Şerefsiz yakın arkadaşın ve hoşlandığın bey tarafından boynuzlanıp bir güzel nakavt edilmek?

Benden hoşlanan biri vardı. Ben de ondan hoşlanmaya başlamıştım. Sonra arada bir takım zıt elektrikler oldu. Ben de çok yüz vermedim. Sonra o kırıcı oldu, ben de geri durmadım karşılık verdim. EVEETTT buraya kadar herşey normal. Şimdi bu çocuk BİR ANDA nasıl oluyorsa arkadaşıma hatta en yakın arkadaşıma yazmaya başladı. Şerefsiz arkadaşım da hiç geri durmadı. Bunlarda sohbet, muhabbet baya ilerledi. Ama anlamadığım nokta şu, ben umursamaz takılmaya çalışıyorum. Çocuk arada hala göndermeli şeyler paylaşıyor sosyal medyada. İşte beni ne çabuk unuttun falan filan. Ama aynı zamanda işte yeniden aşık oluyorum tarzı şeyler de paylaşıyor. Ve arkadaşımdan da bana selam yolluyor. Bana REİS diyormuş artık arkadaşıma benden bahsederken. Ben cool durmaya çalışıyorum. EVET BU ÇOCUĞUN AMACI NEDİR NE YAPMAK İSTEMEKTEDİR? ACIMI KATLAMAK MI ISTIYOR, YOKSA İNTİKAM ALMAK MI? Şerefsiz arkadaşımı hayatımdan çıkarmalı mıyım? Lütfen görüşlerinizi belirtinizz. Pilisss
Şerefsiz yakın arkadaşın ve hoşlandığın bey tarafından boynuzlanıp bir güzel nakavt edilmek?