun adam evli çocuğu var başka bir neden mi arıyorsun ayrılmak için? Ne yiyip içiyorsunuz anlamıyorum ki bu şekilde beyinsiz oluyorsunuz.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞöyle bir düşün bakalım sence o çocugunu bırakıp seni alırım geç bunları sen onun için hevessin bir gün kapıya koyar seni konuşmayı bırakmalısın şimdi cinsellik Yok diyosun illaki olucak bir süre sonra sanada kalan pişmanlık olucak
30 YorumlaAdam olsaydı karısınada adam olurdu.. o ilk heycandan dolayı şu an sana iyi davranıyo.. senlede evlense ve aradan bikac ay geçse yine seninlede eski eşiyle olduğu gibi senlede olucak.. adam olan ilk karısınada olurdu çünkü.. ilkinde başarısız erkek herzaman başarısız erkek demektir..
10 Yorumla
+1 yılMillet sizin gibileri görüyor okuyor sonra evlilikten ve sevmekten korkuyor, bizde efendi kişiliğimizle birisi bizi sevsin de yuva kurayım diye bekliyoruz adam gibi. Az edep yahu!
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yıl“ Benim arkamda oldugunu söyluyor maddi manevi..”! yazmışsın; bu senin için bir çıkar ilişkisi mi? Ne yani adam sana gelir mi sağlayacak? Sevmek le alakası yok sen onu kullanacaksın o da seni. Geyik muhabbeti yapma boşuna.
21 Yorumla- +1 yıl
En mantıklı cevap.
Gizli Üye(30-35)+1 yılMaddi manevi yanında mı? Buluş tatlım eline 200-300 tutuşturur hevesi geçene kadar yatar seninle sonra bir bakmışsın senden sıkılmış karısına dönmüş, hayal kurma allah aşkına evliliğinden dediği kadar sıkılan adam boşanır hiçbir bahanesi olmadan çocuğumu varmış? Kafaya koyan eşini gerçekten sevmeyen adam onuda göz ardı eder
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayatın sana ait bize laf düşmez ama şu kısmı sorguladim.
İyi birisi bir şeyini görmedim diyorsun adam karısını aldatmaya meyilli daha ne göreceksin?
Düzgün biri olsa ya boşanır ya da boşanmadan biriyle sohbet etmez
Aralari kotu olabilir ama halen evliler
Bu kadın olsa hadi kocasından bosanamiyor deriz ama bu erkek. inanmayin böyle şeylere00 Yorumla
+1 yılEvli yuva tarafını bir kenarak bırakarak konusmak istiyorum evet toplumsal kultürel bakıldıgında bunun adı ahlaksızlık ama etik olarak neden diye sordugum zaman zaten yuva yuva denilemez senin dediğine göre, fakat şöyle söylemek gerekirse mantıgını kullan o sadece bir boşlugu doldurmaya çalısıyor ve sende de o boşluk var. Yalnız sonunda mutsuz olman gercegi daha öngörülü gibi geliyor. Haddim degil fakat bence gerek yok görüşmeyi kesmen senin için daha mantıklı.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni skip bırakacak orospumusun ne kadar fakir olsan da yardıma muhtaç olsan da zerre ilgisi yok kandırma kendini vereceği 200 300 TL nin katını çalışarak kazanabilirsin alnının teriyle mk ne salak sacma insanlar var hangi devirde yaşıyoruz. Olmadı git dilencilik yap daha şerefli.
30 Yorumlaerkek mi tükendi. anam ya nasıl dünyada yaşıyoruz. araları kötü de olsa evliler. ya sen dış kapının dış mandalısın be git kendine başkasını bul ve de nolursa olsun arası mı kötü boşansın sonra görüş mantık mı yok ne? ramazan ramazan töbee
00 Yorumla
+1 yılBence yapma. Olay sana anlatılanın aksi yönünde de olabilir. İyi veya kötü sen biriyle evli olsan bir başkasıyla konuşmasını ister misin? Ne kadar kötü olursa olsun seni aldatmış sayılır. Kendini bir şekilde uzaklaştır bence.
00 Yorumla
+1 yılannem hasta babam yok parasızım vs. demissin ya, bu o adama dayanman için sebep değil, memlekette adammı kalmadı, ayrıca kimseyede ihtiyacın yok, hem calısıp hem okuyan onlarca insan var, biran önce bu yanlıstan dönmeni umuyorum
00 Yorumla
+1 yılŞimdi boyle seyler cok var yuva yikan olmak istemiyorum derler ama yikarlar ben sanada bisey demiyorum ama ilerde o cocugu kabul edebilecekmisin peki oldu diyelim cok buyuk sikinti cekersin soylim en guzeli kes sohbet etmeyi
00 YorumlaBen bu tür erkeklere inanmıyorum çünkü çoğunlukla yalan söylüyolar hiçbir erkek sevmediği bir kadını mutsuz olduğu bir evliliği bu kadar sürdürmez bence
10 Yorumla
+1 yılTüm aldatan evli erkek sözleri bunlar.. lütfen yapmayın, etmeyin. Evli erkeklerle konuşmayın. Gün gelir sizin eşinize de genç kızlar yazar, arar, ilgisini çeker.
10 YorumlaOnların arasını acmaya senin hicbir sekilde hakkin yok. Aşık olacak baska bir adam bulamadin mı da evli bir adamla konuşuyorsun. Adamin esini bahane etme her evde mutlaka kavga olur. Çocukları da varmış zaten. Yaptığın hoş değil.
00 YorumlaYuva yıkanın yuvası olmaz. Her evli ve çapkın erkek başka kadına ksrısıyla anlaşamadıgını söyler. O soysuzdan uzak durun. Aksi halde bunun bedelini en çok siz ödersiniz.
00 Yorumla
+1 yılEttirme erkeklerin genel yalani 😒karisini asla birakmayacaktir. sıkıcı evliligine oyuncak olma. gece yine karisinin koynuna girecektir bunu asla unutma ✋🏻
00 Yorumla
+1 yılIyide yuzunu bile gormemissin ne sacmalik eger kendine yakistiriyirsan bunu ve eger kendini bir cocuga yukumlu kiliyorsan devam ettir ama vicdanii dinle vicdanini
00 Yorumla
+1 yılSen karısının yerinde olsaydın izin verir miydin? O erkeğin eşiyle arasının kötü olduğuna nasıl eminsin? Seni kullanıp atmak için yalan söylüyor olamaz mı?
01 Yorumla- +1 yıl
Konuyu kapat istersen, gelen mesajlar seni üzecektir, vazgeçmene çok sevindim.
+1 yılklasik erkek yalanı , yasak ilişki yaşayan her erkek , genellikle - ben dahil - yasak ilişki yaşadığı kişiye hep aynı yalanı söyler ''eşimle aramda problemlerimiz var''
00 Yorumla
+1 yılBoşanmayana kadar tek kelime bile etmemelisin. Sonra erkek seni kandırır, belki de yalan söyler seni elde etmek için ve o kaçınılmaz son olur. Netice yoksa sus.
00 YorumlaBuna benzer bir olay yaşıyorum. Senden sonramı karar verdi boşanmaya? Eger oyleyse kotü ama önce verdiyse tabii düşünmek lazim. Yuva yıkan kadın degilsindir umarim
08 Yorumla- +1 yıl
Sen de eminin yuva yıkmadığını sanıp kendinç kandırıyorsundur.. Erkekler hep aynı yalanı atar zatn. Senden önce karar vermiştim vs. O hala diğer kadınla nikah altındayken onunla birieyler yaşadıysan eğer, yuva yıkan orspu bir kadınsın. 2+2 : 4 eder. Bunun yılan gibi kıvırması yok. Kimse kendinş kandırmasın.. Eğer bişey yaşamadıysan o hala evliyken nikahlıyken vs, o zaman söylediklerimi üstüne alınmana gerek yok
- +1 yıl
"Benzer olay yaşıyorum" yazmışsın şimdi olayı çevirdin bıraktım diye :))) biz hakaret etmesek de siz aslında kendinizin sıfatlarını çok iyi biliyosunuz. Bunları kimler yapar çok iyi biliyosunuz o yüzden kendi iç sesiniz yeter size bizim konuşmamıza gerek yok. Şöyle toplu da bir dua etmiş olayım; "Allah yuva yıkana mutluluk nasip etmesin. Yıkanın da yuvası yıkılsın inş"
- +1 yıl
Hahaha canım benim kıyamam :) Allah hakedene hakettiğini verir ayeti kerime bu. O güzden boşa konuşmaya gerek yok. Ben böyle biriey yapsam bana da verirdi öyle boşa sallamakla olmuyor ama şansını denediğin için takdir ederim tabi. Boş sadece. Tövbe et kendine gel bu yeterli sana
- +1 yıl
Kim diyo onu? 😅 hatlar karıştı devreler yandı sanırım sende? Biz senin için söylüyoruz aynı şeyi çünkü
- Aşk İlişkileri konusunda 412 cevap paylaştı.
+1 yılBöyle zihniyet gebersinn..
Madem araları kötü o boşluktan yararlanma herkesin arası kötü olabilir kendinizi kırtarıcı mı görüyorsunuz?20 Yorumla
+1 yılikinizede caydırıcı ceza vermek lazım bidaha kimse yapmasın diye mesela 6ay hapis
22 Yorumla- +1 yıl
Ben isteyerek mi yapmisim siz benim ne halde oldugumu biliyo musunuz ki universite okuyorum ben ve parasizlik her gun burnumun dibinde babam yok annem hasta ameliyat olucak olamadi ble kadin ayrica ben bu insanla yuz yuze bile gorusmedim sirf yuvasi bozulmasin dye
- +1 yıl
tabi tabi başka yerde ağla karaktersizliğine bahane üretme
+1 yılSen o zavalli kadinin kocasina ver bir baskasida gelir senin kocana verir baskadina bakan adam. senide boynuzlar canım
11 Yorumla- +1 yıl
profil fotosu dalamanda mi cekildi 😏
+1 yılpatron benden farklı olarak şunu söyliyeyim. ben dürüstçe seks amaçlı ilişki kurduğumu söylüyorum. amaç aynı araçlar farklı. seni zi. ker bırakır. sakın eşimle iyi değilim masalına inanma.
123 Yorumla- +1 yıl
Zaten kızın da bunlara inandığı yok. Kızın amacı maddi ve manevi destek yani adamı bir gelir kaynağı olarak görüyor.
- +1 yıl
@AAnlaartıkkendini bunun literatürdeki adı hoş değil. ama daha mantıklı
- +1 yıl
Hoş değil evet ama apaçık ortada; kız burda hem kendini hem bizleri kandırmaya çalışıyor. En sinir olduğum şey; adamın istediği belli kızın istediği de belli dürüst olsunlar en azından kendilerine karşı. Bu saçma sapan şeylere aşk/sevgi demesinler.
- +1 yıl
@AAnlaartıkkendini bende onu kasteddim. aşk ve sevgi cinsellikten bağımsız büyüyen şeyler. bu çarpıklıklarda çok nadir olur.
- +1 yıl
🙂👍🏻
- +1 yıl
@AAnlaartıkkendini teşekkürler madam
- +1 yıl
durumu bilmeden konusmayin ben hasta anneme bakiyorum part time calisip babam annemden ayrildi 7 sene once ben ev gecindirip okuyorum ayni zamanda ve artik cok zorlaniyorum birine ihtiyacim var o da destek cikarim dedi ama yuz yuze gorusmek istiyor artik ben istemiyorum cunku korkuyorum bana kotu bisey yapar diye o zaman annemin yuzune bakmaya bile utanirim
- +1 yıl
anne konusu bende hassas. bu şekilde bile dile getirilmesini asla istemem. Doğru bile olsa bu yöntem değildir. gider part time iş bulursun iş çözülür
- +1 yıl
Tamam işte; sen gelir kaynağı arıyorsun kendine, biz de onu diyoruz. Metres olacaksın o da sana “destek “ olacak. Bu kadar basit; böyle çarpık ilişkilere sevgi/aşk deyip sevginin ve aşkın adını kirletme! Bizi de burada ahmak yerine koyma.
- +1 yıl
ben metres olmak istemiyorum iste hem bana destek olsun hemde ciddi bisey istiyorum evlilik gibi. Zaten evlenmezse benimle ben onunla birlikte asla olmam benim icin namus onemli ailemin yuzune bakamam ve dinende gunah biliyorum bana dedigi sey benle ol kizligini diktiririm dedi ama ben bunlarin hicbirini ypmam
- +1 yıl
@AAnlaartıkkendini ^yı dinle.
- +1 yıl
Metres olacaksın sen; ciddi birşey miş güleyim bari. Kızım kendini kandırma diyorum bizi de ahmak yerine koyma.
- +1 yıl
yaptigim seyin yanlis oldugunun farkindayim ama nasil birakicam onu simdi ne diyipte isin icinden cikamiyorum
- +1 yıl
Kes at işte; engelle. Ona açıklama falan yapma.
- +1 yıl
Numaram var iste o sorun şu anda
- +1 yıl
zaten annem hasta benim evli biriyle konustugumu bilse gercekten kalp krizi gecirir cunku annem asırı sinirli ve panik bir insan
- +1 yıl
Engelle onu, git numaranı değiştir. Sakın adama açıklama falan yapma, konuşma. Kes gitsin diyorum. Durumuna üzüldüm ama metres olmak çözüm değildir, daha çok problem yaratır, çökersin. Allah yardımcın olsun
- +1 yıl
buluşalim yuz yuze artik telefondan olmuyor dedi ama ben bulusamam cunku iliski istedigine dair seyler yazdi bana ben asla buyuk konusmayayim ama trilyon verseler yine evlilik disi sevmedigim bir insanla yapmam bunu allahtan korkarim zina sonucta ve ben korkak biriym zaten niye bulastim bu ise bilmiyorum keske diyorum bazen durumum iyi olsaydi hic kalkismazdm ama dedigin gibi yapicam numarami degisicem
- +1 yıl
Boşluktasın, hayatın zor, arkanda bir baban yok belki akraba vs de yok hem annen hasta, bütün sorumlulukları sen üstlenmişsin mecburen. Kolay değil tabi sana destek olacak birine ihtiyacın var. Babandan nafaka almıyor mu annen? Hiç mi yardım etmiyor? Mahkemeye başvurun o size yardım etmeye mecbur.
- +1 yıl
babamın durumu hic yok ickicinin kumarbazin teki annemi hasta etmiş dove dove simdide nerde haberimiz bile yok annem hastalandi onun yuzunden onun parasi olsa bile haramdir
- +1 yıl
akraba var ama annem gururundan istetmiyor adimiz cikar sakin kimseden bisey isteme diyor
- +1 yıl
helalinden çalışacağın yolları tüketmiş gibi konuşuyorsun ama ben mcdonaldsta hem okuyup hem çalışan çok öğrenci görüyorum.
- +1 yıl
Kızım sen annenin dediğine bakma; baksana ne hallerdesin, annen için öyle konuşmak çok kolay, senin ne çektiğini biliyor mu, nasıl bir uçurumun kenarında olduğunu biliyor mu? Onu dinleme, akraban varsa git onlarla konuş, yardım iste. Annen de artık kendine gelsin gitsin iş bulsun; bu ne ya körpecik kıza bu kadar ağır bir sorumluluk yüklenir mi?
+1 yılHer erkeğin standart yalanı. Her kadının inandığı.
Azacık akıllı olun. Kesinlikle yalan.20 Yorumla
+1 yılDemekki karisi ile arasinda sorunlar düzeltmesi icin ona tavsiyede bulun istemiyorsa senden ötürü bence sakincasi yok... burda is erkekte bitiyor bence yuva yikmakla alakasi yok
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 587 cevap paylaştı. Seni yargılamıyorum ki haddim değil ama bence devam ettirmemelisin. Araları kötü olabilir ama kendini o kadının yerine koy, nasıl hissederdin?
11 Yorumla- +1 yıl
evet haklisin şu an kendimden utaniyorum
bekar olursa bir gün o gün vaatlere inanabilirsin, cinselikten öteye gitmeyecektir, konu aynı ise sende de sıkıntı yok
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 359 cevap paylaştı.
+1 yılYaptığın çok iğrenç nişey o senin baban ya da ilerdeki eşinde olabilir adı üstünde evli ve su an o çocuğun hakına giriyor sun çok günah
00 Yorumla Nedense hepte araları kötü olur 😂 Saf mısın kızım ya kullanıyor seni bir öğrenemediniz şu klişeleri🤦
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 382 cevap paylaştı.
+1 yılSeni bir guzel yataga atar atar atar sonra da seni kendi evine birakir bunkullanip birakilirsin hepsi bu
00 Yorumla
+1 yılHemen biter. Yuva yikanin yuvası olmaz. Ayrıca o adam kendine çocuk veren kadını aldatıyor seni aldatmayacak mı saniyorsun
00 Yorumla
+1 yılbaşkasının mutsuzluğu üzerinde mutluluk kurulmaz. aklını başına al ve sil at. kestir at. direk uzaklaş. koşarak hem de.
00 Yorumla
+1 yılGündüz senle, akşam onla. Düşüncesi bile mideme kıraml sokuyorken senin miden çok genişlemiş hanım kızımız.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapmayın şunu ya. Sana mı kaldı evliliği mutsuz adamı mutlu etmek? Göz göre göre ne diyeyim ya. İstediğini aldıktan sonra seni defedecek olması da cabası. O kadının yerine koy bir kendini.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 924 cevap paylaştı.
+1 yılBelki eşiyle arası kötü olabilir tamam ama o küçücük çocuğa nasıl yapıyorsunuz la siz bunu vicdanınız nasıl rahat
00 Yorumla - Devamını Gör (156)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat