Bir insan çok sevdiği birine eziyet eder mi sizce ederse neden
Cevabın nedir?
+1 yılEtmez, etmemeli ama ediyor. En sevdiğimiz hayvana bile eziyet edebiliyoruz bazen. Seviyoruz çok seviyoruz birisini ama kıskanıyoruz elbette hakkımız ama kıskançlıktan söylenmeyecek sözler söylüyor olmayacak şeyler ima ve itaf ediyoruz bu da bir eziyettir. Hırçınlaşıyoruz elbette nazlanabiliriz ama nazımız aşık usandırmaktan daha fazla oluyor bazen karşıda kinin göz yaşlarına sebep olabiliyor. düşünmeden aldatıyor farkında olmadan veya bilerek yalanlar konuşuyoruz eziyet ediyoruz insanın kalbine. Kırıyoruz alabildiğine bir tamir edip bin kırıyoruz. Farkında olmuyoruz bu kadar kötü şeyler yaptıktan sonra farkında olmamakta bir eziyettir.
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yıl-Sevilmediğinden
-Ona karşı belli başlı şeylerden zıtlık duyduğundan
-İstedikleri olmadığından
-Takıntıları yüzünden
-Psikolojik sorunları olduğu için
-Akli dengesi yerinde olmadığı için
-Egosu duygularından baskın geldiği için
eziyet edebilir. Bir insan çok sevdiği birine eziyet etmek yerine sevdiğini bir kenara da atabilir, bu da sevgisinin sadeliğini ortaya çıkarabilir.
cut.72 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum.:)
+1 yılEziyetle neyi kast ettigine bagli bence
Kiskandigi icin bazi seyleri kisitliyorsa giyim olsun erkek/kiz arkadasi olsun onu yine anlarim Ama sevdigni iddiea edip ailesiyle gorusmesini kisitlamak fikirlerine onem vermemekte bir eziyettir ama kisi sevdigine bunu yasatmaz.
" herkes oldurur sevdigini" diye bir soz varya dogru aslinda. Sen farkinda olmadan belki sozunle kirmissinir eziyet ediosundur ama hbern yok00 Yorumla
eziyet edilme durumu tarafın sevgi ilgi kapasitesine göre değişir bence. günde 1 saat sevgiliye zaman ayrılmasının istenmesi, biri için eziyet bir başkası için memnuniyet sebebi olabilir.
01 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
57
Cevap
87Cevap
www.google.com.tr/imgres
İnsan sevdiğine hemde çok sevdiğine eziyet edermi hiç? Cevabı Behzat amirim vermiş =)00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılEziyet etmek değil ama insan en çok en sevdiğini, onu en seveni üzer. Nazı en çok ona geçer, bilir çünkü. Bunu bilir ve kabul ederim ama onun dışında eziyet boyutuna ulaşmış her türlü ilişki tipine karşıyım :)
12 Yorumla- +1 yıl
yerim :*
- Kişilik & Karakter konusunda 663 cevap paylaştı.
+1 yılErkek sevdiğinin dikkatini çekmek için gerekirse hatta genelde ona gıcık gider ki sürekli muhabbette ve ilgide olsun, kadınlar bu gıcıklığa rağmen devam ediyorsa onların da ilgisi var demektir zaten. Çünkü hiç bir şey hissetmeyen ve karşındakini itici bulan kadın direk cevabını yapıştırır ağzını açamazsın.
Sevgili olarak diyorsan eğer, ben şu an yok ama olduğu zamanlarda sevdiğim kadının saç teline rüzgar değdiğinde bile kıyamıyorum ondan o kadarını bilemeyeceğim.02 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim, iyi sabahlar dilerim. :)
Ayna misali sevdalar, kırarsan aynayı kendinide kırık görürsün. Demem o ki senin de davranışına bağlı ayrıca onun harıcinde konular var ki onlarda yazılmiş zaten.
01 YorumlaSevdiğim kişi beni kızdırmışsa ona karşılık olarak eziyet ederim ama onun dışında seven kişi asla eziyet etmez bence.
11 YorumlaBana göre etmemeli, ama küçücük bir bebeği bile severken hunharca eziyet edenler var. eder ama bence sevdiğinden değil.. ya kıskandığından ya kendini değersiz saydığından ya da işe harcaması gereken fazla enerjiyi , şiddete dönüştürme isteğinden...
00 Yorumla
+1 yılevt bir kadını sadece güldürebiliyorsan kesinlikle kaybedersin... ama aynı kadını hem güldürüp ardından ağlatıp sonra tekrar güldürebiliyorsan kesinlikle vaz geçilmez olursun... bir düşünün kendinizde :)
02 Yorumla- +1 yıl
Tecrübe ile muteber :)
+1 yılEtmez Arkadaş Seven İnsan Sevdiğine Eziyet Etmez Edemez yüreği El vermez.
Ediyorsa Ya senden sıkılmıştır ya da Gözünde bir Değerin Kalmamıştır.22 Yorumla- +1 yıl
Yani Bu Konuyu Yaşadıklarını Teraziye Koyarak düşünerek Hareket Edersen Cevabını Bulursun Diye düşünüyorum.
gerçek herzaman görünen değildir. eğer şu an seni sevdiğine inanıyorsan mutlaka bir nedeni vardır yaptıklarının.
00 Yorumla
+1 yılya gercekten cok sevdıgı ıcın asırı kıskanıyor veyada adamınpsıkolojık sorunu olabılır veyada buna takıntılı ask da denebılır dıye dusunuyorum
00 Yorumla
+1 yıletmez bence yurekten sevse demekkı sevmemişki ediyor
04 Yorumla- +1 yıl
gerçekten sevse gözünden bile sakınır ona bişey olacak diye kendinden bile korkar ona bişey olacak diye kalpını kırmamak için uğraşır
- +1 yıl
olmuyor dogru ama saygı ve güven bir ilişkide önemlisi bu
Eziyet ettikten sonra sence sevip sevmemesinin bir anlamı varmı? Bu kadınlar dayak yemeyi neden bu kadar seviyor bilmiyorum !
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 909 cevap paylaştı. Eziyet ettiğini düşünmek var yoksa iyligine söyledigini düşünmek var sen eziyet ettigini düşünüyorsan o eziyettir :) bu hep senin için geçerli olan olgular acaba karşı tarafı dinlesek ne der?
01 Yorumla
+1 yılBir şeyin acısını çıkarmak için eder sadece onun dışında sanmıyorum
11 Yorumlaben sevmedıgıme bıle ezıyet edemedım kı...
haketmıstı ezıyetın en alasını yapmak istedım ama uzuldugunu gordugum anda kalbım ızın vermedı
belkıde sorun bende...01 YorumlaBence eder, şuanda yaşıyorum. Biri bana onu sevdiğimi bildiği halde eziyet ediyo. Ama onun sevgisinden şüpheliyim artık...
01 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 790 cevap paylaştı. Bir insan genelde en sevdiğine eziyet eder.. ya da en yakın olduğuna çünkü ben bir insanın sevdiğini üzebileceğine inanmıyorum
110 Yorumla- +1 yıl
En sevenini üzmüş olur.. Ben seviyorsa eziyet etmez üzemez kıyamaz derim ama bir insan uzun zamandır birlikteyse yaşanmışlıkların verdiği bir alışkanlık vardır bunu sevginin yerine katar ne hissettiğini bilemez bu, yüzden Dürtüleri ile hareket eder ve duygularınının yerini öğrenilmiş davranjşlar alır bu sefer fevri davranışlar başlar ve her türlü şiddetin önü açılır @krizalit_
- +1 yıl
Herşeyi amatörce yaşayacaksın hiç bir işin ustasıyım demeyeceksin bu hayatta.. O amatör ruhu kaybettimi insan kendi davranışlarında kusur bulmuyor.. İlişkilerde de bu böyle taze kalmalı ilk günlerde ki gibi hissetmeli çekinmeli tereddütü olmalı kırarmıyım üzermiyim demeli kaalbinde ki sevgiyi hissetmeli farkındalıkta olmalı el üstünde tutmalı @krizalit_ ;)
Bir kişi gerçekten sevmişse eğer o kişi kız veya erkek asla eziyet edemez çünkü kıyamaz sevdiğinin canı acısa onunda canı yanar çünkü sevdiği onun ruhudur kalbidir asla yanlış yapamaz
01 Yorumla
+1 yılEtmez, etmemeli.. Belki eziyet değildir de senin ona zaafın olduğu için canını yakıyordur. Eziyetten kasıt ne? Önemli olan o..
00 YorumlaEtmez. Seven varsa kusuru karşısındakinin katlanır, düzeltmeye çalışır, uyarır, çabalar. Olmuyorsa son çare yoluna gider. Sevdiğine nasıl kıyar?
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 618 cevap paylaştı. Biri demis ya egosu duygularindan yüksek geldiği icin sanirim o yuzden sevdigim cocugu merdivenin ortasında dovmuslugum var :D
02 Yorumlaben hiç bir sevdiğime asla eziyet etmem etsem de vicdaınm izin vermez ama sevdiğim bana çok eziyet etti
02 YorumlaEder. Bunun altında yatan bir çok neden mevcuttur. Nedenlerden en önemlisi de kişilik ve bu kişiliğin getirdiği hayatın sonuçlarıdır. Birçok insan kendi canı yandığı için yanındakilerin canını yakar.
00 Yorumla
+1 yıl''Kasap sevdiği eti, yerden yere çalarmış''
''Köşger sevdiği gönü, yerden yere çalarmış''
Bu iki atasözümüze bakılacak olursa, cevabım evet02 Yorumla- +1 yıl
Ben demiyorum, atalarımız diyor :)
+1 yılseviyorsan git konus derler ya.. seviyorsa bir insan ozellikle bir erkek, onun sacinin teline zarar veremez ona sesini bir yukseltemez
02 Yorumla- +1 yıl
oyle onu uzemez.. tecrubeyle sabit :)
hard seviyorsa edeer. hahahaha şimdi kiz halimle böyle bir espri yaptığım için ayiplancam keşke erkek olsaydım...
14 Yorumla- +1 yıl
hard baskadir :) duvardan duvara yapistitirimm :)
- +1 yıl
seviyorsa eziyet yapmsz tabi ki. iliski bambaska
- +1 yıl
ozele gell
Eder ve bu sınırlarını olçmek içinolabilir tahammül seviyesini kendisine olan bağlığı gibi vs...
01 YorumlaEziyet... aklı yerinde olan biri sevmediği birine de böyle insanlık dışı bir şeyi yapamaz zaten.
11 YorumlaKiskaniyosa sahipleniyosa bu sana eziyet gibi gelir
01 YorumlaOnunda sevme tarzı öyledir. Benim babamda laflarıyla eziyet eder illallah ettirir var öyle insanlar.
02 Yorumla
+1 yılBen Isterim
Beni Sevsin ve Duvardan Duvara Vursun
Psikopat Sevgili Istiyorum07 Yorumla- +1 yıl
beni engelleyen birimi ya da deist ya da başkasından hoşlanan
- +1 yıl
Buradan Anlaşılmıyor
Demek Istedilerin - +1 yıl
bişey yok
- +1 yıl
kimin boş konuştuğu belli sanamı kaldı sevgili bulmak ben sorandan hoşlanıyom. DDD
+1 yılMantıklı düşünmeye davet ediyorum arkadaşlar nasıl edebilir ya var mı böyle bir zihniyet? Gerçekten seviyorsa eğer bunun düşüncesi dahi söz konusu olamaz.
01 Yorumla
+1 yılkimse kimseyi o istemediği sürece kıramaz.. en çok sevdiklerimiz kırması ise onlara değer vermemiz yüzündendir..
00 Yorumla
+1 yılGözü dönmüşse edebilir. Ki yaşanmış olaylarda vardır.
-Sana benden başkası haram bam! bam!01 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 690 cevap paylaştı.
+1 yılPepe nin de dedigi gibi insan sevdigini hic uzer mi :)
02 Yorumla- +1 yıl
Bunun devami da var dinle :D
+1 yılÇok severek eziyet edebilme gibi bir huyum var sayılırsa.
00 Yorumla
+1 yılkılına zarar gelse dünyayı yakması lazım , nasıl bir sevgi anlayışı bu
02 Yorumla- +1 yıl
koşarak uzaklaş bence
Nasıl bir eziyet bu kıskançlıkla gelen birşey mi aşk sarhoslugumu
01 Yorumla
+1 yıleder tabi her zaman sevdiklerine ederler hatta yoldan geçene eziyet edeni gördün mü sen?
02 Yorumla- +1 yıl
öyle seni bilen tanıyanlar hakkaten de bir tek sevdiklerin üzebiliyor seni yoldan geçerken biri sana laf atsa belki kızar gidersin az bişey unutursun ya da hoşuna gider güler geçersin ya da umursamazsın hiç en olmadı ama sevdiklerin sana bişey desin kırsın seni falan ayrı ya
Yox aa** seviyosaniye eziyet etsin aksine nefret ediyodur
06 Yorumla
+1 yılInsan sevdgne nye eziyet etsn ki hleki sevgilisine hc etmz ya bn sahsn kyamm ki
00 YorumlaDeli veya zihinsel veya sapkin veya hasta veya mal veya katil ruhlu insanlar eziyet eder
00 Yorumlagüclü insanlar sevdiklerine gerektıgınde acı verbilmelidir
02 Yorumla
+1 yılen hazinli hikayelerimizi genelde en çok sevdiklerimiz oluşturur
01 YorumlaAsıl çok severse eder
12 Yorumla
+1 yılSevdiğinden eminse edebilir. farklı durumlarda var tabi naz ne kadar sevdiğini görmek için vs vs
00 Yorumlahayır insan sevdiğine kıyamaz
11 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 403 cevap paylaştı.
+1 yılEvet nazı ona geçtiğini bildiği için
12 Yorumla- +1 yıl
Evet öyle
+1 yılTabi ki eder.. hangi konuda mesela?
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 6,2b cevap paylaştı. Sevgi ile nefret arasın da yakın bir bağ vardır
01 Yorumla
+1 yılBknz; Sevgilim beni dövdü, demek ki çok seviyor
01 Yorumlaİnsan sevdiğine kıyamaz
01 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 395 cevap paylaştı.
+1 yılen fazla yanaklarını sıkar sanırım :)))
01 Yorumla
+1 yılbir trip ve nakavt :d
01 YorumlaAyı yavrusunu severken öldürürmüş...
22 Yorumla
+1 yıleder
sevdiğini zor durumda görmek için00 Yorumla
+1 yılEtmez insan sevdigine kıyamaz ki
11 Yorumla
+1 yılinsan en sevdigine en buyuk zarari verir
11 Yorumla
+1 yılbazıları zevk alıyor bundan be :d ama kıyamaz yani
01 Yorumla
+1 yılSenelerdir kendime ediyorum ama neden bilmiyorum.
03 Yorumla- +1 yıl
Hepimiz özümüzde sadist iz zaten boşver işkence cektirmeyi falan
- Devamını Gör (84)
Devamını Gör(129)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri