Evli bir erkekle konuşuyorum. 1 tane de çocuğu varmış ama eşiyle arası çok kötü. Sizce devam ettirmeli miyim?

Evli bir erkekle konuşuyorum daha hiç yüz yüze gelmedik sadece konuşuyoruz mesajlaşma ve arama. Benim arkamda olduğunu söylüyor maddi manevi ve iyi birisi kötü bir şeyini hiç görmedim daha. Sizce devam ettirmeli miyim buluşmak istiyor artık yüz yüze seni seviyorum diyor. Zamana bırakalım ben seninle ciddi düşünüyorum diyor. Aklım çok fazla karışık ne yapmalıyım evli bir insan yuvası yıkılsın istemiyorum ama ortada bir yuva yok mutsuzum diyor lütfen bana akıl verin eşi çok sinirliymiş sürekli azarlıyormuş kavga yapıyorlarmış.
Güncellemeler
+1 yıl
Ben zaten onunla cinsellik şu bu dusuncesinde değilim kötu bir niyetim yok ben sadece okuyorum ve maddi olarak kimseden destek görmedigim için bu işe kalkıstım henuz yuz yuze bile görüsmedim. Kimseyle de namussuzluk yapacak degilim sadece bana yardimi dokundu diye konuşmayı bir anda bitirmek istemedim.
Güncellemeler
+1 yıl
Burdaki yorumlardan sonra aklım başıma geldi artik konuşmayacagım onunla. Amacım yuva bozmak ya da yıkmak degilde maddi zorluklarda üst seviyeye ulastigim icin bunlar oldu belkide. Ama parasız kalmak namusunu kaybetmekten iyidir. Ama onunla buluşmak ya da cinsellik yasamak gibi bir amacim yoktu
Evli bir erkekle konuşuyorum. 1 tane de çocuğu varmış ama eşiyle arası çok kötü. Sizce devam ettirmeli miyim?