AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
123Cevap
Yaşamadım ama işin zor
Sürekli bir güvensizlik içinde olcaksın artık
Ya arkadaşım sen seninle evliyken bir yanlış yapıyor mu, hal ve hareketleri nasıl ona baksana. Geçmişiyle yargilamayin hiçbir kulu
Bekarken yapmışsa affedebilirsin bilemedim ya çok zor durum.
Boşan arkadaşım. Düşünme bile. İlk fırsatta aç davanı.
Ispatsız sadece sor böyle şeyler duydum bana yaıan söylersen boşanırız de ve hàlà eğer itiraf etmiyorsa boşanmak en iyisi, eğer gerçekten pişmansa da ki, eğer devam ede bilirsen bir şans ver.
Bunun pişmanlığı mı olur Allah aşkına. Adamın bir işi çıksa şehir dışına gitse evde karısı tek kalsa hep aklı kalır. Acaba ne halt yiyo falan. Artık ona ne yaparsa yapsın güvenmesi çok ama çok zor.
İnsanıar değişe bilirr bence bilemeyizzz
Kardes bu iliskinin bo... cikmis 😐 Gunumuz kizlari
Olan olmuş ve de bu karıya nasıl güvencek en ufak sıkıntıda boşlukta seni gene aldatır abicim malesef bir otobanla evlenmişsin...
İspat edebiliyorsan delillerini sakla, bir an önce ayrıl.. herkesin başına gelebilir, ayrılırken tazminat istersin.. ama bu kadın düzelmez..
bendede böyle bir durum var benden önce sevgilim başkasıyla sevgili olmuş galiba çoğu kişi öyle diyor sevgilim ise yeminler ediyor çıkmadım diye vallaha güvenmek istiyorum ama bilmiyorum
öyle bir şüphe varsa sevgili iken ayrıl benden sana tavsiye
Yaşı daha 19 haliyle çocuk her genç gibi onunda kanı durmuyor ve ergen yani gözü gönlü başka
Yapacağın şey belli, mesajları kanıt olarak sakla ve hemen boşanma davası aç.
Bnce buna sen karar ver tamm esin boyoe seyler yasamis ancak bide soyle dsun bu devirde yapmiyan kalmismi? Esin seni cidden seviyorsa o ayrilik esnasinda azginliktan ya da sana kizginliktan boyle biseyler yapmis olabilir.
Onmli olan su? Senle evliyken boyle biseye yeltenmismi? Yeltenmisse zaten siktret kov. Ancak bu sadece bekarken olmussa adam gbi sor. Deku niye boyoe oldu niye bna bastan demedin de.
Sen ne açık bir arkadaşsın
napayım içimi dökmek istedim
Acik dedigim cok safsin
açıkla safin ne alakası var
Sen esine hic kaybetme korkusu yasatmamissin, rahat bukadar seyleri yapiyor? Şu an yapmadigi ne malum?
kardeş sen iy oku sen ne yazdığımı bile anlamamissin
Gayette anladim, çaresini soruyorsan açık açık konuş
Yani sen ahlaksiz bir kadinla evlenmissin ve hala elinde tutmamaya calisiyosun islamda cezasi taşlanma. Senin yapman gerekrn bosanmakken hala soruyosun hosunuzami gidiyo aldatan kadin anlamiyorum
Şu an bile aldatıyordur seni.. hala aynı çatı altında nasıl yaşıyorsunuz?
Kendine mantıklı bir açıklama yapabiliyor musun? Gerçekten akıl almaz bir sey hala evli kalman boşasana daha ne duruyorsun
Senle beraberken yapmamışsa ve şu an sana sadiksa görmezden gel. Ama içimde şüphe geçmez diyorsan ayrıl
kafasını duvAra sürt bakalım kıvılcım çıkıyomu la bide ne yapıyım diye soruyon at sokağa gitsin Sana eşmi yok
Boşanmalısın, böyle insandan hayır gelmez.
Sen hacker mısın kardeş? Tamam şifreyi buldun da e mail adreslerini nasıl buldun? Değişik değişik işler yaf...
En mantıklısını ismi abcdef diye giden arkadaş yapmış. Helal olsun valla
belki de yazıldığı için piskolokisi bozulmuştur. ama zannetmiyorum. bence ayrıl derim
Unut gitsin artik gecmisi seni seviyorsa sadiksa. Ve sadikkalacani sanmamm devam et
Kardeş geniş olmaya hiç gerek yok anında bas tekmeyi hayatından çıkar net.
Bu nasıl bir evliliktir başından yalanlar üzerine kurulmuş ve hala dava açmadın mı
Bence psikolojisi yerinde değil eşini tedavi ettirmelisin
Ekran görüntülerini al savcılığa sun boşan
o kolay iş
Yap hem delilin olursa tazminata istiyemez ozaman ama delilin olmasa tazminat hakı olur hem suçlu olursn hemde tazminat ödersin huylu huyundan vazgeçmez çocuğunuz varsada bir kontrol et sendenmi deilmi die
çocuk yok
Zor valla ama ona belli etmeden aç davayı delilerini sun yoksa napar eder siler haklı çıkarır kendini siz erkekler safsınız kanarsn iki hareketine yapma
hepsini yeddkledim sıkıntı yok yoksa inkar eder ona sorunca
Neyini yazalım sen herşeyi yazmışsın o karektersiz ile Halen aynı çatı altındasın ve onunlasın nasıl bir erkeksin
Bunun gibi rezil kadinlari gebertince hak hukuk adalet derler erkek icin ne istyorsaniz srfsiz kadinlarada aynisi yapilsin
Bu anlattiklarin hayal ürünü degilse sen katıksız k*vatsın karın ortalık şeysi olmus gelen giriyor giden giriyor bide anlatiyon mu burda
ciddi isen bu kadar şey varsa kapı onune koymakta ne bekliosun anlamıl değilm. Bunları sür önüne kendi ayrılmazsa cok geniş mezheplidir
Yolver. Başka yolu yok. Mahkeme de utangaç olma ezilirsin. tüm ayıplarının ortaya dök
Dostum ilk olarak sakin ol derim sana bunlari esin biliyor mu ogrendigini?
Bence itiraf ettir kizmiycam falan de hala piskin piskin duruyorsa ondan hayir gelmez bosan
Ya bu şekilde kabullenip ileriye devam edeceksin etsende kafandan atamayacaksın ya da bitireceksin
Kardesim kurtulmaya bak. artık ona güvenemessin kafan hiçbir zaman rahat olmaz.
delilleri al tazminat aç direct boşan.
Kadınlara güven olmaz
Bir ahlaksızla evlisin kötü be
sen kimlerle zamaninda kiristirdin hangi kizlarlaa
sennn bir kizin aginii zamaninda cokkkbkotu almissin Allah yasatmadan kimseyi oldurmezmiss bbakk erkeklerr ders alinnn
cocukta sucluuu zamaninda hangi kadiniinn canini acittiysaa
artikk kurban oldugim Allah veriyor iste cezasini er ya da geccc
erkekkkte yapmicakkk baska kadinlarla yatip fink atmicak
sonra temiz kiz istiyorum demicekk
erkekte oyleee
erkek temiz olsaydi Allah ona temiz kisi nasip ederdi demekki
artik zamaninda ne yaptiysa
simdiii cezasinii cekiyoo
Sanmamm sen delisinn
delilikle ne alakasi varr Allah tek kiza namus seyini vermedi erkekte namuslu olucak
sonra evlilige gelince yok ben temiz kiz istiyorum demicekk nahh alir temiz kizzz
zorunuza gitmesinnn
mesela sen kirliysenn seninn temiz kiz istemeye hakkin yok yalan mi
erkeginde sucuu varr o zaman evlenmeseydo Allah Allah
Ben kirli deyilimm ki
Bilmiyodu neyapsin
e o zaman senin hakkin var temuz kiza kusura bakmaa bu boyle
ama namussuz erkegin hakki yokk herkez hakketigini yasar
Yani temiz derken bakir deyilim ama kimseninn ahini almadim. Sen bakiremisin
hepimiz olcez zaten bosverin aman herseyi takmayin
o zaman senin hakkin yokk temiz kiz istemeye
benim hic sevgilim olmadi
Bu gidislede olmaz emin ol cok kapalisin
istemem zatenn karakttersiz olucagima olim daha iyi
o zaman sorun yok
Ya yapma olurmu öylesey insaniz dabiki sevgilin olmali
istemem ben
Gel danisalim senle derimm
hepsi kisiliksiz karaktersiz yalnizlik iyiii
Hayir deyill emin ol ben iyiyimm
hayir istememmm
ben napimm gidip baskasiyla yatip kalkmissin istemem senj
Istek attim
defol git
Yani iliskim olmadi deyil dabiki olduu
banane istemem seni
tamam yazma daha bnde yazmiyorumm
kaliteli bir yalnizligi tercih ederim
Bir seyler söylemeye çalışmışsın da böyle söylenmez ama söylediklerin doğru şimdi
Sen bilirsin teklifimi yaptim ben gerisi sana kalmiss
71 bu kiz deli yaa
ben deli degilim
karaktersizlige tahmulum yokk hic bir erkegi sevmoyorum
E bukadarmi kapali olur insan hayata ama
umrumda deg
Sen gercek erkekk tanimasmissinda ondann
benim bir tek dusundugum obur dunya kimse umrumda degil
yokk istemem dedim
Bu siteye neden girdin ozaman allah askina
sananee sana mi sorcam
Yahuvoruc kafama vurmus zaten brak yazma daha nasil istersen öyle yap
hepiniz Allahi unutmussunuz
yazikk
Bak arkadas dini konulari ben bu ortamda konusmamm tamam. Eminol senden daha inanncli ve. Imanliyim
tabi canim tabi emin ol oylesindir yoksa niye gidesin baska kizlarla yatip sonra ben cok seyim yavv hehe anliyoz seni
Evet oyle. Namazimida kilaarimm iliskimde vardir bu boyle
sen kusura bakma evlenmedenn baska kizlarla yatip kalkiyosan cehennem yolundasin haberin yokkk aklin mantiga sigiyomu senin ohh ne guzel ya baska kizlarla yat ahini al sonra ben namaz kiliyorum oldu canim cokk beklersin
Gimseyle zorla bisey ysptim yok benimm
sen artikk kendini neye inandirmissan o delikten cikk ulan hic mi Allah korkunuz yokk ya sizin iciniz seytanlasmis
zorla ya da zorlama olmadan kimseyle evlenmeden bir kiza dokunmamalisinnn
ya senn diniii ne zannediyosunn ya
sonra yokk ben temizim namazimii kilyorum tovbe yarrabi size ne yediriyolar gercekten cok merak ediyorum
hayir beyniniz mi kittt
o koynuna aldigin kizla hata yapmissan evlenmek zorundasinnn Allah kabul etmezz
istedigini yap yineee o kizinn omrun boyuncaya kadar gunahin boynuna kalirrr
once git kizla yat sonra ben namaz kaliyorum Allah beni affeder ne salak insanlar var ya Allahim yarrabim
Yahu tamamm tamam ben böyleyimm
ve sen bugun o kiza oyle yapiyosan senden cikar zaten hatta yarin bir gun evlendiginde kendi kizindan cikar
Iyide ikimizde bunu isteyerek yapiyoruz ne yani bide o dul yani kizda deyil
kusura bakma sen bosuna ugrasiyosun Allah bir kere hata yapmissindir tamam anlarim ama sen hatani duzeltmek yere baska kizlarinda ahini aliyosunn senin gibi kisilere dusucek karida belli zaten karin seni cokk aldatir
ulann sen nasil namaz kiliyosunn oglumm insan utanir lan sen erkek olsaydin sınırıni koyardin bakim yapabiliyomu kimse sana zorla yaptirmiyo dime once bence sen adam olmayi ogren he yapmissiniz ikinizde hata ulan bari yaptigin pisligi temizle
yemin ediyorum igrencsiniz yaa kizi ortada biraktiginda ne olcak he
bide oruc namaz kiliyorum diyosun iyice sinirlendiriyosun beni
oglum oruc namaz kilan insan boyle mi olurr hata yapmamaya calisir ama sen bildigin gidip kizla yatiyosun sonra Allah beni affeder
nah sana iste sen hatalarindan ders cikarmayan bos insanin. tekisin
Arkadasim sen safmisinn anlamiyormusunn ben bekarim ve bir arkadasim var o dul bosanmis yani onunnla sevisiyorum bu ramazda deyil dabiki yani brak yakami artik yazma
iyi bokk yiyosun pislikk karaktersiz mide bulandiricilar
Bende böylee
sen bosuna namaz oruc kiliyosunn hata yap sonra oh ne guzel ben oruc namax kiliyom
ne tur bir salaksan boyle vicdanini rahatlatamassin sen bildigimm haramsiniz ikinizde
E ben boyleyim orucumu tutuyirum hatta hic kazam ilmamistirr namazida araara kliyorum sürekli olmasada. Ve evet iliskim de var bu yani ben butumm
tek gecelikk iliski yasiyor sonra namaz kiliyor oruc tutuyor cokk iyi ya Allah akil dagitirken semsiye mi tutuyosunuz ne
yavvv gitt seninnn namazin orucun kabul mu olurmuss bile bile hata uzerine hata yapiyosunn
Evet tutuyordumm ben sen saniyomusunki hala bakir erkekk var dünyada olanlarda cocuktur daha
cehennemdee yanicaksin haberin yokk kendini boyle rahatlatamazsinn
senin beyninde bedeninde kirlenmiss
Sanane yahu niye urasiysin benlan illa engellicem seni yani
yavv suss kendinizi oyle kandirinnn Allahi bilenn kendini temiz bulan erkekler var cok az ama malesef
senin gibilerde dini yanlis anlamis salaklar
yav gitt senin gibi pislik erkegi napimm once bir beynini degistir cehennemlikk zebani kopek
Sen dini benden iyi bildini saniyorsun dimi. Neyse bis ver yazma bana yazarsan engellicem bilesin
@ztekin harbiden bu dediklerin doğru mu? Iliskiye giriyorsun ama bir yandan oruç ve namaz kılıyorsun
hepiniz zebanisiniz mide bulandirici kopekler
uncas71 haksizmiyim ya Allah askina bunlara ne yedirmisler boyle anlamiyorum ya
Evet var bir iliskim yani ama duygusal deyil. ne yapalim yani mastmi yapalimm
tovbe yarrabi Allahim ya midemi bulandirdilar
yavv bir gitt yaa senn kendini bilee bileee cehenneme atmissinnn
bosuna kendini namaz kiliyorum oruc tutuyorumla vicdanini rahatlamaya kendini kandirmaya calistirma
Sen isine bak benim sorunumm bu
kess ya senin gibi pislikle konusmak istemiyorum engelle beni
Mast yap daha iyi sen şuanda zina yapiyorsun gunaha giriyorsun birakman lazim hem burda goreceksin hem de ahirette hesabını vereceksin bunun biliyorsun değil mi senin oruç tutman namaz kılman hikaye senin icin dini bilen insan bunları yapmaz zaten
yavv gitt ruhu bedenin kirlenmiss hayla konusuyo
aynen uncas71
Bak arkadasim ben bilmiyor dilim ama malisef böylede bisey var uani ve emin olki bunu yapmayan erkekte yokk
bunlara Allah vurmusss
Neyse burda kapatın konuyu bosu bosuna tartisiyorsunuz kim ne yapiyorsa yapsin
Aha bak milletin sorunu bu sankii Allah erkeklere namusu helal kilmis gibi gosteriyolar kizlarada haram kilmis gibi gosteriyolar
Allah kizada erkegede yasaklamisss
Yaahu 71 bu benim hayatim ve benimm kararim suna ne oluyorki anlamis dilim
bunlar yemin ediyorum hayattaki bos insanlar isteee
yavv gitt pislik ya engelle beni mide bulandirici
Eger kastın iliskiyse ben yapmiyorum sevgilim de yok olmadi da olmayacakta mast yapiyorum
Dogruyu söylemek de yanlis yani olmus ben buyum iliskisiz birlikdeligide isdememm
sen once bir gitt Kurani Kerimi arastir oku bii
Ben onuda iyi okurum buna emin oll
erkekler gucsuz oldugu icin sabirsiz olduklari icin bu konuda zor durumda mast yapiliyof zor durumda kalmadikca diyor
ya tabi tabi cokk iyisin o zaman niye gidip baska kizla yatiyosun evlenmeden
ama yapilmamasi gerekiyor
iyy midem bulandi yemun ediyom hepinizden ya
Bosu bosuna tartismayin
Arkadasim sen hangi platformda oldunu saniyorsun bulundun siteye bir bak. Ve hemen bence uyelini iptal et gitsinn
ben diyom. iste salak bu yemin ediyorum resmen kendi kendine gore dini yaziyo resmen tovbe estağfurullah
yavv gidinn midem kalkti hepinizden
ne oldu bak dinini ogren sen once bir git kendi kendine yap diycemde sen cokktan kari kiza bulasmissin
gerci masstan ne anliyosaniz
yanliss yoldasin senn
sen bu saaten sonra ne yapsan bos
Sana ne ya sananee git gendine seni beklicek el sürmicek bir erkekk bul
ben birr MUSLUMAN olarak seni uyarmam gerekiyo anladin mi ya seninn kotu yola dusmeni niye isteyeyim kii
ve evet beni ilgilendiriyor
Eee biz bilmiyoruz uani ne oldunu
yapma iste bende diyorim e sorun ne o zaman yanlis yapiyosub
E ozaman vazgecirbeni sen iknaet
yapma iste diyorum nefsine hakim oll
5308827078 telefonumm ordan yaz burdan urasamamm
telden bskmiyorum kullanmiyom yani
Brak yakamı. Brak. Ben böyle iyiym ve cocukta dilimm
yol yakinken boyle pis seylerden vazgec
of defol benu engelle ya
Yazma e yazma olsun bitsinn
bile bile kendini cehheneme atan bir erkege ben daha napim
Olucak olucak evlenecez insallah ve bitecek bu isler ozamana kadar böyle mecburr.
uzak durr yapma hicbisey
baska kizla evleniceksin digerinin ahini alicaksin
Duramamm yapamamm alistimm
cok iyi ya gercekten senin gibilerden midem bulaniyo insallah acisini fitir fitir burnundan getirsin
Niye anlamiyorsun onunn la aramizda bir duygusallik yok sadece birbirini tatmin ediyoruz niye ahini alayimki
Allah belanizi versin
can sıkıntısi sapiklar umrumda degil onlara dersinu veriyorum zaten
defoll gittt sapikkk
Eee ozaman bidaha bana yazma
kesss kudurmuss pislik
Evet
sapikkkk
Evet benim
Eeee soraaa
defol utanmaz kopek
Sen de dur gayli kız tamam bir seylee anlatmaya calisiyorsun ama yanlis yapiyorsun eger birisine dogruyu anlatacaksan böyle anlatmiyacaksın dogru duzgun bir sekil de anlatacaksin o onun hayati ahirette hesabini kendisi verecek bir de sadece erkekler değil kızlar da yapıyor bunu bilerek isteyerek artık devir degisti ve bozuldu bırak kim ne yapiyorsa yapsın sen önüne bak masttan ne anlaiyorsaniz demissin evet bu da yapilmamasi lazim keşke bunu da yapmasak ama yapiyoruz iste bir kızla iliskiye girmekten iyidir bunda da oyle kız da erkekte mast yapiyor bu site de ne zmaan dan beri varsin soyle bir sorulara iyicene bak bakalim nasilmis bunu konuyu daha fazla üstelemenenin bir manası yok kimseye de yarari olmaz o yüzden kapatın gitsin
Iste cvb budur yani ve konusma tarzida efendilik olgunlukta
bu azmiss yaaa
beter ol
Hala karın
Hala karım diye biliyorsun Helal olsun sen o kadından bir an önce uzaklaş
Boşan gitsin
O ne öyle
Abim anında boşa hiç uğraşma
''Karı'' dan sonrasını okumadım :)
Büyük ihtimal ayrılırdım.
Nafaka ödemesi lazım sana karın ise yüklü miktarda
Hemen boşa. Hiç bekleme
boşan kardeşim boşan huylu huyundan vazgeçmez
Oha lan oha 😲😲
Eşini önce psikoloğa götür sonra boşanın.
sopayla ağzına ağzına vur bence
Hâlâ karım mı diyorsun buna, Aferin.
İlginç bir ilişki ama bence de kurtulmaya bak
Bir boynuz düşün arşa değmiş:)))
karın kasar hemde eski kasar
Adam ne yapmaliyim diye soruyor senin yaptigin yoruma bak kinadigin meseleyi yasamadan ölmzsin inslh
Bu anlattıkların evlendikten sonra mı?
Boşan neyi bekliyosun
Boşan ne hala onunlasin aptallik yapma
Yol ver yuzune bile bakma karaktersizin.
Boşan bize ne anlatıyorsn karını
Ayrılmaktan başka sansın yok
yaw he musun sen? Öyle bir kadınla evlenilir mi?