Sana iyi gelmeyen biriyle beraberlik sürdürür müsün?

Sana iyi gelmeyen biriyle beraberlik sürdürür müsün?
Arkadaşlar yapmayalım böyle şeyler.
İlişki dediğimiz dinlemektir, iki insanın birbirine iyi gelmesidir, paylaşabilmek tür, konuşabilmektir. Son zamanlarda çok örneklerini görüyorum 'beni aşağılıyor bana kızıyor sürekli kavga ediyoruz beni ağlatıyor ama çok seviyorum' diyen insanlarımız var. İstediğiniz ve hak ettiğiniz bu mu sizce oturup önce bunu düşünün. Size iyi gelmiyorsa doğru ilişkinin içinde değilsinizdir. Ve bunun farkında olduğunuz zaman merak etmeyin adım atmak daha kolay olacak.
Tamam yapmıyoruz bişey 😂
Estafurullah 💋
Öpücük yanlış oldu kusura bakma 😬
ilişki demek iki insanın birlikte mutlu anını mutsuz zamanını her türlü zorluğu birlikte birbiri ile tamamlamasidir birbirimiz ile konuşamıyorsak eğer mutsuzluk varsa baktığımda iyi hissetmek yerine kötü duygular geçiriyorsa en önemlisi bana iyi gelmiyor ise bitiririm..
Konuşma isteği olmayan bir kız nasıl davranir sizce mesela ben hep ben konu açıyorum o sadece ve cevap veriyor
@Selahattintumturk ilgisini çekmen gerek ilk önce o sana soru sormuyorsa sen sor. böyle insanlarlada karşılaştım daha önce devamlı ben konuşuyorum misal bi süre sonra sıkılıyorum yazmayı bırakıyorum konuşmak isteyen tatlı tatlı konuşur..
@Selahattintumturk bu belli Bir süre devam ediyorsa istemiyordur
4 aydır böyle eski sevgilisi evlendi bu takıntılı hale geldi ben onu mutlu etmek için herşeyi yapıyorum teklif ettim bana zaman ver dedi zamanla daha farklı olur mesela gece yatma saatinde ben yatacam diyor bende inadına yazıyorum niye yatmiyorsun cevap veriyorsun oda diyor sende yazma kardeşim diyor mesela bana
@Selahattintumturk seni sevmiyor ve sevmeyecek farkında mısın? kendine bu kadar saygisiz olma..
Anladım ama bana niye zamanla farklı olur diyor mesela bana o konuda şans veriyor ben ona dedim beni terapi olarakmi kullanıyorsun yok saçmalama diyor bana ara sıra yazıyor mesela
@Selahattintumturk yalancı ve iki yüzlü seni kullanıyor
Bunun eski sevgilisi evlendiğini gördüm ben ama bana ilk basta geçmişten bahsediyordu ben azarladim tamam özür dilerim bidaha yapmam dedi sonra yine kendini açığa vurdu sonrada ben dinledim tarotlarda eski sevdiğim. Beni özlüyormu diye aldım kabul ettim yorumda bulunuyor gizlice bakıyorum ondan sonra artık bana açığa vurmuyor gecmisini
@Selahattintumturk daha neyi duymayı bekliyorsun yazik kendine yapma bunu
Elfida sence neden böyle yapıyor ben dün kız dedim neden tarolarda aldım kabul ettim eskiye karşı duygu var dedim ne alakası var dedi bana bende dedim niye tarotlara bakıyorsun ne olacak dedi herşeyde yorumda bulunuyorum ama eskisi evlenmiş bu kız niye hala peşinde ben 4 ayımı boşami verdim buna bana diyor sen benim için degerlisin özelsin iyi ki tanıdım seni diyor mesela bana
@Selahattintumturk yalan hepsi
Yalannn her şey selahattin 😂
Bana iyi geliyormuş ki, sevgili olmuşuz. Beraberlik sadece “iyi” geldiği vakit içinse, hiç olmasın daha iyi. Yeri gelir o bana iyi gelmez ama ben ona iyi gelirim. Sürdürürüm yani.
Hayır sürdürmem..
🌺🫦
Cevap
18Cevap
hayır sürdürmem
Lafa gelince kimse sürdürmez böyle bir ilişkiyi, ama pratikte en kopulamayan kişidir sana kötü gelen. Çünkü insanın en büyük zaafıdır bu, kendini kabul ettirememek, isteğini beklentisini karşılayamamak. Ego girer devreye o başarısızlığı ve karşı tarafta kabul görememeyi sindiremez. Belki ayrılırlar, ama ayrılana kadar özsaygıyı yerlere sererler defalarca. Bu da bırakmak olmaz zaten, daha çok pes ettirilmektir : )
İyi gelmiyorsa neden sürdüreyim ki..
Mazoşist değilim.. 😄
Sürmez. Benim ona olan aşkıma bağlı biraz inatçıyım, kolay bırakmak istemem 😅
Tm sevdim seni bin kere rozeti 😃
Kim diken üstünde oturmaya razı olur ? Bide gönüllü . Tabiki hayır bana iyi gelmeyen şey neden benimle olsun
Bana iyi gelmeyen birisiyle ne kadar sürdürebilirim ki, ilişkinin sonunda ya o delirir ya ben..
Neden iyi gelmediğine bağlı. Sorunlar varsa düzelmesi için beklerim ama sevgi ilgi yoksa duygularımın karşılığını göremiyorsam sürmez..
Mutsuz olduğum hiçbir ilişkiyi sürdürmedim. Mutsuz olduğum an ayrıldım.
Bu iki tarafa da kötülük zamanın kıymetini bilmek gerekiyor.
İyi gelmeyen ilacı bile ertesi gün almıyoruz.
bana iyi gelmeyen birisinin cevremde olma ihtimali yok ki :)
Hayır, ne iyi gelmediğim ne de bana iyi gelmeyen biriyle ilişkim olamaz.. Keyifli günler..
İstemiyorsan söyle adam gibi oney öyle boşu boşuna tirip hem yalan hemde trip cokmu değerlisin cokmu istemiyorsun cokmu kötüm pekii bunca zamandır boşuna ilgilenmişim keşke tanımasaydım senii
Eğer aramızda halledilebilecek sorunlar varsa, ikimizi de üzüyorsa bu durum alır karşıma konuşurum. Eğer bir şey değişmediyse yol gözükür. Mutsuz bi ilişkim olacağına mutlu bir yalnızlığım olsun yaniii 😘
N'asla. Bebek cildimi onun yüzünden bozamam
Hayır, sağ elime şans veririm
Hyır ayrılırım
Hayır kendimi neden radyasyona maruz bırakayım
Bana iyi gelmeyen birisiyle beraberlik sürdürmem
İyi gelmiyor da zaten bitmiştir
Hayir kendime kıyamam
İyi gelmiyorsa kendime eziyet etmem..
Sürdürmem
Hayır never!
Sürdürmem
Hayır sürdürmem