Platonik aşık olduğum kişiyle ilk buluşmamda öpüştük?

platonik dediğimden anlamışsınızdır zamanında konuşmuştuk arada sohbet ederdik ama hiç buluşmamıştık sonrasında beni üzmüştü üstünden 8 ay geçti. tekrar yazdı bana ben bu sefer ona hiç adım atmadım. ama bu şekilde de onu kaybetmekten korktum. buluşmak istedi kabul ettim, niyeti belliydi anlamışsınızdır. neden kabul ettim? içimdeki aşkı o hiç bilmiyordu ve ben bu ilişkinin yine hüsranla sonuçlancağını biliyordum. sinemaya gittik beraber, daha ilk 3 dakika geçmeden önce çenemi sonra yanağımı sonra dudağıma küçük öpücükler bıraktı. izin vermeyecektim. ama o kadar seviyordum ki kendimi anın büyüsüne bıraktım. bazen sarıldık bazen öptü beni kirpiklerimden avuç içimden omuzumdan... ona aşık olduğumu anlamasın diye çok rahat davrandım. ne diyeyim rüya gibiydi bana, belime dokundu göğüslerime dokundu daha ileriye gitmek istedi izin vermedim. inanın daha önce beni öpen hiçbir erkekte bu hissi yaşamamıştım. şimdi tekrar buluşmak istiyor çok istekli ama ben biraz beklemesini istedim. benden sıkılmasını istemiyorum. bana karşı ikileme düşmesini istiyorum. yani seviyor mu yoksa takılmak için mi buluştu gibi. belki bu şekilde bana duygusal bir şeyler hisseder belki sizce? lütfen yorum yaparken kırıcı olmayın
Platonik aşık olduğum kişiyle ilk buluşmamda öpüştük?